Grupa Marketingowa TAI

Warszawa

Opinie o Grupa Marketingowa TAI

Agata 2011-06-10 13:15:28
E tam. Atmosfera to kwestia względna - każdy postrzega inaczej. Mi się tam dobrze pracowało.Może kasa niezbyt powalająca, ale za to o przestrzeganie praw pracowników nie można się przyczepić - żadnego zostawania po godzinach, zawsze pewna wypłata, nie ma problemów z urlopami czy chorobowym.
Lobos 2011-11-15 14:25:15
Mnie się tam dobrze pracowało przez 7 lat, kasa zależna od wyników - faktycznie, jak się nie pracuje to się zarabia mało, ale można tez spokojnie wycisnąć 3000 i więcej. Fajny vice prezio:-)
Nowinka 2012-04-11 13:24:51
Ja tam jestem od pół roku jako handlowiec i jak wyrabiam plan, a nie jest jakoś zbyt wysoki to płaca dobrze, dali mi umowę o pracę. W trzecim miesiącu pracy wygrałam konkurs i dodatkowa kasę. Więc nie jest tak źle, wcześniej robiłam w reklamie i tam to dopiero był syf - pieniądze raz na dwa miesiące, polowa tego co bylo umówione, bałagan.
analizator 2012-09-19 14:00:06
Zawsze istniała grupa, która dobrze zarabia, niezależnie od swoich umiejętności. To fakty, które znają Ci co pracują w firmie rzeczywiście dłużej, jeszcze za poprzednich władz. Proszę nie pisać postów sponsorowanych, to wygląda naprawdę śmiesznie. To własne biurko... rozczuliłem się!
kalioppe 2014-05-16 21:46:58
szczerze nie chce mi sie wierzyc w to co czytam na kazda firme cos znajdziecie tam przynajmniej jest umowa o prace a nie zleceniowki zastanowcie sie mnie rekrutowaly osoby ktore pracuja tam po 18 , 11 lat wiec nie sadze aby cos bylo nie tak skoro od samego poczatku wykladaja czarno na bialym jaki bedzie rodzaj zatrudnienia i wogole ludzie sa w porzadku takze narazie nie mam zlego slowa
były Robol 2014-06-03 12:22:46
Ale ja opisałem o co mi chodzi z zatrudnianiem niepełnosprawnych, ale to zostało usunięte przez administratora, i nie znam przyczyny usunięcia. A zatrudnianie niepełnosprawnych to bardzo super gest pracodawcy, jest otwarty na niepełnosprawnych, super
były Robol 2014-06-05 12:57:33
A na jakie stanowisko maja Cię zatrudnić?
były Robol 2014-06-06 11:39:04
Proste prace biurowe to call center wiec co możesz robić ? dzwonić po ludziach i ich "skręcać" Infolinie i pozyskiwanie klientów Powodzenia
XYZ 2014-06-06 21:19:37
Pierwsze 2-3 mies. :)
były Robol 2014-06-09 09:10:43
Nawet gdy Ty się wykażesz i będziesz harował to i tak nic Ci to nie da. Zwykli robole nie mają szans w dobrej wypłacie. Ktoś inny zawali i ty to odczujesz na zarobkach. Tak tam jest. Ludzie i Firmy mają już dosyć firm coll center. jak do nich telemarketerzy wydzwaniają, ciężko w tych czasach w tej dziedzinie zyskać klientów
1
były Robol 2014-06-11 11:22:22
Jak sam nie spróbujesz to nie będziesz wiedział jak tam faktycznie jest. Może akurat Ci się spodoba Powodzenia
robol 2014-08-21 12:10:38
nudzi wam sie w pracy
A. 2014-09-11 14:09:43
Warto na pewno - zawsze się doświadczenie zdobywa . karty Multisportu jak najbardziej.
marudna 2014-09-18 21:01:05
A ja się czuję znudzona tą niekończącą się polemiką...
1
Y. 2014-09-25 12:47:59
Sama praca nie jest jakaś najgorsza. Najgorsze są wewnątrzfirmowe "spory" i brak kultury niektórych pracowników. (usunięte przez administratora)Niepełnosprawność nie ma tu nic do rzeczy.
Też uważam, że z dyskusji nic nie wynika :-) Ale niech inni wiedzą. Obecnie tworzy się coraz więcej miejsc pracy dla osób z niepełnosprawnością.
Łatek 2015-01-29 11:19:48
