brak logo

Panorama II Sp. z o. o.

Toruń

Opinie o Panorama II Sp. z o. o.

nantess 2012-01-24 13:45:56
Jedno jest pewne, na podstawie tej firmy straciłem zaufanie do firm z Trójmiasta. Robiłem dla nich podbudowy pod boiska i układanie kostki brukowej, były zmiany w projekcie i dodatkowy zakres ale kasy nie dostałem i jeszcze nałożyli mi takie kary za opóźnienia mimo że zakres się zwiększył i siłą rzeczy powinni mieć na na uwadze. Tak to jest jak sie chce zarabiać uczciwie, no ale moja przestroga mam nadzieje komuś pomoże.
kot 2012-01-30 15:09:04
nie ty jeden.
1
kotwbutachnaboisku 2012-02-22 21:22:43
A ja się zgodzę z wypowiedziami powyżej ale żyć z czegoś trzeba i nawet za marne grosze ale trzeba. Tak to niestety jest że duży może więcej. Uczciwie mówiąc nie jest tak źle ale super też nie jest. Tylko to pracowanie w weekendy i najlepiej jeszcze w święta mnie dobija...
kuksu 2012-02-23 11:41:13
firma nierzetelna prosze bardzo wszystkich pokrzywczonych o napisanie na adres nierzetelnafirma@o2.pl aby współnie podjąc kroki prawne.
mikelen 2012-03-14 21:54:58
Ktoś coś może napisać szerzej ale tak od serca anie jakieś paplaniny?
Jest to dla mnie istotne w tej chwili.
Wiedza 2012-04-08 17:44:31
Co potrzebujesz wiedziec?
1
panoramion 2012-10-19 12:35:35
Nie płacą podwykonawcy, dowalają kary, bieganie po sądach to jest norma. Zresztą taka opinia chodzi po całej polsce bo w całej polsce robią boiska. W hurtowniach to samo, nie popłacone fv za materiały, ludziom nie płacą i komornik na komorniku siedzi.
Odradzam każdemu, zresztą popytajcie, zbadajcie sami rynek to zobaczycie że słowa te nie są bez pokrycia. NIE RYZYKOWAĆ!
Miroslavek 2013-02-10 12:53:06
NO TO STAŁO SIĘ! Pozwalniali ludzi na budowach, wyprzedają majątek. Kadry biurowe też pozwalniane. Telefony od podwykonawców się urywają. O czym to świadczy? Hm....
Zenek 2013-02-14 16:03:32
To prawda pozwalniali ludzi. Ale w budownictwie teraz wszędzie ciecia.
Ale jak byłem tam zatrudniony to nie płacili tym podwykonawców co dawali ciała, spóźniali się i robili źle. A tak być powinno.
ewa 2013-03-04 13:54:10
A tak z czystej ciekawości...co ta firma teraz buduje i gdzie?
demon 2013-03-25 21:50:49
Np w warszawie na okopowej, w Łasku dla mostostalu wawa jeszcze kilka budów ciągną
Nick 2013-06-25 16:23:14
PANORAMA II to oszuści, podwykonawcom nie płacą, wykorzystają i wyp....., sobie kasę wypłacą , a inni niech zdychają, robiłem dla nich , mam rodzinę na utrzymaniu, jak potrzebowali to obiecywali zapłacić wszystko, a teraz wyp....i nic nie dostałem, jeszcze wielkie żale no i kary....
Wieći ciąg dalszy 2013-08-22 15:49:55
Aha, zapomiałem jeszcze dodać że wysprzedali cały sprzęt i samochodu żeby nie było z czego ściągnąć długów.
To nie są pomówienia, to są realne fakty żeby przestrzeć kazdego kogo można!
kitek 2013-09-26 10:48:01
Firma krętaczy, byłem podwykonawcą, wiem że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w firmie mają straszny. Ogólnie odradzam. Czy to prawda że zmienili nazwę? Warto wiedzieć by wchodząc do współpracy z nową firmą nie pojawiły się stare problemy.
Rolek 2013-10-29 11:48:48
Super firma. Super ludzie.
Uczciwi, a to rzadkość w tym biznesie.
niko 2013-10-29 13:55:55
Zgadzam się szemrana firma
Michał Poszalski 2013-11-15 19:08:39
Ja pierdziele fajne rzeczy tu pisza szkoda ze nikt niejest na tyle uczciwy aby sie przedstawic. Pracowałem dla Panoramy niepowiem były poslizgi ,wykonywałem nalerzycie prace z godnie ze sztuka budowlana. Kar zadnych niedostałem jak narazie niemam poprawek po sobie monitoruje boiska mojego wykonania. a to ze nie uregulowali mnie za zeszły rok płatnosci i jednej fakturki za ten ,to nic nieszkodzi powiadomiłem ich kilkakrotnie wiedza ze sa zgłoszeni do KRD i sadu .Wiec badzcie uczciwi w wykonywaniu prac.
