Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
ŻYCZLIWY - 2010-03-14 19:40:48 odpowiedz | cytuj
nie polecam pracy - firma wyzysk.Szef psychologicznie podchodzący do pracownika obiecuje złote góry.A jak się odezwiesz jesteś BE.Warunki pracy pozostawiają dużo do życzenia .Kiedyś w tej firmie była atmosfera rodzinna , teraz są ludzie napuszczani na siebie i zastraszani.Ogólnie odradzam.
zawiedziony - 2010-03-17 20:38:01 odpowiedz | cytuj
Atmosfera w pracy: fatalna.
Pieniądze: wstyd się przyznać.
Socjal: zero.
Najczęściej słyszane słowo: robić,robić, robić, robić, robić, robić itd.
Straszny ból: jak pracownik przez 2 minuty nic nie robi.
Na zewnątrz firma robi dobre wrażenie od środka jest zupełnie inaczej.
raptor - 2010-03-17 20:59:25 odpowiedz | cytuj
I tu w stu procentach się zgadzam , atmosfera fatalna ,i z tym wrażeniem też racja.
kandydat - 2010-03-18 13:51:02 odpowiedz | cytuj
Można wiedzieć jak długo pracowaliście w firmie żeby wyrobić sobie takie zdanie ?
Życzliwy - 2010-03-18 19:02:35 odpowiedz | cytuj
Wystarczająco długo żeby wyrobić sobie zdanie i być wpuszczanym w kanał.
szukający poracy - 2010-03-18 19:52:12 odpowiedz | cytuj
intuicja mi podpowiada , przeglądając te fora że ten zainteresowany
to jakiś firmowy przydupas
Przydupas - 2010-03-19 11:00:44 odpowiedz | cytuj
Zgadłeś
niezdecydowany - 2010-03-19 19:02:10 odpowiedz | cytuj
Miałem starać się o pracę w tej firmie, bo znalazłem ogłoszenie ,ale chyba dam sobie spokój, bo widzę, że w tej firmie jak w mojej.
Jak mam iść do następnego kołchozu , wolę nie zmieniać pracy i wpadać z deszczu pod rynnę.Wolę własnego szefa wyhodowanego na własnych ranach.
kolo - 2010-04-06 23:58:51 odpowiedz | cytuj
Słyszałem że szef tej firmy to były pracownik Eckerta
Pracownik - 2010-04-09 21:53:26 odpowiedz | cytuj
Pracuję tam 2 lata, firma szybko rosnąca, praca bardzo ciekawa..
Jak wszędzie są ludzie bardzo zadowoleni i tacy, którzy potrafią tylko narzekać. Generalnie bardzo młoda załoga i większość ludzi zadowolonych z pracy. Zdecydowanie polecam.
Normalny - 2010-04-10 11:39:54 odpowiedz | cytuj
A ja myślę, że może ty jesteś nieudacznikiem i nie nadajesz się do pracy w tej firmie. No ciężko żeby ci w firmie ktoś mówił leżeć, leżeć, leżeć. Myślę, że są 2 możliwości:
- albo jesteś tzw. gnidą zakładową, której nigdy się nic nie podoba i ciągle narzeka (więc musisz zostać posłem)
- albo zostałeś wywalony z tej firmy i teraz wystawiasz jej niesłusznie złą opinię
Jestem częstym gościem w tej firmie i chciałbym pracować w takiej firmie, ale niestety nie moja branża. Praca nie wygląda na ciężką, kadra jest młoda i bardzo fachowa. Atmosfera bardzo fajna
Życzliwy - 2010-04-10 19:56:04 odpowiedz | cytuj
O widzę,że szef się włączył do dyskusji i jednak to przysłowie się sprawdza"Prawda w oczy kole".Jak ktoś jest zdesperowany to polecam tą pracę.Wyrośnie mu garb na plecach i nikt go nie pochwali.
raptor - 2010-04-11 18:46:08 odpowiedz | cytuj
ej Pracownik

Ty chyba jesteś z tych co przychodzą do pracy rano i przełażą osiem godzin z rękami w kieszeni . Paru takich jest którzy chodzą i liżą tyłek szefowi.Tacy ludzie w tej firmie psują atmosferę a oprócz tego nieźle zarabiają .
Można też powiedzieć że jestem tą gnidą zakładową na której szef się dorabia.Ta firma się rozbudowała dzięki ludziom tam pracującym i wszystko co zawdzięcza , zawdzięcza pracownikom.Teraz pracownik się tam nie liczy.
