brak logo

STNT Group

Szczecin

Opinie o STNT Group

anonim 2010-03-04 22:02:36
(usunięte przez administratora)te słowa najlepiej opisuja tą firmę(usunięte przez administratora)
mały 2010-08-06 08:15:13
STNT Group to firma która zajmuje się (usunięte przez administratora) ludzi. Przestrzegam przed praca w tej firmie. Polega ona chodzeniu po domach i namawianiu na zmianę operatora telefonu stacjonarnego. Wszyscy Ci którzy tam pracują mają niezłe gadane ale ja nie mam ochoty pracować(usunięte przez administratora) ludzi!!!!! Gdy ktoś otwiera to motają tak petentów aby podpisali umowę. Stosują sztuczki takie jak podejmowanie decyzji za klienta o czym on nic nie wie i niczego się nie domyśla. Radzę omijać szerokim łukiem Bandurskiego 59 a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anonim 2011-07-04 21:46:30
Powiem tak, tez szukalem pracy i trafilem do tej smiesznej firmy. Akwizycja - czyli chodzenie po blokach przez caly dzień, namawianie ludzi do zmiany dostawcy internetu. (usunięte przez administratora) nie praca, tyle powiem. Nogi bolą i na dodatek poganiają jakbyś był koniem roboczym. Pracowałem przez 5 dni (nie ukonczylem szkolenia które trwało 7 dni). Teraz sprzedają produkty firmy Netia. Zasuwasz za marne grosze albo za nic. Mój kolega też tam pracował przez 3 miesiące i także niewiele zarobił. Nie dosć że nie ma pracy to takie szajskie firmy są.
XXXXXXX 2012-01-11 18:29:31
(usunięte przez administratora) Za miesiąc pracy i za to co wypracowałem według ich obiecanych stawek powinienem był dostac 1500zl na ręke. Prace skończyłem w grudniu na razie zobaczyłem 75zł. Dodzwonić się nie idzie pracownicy notorycznie zmieniają nr telefonów. Obiecali, że wypłacą mi jeszcze 500 zł no(usunięte przez administratora)smiech. Jak można tak ludzi (usunięte przez administratora)
serr 2012-02-18 01:01:29
dokladnie co kolega smieszna firma i (usunięte przez administratora) starszych ludzi na(usunięte przez administratora)pakiety ... (usunięte przez administratora)
Kosiarz 2012-03-08 21:54:02
Jutro sie przekonam czy to prawda wlasnie koncze to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkolenie i moze byc smiesznie !!
bartek 2012-03-28 15:24:32
i jak tam robota (usunięte przez administratora), moze ktos sie wypowie czy ciagle w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a robia i pracownikow i klientow firmy?(usunięte przez administratora)
1
Życzliwy 2012-04-03 23:39:32
Drodzy pokrzywdzeni, nie umiecie zadbać o swoje interesy? Znam bardzo dobrze zasady działania wyżej wymienionej firmy gdyż w branży siedzę o długiego czasu i niestety, ale działanie tej firmy nie ma nic wspólnego z kodeksem dobrych praktyk operatorów telekomunikacyjnych. Chcecie otrzymać swoje pieniądze szybciej niż wam się wydaje? Prosta rada. Napiszcie maila do Pana (usunięte przez administratora) ze sposobem działania firmy i dokładnym opisem jak pozyskiwaliśmy klientów (raczej sposobem pozyskiwania klientów \\\\\\\"na telekomunikacje\\\\\\\"), zaległością z tytułu wynagrodzenia (w załączniku umieścić skan umowy) i do pola odbiorcy dodajcie adres UKE, PIP i np. Rzecznika prasowego TP.

