Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o frosta

zdjecie uzytkownika
Marcin SŁA. - 2012-09-22 12:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witaj [usunięte przez moderatora] ,ty wiesz dlaczego poszłem do chłodni,bo z ludzmi i kolegami którzy traktuja cie ja cie jako śmiecia i nieszanuja to sie niepracuje idzie sie tam gdzie jest lepiej,ps nie wszyscy sa debilami sa tacy co mysla ale tylko o sobie,sa egoistami,a po drugie jest fala i bedzie bo stara gwardia uwarza sie za nietykalnych,i ty sie myla bo zawsze ktoś mądrzejszy sie znajdzie,niedac soba pomiatać,trzeba sie STAWIAĆ brygadzisci tesz moga bys zwolnieni ,tylko trzebo bys zgrana ekipą ludzi gdzie jeden za wszystkich wszyscy za jednego w wiekszasci SIŁA !!! ludzie tylko trzeba zmieniac wszystko ,bo nie karzdy bedzie chciał sie buntowac wiem to po swoich doswiadczeń,Pracowałem we Jago Chłodnio.tam to były ekipy narmalnych ludzi ,Jak pracowakłem tam to był przydzial mrożonek co jakis czas ,to byl kierownie muj imienik tylko naswisko Jarosz tesz zaczoł władza do głowy uderzać wracajac do [usunięte przez moderatora] tematu wciskał nam przeterminowane mrożonki?po 2 a nawet 3 lat.wszyscy sie zebrazismy kolega wuskowy zrobił postulat na kartle ze jak nie dostaniemy swiezych mrożonek to pujdziemy do PIP i Sanepidu ,i wszyscy sie podpisaci na 1 kartce tylko 2 lub 3 z 40 ludz sie nie podpisało bo bie bali ze ich zwolni ,na drugi dzien wszyscy weszli do biura kierownika z postulatem i za zarzdali zmiany ?i tak sie przestraszyl ze zaraz to zrobił bo postraszylismy strajkiem?ciekawe czy strajk We Froscie jest morzliwy ?pownie nie bo wszyscy sie boja?marek jest w zwiazku to niech kazdy sie zapisze i strajkujmy? a zwolnia 450 osub lub 600 ?WJEDNOSCI SIŁA POTEGA i MOC TO ewolucii Firmy..ludzie obucmy sie ? wkoncu nie jestesmy smieciami bez mózgu,TYLKO CZLOWIEKM MYŚLACYM.wasz klega z chłodni.jak mnie zwolnia to zobaczycie co zrobie?nie jede zaklad i kierownika załatwiłem i odszkodowanie tesz miałem.jak kuba bogu to bóg kubie ?tak przysłowie.ja ktos dla cioebie jest swinia to ty bac taki sam dla kogos? chyba że jestes od niego mądrzejszy?i go ignoruj.
zdjecie uzytkownika
Joker44 - 2012-09-27 12:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!
Czy, aby podjąć pracę we Froście, należy mieć wyrobioną książeczkę sanitarno-epidemiologiczną?
Pozdro
zdjecie uzytkownika
ira - 2012-09-27 14:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak
zdjecie uzytkownika
ra - 2012-09-27 21:45:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie rewolucja a tu taka cisza?
zdjecie uzytkownika
mk - 2012-09-27 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nasze dni sa policzone
zdjecie uzytkownika
ehhh - 2012-09-29 00:49:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznałem co to praca, dwunastki i nocki Niektórzy pracodawcy traktują ludzi jak nocnik Stres nie jest mi obcy wszystkim pracującym salut
zdjecie uzytkownika
muuuuuuuuuuu - 2012-09-29 08:54:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co się dzieje froscie a tu taka cisza ?
zdjecie uzytkownika
fik - 2012-09-29 17:28:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co sie niby dzieje we froście? jakie zmiany??nikt nic nie pisze o tym
zdjecie uzytkownika
XXL - 2012-09-29 18:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Gdzie więcej płaca na początek na produkcji czy na magazynie? Jaka tam macie temperature na prod?
zdjecie uzytkownika
kejter - 2012-09-29 19:07:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Temperatura u nas pokojowa z tym nie ma problemu ,ile kto zarabia nie wiemy,a dzieje się dużo,o tym też nie wiemy bo plebsu się nie powiadamia o zwalnianiu np kierowników Nie ma zebrań,nikt się o nic nie pyta bo się boi.Oni nie chcą bo się boją że ktoś im powie dlaczego ciągle w niedziele robimy a w tygodniu leżymy?Albo jeszcze jaka kobitka zapragnie po siedmiu latach przepracowanych we froście całego etatu,a to tematy niewygodne.Pognac lepiej ludzi do roboty,przecież bezrobocie i beznadzieja w Polsce daje duże szanse na wykorzystywanie ludzi Także ;ludzie robią bo muszą ale dużo tu żółci płynie To prawda co ten chłopak pisał,chociaż dobrze nie umiał pisać ,ludzie powinni zastrajkować i postulować o swoje
zdjecie uzytkownika
XXL - 2012-09-29 19:37:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale macie jakies agencje czy juz spokojnie przez Froste?? a na magazynie ile stopni?