Pracuję w tej firmie wystarczająco długo, także mam prawo wyrażać taką opinię ,a to forum jest po to, żeby ludzie którzy starają się o tą pracę wiedzieli na co się decydują. Ja właśnie zamierzam odejść z tej firmy i to bez żalu.
aaaa - 2010-04-13 21:04:36 odpowiedz | cytuj
Pracę w "przyjaznej i partnerskiej atmosferze" można wykreślić z oferty firmy za to " umiejętność pracy pod presją czasu " jest cały czas aktualne co to oznacza chyba można się domyślić.
kolega - 2010-04-21 16:38:48 odpowiedz | cytuj
Ja też nie polecam tej firmy. Pracownicy są traktowani jak śmieci. Jest tylko kilka pupilków, którzy nic nie robią tylko donoszą i za to dostają kasę. Reszta może zapomnieć o jakichkolwiek premiach, podwyżkach. Nawet na na koniec roku nikt nie usłyszał słowa dziękuję (o jakiej kolwiek formie premi nie wspomnę). Ogólnie każdy ma zapier... i się nie odzywać.
xxx - 2010-04-21 17:25:24 odpowiedz | cytuj
Nie polecam tej firmy. Kiedyś atmosfera było rodzinna, a obecnie to jeden wielki terror i wyzysk. Ogólnie to nie szef jest najgorszy, tylko jego przydupasy, które psują atmosferę w firmie. Krew zalewa, jak jeden musi zapierniczać i go jeszcze opieprzają, a inny siedzi i nic nie robi, a w dodatku zarabia 2 razy więcej i nie chodzi tu o żadnych kierowników tylko o kapusiów. najgorsze jest na takich patrzeć przez 8 godzin.
boniek - 2010-04-21 17:58:26 odpowiedz | cytuj
tak ja poprzednicy - nie polecam, chyba,że kogoś ciśnie i nie może znaleźć innej pracy. A kiedyś było tak fajnie.:) Chciało się zostawać po godzinach i robić coś dla firmy, a teraz. Miały być premie i podwyżki, za to są: obniżanie pensji (właściwie to jałmużny) i zwalnianie ludzi.
niezadowolony - 2010-04-21 20:23:56 odpowiedz | cytuj
A kto lansuje takich ludzi w firmie ?Szef.Takich ludzi powinien pogonić do roboty i to ciężkiej, a nie jeszcze nagradzać ich finansowo.Jak tak będzie się działo dalej to firma szybko zejdzie na psy.Atmosfery w tej firmie koleżeńskiej już dawno nie ma i można o niej zapomnieć.Nie tędy droga szefie obierasz zły kierunek.Zastraszaniem ludzi , cięciem pensji i zwolnieniami nic się nie załatwi , utwierdza to tylko ludzi w przekonaniu ze szef ma pracowników daleko w d............Jak atmosfera w firmie jest fatalna to sami sobie możecie dopowiedzieć jak w takiej firmie się pracuje.
szukający - 2010-04-21 22:09:37 odpowiedz | cytuj
Patrząc na forum o tej firmie śmiem stwierdzić, że szef tej firmy nie wyciąga żadnych wniosków z innych forum na temat firm choćby na strefie o Winkelmanie.Jeszcze rok temu pracodawcy zabiegali o pracownika , teraz jak widzę po wielu takich opisach , szefom się w głowach poprzewracało i zaczynają traktować ludzi jak bydło.To się skończy, bo kryzys upada.Śmiem również twierdzić, że jak rynek z powrotem się otworzy na pracę to właściciel tej firmy zostanie bez ludzi i wtedy będzie się zastanawiał co zrobić.Ludzie pracujący w tym zakładzie parę lat są tak zawiedzeni to musi być prawda.
ccc - 2010-04-22 07:18:34 odpowiedz | cytuj
Wszystkie wypowiedzi na temat tej firmy są prawdą. Z wyjątkiem wypowiedzi "pracownik-a", za którego chyba podaje się R.G.- największa hiena zakładowa, który tylko obrabia tyłek każdemu. Pracownikom przed szefem i odwrotnie. Nic nie robi, a wszystko co spier... zwala na innych. Praca nie była by taka zła, gdyby nie kilka osób w firmie.
anonim - 2010-04-22 19:32:03 odpowiedz | cytuj
ccc - 2010-04-22 07:18:34

Wszystkie wypowiedzi na temat tej firmy są prawdą. Z wyjątkiem wypowiedzi
Rozglądam się za pracą taką jak w stigalu.I myślę że każdy szef nie trawi tego jak ktoś się opierda............. i patrzy żeby tylko zleciało te 8 godzin. Wszędzie tak jest
anonim - 2010-04-22 19:33:59 odpowiedz | cytuj
pracownik - 2010-04-22 20:32:09 odpowiedz | cytuj
Czopek , przestań lizać tyłek szefowi .Ty waflu.Ile szef Ci da za waflowanie , lizusie?
bartek - 2010-04-22 21:23:27 odpowiedz | cytuj
Jak tak patrzę na te opisy to faktycznie stwierdzam że zakład schodzi na psy.Szanować ludzi , nic więcej.
Gienek - 2010-04-24 09:29:05 odpowiedz | cytuj
Staram si