PS. Zgodnie z art. 481 § 1 Kodeksu cywilnego: „Jeżeli dłużnik opóźnia się ze spełnieniem świadczenia pieniężnego, wierzyciel może żądać odsetek za czas opóźnienia, chociażby nie poniósł żadnej szkody i chociażby opóźnienie było następstwem okoliczności, za które dłużnik odpowiedzialności nie ponosi”
PISAK12 2012-08-01 13:15:49
MOI DRODZY W UBIEGŁYM ROKU TAM PRACOWALEM ZGADZAM SIE Z WASZYMIOPINIAMI POPROSTU TO JEST JEDNO WIELKIE (usunięte przez administratora)KAZANO MI 5 PRZYJECHAC PO WYPLATE A TU NICC POWIEDZIELI ZE Z WARSZAWY MI NIE WYSLALI WYPLATY MAM WPASC PO NIA 15 I TAK DO DNIA DZISIEJSZEGO(usunięte przez administratora)ITP.ITD
Voldo 2012-11-14 13:36:58
Całe szczęście, że ja pracowałem tylko 3 tygodnie, a nie dłużej. Powiedzieli, że mam czekać na wypłatę do 150 dni od zakończenia wspólpracy. Dzwoniłem do nich co miesiąc i mówili, że jeszcze nie ma dla mnie kasy. Po upływie 150 dni pojechałem do ich oddziału i okazało się, że tej firmy w tym punkcie już nie ma. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED PODJĘCIEM PRACY W TEJ FIRMIE.
młody18091990 2012-12-02 12:04:37
Witam Wszystkich
Zgadzam się z Wami wszystkimi co do tej firmy.Na początku myślałem że to fajna praca,dogodne godziny i spoko ludzie.w prawdzie poznałem tam boskich znajomych,ktorzy tz zostali (usunięte przez administratora) jak ja.Za miesiąc pracy miałem dostać ok3tys.Byłem szczęśliwy jak nikt naświecie bo to moja pierwsza praca po przeprowadce do Szczecina i za taką pensje...No,ale miesiąc miną,a ja ani grosza nie zobaczyłem...ost dnia pracy usłyszałem"chcesz kase rób wyniki"to zrobiłem dzwonek(2umowy)i nie zobaczyłem hajsu.Ciągle tylko jutro jutro lub pojutrze.Ludzie jak ktoś się szanuje na tyle (usunięte przez administratora)
pracodawca 2013-01-28 06:11:07
Witam. Rozumiem iż wszyscy jesteście bardzo rozżaleni warunkami jakie panują w firmie STNT i naprawdę jestem z szkowowany tym jak pracodawca może tak postępować z ludźmi !!! Od marca w szczecinie zostanie otwarte nowe biuro firmy trudniącej się "akwizycją" ( nazywajmy rzeczy po imieniu) zajmującej się sprzedażą bezpośrednią. Zatrudnimy ludzi z doświadczeniem na tym stanowisku na bardzo przejrzystych warunkach! Z bardzo miłą atmosferą pracy, zarobki w systemie prowizyjnym najlepsze na rynku pracy! Gwarantujemy PROFESJONALNE szkolenia, premie dla najlepszych pracowników, możliwość PRAWDZIWEGO rozwoju. Nasza domena to PRACOWNIK NIE ZADOWOLONY TO PRACOWNIK MAŁO WYDAJNY, bardzo cenimy sobie osoby pracujące w naszej firmie i dajemy im poczucie iż są oni ważnym fundamentem naszej firmy. (usunięte przez administratora))
Alojzy 2013-04-13 16:10:14
Bezczelność pana (usunięte przez administratora) ostatnio sięga zenitu. Umieszcza ogłoszenia dotyczące pracy, podpisując się jako TLS albo TLS DEVELOPER (firma budowlano - usługowa, która działa również na szczecińskim rynku). Moim zdaniem jest to jaskrawe działanie na niekorzyść dobrego imienia spółki, która nie ma nic wspólnego z bezczelną akwizycją i domokrąstwem. Poziom zakłamania tego człowieka urąga wszelkim możliwym normom i przestrzegam wszystkich "rekrutowanych" przed zaproszeniami na rozmowę kwalifikacyjną na ul. Bandurskiego 59a. Lepiej iść kopać rowy, niż mieć na sumieniu (usunięte przez administratora) bogu ducha winnych ludzi na tańsze rozmowy, itp, etc. co w praktyce jest wierutnym kłamstwem. Zastanawiające jest też dlaczego tego typu działalności gospodarcze istnieją od wielu lat, chociaż tną (usunięte przez administratora)
aldo 2013-04-19 14:42:03
tak czytam te wasze opinie i stwierdzam, że to (usunięte przez administratora) nie firma, grająca głośno muzyka podczas porannych meetingów nie nastraja pozytywnie u tego (usunięte przez administratora)
Jakieś jego akwizycje i "juice", że zarobicie mnóstwo kasy - tak naprawdę okazują się chorą fikcją i "kryształowymi domami", niczym z "Przedwiośnia" a (usunięte przez administratora) jako główny bohater też się przejechał o dobrobycie. To także odnosi się do działalności firmy System Net. Masakra normalnie, żeby ludzi wkręcać i wmawiać o pozytywnym nastawieniu. Nie w tej firmie i u tego [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] właściciela !!!
------------------------------------------
Nie polecam składać CV !
Dlaczego ?!
Bo stracisz - nie dość, że czas i pieniądze to jeszcze będziesz się z takim użerał prosząc się o pieniądze, których nigdy od (usunięte przez administratora) nie dostaniesz!
Taka prawda, niestety :((
2
agnieszka 2013-06-28 12:24:23
Czy ktoś zna aktualny adres tej firmy bo z tego co wiem z Bandurskiego się przenieśli z góry dziękuje za adres.
Judyta 2013-07-03 12:55:21
Adres :

Santocka 48-49 Szczecin

CARMEN
pitek 2013-10-31 09:58:01
Pracowałem więc nie polecam
Heniu z Wembley 2013-11-16 23:03:22
Pracowałem tam miesiąc, po szkoleniu podpisałem 5 umów, za które nie wypłacono mi wynagrodzenia. Ogólnie nie polecam, traktują pracowników jak śmieci. Nie dajcie się nabrać!
Laik 2015-02-21 13:14:46
Powiem tak - jeżeli mam się cieszyć tylko z tego, że pracodawca mnie wyszkoli na swojego pracownika - to się nie ma z czego cieszyć. W interesie pracodawcy jest to aby wyszkolić pracownika, ponieważ jest to inwestycja w przyszłość. W zasadzie powiem, że jeżeli pracodawca nie szkoli pracownika w innym powiązanym kierunku to jest to wielka strata.
2
anonim 2016-03-31 21:51:55
oszuści ,chodzą po domach i namawiają na zmianę operatora , wciskają umowy generalnie nie polecam
blekitnaenergia 2016-09-06 23:41:31
Lepiej idź na ulotki , więcej zarobisz :) Ta firma to dno ( o ile to można tak nazwać ) Maszer dżusuje a sewcio mu pucuje
Nnn 2016-09-07 12:08:32
No ulotki są akurat dość fajne, ale nie ma potrzeby się w taki sposób wyrażać, ine od dziś wiadomo że jak się dobrze dogadasz to idzie
Zostaw swoją opinię o STNT Group - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie STNT Group