logo Prevac

Prevac

Rogów

Opinie o Prevac

Kadi 2014-03-08 11:55:44
Prevac nie tylko szuka na managera projektu, ale i na Montażystę precyzyjnych urządzeń próżniowych oraz Handlowców.
1
haahahahii 2014-05-29 02:07:32
za małe zarobki jak na tą firmę sami stolarze piekarze i tyle gdzie indziej płacą więcej
3
Dora 2014-05-29 11:03:23
Ofert w internecie jest całe mnóstwo. A wydaje mi się, że od dłuższego czasu ich nie ubywa.. .czyżby był problem ze znalezieniem pracowników?
1
Dora 2014-07-08 08:49:20
Może awansował z jakiegoś innego stanowiska i nie ma odpowiednich kwalifikacji? W sumie zawsze w międzyczasie można to uzupełnić jak ktoś chce.
1
Filip 2014-11-15 17:55:00
Hej, ktos pracuje może w Prevac jako Serwisant, bowiem poszukują kolejnych, a oferta jest dla mnie dość ciekawa. Wymagania nie sa zbyt duże, bo to np. wykształcenie średnie (mechaniczne lub elektryczne), znajomość języka angielskiego i inne standardowe. Napisali, że oferują system szkoleń, powaznie cos takiego istnieje, czy to jak w innych firmach jedno szkolenie na ruski rok?
1
clean mind 2014-11-26 11:00:29
(usunięte przez administratora) ZAPYTAJ CZŁOWIEKA NIE! KOMPUTER.
clean mind 2014-12-04 10:31:24
Jak zapewne zauważyłeś pisarze ci nie narażają się na ośmieszenie gdyż nie podają swoich prawdziwych danych. A Prevac? No cóż wymienia ludzi jak skarpetki,i wszyscy wiedzą z jakiego powodu. Łudzą się tylko Ci którzy jeszcze tam pracują.
clean mind 2014-12-16 10:47:56
To proste.Pracodawca ubzdurał sobie że nikt nie jest wystarczająco doskonały w tym co robi poza nim oczywiście no i wymienia i wymieniał będzie.Nie można z tą firmą wiązać przyszłości.Tym bardziej przyszłości z marną kasą.
1
Nickt 2014-12-17 21:51:47
A może jednak ludzie sami podejmują takie decyzje i sami odchodzą z "pewnych" powodów? Może firma ewoluowała w złym kierunku. Najlepiej podpytać kogoś z wewnątrz. Tylko czy będzie obiektywny?
szopik 2014-12-28 17:04:17
nie zgadzam się z Tobą. Wystarczy przejrzeć temat , żeby zauważyć , że wiele ciekawych rzeczy można dowiedzieć się z tego forum, a jeśli uważasz , że to nie prawda to sam może napisz coś co podniesie poziom tego tematu. Krytykować to jak zwykle w końcu potrafi każdy , ale napisać coś konstrultywnego to już nie łaska..
clean mind 2014-12-29 15:05:07
Oczywiście że sami przecież wszyscy na począdku pracy głupio uważają że prestiż to
to samo co pieniądze.Niestety prestiżem żołądka nie napchasz a przecież nie tylko
dla chleba pracujesz. No ale zanim się zorientujesz toś wpadł w sidła a twój budżet mocno wychudzony.
2
Pracownik 2014-12-30 19:27:45
Nadal uważam, że same pierdoły tu piszą. Firma jest prestiżowa i stawia wysokie wymagania wobec pracowników, a zarobki są adekwatne do umiejętności i zaangażowania. Ci co przychodzą tylko po kasę, bo firma jest prestiżowa będą zawiedzeni. Ale Ci, którzy przychodzą realizować swoje pasje dostają pracę w prestiżowej firmie i finansowo też nie narzekają, choć pewnie zawsze mogłoby być lepiej. I to Ci ludzie właśnie pracują w firmie powyżej kilku lat, często powyżej 10 lat, i ich liczba stałe rośnie. A Ci, z którymi firma nie wiązała przyszłości... Cóż, zdarzały się błędy po obu stronach, taka jest rzeczywistość i nie ma jej ani co wybielać, ani zaczerniać. Kończąc życzę w Nowym Roku wszystkiego najlepszego byłym, obecnym i przyszłym pracownikom.
