brak logo

Poz-bruk

Toruń

Opinie o Poz-bruk

anonim 2010-04-29 19:50:52
Witam. czy ktoś kiedyś pracował lub pracuje w firmie pozbruk. Proszę o opinie?
1
AHMED 2012-08-01 23:05:49
Poz Bruk to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] . Nie szanuje się tam ludzi. Praca tam nie ma przyszłości. Nie pracujcie dla nich.
leon 2013-05-11 15:39:51
w poz-bruku jak w hogwarcie sami czarodzieje
1
kierowca 2015-01-26 21:24:16
Stanowisko kierowca mało płatne plus kurs hds obowiazkowo.Problemy z naprawy samochodow jak i hds najlepiej zwalic na kierowce niech sobie radzi zero pomocy ze strony kierowniczej Pozytywy to kasa na czas nic poza tym
wojtek 2015-03-23 16:31:05
Umowa o prace ale tymczasowa przez agencje pracy mala kasa za prace jako kierowca premia za kursy ale tylko jak sa jak niema szkoda gadac dno pozdrawiam!!!
kierowca 2015-04-21 23:48:14
Proszę o podanie lokalizacji, ja pracuje w Poznaniu jestem zadowolony z wynagrodzenia, naprawy zgodnie z potrzebami
pyjotyry 2015-10-20 16:57:07
Czy ja wiem, czy kaszanka, każdy ma swoje oczekiwania akurat moje zostały zrealizowane, a już trzeci rok pracy w Poz Bruku mi minie za 4 miesiące i zmieniać nie planuję, na kasę też nie narzekam. Niestety jeśli komuś bardzo nie pasują warunki panujące na rynku to chyba pora zacząć samemu dyktować warunki, bo innej drogi nie widzę. Wiadomo, ze nie ma pracodawców idealnych… i jak to mówią "wszędzie dobrze tam, gdzie nas nie ma"...
pyjotyry 2015-10-21 16:44:59
Adamie, rzeczywiście, dobrze się domyślasz, nie chciałbym się, jak to określiłeś, dzielić się informacjami :) Konkretów wolę nie podawać, ale chodziło mi przede wszystkim o jasny przekaz – według mnie warunki tam teraz panujące nie są złe pod kątem finansowym, atmosfera pracy też jest dla mnie zawsze istotna (masz racje, to są te rzeczy, które ciężko wybadać podczas rozmowy, bo każdy zapewnia, że u niego jest najlepiej, a potem czas to zweryfikować jako pracownik). Kolejne plusy to wypłata, która jest zawsze na czas, wszystko jest na papierze, na legalu. Możesz zapracować na premię, jest to realne :). No i do domu wracam o normalnej porze, max o 18, więc mam regularny tryb życia, jak na branżę transportową to jest to rzadkość...
1
zdziwiony 2015-12-09 14:15:04
Wypłata na czas? Pod warunkiem, że masz konto w tym samym banku lub 10-ty nie wypada w sobotę/święto. Pensja nie adekwatna do wykonywanych obowiązków. (usunięte przez administratora)
zdziwiony 2015-12-15 14:03:02
Owszem wiedziałem ale też miałem od razu zaznaczone, że taka pensja jest podczas okresu próbnego i później zostanie podniesiona. To "później" jeszcze nie nastąpiło. Napiszę inaczej. Wynagrodzenie otrzymujesz jak za jedną osobę (lub za pół), a robisz za TRZY! Przy czym słyszysz, że i tak nic nie robisz, że się nudzisz, dlaczego się nie wyrabiasz? Jedno drugiemu zaprzecza...firma pełna paradoksów..(usunięte przez administratora)
jaaaa 2016-02-08 22:00:14
Pracowałem 7 lat w Poz-bruku jako operator i co do wypłat zawsze na czas i zarobki poniżej 5 tyś w sezonie nie schodziły, ale trzeba było się narobić też za trzech.Na święta bony za 500-1000 zł tez dawali. Odszedłem, bo mój kręgosłup tego nie wytrzymał i do dziś daje znać o sobie. Oczywiście odprawy nie dostałem, bo kombinowali z umowami. Jak jestes silny i młody możesz iść żeby chapnąć trochę grosza ale to nie jest praca na dłuższą metę.
ja 2016-03-01 19:10:21
fghn, teraz jest zapotrzebowanie na specjalistę ds sprzedaży. Biuro Szczecin.
wąsaty bzik 2016-03-15 13:33:29
do fghn
szczecin to ciężki teren. pootwierali się tam w okolicy inni producenci którzy wykurzą pozbruk . przedsiębiorstwo niczego sobie.
młody właściciel położy tę firmę w bardzo szybkim czasie. to kwestia czasu. :-))))
pozdro
wąsaty bzik 2016-03-15 13:45:34
a tak nawiasem mówiąc . jak ktoś nie ma pojęcia o zarządzaniu zasobem ludzkim , to niech nie zabiera się do kierowania tak dużej firmy. ludzie to fundament wszystkiego. tu trzeba mnieć łeb jak TN który rozkręcił ten interes a nie mleko pod nosem . :-)))
pozdro
1
psycholog/ doradca zawodowy 2016-04-20 13:53:42
Myslę że to nie jest kwestia zarobków. Branża Przedstawicieli Handlowych jest specyficzną branżą (i to nie tylko w budowlance), gdzie rotacja na polskim rynku pracy jest na poziomie około 20% "co do zasady", czyli wysoka niestety. Są to z reguły ludzie dynamiczni, o ekstrawertycznym usposobieniu, poszukujący ciągle nowych wyzwań i cechuje ich wysoka chęć podejmowania ryzyka (bo to ich "kręci"). Także szukają/często będą szukać nowych obszarów, aby się sprawdzić. Nie lubią stagnacji. W związku z czym nie wiążą się z pracodawcą dłużej niż 2-3 lata. To prawdziwa zmora w dzisiejszych czasach dla pracodawców. Mowa oczywiście o szeregowych stanowiskach, a nie o menedżerach pracujących w działach handlowych.
1
KandydatNaPrezesa 2016-04-23 14:32:26
A skąd masz takie wieści, że prezes chce oddać stery w firmie bo z tego co ja wiem to na emeryture się jeszcze nie wybiera.
ulaka 2016-06-11 14:49:51
to słabo, sądziłem, że oni nie mają problemu z informowaniem kandydatów o wynikach rekrutacji
Zostaw swoją opinię o Poz-bruk - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poz-bruk