brak logo

Hortico

Wrocław

Opinie o Hortico

tyi 2011-02-25 18:48
Prężna firma
tomek 2012-12-14 15:07
Niemili ludzie tam pracują....Oczywiście nie wszyscy! :)
5
ogrodniczka 2014-06-24 23:06
fajna praca wsrod roslin,mila i przyjemna.Klienci tez mili,rozmowa duzo daje,wysluchac trzeba
ogrodniczka 2014-06-24 23:07
fajna praca wsrod roslin,mila i przyjemna.Klienci tez mili,rozmowa duzo daje,wysluchac trzeba
KOS 2014-09-29 20:33
Nie polecam pracy w Hortico - ogólnie wyzysk i brak szacunku. odeszło od nich wielu wartościowych ludzi
9
nieważne090 2014-10-06 19:23
również nie polecam ...
4
nn 2014-10-20 11:42
A na stanowisku grafika komputerowego jak się tam pracuje? Obecnie szukają
grafoo 2014-10-21 14:09
Też mam pytanie - na jakie zarobki może liczyć dobry grafik komputerowy w tej firmie?
KOS 2014-10-22 18:29
Jestem byłym pracownikiem Hortico - nie licz na za wiele - kasy dobrej nie dostaniesz
4
teżNick 2014-11-20 20:57
Trochę ich znam. Chcesz się zahartować, rozwinąć, nabrać biznesowych odruchów, poćwiczyć odporność na stres, nauczyć drobiazgowości, posługiwania konkretami, samodzielności, i do tego popracować z fajnymi ludźmi, to koniecznie się zatrudnij. Nie zapomnij tylko zwolnić się nim zapadniesz na nerwicę. Kasa różnie: dobrze pracujesz to dobrze zarabiasz, oczywiście nie od razu i po negocjacjach. Jak nie umiesz negocjować to pozostaną ci ww. umiejętności (bezcenne) i jeszcze jedno co jest cenniejsze niż bezcenne: uczucie jak już się zwolnisz.
6
omin 2014-11-20 21:17
Nie słyszeliśmy bo tu wchodzimy w innym celu niż czytanie reklam.
2
bartosz 2014-12-12 22:50
Bylem tam pracownikiem nie polecam wyzysk i tyle robisz wiele innych żeczy niż powinieneś za te same pieniądze odeszło wiele wspaniałych pracowników zostali którzy nie dali sobą pomiatac
6
paullie098 2015-05-05 12:25
Nie rozumiem co kogo obchodzi mój status, ile mam dzieci lub czym zajmują się moi rodzice. TAKIE PYTANIA NIE POWINNY PADAĆ NA ROZMOWACH ! Ogłoszenie na jedno i to samo stanowisko potrafi ukazać się kilka razy, nie wiem czym kierują się przy zatrudnianiu nowych osób.
2
gagarin 2016-06-01 12:07
He :) dobre. Sama bym tego lepiej nie ujęła. Też ich trochę znam i faktycznie są tacy jak piszesz. Warto się u nich zahaczyć ale to nie praca na całe życie a ostatnie zdanie to strzał w 10.
7
wiat 2016-06-16 23:23
Pewnie, że zarobki na poziomie 2,5 tysiąca są bardzo dobre.
PRACOWNIK 2017-01-23 09:39
Jako były pracownik nie polecam tej firmy.
Brak komunikacji, nie słuchają potrzeb pracowników.
Kasa słaba, brak możliwości premii.
Zero pomocy ze strony przełożonych
7
Zklanu 2017-02-01 17:32
Jestem byłym pracownikiem, praca za takie pieniadze w dzisiejszych czasach to wstyd, praca ciężka, czesto na zewnatrz niewazne czy -17 czy 35 w cieniu jak mowi kierownik ty masz zap...alac, najlepiej jak tylko przytakujesz i sie nie sprzeciwiasz, najnizsza krajowa + jakies grosze pod stołem to max na co mozna liczyc. Ciągła rotacja prócz stanowisk kierowniczych. Praca dla "twardzieli" jak mawia kierownik ale płaca dla kucyków. Niepolecam.
