brak logo

TVS Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o TVS Sp. z o.o.

miśka 2010-03-04 15:08
Nie polecam....coraz więcej się słyszy o upadku tej firmy. Umowa o dzieło, problemy finansowe.
2
tajniak 2010-04-27 21:31
nie polecam byłem na rozmowie i kiszka
Raphell 2011-01-17 19:48
Byłem na rozmowie, rekrutacja w tej telewizji to jakieś żarty, stanowisko asystenta a wymagania jak dla specjalisty, stanowczo odradzam.
tatia 2011-01-20 11:01
Hmm ja idę do nich na rozmowę w poniedziałek... też słyszałam, że mają problemy finansowe... sama nie wiem co o tym myśleć...
Misia 2014-11-25 04:56
Firma o.k .Warto starać się tam o pracę.Możńa się wiele nauczyć i poznać wielu
ciekawych ludzi.Polecam.
Ola 2015-03-17 22:57
Nie polecam pracy w tej firmie. Nie ma tam menadżerów, jest duża rotacja, płaca
niska na tle innych firm.Niczego się tam nie nauczycie.
jasiek 2016-05-20 21:49
ale gdzie widziałeś te oferty @sigi, bo ja teraz szukałem czegoś od nich ale nie znalazłem ani jednej oferty. Jesteś pewien, że to były oferty z tej a nie podobnej firmy??
Misiaczek 2017-03-26 23:57
Dajcie sobie spokój z szukaniem tam pracy.Zaufajcie, że nie warto.
Misiaczek 2017-03-26 23:57
Dajcie sobie spokój z szukaniem tam pracy.Zaufajcie, że nie warto.
openhar 2017-05-06 17:56
To byla i jest niska polka tzw.tV,BRAK PODSTAWOWEJ WIEDZY TECHNICZNEJ O PROWADZENIU PROGRAMOW TV,CO GORSZE,PRZYPADKOWI LUDZIE,TZW.PREZENTER NA ROZNYCH PRZEDSTAWIENIACH,TZW.KONCERT ZYCZEN,DWIE STARSZE PANIE,ICH WIDOK,KOSZMAR,CO GORSZE,SPIEW OBU NA ANTENIE,JEST TO W PRAWIE MEDIALNYM NIEDOPUSZCZALNE,CZYSTA REKLAMA.Wiele programow np.pan jakis cholecki czy inaczej,tak nawiasem,TO NISKI POZIOM,BARDZO NISKI,ALE NIE DLA SLAZAKOW,RESZTA ITD.
doświadczona 2017-06-27 21:53
moim zdaniem dopiero poznajesz pracodawce gdy dostajesz się do filmu a nie tylko na "jednej" rozmowie, bo mają innych klientów dlatego nie oceniaj do póki się nie poznasz na tym co oni robią... jak płacą itp.
:-)
doświadczona 2017-06-27 21:54
moim zdaniem dopiero poznajesz pracodawce gdy dostajesz się do filmu a nie tylko na "jednej" rozmowie, bo mają innych klientów dlatego nie oceniaj do póki się nie poznasz na tym co oni robią... jak płacą itp.
:-)
Zostaw swoją opinię o TVS Sp. z o.o. - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TVS Sp. z o.o.