2
Pracownik 2015-01-06 23:06:08
He he dziękuję za komplement i awans :) Czy naprawdę sądzisz o sobie, że reprezentujesz wszystkich byłych i obecnych pracowników firmy? Masz niezaspokojoną manię wielkości? Wyobraź sobie, że firma liczy ponad 180 osób i nie są to ani frustraci, ani masochiści, ani nie pracują za karę. Polecam kontakt z obecnymi pracownikami, a nie z nickami. Pisząc negatywne opinie obrażasz obecnych pracowników, a to bardzo wartościowi ludzie.
Pracownik 2015-01-09 06:54:19
Szanuję Twoją opinię, bo masz swoje doświadczenia z pracy w firmie, ale nie jesteś jedynym ani nie jesteś wyrocznią opinii o firmie. Właśnie dlatego tutaj zaglądam, żeby opinie nie były tendencyjne i nie pochodziły wyłącznie od niezadowolonych byłych pracowników. Takie opinie dają zły obraz dla nowych ludzi w firmie i stawiają w złym świetle pracujących tutaj ludzi, a to jest nie fair. Życzę Ci wszystkiego najlepszego w Twojej nowej, lepszej pracy.
proznia 2015-01-10 16:35:40
W firmie panują sztuczne usmiechy i niby miła atmosfery, wszyscy są na cześć,że niby fajnie jest,że w takiej prestiżowej firmie pracujemy.(usunięte przez administratora)Fakt,produkty naukowe są prestiżowe i dobrej jakości,ale z moich obserwacji wynika, że doszło do tego na barkach ludzi, którzy się faktycznie jej poświęcili.(usunięte przez administratora) Sprawa wygląda tak, albo się godzisz na ich warunki i poświęcasz firmie, albo lepiej tam w ogóle nie wchodź. Stąd ogromna rotacja, która tam nikogo nie dziwi. Przy lepszym rynku pracy większość ludzi by tam nie pracowała myśle. Sprzęt jest nowy,stanowiska pracy itp.na to nie można narzekać. (usunięte przez administratora)Ale szkoleń praktycznie nie ma, jak sie nie zapytasz kogoś, to się nie dowiesz, małe błędy mogą Cie tam dużo kosztować. Bo firma oczywiście chce mieć najlepszych na jak najmniejsze pieniądze. Firma głównie fajnie wygląda w gazetach , w wywiadach,szczególnie tych jak powyżej, robionych przez pracownika firmy.(usunięte przez administratora)Może część osób się wpasowała i jest zadowolona. (usunięte przez administratora)
Piękny 2015-01-29 11:58:13
Tak pracuję jako serwisant pomp próżniowych.
(usunięte przez administratora)
clean mind 2015-01-30 11:24:36
Pozbawianie ludzi zaangażowanych w projekt,od których przecież zależy sukces przedsięwzięcia faktycznego udziału w zyskach firmy,powinno jednoznacznie spotkać
się z reakcją od poświęcających swój czas oraz wysiłek.
pracownik 2015-02-27 00:59:57
Witam
ile tak naprawde zarabia monter urządzeń próżniowych?
Pisze że 2800 brutto....
4
ostrzezenie 2015-03-03 09:56:40
nie aplikujcie do tej firmy. ta rotacja w tej firmie nie jest przypadkowa....nie wszystko fajne, co sie fajnie na zewnątrz świeci..
proznik 2015-03-16 14:16:48
zapomnij o takich pieniądzach tam !
1
Fundacja kość dla azorka 2015-04-02 10:22:49
Wspomóżcie łaskawie prevaca dobrą opinią plis plis plis.
pompa prozniowa 2015-04-11 19:55:33
Unikajcie szczegolnie dzialu handlowego !!!