zdjecie uzytkownika
Julian - 2012-09-30 06:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy bez doświadczenia przyjmują ludzi? Bo nie wiem czy opłaca się wyrabiać książeczkę...
zdjecie uzytkownika
XXL - 2012-09-30 14:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ksiązeczka i tak Ci sie przyda na przyszlosc..
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,,ppp - 2012-09-30 15:49:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spróbuj ,jak mają dużo chętnych to przebierają,jak mało to biorą jak leci,na to nie ma reguły,chcesz pracować to próbuj
zdjecie uzytkownika
migotka - 2012-10-02 19:11:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Frosciaki slszeliscie cos o jakims reportarzu dzies w radiu pik bo znajomi mi cos pisali ze sluchali sluchal ktos z was co tam mówili
zdjecie uzytkownika
nina - 2012-10-04 08:31:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś ucichło ostatnio we froście i mało pracy jest.Wiecie może czy coś sie szykuje????
zdjecie uzytkownika
k.....l - 2012-10-06 17:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam napisać coś o MR3 [usunięte przez moderatora] wyzywa wszystkie kobiety nowych pracowników na sklejarce tyra ilu już odeszło może nowy kierownik coś z tym zrobi
zdjecie uzytkownika
page - 2012-10-06 19:09:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
operatorzy i patelmistrze to elita frosty,zazwyczaj nic nie robiąca,spytajcie ich ile im dają na godzinę,dużo ,dwa razy tyle ile zwykłemu pracownikowi, a najcięższa robotę robią zwykli pracownicy faceci i kobiety
zdjecie uzytkownika
KTOŚ - 2012-10-06 23:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo [usunięte przez moderatora] myśli że wszystkie rozumy pozjadał. A jak ci młodzi na sklejarkach mają się nauczyć jak on nic im nie tłumaczy. Odkąd został \\\"Liderem\\\" to traktuje wszystkich jak szmaty. A w rzeczywistości jest zwykłym frajerem. Nie pamięta sam jak zaczynał na sklejarkach i wtedy on był [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez pana [usunięte przez moderatora] bo był cienki jak barszcz. pozdro
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: pracuj.pl
pomorskie
()
Firma FRoSTA Sp. z o.o. wiodący producent mrożonych dań gotowych i ryb poszukuje kandydatów na stanowisko:Przedstawiciel handlowyMiejsce pracy: woj. pomorskie nr ref.: PH Pomorskie Zakres zadań:utrzymanie bardzo dobrych relacji z aktualnymi klientami oraz nawiązywanie nowych kontaktów handlowych w podległym terenierealizacja planu sprzedażowegodbanie o utrzymanie pozytywnego wizerunku firmy na rynku. Wymagania:min. dwu letnie poparte sukcesami d
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
jami - 2012-10-07 11:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak mam iść na MR3 to wole urlop na żądanie ze strachu przed [usunięte przez moderatora] bo nie jedna przez niego płakała
zdjecie uzytkownika
ona - 2012-10-08 18:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz co?/? masz całkowitą racje !!! zgadzam sie ze wszystkim co napisałeś ale myśle że nic sie nie zmieni juz w tym kierunku-szkoda
zdjecie uzytkownika
on - 2012-10-11 18:21:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi drodzy czego wymagacie?? Połowa z tych osób myślę tutaj o brygadzistach, liderach, kierownikach i tej reszcie bandy nie ma nawet średniej szkoły. Więc nie wymagajmy od nich dobrego wychowania:))))) widocznie dyrekcji wystarczy, że potrafią się podpisać tylko mam nadzieję że literkami nie krzyżykami ??:)) Ale czystki się zaczęły wiec miejmy nadzieję, że ich też dosięgnie ręka boża:)))))))))))))))))
zdjecie uzytkownika
prawda - 2012-10-12 16:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ,słodki to on nie jest
zdjecie uzytkownika
rety - 2012-10-16 16:44:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko byłoby dobrze żeby grafiki były normalne,a nie,dziś zeszłam z nocki a jutro na6 do 17 Ile ta grafikowa musi się namęczyć żeby te grafy były takie dziwne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie frosta
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x