logo frosta

frosta

Bydgoszcz

Opinie o frosta

NIEZADOWOLONY KLIENT 2017-05-26 10:23
Klientów też traktutują jak zlo konieczne!!!!!!!!!! SKANDAL
NIE POLECAM FIRMY!!!!!!
PŁACIĆ I PROSIĆ TO ZBYT WIELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
Maja 2017-05-26 10:44
@NIEZADOWOLONY KLIENT jeśli jesteś niezadowolony z tego jak zostałeś potraktowany przez pracowników firmy, to zawsze warto przesłać taką informację bezpośrednio do firmy. Na stronie frosta.pl znajdziesz mail jak i również formularz reklamacyjny.
4
fakt 2017-06-06 01:28
Frosta szuka pracowników produkcji,od pracownika wymaga się całkowitej dyspozycyjności,Praca w weekendy.Praca przy wyrobionym etacie 1600-1800zł.Praca pod presją czasu,często w dużym stresie.Myślę że tylko spore podwyżki mogłyby zachęcić ludzi do pracy w tej firmie,ktoś to kiedyś musi zrozumieć.
12
Maja 2017-06-09 13:58
@fakt piszesz, że praca jest związana z dużym stresem. Co jest jego powodem? Czy właśnie presja czasu? Wspominasz też, że firma wymaga dyspozycyjności. Jak wyglądają godziny pracy? Czy są one stałe, czy też pracuje się w systemie zmianowym?
1
--- 2017-06-09 15:30
Może przyjdziesz i sama sprawdzisz ? wtedy przestaniesz się dziwić .Będziesz pracować w systemie zmianowym 12godzin i chodzić dodatkowo w swoje zmianowo wolne zapraszamy ,miejsc do obsady jest sporo więc przydasz się do pracy
6
Pan 2017-06-10 12:01
Czy 8-godzinny wymiar pracy by coś zmienił w tej firmie?
1
jejciu 2017-06-10 12:49
Mogłyby pozostać dwunastki ale z zachowanymi dniami wolnymi,praca po 8 godz nic tu nie pomoże,bardziej podwyżki by pomogły
Stres zawsze tu będzie,zatrudniajcie rozsądnych brygadzistów i liderów to od nich zależy ile tu ludzi zostanie.Niektórzy naprawdę są marnymi nauczycielami.
4
min 2017-06-10 14:17
Praca jest związana ze stresem głownie dlatego że wydajność wzrosła,trzeba szybciej i lepiej pracować ,za te same pieniądze,Praca oczywiście zmianowa,Niektórzy nawiedzeni brygadziści chcą być najlepsi,gonią ludzi do roboty aż huczy,sami dostają za to profity,premie itp a biedny pracownik musi na akord,kosztem przerw pakować towar,To właśnie tym brygadzistom podziękujcie że nie ma tu ludzi,
7
Operator 2017-06-10 21:59
Oczywiście 8 godz system jak najbardziej nie mają ludzi przez te grafiki wszyscy są zmęczeni. A brygadzisci niech sami się wezmą do pracy niedługo tak będzie jak będą traktować tak ludzi. Koszmar
3
ona 2017-06-13 19:35
Nie zapomnijmy o letnim urlopie narzuconym przez pracodawcę! idziemy na urlop kiedy firmie pasuje a nie nam! Żeby jeszcze powiadamiali nas szybciej ale po co? W kwietniu też da się zarezerwować wczasy!
3
Maja 2017-06-14 11:07
--- 2017-06-09 15:30
Nie jestem pracownikiem firmy, nie wiem jak wygląda praca w niej. Dlatego właśnie dopytuję. Tak by wątek mógł pomóc osobom, które zapoznają się z opiniami i zastanawiają, czy warto jest w frosta pracować.