1
SOCCER 2013-12-31 18:03:21
Michał, ależ Ty jesteś naiwny
Rolek 2014-05-14 20:08:03
Fajna firma, fajni ludzie.
Polecam.
gim 2014-05-15 09:11:36
Firma jest totalnym bankrutem kapitał nowej spółki to 4x1250zł i już wyjaśniam: założyli nową spółkę z rejestracją w Wielkiej Brytani która składa się z 4 podmiotów z kapit 1250zł. Wszystkie 4 spółki są zarejestrowane pod jednym adresem.Panowie chcąc uniknąć wierzycieli i ZUSu wymyślili sposób jak to obejść. Powodzenia tym którzy się z nimi zwiążą finansowo :) biorą udziały we wszystkich przetargach a ryzyka nie ponoszą żadnego.Wystarczy pogrzebać w rejestrach założycielskich i internecie.A tak założyli też oddział w Piasecznie bez pracowników tylko adres.:)) totalna kpina
4
Rambo 2014-05-19 22:07:36
Tak czy owak firma daje sobie doskonale radę. Z tego co wiem wygrała już w tym roku 20 przetargów. W tym kilka naprawdę ciekawych.
bebebe 2014-05-28 12:11:49
Pracowników?Hahaha chyba dla pracodawców!
1
zainteresowany 2014-06-24 17:31:32
Jesteśmy firmą, która została oszukana przez Panoramę II. Jeśli ktoś posiada jakiekolwiek informacje gdzie aktualnie prowadzą roboty byłbym niezmiernie wdzięczny za podanie lokalizacji.
zyczliwy 2014-07-09 10:50:00
tel do wlasciciela - prosze bardzo, na pewno nie odbierze 504222661
Stachura 2014-07-15 15:10:30
Jestem podwykonawcą PANORAMY od 15 lat.
Firma dotrzymuje swoich zobowiązań. Nie toleruje oszustów wśród podwykonawców.
Zamiast skomleć, róbcie dobrze co macie w umowach. Zamiast kombinować. Wtedy będzie OK
Orlik 2014-10-20 09:50:41
Oszuści nasza firma wykonała dwa lata tremu usługę do dzisiejszego dnia ani złotówki zapłaty właśnie otrzymaliśmy prawomocny wyrok mam nadzieje ze od tych oszustów uda się ściągnąć wynagrodzenie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8x4 2014-10-23 18:39:43
proszę o kontakt wiem gdzie wykonują budowę można na nią siąść i sciągnąć wierzytelność tel.(usunięte przez administratora)
Mk 2014-10-28 15:57:05
Proszę o informację gdzie obecnie firma Panorama prowadzi jakąkolwiek inwestycję,moja firma została oszukana na sporą kwotę,znam też osobiście właścicieli min.dwóch innych firm także pokrzywdzonych przez grubego prezeska.
ppiieerroo@wp.pl
jola lojalnościowa 2015-02-06 19:17:32
też mnie bardzo interesuje czy ta firma jeszcze funkcjonuje na rynku bo nie wiem czy składać do nich papiery o pracę czy nie.budowa obiektów sportowych i wszystkie sprawy z tym zwiazane to moje wielka pasja, zależy mi właśnie na takiej branży i tej firmie. możecie opisać ostatecznie co się dzieje z panoramą II?
toja 2015-03-24 21:13:21
zgeadza się Panorama w Piasecznie to oszukańcza firma
toja 2015-03-24 21:14:48
firma nie płaci podwykonawcom lub płaci z opóżnieniem
kot 2015-03-25 07:46:34
zgadzam się że Panorama II to problematyczna firma ale pewnie przerobią się na Panorama 3 lub 4 i dalej będą bimbać
Oszukany 2015-04-24 10:27:03
Panorama II to dzisiaj Panorama Obiekty Sportowe z Piaseczna,teraz robią boisko na gdańskiej Zaspie można podjechać
1
gość 2015-06-19 20:14:47
boisko w Świnoujściu
gość 2015-06-19 20:18:33
boisko Świnoujście Warszów
kuksu 2015-06-23 16:20:32
ty Wilh ile ci dali żebyś pisał takie wpisy -pomyśl ilu oszukali
kot 2015-06-23 19:16:48
ale dno
1
ja sie ciesze 2016-05-12 18:55:24
Oj chyba nie jest jednak tak ubogo @afkon bo pracownicy dostają jakieś premie świąteczne, a dla mnie to już jest coś. W dodatku robota jest na umowę o pracę.
Zostaw swoją opinię o Panorama II Sp. z o. o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Panorama II Sp. z o. o.