1
NIKOLAS 2015-06-01 11:24:59
NO ILE ILE?
clean hands 2015-07-30 13:44:49
Jeśli chcesz Piotrze pracować tam,no to zastanów się co jest dla ciebie ważne pieniądze czy praca jesli praca to polecam tę firmę jeśli pieniądze dla Ciebie za tę pracę no to około 2000 zł na miesiąc czyli 3 euro na godzinę.3 euro to dodatek obiadowy do stawki wychodzi na to że będziesz pracować za tzw..wikt jeśli tylko wikt to gdzie opierunek za wikt i opierunek pracują tylko przestępcy,analfabeci,niewolnicy.Więc kim? ty jesteś.
byly 2015-07-31 23:15:02
zgadzam sie. panuje tam chamstwo. nerwowa atmosfera za najnizsza krajowa w dziale handlowym. Kierownictwo fatalne. oboje ledwo dukaja po angielsku. ale wymagac lubia. jest tez taki wazniak tam zwany adasiem srasiem. gada jak wazniak ze smerfow. nie zartuje.
pracownik 2015-11-12 14:27:13
Dlatego też zrezygnowałem z rozmowy jaką mi zaproponowano.
Żadne 2800brutto więc szkoda mojego i ich czasu.
Pracownik 2016-01-05 15:42:58
Potwierdzam kierownik działu montażu Adam S. to kompletny kretyn!!! Bez żadnej wiedzy z zarządzania (skończył informatyk czy coś). Myśli że wszystkie rozumy pozjadał a tak na serio to za dużo nie wie... Kasa bez szały 2000 netto :/. Jeszcze umowa tak skonstruowana że jest w niej zapis o 30 % premii. A premię obcinają za wszystko. Nie polecam można znaleźć lepszą pracę w regionie.
3
Experte 2016-01-11 09:00:45
Dowiedziałam się.Obcinają bo bez tego Adamy i inne pierdzistołki nie miały by wypłaty.Tak więc wychodzi na to że cały dział produkcyjny musi wypracować wypłaty
wszystkim ,,kapo''oraz dyrektorom i kierownikom.
1
pracownik1 2016-01-12 15:03:50
Pracuję w tej firmie wiele lat.... i myślę że te komentarze szczególnie te kąśliwe i często nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości są poprostu złośliwe. Pewnie że nie jest łatwo, ale w tej firmie można wiele wiele dobrego się nauczyć a przede wszystkim rzetelnej pracy. Wynagrodzenia pewnie zawsze mogłyby być lepsze ale czy są złe.... nie sądzę....!!! Jak ktoś chce coś osiągnąć to ma takie możliwości... jest wiele i to bardzo wiele BARDZO dobrych rzeczy ale trzeba poprostu chcieć je zauważyć i trochę z siebie dać.... a niestety bywa z tym różnie..... Nie wszystkim się dogodzi ale wiem że jestem dumny że mogę pracowac w tej firmie i wiele aspektów się na to składa a przede wszystkim pewność że zawsze mam na czas wynagrodzenie i stabilną pracę a to póki co jest dla mnie najważniejsze.
1
Experte 2016-01-14 11:09:34
Miarą ludzkiego wysiłku jest wynagrodzenie pozwalające zapomnieć o trudach tegoż.
Niestety w tym odosobnionym przypadku pracownik musi zadowolić się przepychem szefa firmy.Na progu życia pracownik będzie musiał zadowolić się faktem(czyli właściwie niczym)że właśnie odchodzi z tego świata z głową pełną doświadczeń z poczuciem winy że nie zabezpieczył przyszłości swojej rodzinie i bez możliwości przekazania nabytych doświadczeń z powodów zdrowotnych bądź związanej z nim tajemnicy służbowej bez grosza przy d-pie.Reasumując.Jeśli macie duuużo wolnego czasu i trochę oszczędności nie wachajcie się zatrudnić życie przemknie wam błyskawicznie nie pozostawiając po sobie śladu.
stazi 2016-02-03 13:00:46
Jasne podejmij tę pracę właśnie Andrzej zbiera na nowego mercedesa za 1 mln zł.
Im szybciej zbierze tym lepiej oczywiscie dla niego lepiej.Tobie musi wystarczyć
prestiż oglądania nie posiadania to zabronione Bóg jest tylko jeden no ale jeśli bardzo się postarasz to może może trafisz do jego straży przybocznej.Powodzenia w marnowaniu sobie życia!
pracownik 2016-02-04 16:13:42
Cały czas szukamy osób do działu handlowego jednak z wiedzą techniczną, znajomość zagadnięć z zakresu fizyki i chemii jest mile widziana ;)
stazi 2016-02-08 11:16:13
Widzę że sam zadajesz pytania i sam odpowiadasz.