@ona
rozumiem, że terminy urlopów są narzucane z góry przez pracodawcę. Co jest tego przyczyną? W jakich działach firmy tak właśnie wygląda odbieranie urlopów?
ole 2017-06-20 08:54
Nie jest to najgorszy zakład,wszędzie trzeba pracować.
3
Despacito 2017-06-25 10:10
W tej firmie to każdy brygadzista ma coś z głową. Z wyjątkiem Pana Piotra, osobiście nic do niego nie mam.
7
Maja 2017-06-26 13:35
Dużo osób wypowiada się na temat tego jak wygląda praca na produkcji. A jak wygląda praca w pozostałej części firmy? Jeszcze niecały tydzień można aplikować na stanowisko przedstawiciela handlowego. Czy ktoś z obserwujących to forum mógłby powiedzieć coś więcej o tym jak wygląda praca w tym dziale firmy? Czego mogą spodziewać się osoby, które odpowiedzą na tą ofertę pracy?
kkk 2017-06-27 04:30
Bo on się pracą zajmuje nie pierdołami
3
Pirat 2017-06-27 13:59
Ha ha ha
kolo1111 2017-07-31 23:34
kocham Froste
1
duo 2017-08-01 20:36
Wszyscy kochają,bo się zwalniają
4
Operator 2017-08-02 22:22
Zwalniają się ludzie ale widać że im to pasuje bo nie robią w tym kierunku nic
uuuuuu 2017-08-03 09:58
Hahahaha cały czas się zwalniają?
3
Bitchplease 2017-08-03 10:53
Mogliby zrobić te ósemki, człowiek by jeszcze miał coś z dnia i spokojnie by zjadł porządny obiad w domu.
5
--- 2017-08-03 20:05
A jak tam te 80 ludków których mieli zatrudnić na nową halę ?
1
FrostaNaszaUkochana 2017-08-04 12:48
Jeszcze z tym kontenerem nie dojechali :v
2
pam 2017-08-04 15:20
No cóż,nic nie zrobią,podwyżek nie dadzą,są one tylko dla pupilków brygadzistów i donosicieli,reszta niech nie liczy na nic,Tylko dużo roboty za małą stawkę,
3
True 2017-08-05 10:17
Jak ma być lepiej w tej firmie skoro cały czas się zwalniają, a nowi nie chcą zostać?! Słabi ludzie, gdyby wytrzymali to byłoby lżej dla wszystkich. "Ambitni" poodchodzili, aż tak źle mieliście? I co jaka wypłatka w nowym miejscu pracy, 1700zł? Rozumiem kobiety, bo zapierdzielają non stop, a Wy nie robicie nic i jeszcze narzekacie, nędzne operatorzyny!
3
Pracowałem 2017-08-05 14:46
a Ty ile niby zarobisz przy etacie we Froscie?
True 2017-08-05 17:15
Wystarczająco by nie narzekać
1
Pracowałem 2017-08-05 20:20
To Ty pewnie jakiś lider albo brygadzista jestes
True 2017-08-06 10:08
Serio myślisz, że tylko brygadziści, liderzy i przydupasy dobrze zarabiają w tej firmie? Hahaha!!!
1
--- 2017-08-06 11:14
Przedstaw się zobaczymy
Pracowałem 2017-08-06 12:01
To jeszcze mi napisz co to znaczy wg Ciebie dobrze zarobic? Caly czas mowimy wyłącznie o etacie
1
FrostaNaszaUkochana 2017-08-06 14:42
Chyba ktoś tu trolluje :v :v
byly menadzer 2017-08-07 15:40
nie NARZEKAĆ trzeba bylo sie uczyc , teraz to pretensje do Siebie nie do kogos
buu 2017-08-07 16:02
Wszyscy nie mogą pracować w biurze,pracownicy fizyczni są bardzo potrzebni tylko niedoceniani.
4
Maja 2017-08-10 11:04
Możecie powiedzieć coś więcej o pracy na stanowisku Pracownik Utrzymania Ruchu? Pojawiła się niedawno taka oferta pracy w Bydgoszczy. Co warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV?
3
Fan 2017-08-23 19:39
Zapierdal ludzi nie ma zwalniają się chorują psychiatryk
3
sda 2017-08-25 09:39
Psychiatryk mało powiedziane.
Ludzi tu nigdy nie było , ale było miej liń produkcyjych , nie było fsa nowej hali może wtedy aż tak brak osób sie nie rzucał w oczy jak teraz. Zła polityka zakładu i tyle.
Możę coś tu się jeszcze zmnieni na lepsze ale sam w to nie wierze
4
Operator 2017-08-25 22:30
Na lepsze się zmieni co ty mówisz zobaczysz jak Ukraińcy pojadą to przyjemną uchodźców
2
Fan 2017-09-03 20:52
Operatorzy podwyżki za co ?a kobiety [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nic trzeba szukać sobie pracę psychiatryk zostaną tylko przydupasy
2
Maja 2017-09-04 09:24
Czy w związku z tym brakami pracowników, dużo łatwiej jest się obecnie dostać do firmy? Na jakich stanowiskach ten brak jest najbardziej zauważalny?
uf 2017-09-04 20:28
brak pracowników widać na każdym stanowisku produkcji, Można się dostać do pracy ale trudno w niej wytrzymać Trzeba być wielofunkcyjnym,czyli wszędzie gdzie Cię poślą dawać sobie radę.Jest czterobrygadówka,której zasady nie są dotrzymywane Zarobki tak jak wszędzie w naszym Kraju Jakaś licha nerwowa atmosfera panuje,którą trudno wytłumaczyć.Brygadziści mają swoich wybranców do rozmowy i towarzystwa,podobnie liderzy,a w powietrzu czuć mobbing psychiczny.Do tego praca w wekkendy,no co tych ludzi ma tu trzymać,nie wiem...
6
OOOOooooo 2017-09-06 18:35
Kiedy w tej firmie będzie tak, że każdy dostanie premie taką na jaką sobie zasłużył?!! Może w końcu co niektóre wzięłyby się za robote. Nie będę wiecznie zapierda#@# za kogoś! Pogaduszki, śmiechu chichu, a taśma zajeba@#! Aż krew zalewa jak widzi się taką lebiodę. Nie dajesz sobie rady to się zwolnij, proste.
2
po 2017-09-06 21:08
Ale ambitna,z pewnością order za t ci dadzą,już to widzę..
1
OOOOooooo 2017-09-07 10:14
A Ty to pewnie ten nierób, za którego trzeba jeb#@! Jeszcze swój własny komentarz lajkujesz, gratuluję..
2
ps 2017-09-07 22:38
idz na akord pracować skoroś taka prędka
Fan 2017-09-10 19:31
Bym wolała na akord wiesz mi a nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za kogoś
Maja 2017-09-12 13:09
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Przypominam, że wszystkich użytkowników obowiązują zasady regulaminu. Przed zamieszczeniem opinii należy zapoznać się z jego treścią: http://www.gowork.pl/regulamin
1 2017-09-12 16:12
kultura obowiązuje nawet szybkich pracowników,lub takich którzy mają o sobie takie mniemanie
Koniec 2017-09-17 18:41
Z wypowiedzeniem trzeba iść tylko do Rafała czy obojętnie do którego kierownika?
Fan 2017-09-17 19:44
Najlepiej do Rafała
Zostaw swoją opinię o frosta - Bydgoszcz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie frosta