Czytam to co piszecie i mam wrażenie, chyba pomyliłyście firmy. Ja tam pracuję w Poznaniu i jakoś ludzie spoko, atmosfera super, prezes zorganizował nowe biuro całkiem ludzkie i zabawne, płaca może nie najlepiej, ale na czas i uczciwie, Jak coś trzeba to się idzie do Prezesa i on stara się pomóc, nie krzyczy nikt ani nie obraża ludzi, szacun jest, jak wcześniej ktoś by popracował w Arvato albo Holiconie to by szybko zaiwaniał do TAJu. A tu - ciągła krytyka bezsensownie.
4
Kuba 2015-06-18 14:48:36
Witam, a jak oceniacie firme od strony klienta, poszukującego firmy monitorującej przetaregi w brnży medycznej, chodzi mi o usługi pressinfo.
ff 2015-06-24 12:05:52
firmy medyczne korzystają częsciej z pressinfo+monitoring wyników. juz nie pracuje tam,ale jest taki mily starszy gościu..wojciech Sander..on ma duża wiedzę,bo ma sporo takich klientów i po prostu najelepeij do niego zadzwonić..gościu naprawde godny polecenia
jak 2015-11-16 15:11:29
poza tym jezeli ktos nie wyrobi sie z praca to nie powinien zabierac jej do domu z pewnoscia jest mozliwosc zrobienia nadgodzin ale wiadomo ze lepiej trzymac sie warunkow
mikedi 2016-02-03 20:34:36
Witam,
Czy ktoś ma nowsze doświadczenia z rekrutacji?
somebody 2016-02-05 18:00:45
Do Daaar Jusz, oleńki i supersonic. Wasze opinie są tak wiarygodne jak przyjemny jest ból zęba o pólnocy. A wybór ofert duży, wystarczy zajrzeć do zakladki praca na tai.pl. Czyżby to kolejny etap dynamicznego rozwoju, czy exodus ?
3
byly pracownik 2016-03-15 19:57:28
pracowałam tam ponad 10 lat miałam trzy awanse, ale płaca zawsze była taka sama, płaca minimalna, mam wrażenie że gdyby nie było płacy minimalnej to płaciliby mniej. Zarobki fatalne tak jak już wspomniałam, reszta ok, przestrzeganie praw pracowników, mój szef tez ok :)
1
ilonka3 2016-03-15 20:03:18
myślę że każde stanowisko w firmie działającej od 1989 roku i z takimi budżetami jak Telefoniczna Agencja Informacyjna jest znakomicie płatne, warto próbować
obicie 2016-03-17 20:22:04
od niedawna poszukują Specjalisty ds. Kluczowych Klientów. chcą od pracownika doświadczenia w sprzedaży usług B2B oraz kreatywności oraz świadomości biznesowej. Ktoś chętny? :)
krys 2016-04-18 21:33:21
Specjalista ds. Kluczowych Klientów - byłem u nich na spotkaniu, bardzo niska podstawa, nic dziwnego ze od 3 m-cy próbują kogoś znaleźć i nie wychodzi.
zan 2016-04-19 08:36:25
Podstawa bez tragedii, bo dwa koła na rękę, niestety trzeba się zadzwonić aby zrobić wynik i zgarnąc dodatkowo prowizję, głównie to praca biurowa, spotkania z klientami rzadkie, jak walniesz 60 fonków dziennie to nie masz siły gadać, ale ogólnie do ogarnięcia...
nn 2016-04-26 08:01:41
mimo wszystko 2netto jak na B2B to mało ;/ mozliwosci podwyzki praktycznie zadne
, wiec "srednio" atrakcyjna oferta dla ludzi z doswiadczeniem. rekrutacja ok, ale praca to jw.dzwonienie przy biurku non-stop.
Michał 2016-05-17 09:22:59
Znajomy tam pracuje od kilku lat i jest bardzo zadowolony, żeby zarobi trzeba robić za siedzenie nigdzie nie płacą. Atmosfera miła, a warunki zatrudnienia ok. Płaca dobra, z możliwością rozwoju, awansu i podwyżki. Czasem jak czytam niektórych komentarze to śmiać mi się chce, ludzi chcieliby dużo zarabiać, a przy tym nic nie robić.
1
dod 2016-05-17 21:26:11
Michał@ a możesz napisać na jakim stanowisku, bo nie chce mi się wierzyć(zresztą jak ktoś zaczyna znajomy tam pracuje...) to brzmi bardzo enigmatycznie i podejrzenie
1
majao 2016-06-02 23:20:50
jak ktoś chce dorobić, to widze, ze szukają sprzątaczki teraz.
Zostaw swoją opinię o Grupa Marketingowa TAI - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Marketingowa TAI