Wiesz fargo,oszukuj sobie swoją rodzinę nie pracowników!
stazi 2016-02-23 12:09:04
No jesteś zabawny co najmniej @czarek# ja nie widzę tutaj wpisów zadowolonych.
Twój profil psychologiczny jest nad wyraz jasny i szczerze wszysy którzy tutaj piszą wiedzą kim jesteś.######################################dr.id#o#o.
1
stazi 2016-03-17 14:32:13
Masz rację wydaje Ci się.
stazi 2016-03-22 10:25:39
Uważaj,nie spoufalaj się zbytnio bo potrafię dać w ryj.
Tym bardziej że wiem komu.
ss 2016-04-12 12:55:50
rozglądaj się za trumną
e 2016-04-25 09:46:32
Witam,
proszę o opinię jak wygląda atmosfera w działach IT?
1
frick 2016-04-27 12:37:05
Jest bezbarwna,bezwonna,jednakże zapachem przypomina malizne.
1
Generalfeldmarschall 2016-05-10 08:50:50
Za kogo tu robisz @mirrrrw że śmiesz oceniać wpisy.Ta firma zasługuje na Zerfall.
A w pierwszej kolejności naczelny wódź buc.
4
CZORNY 2016-05-10 12:20:01
Ludzie nie aplikujcie do tej firmy ta firma to pułapka i porażka.
Obóz pracy w całym tego słowa znaczeniu.
4
Juliusz Cezar 2016-05-20 06:11:31
Prosiłbym o konkret bez głupich komentarzy - ile zarabia konstruktor w Prevacu (oczywiście netto)? 2k, 4k, 6k...?
CZORNY 2016-05-30 12:54:19
Julek nie odwracaj kota ogonem
1
Juliusz Cezar 2016-05-31 20:51:04
Możesz mi wyjaśnić o co Ci chodzi?
Bo odpowiedzi na swoje pytanie od Ciebie nie uzyskałem...
NEKROBLACK 2016-06-24 12:12:41
Ślepa? Nie czytasz wcześniejszych postów?
Zresztą i tak te najbardziej wiarygodne opinie i tak trafiają do kosza.
Andreass bardzo się stara żeby ukryć swoje grzeszki i tajemnice.
2
życzliwa 2016-06-27 09:21:15
Koleżanko żal mi Cię.Właśnie o to mu chodzi jesteś maszynką do zarabiania pieniędzy nie dla siebie żecz jasna. Ale jest nadzieja(matką głupich)że niechybnie po kilkudziesięciu latach pracy PÓJDZIESZ NA EMERYTURE,(HURA,HURA)I MOŻE NAWET CO MIESIĄC BĘDZIESZ OTRZYMYWAĆ OD LISTONOSZA CAŁE TYSIĄC ZŁ,(HURA,HURA)CZY ŻYCIE NIE JEST PIĘKNE?DLA TEGO TYSIĄCA-MOŻE,WARTO WYPRUWAĆ SOBIE ŻYŁY.TAK ŻE GŁOWA DO GÓRY NIEDŁUGO WYPŁATA Z CZEGO ZAFUNDUJESZ RODZINIE PODROŻ DO OKOŁA ŚWIATA Z ATRAKCJAMI,TYLKO PRZED TYM NIE ZAPOMNIJ WZIĄĆ KREDYTU BO ANI NA BILET W JEDNĄ STRONĘ CI NIE WYSTARCZY.Możesz też wziąć swoje życie w SWOJE ręce.Powodzenia.
3
Coś mi to przypomina :) 2016-10-07 22:37:36
Irena Eris uczy młodych przedsiębiorczości. Marcin Makowski: nie tędy droga
"Dzisiaj przychodzi młody człowiek i pyta: 'Ile zarobię na rękę? Co od was dostanę?'. Za moich czasów to wyglądało inaczej" - mówi w wywiadzie polska milionerka, dr Irena Eris. Warto, aby ktoś powiedział na głos, że tamte czasy nie wrócą. Albo w końcu najbogatsi zadbają o pracownika, albo spiłują gałąź, na której siedzą - pisze Marcin Makowski dla WP Opinii.