11
Krasnal ogrodowy 2017-02-08 10:08
Jako obecny pracownik firmy- oddział w Lublinie, muszę sie nie zgodzić z przedmówcami. Atmosfera w firmie przyjemna, ludzie życzliwi, można sie dużo nauczyć. Zarobki jak na lubelszyznie, ale nie mogę narzekać. Co do kadry kierowniczej- jeśli ma sie jakiś problem, zawsze można sie dogadać. Reasumując dla mnie ok, ale to zależy kto ma jakie aspiracje.
Hydrant 2017-02-09 18:30
Opinie dotyczą Wrocławia.
bartek 2017-02-20 16:02
Co ty bredzisz Zkalnu? W Hortico ktokolwiek cokolwiek "pod stołem"? To znaczy tylko, że nigdy tam nie pracowałeś. A jak się przyjmujesz do pracy fizycznej lub w ogrodzie to nie narzekaj na pogodę. Trzeba było się uczyć lub szukać pracy w banku.
Paulina 2017-03-01 12:45
Jest oferta pracy - stanowisko Specjalista ds. obsługi sklepu internetowego! Co myślicie?
SZOP 2017-03-01 22:39
Odradzam magazyn. Praca na uszkodzonych drabinach. Po regałach trzeba skakać niczym małpa, bo nie ma jak sie ruszyć żeby pojechać podestem czy wózkiem. BHP nie istnieje. Wypadki zamiatane pod dywan. Zarobki najniższa krajowa + premia uwarunkowana sprzedażą hurtowni. Premia nie jest nigdzie opisana, pomimo informacji o zapisie w jakims regulaminie, którego nikt nigdy nie widział. Jedynie ludzie warci zapoznania i współpracy. Praca fizyczna za marne grosze. Brak jakiegokolwiek socjalu. Opieka medyczna po przepracowanym roku.
6
Paulina 2017-03-02 10:03
@SZOP, mówisz z własnego doświadczenia? :)
kik 2017-03-04 20:46
Były takie czasy - do 2006 r że w Hortico było pod stołem :) Nie wypowiadaj się jeśli w tym okresie nie pracowałeś.
4
Paulina 2017-03-06 12:18
A jak z przebiegiem rekrutacji do Hortico? Jakieś rady dla innych kandydatów? Podzielcie się!
Mario 2017-03-09 21:46
@Paulina. A czy ty czasem nie pracujesz tam na obsłudze sklepu internetowego ?
Paulina 2017-03-10 10:44
@Mario dlaczego tak myślisz? W żaden sposób nie współpracuję z Hortico. Jestem redaktorem Serwisu GoWork.pl, a więcej o moim zadaniu możesz dowiedzieć się klikając w ikonkę mikrofonu, zamieszczoną przy moim nicku.
SZOP 2017-03-15 19:14
@Paulina
Tak. Z doświadczenia :)
Paulina 2017-03-16 10:01
@SZOP w takim razie dziękuję za odpowiedź. A jakie pozytywy dostrzegłeś?
SZOP 2017-03-16 15:57
Po za ludźmi...żadnych. Praca jak przy łopacie. Żadnych form rozwoju, brak perspektyw na lepsze cokolwiek, żadnych szkoleń czy też inwestycji w pracownika. Proszę sobie wyobrazić pracę robota.
Załóżmy 10 lat wykonywania jednej i tej samej czynności w tym samym miejscu, z tymi samymi produktami. Zero nauki. To praca albo przejściowa, albo da desperatów.
7
Paulina 2017-03-16 16:14
@SZOP, w takim razie dziękuję za opinię.
1
Zostaw swoją opinię o Hortico - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hortico