brak logo

Hortico

Wrocław

Opinie o Hortico

tyi 2011-02-25 18:48
Prężna firma
tomek 2012-12-14 15:07
Niemili ludzie tam pracują....Oczywiście nie wszyscy! :)
4
ogrodniczka 2014-06-24 23:06
fajna praca wsrod roslin,mila i przyjemna.Klienci tez mili,rozmowa duzo daje,wysluchac trzeba
ogrodniczka 2014-06-24 23:07
fajna praca wsrod roslin,mila i przyjemna.Klienci tez mili,rozmowa duzo daje,wysluchac trzeba
KOS 2014-09-29 20:33
Nie polecam pracy w Hortico - ogólnie wyzysk i brak szacunku. odeszło od nich wielu wartościowych ludzi
6
nieważne090 2014-10-06 19:23
również nie polecam ...
3
nn 2014-10-20 11:42
A na stanowisku grafika komputerowego jak się tam pracuje? Obecnie szukają
grafoo 2014-10-21 14:09
Też mam pytanie - na jakie zarobki może liczyć dobry grafik komputerowy w tej firmie?
KOS 2014-10-22 18:29
Jestem byłym pracownikiem Hortico - nie licz na za wiele - kasy dobrej nie dostaniesz
3
teżNick 2014-11-20 20:57
Trochę ich znam. Chcesz się zahartować, rozwinąć, nabrać biznesowych odruchów, poćwiczyć odporność na stres, nauczyć drobiazgowości, posługiwania konkretami, samodzielności, i do tego popracować z fajnymi ludźmi, to koniecznie się zatrudnij. Nie zapomnij tylko zwolnić się nim zapadniesz na nerwicę. Kasa różnie: dobrze pracujesz to dobrze zarabiasz, oczywiście nie od razu i po negocjacjach. Jak nie umiesz negocjować to pozostaną ci ww. umiejętności (bezcenne) i jeszcze jedno co jest cenniejsze niż bezcenne: uczucie jak już się zwolnisz.
5
omin 2014-11-20 21:17
Nie słyszeliśmy bo tu wchodzimy w innym celu niż czytanie reklam.
2
bartosz 2014-12-12 22:50
Bylem tam pracownikiem nie polecam wyzysk i tyle robisz wiele innych żeczy niż powinieneś za te same pieniądze odeszło wiele wspaniałych pracowników zostali którzy nie dali sobą pomiatac
4
paullie098 2015-05-05 12:25
Nie rozumiem co kogo obchodzi mój status, ile mam dzieci lub czym zajmują się moi rodzice. TAKIE PYTANIA NIE POWINNY PADAĆ NA ROZMOWACH ! Ogłoszenie na jedno i to samo stanowisko potrafi ukazać się kilka razy, nie wiem czym kierują się przy zatrudnianiu nowych osób.
2
gagarin 2016-06-01 12:07
He :) dobre. Sama bym tego lepiej nie ujęła. Też ich trochę znam i faktycznie są tacy jak piszesz. Warto się u nich zahaczyć ale to nie praca na całe życie a ostatnie zdanie to strzał w 10.
7
wiat 2016-06-16 23:23
Pewnie, że zarobki na poziomie 2,5 tysiąca są bardzo dobre.
PRACOWNIK 2017-01-23 09:39
Jako były pracownik nie polecam tej firmy.
Brak komunikacji, nie słuchają potrzeb pracowników.
Kasa słaba, brak możliwości premii.
Zero pomocy ze strony przełożonych
5
Zklanu 2017-02-01 17:32
Jestem byłym pracownikiem, praca za takie pieniadze w dzisiejszych czasach to wstyd, praca ciężka, czesto na zewnatrz niewazne czy -17 czy 35 w cieniu jak mowi kierownik ty masz zap...alac, najlepiej jak tylko przytakujesz i sie nie sprzeciwiasz, najnizsza krajowa + jakies grosze pod stołem to max na co mozna liczyc. Ciągła rotacja prócz stanowisk kierowniczych. Praca dla "twardzieli" jak mawia kierownik ale płaca dla kucyków. Niepolecam.
7
Krasnal ogrodowy 2017-02-08 10:08
Jako obecny pracownik firmy- oddział w Lublinie, muszę sie nie zgodzić z przedmówcami. Atmosfera w firmie przyjemna, ludzie życzliwi, można sie dużo nauczyć. Zarobki jak na lubelszyznie, ale nie mogę narzekać. Co do kadry kierowniczej- jeśli ma sie jakiś problem, zawsze można sie dogadać. Reasumując dla mnie ok, ale to zależy kto ma jakie aspiracje.
Hydrant 2017-02-09 18:30
Opinie dotyczą Wrocławia.
bartek 2017-02-20 16:02
Co ty bredzisz Zkalnu? W Hortico ktokolwiek cokolwiek "pod stołem"? To znaczy tylko, że nigdy tam nie pracowałeś. A jak się przyjmujesz do pracy fizycznej lub w ogrodzie to nie narzekaj na pogodę. Trzeba było się uczyć lub szukać pracy w banku.
Zostaw swoją opinię o Hortico - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hortico