Fakt, że żyjemy w świecie, w którym dysproporcje w posiadaniu dóbr osiągnęły poziom krytyczny nikogo już dzisiaj nie dziwi. Wystarczy przypomnieć, że 1 proc. najbogatszych skumulował majątek przewyższający stan posiadania reszty ludzkości. Razem wziętej. Również poglądy głoszące, że istnieje konieczność upodmiotowienia finansowego reszty obywateli - nawet kosztem ogromnych obciążeń podatkowych względem najbogatszych - nie jest nazywany skrajnym socjalizmem, czy wręcz neomarksizmem. To dziejowa konieczność. Pisał o niej m.in. Thomas Pikkety w "Kapitale XXI-wieku" polecanym nawet przez Jarosława Kaczyńskiego. O czym jest ta książka? W dużym skrócie francuski ekonomista udowodnił, że problem nierównomiernej dystrybucji bogactwa i nierówności dochodowych z czasem będzie się tylko pogłębiał. Dzieje się tak dlatego, że przez lata w krajach rozwiniętych dochody z kapitału wyprzedzały tempo wzrostu gospodarczego, a beneficjentami tego wzrostu była nieliczna kasta monopolistów gromadząca środki, które nie przekładały się na wzrost poziomu życia reszty obywateli. Rozwiązanie kryzysu, które zaproponował, jest radykalne, ale być może jedynie skuteczne - należy wprowadzić globalny podatek od zysków kapitałowych, czyli rodzaj "solidarnego" podzielenia się dochodem z resztą świata.

Tak wygląda punkt wyjścia dzisiejszych problemów makroekonomicznych. Jakbyśmy nie traktowali podobnych postulatów, w takim świecie żyjemy. Szef dużej firmy jest znacznie bogatszy od wszystkich zatrudnionych pracowników i nikogo to nie dziwi. Jak doszliśmy do podobnego pata? W dużej mierze - choć to oczywiste uproszczenie - odpowiadał za niego wyż demograficzny i nadmiar rąk do pracy, który sprawiał, że to pracodawca dyktował warunki swojemu pracownikowi. Do tego stopnia, że normą zrobiła się patologia nieustannego cięcia wynagrodzeń i wiszącej nad głową groźby, że jak się nie podoba, to "na twoje miejsce jest 40 innych chętnych". Mniejsze koszty stałe, to większy zysk. I tak kręciły się gospodarki państw oraz kumulowały majątki. Dzisiaj, wraz z niżem demograficznym dynamika uległa zmianie. Ale nie zmienił się styl myślenia większości milionerów - nadal chcieliby budować swoje przedsiębiorstwa przede wszystkim kosztem przykręcania śruby w kadrach. Dlatego budują swoje fabryki tysiące kilometrów od biur prezesów. Właśnie w tym duchu odczytuję wywiad, którego dr Irena Eris udzieliła "Business Insiderowi". Choć sam w sobie nie jest wybitnie kontrowersyjny, ale w teoretycznie banalnych stwierdzeniach kryje się istota problemu od którego zacząłem.

"Dzisiaj przychodzi młody człowiek i pyta: 'Ile zarobię na rękę? Co od was dostanę?'. Za moich czasów to wyglądało inaczej" - mówi jedna z najbogatszych Polek, której majątek szacuje się na ponad 500 mln zł. "Rynek pracownika w Polsce jest już namacalny. Sami mamy duży problem z zatrudnieniem osób" - dodaje. Jak w takim razie odpowiedzieć na podobny kryzys? Zdaniem businesswoman należy współpracować ze szkołami zawodowymi i tam wyławiać przyszłego pracownika, który skuszony „silną marką” będzie chciał zmniejszyć swoje wymagania finansowe na rzecz wskoczenia na "trampolinę do dalszej kariery", ponieważ „(…) dr Irena Eris dobrze wygląda w CV”. Na pytanie dziennikarza, czy nie lepiej po prostu podwyższyć płace, słyszymy szczerą do bólu odpowiedź: „Niestety, nie możemy za bardzo konkurować płacami, ponieważ hotelarstwo jest bardzo ciężkim biznesem. Nasze placówki są na bardzo wysokim poziomie. Poprzez właśnie hotelarstwo staramy się budować markę, która później przekłada się także na biznes kosmetyczny. Czym to skutkuje? Olbrzymimi kosztami stałymi. Dlatego też nie możemy szaleć z płacami. Nie związalibyśmy końca z końcem”. Cóż, hotelu w Polsce nie można „outsorsować”, pracownik nie przyjedzie z Azji, więc koszta rosną…

Znamienne jest to, że Irena Eris opisując proces "dbania o markę" i jej ekspansję, za oczywiste uznaje, że musi się on odbywać kosztem redukcji wynagrodzeń. Właśnie tak wygląda aksjomat rozwoju biznesu w głowach ludzi, którzy budowali go w okresie boomu gospodarczego i możliwości szafowania tanią siłą roboczą. Dla nich wzrost "prestiżu" oznaczał niższe koszty stałe. To mentalność XX wieku, w której tkwi nawet gałąź gospodarki, uznawana tradycyjnie za innowacyjną. Zdziwienie, że pracownik chce wiedzieć, ile ma zarabiać i przekonanie, że firma rozwija się kosztem redukcji jego wynagrodzenia, a nie poprzez
2
Pracownik 2016-10-19 08:37:40
Pracuje w tej firmie sporo lat.... i pewnie zaskoczę tych z negatywnymi komentarzami że takich jak ja z długoletnim stażem jest bardzo wielu.... a to chyba nie do końca pokrywa się z tymi negatywnymi wpisami na tym forum. Ktoś kto ma wiedzę, chce się uczyć i jest rzetelny znajdzie tu miejsce i gwarantuje że zostanie w tej firmie za wcale nie takie złe pieniądze o jakich się pisze.... - tak jak wszędzie na różnych stanowiskach są różne stawki......pieniądze? oczywiście zawsze mogą być większe. Jeśli zarabia się 2 tyś. chce się mieć 3 tyś kiedy 5 tyś to 7 tys i tak dalej i tak dalej...... Firma jest przede wszystkim kopalnią wiedzy i tej na pewno się można tu nauczyć.... wiele osób przychodzi zaraz po szkole czy studiach i nie oszukujmy się wiedzy to od nich jakiejś super nie można oczekiwać ale firma stara się przyuczać a pamiętajmy to też kosztuje....... i nigdy nie ma gwarancji ze ta osoba najzwyczajniej w świecie zaskoczy...... Wszędzie można doszukiwać się nie dociągnięć czy spraw które można by poprawić.... ale jednoznacznie stwierdzam oczywiście z mojego punktu wiedzenia że gdy parę lat temu przyszedłem do tej firmy zaraz po nie najgorszych studiach wydawało mi się że umiem wszystko a co najmniej dużo..... zderzenie się z praktyką szybko mnie ocuciło że teoria to tak na dobrą sprawę podstawy.... i dobrze żeby choć ta teoria była na wysokim poziomie.......... zakasałem rękawy i dziś powiem szczerze że jestem dumny że w tej firmie pracuje..... nauczyłem się wiele ale i daje wiele.... czuję że wspólnie tworzymy te firmę, każdy z nas może coś do niej wnieść, że wkładam swoje małe ziarenko do jej rozwoju..... Odniosę się do tych negatywnych wpisów..... Zastanawiam się co Wami kieruje że jesteście tak agresywni w swoich wypowiedziach, pewnie wam się nie udało w tej firmie wiec trzeba komuś nie ładnie mówiąc "dowalić"..... oczywiście to forum jest do podzielenia się swoimi odczuciami ale robicie to w sposób dla mnie niezrozumiały i niestety w wielu przypadkach wasze opinie są niezgodne ze stanem faktycznym co tylko potwierdza Waszą gorycz i złość.... Wszystkim życzę powodzenia a tym którzy chcę aplikować do naszej firmy zapraszam i nie powiem że będzie łatwo. Trzeba się nastawić na rzetelną i efektywną pracę .......
1
Back 2016-10-19 17:36:48
W tym momencie Prevac nie zatrudnia do Wodzisława Śląskiego, wydaje mi się, że firma jest jedną z lepszych w tej branży, mam nadzieję, że to potwierdzicie i utniecie plotki że tak nie jest moi drodzy, pozdrawiam
1
hahaha 2016-11-17 09:09:40
Jedno szkolenie na ruski rok ;)
Zostaw swoją opinię o Prevac - Rogów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Prevac