brak logo

Formacja

Zabrze

Opinie o Formacja

Tylko prawda 2017-10-13 17:00
Prawda
4
kopalnia boze dary 2017-10-13 17:06

OSZUKANI !!!!!!! 2017-10-12 11:02
I TAK WŁAŚNIE PRACUJE TROLL Z FORMACJI !!!!!!!!!!!
W ciągu jednej godziny kilka bardzo dobrych opinii o tych złodziejach i udaje różnych ludzi z kilku miejsc w Polsce.
PRZYPOMINAMY !!!!!!!!!!
TO GRUPA ZŁODZIEI !!!!!!!!! OSZUKUJĄ LUDZI KTÓRZY PODPISZĄ Z NIMI UMOWY !!!
OSZUKALI NAS ( 30 OSÓB) NIE WYPŁACAJĄC WYPŁAT ZA DWA MIESIĄCE PRACY !!!!!
KAŻDEMU SĄ WINNI PO KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH !!!!!
REKORDZISTA NIE DOSTAŁ 6200 ZŁ !!!!!!
NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ TAK JAK MY !!!!!
JEŚLI CHCESZ PRACOWAĆ I NIE OTRZYMYWAĆ ZA TO WYNAGRODZENIA TO PODPISZ Z NIMI UMOWĘ !!!!
6
UWAGA OSZUŚCI !!! ZŁODZIEJE!! CYGANIE!! 2017-10-13 20:54
Mnie okradli na 4400 złotych. Jak pojechaliśmy po własne pieniądze do Zabrza to właściciel ( czytaj : złodziej) uciekł z pod własnego biura i powiedział potem że to nie był on. To trzeba być niezłym wredniakiem żeby tak traktować ludzi. Ale ta nacja tak ma.
5
Boze 2017-10-14 12:46
Ta pesełdo Magda wypisuje pozytywne opinie i do niej tez się dobiorą !!!
5
Mama 3 dzieci, a każde z innym 2017-10-16 11:17
uwiebiam serial Magda M.
Pozdrawiam serdecznie
2
Mama 3 dzieci, a każde z innym 2017-10-16 11:17
uwiebiam serial Magda M.
Pozdrawiam serdecznie
3
kierownik 2017-10-16 11:19
usuneli mój komentarz
3
kokarda 2017-10-16 13:43
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Jednak co do socjalizmu, to kiepskie porównanie. To jest równie niesprawiedliwy i zakłamany system jak każdy inny.
Mnie zirytowała wypowiedź osobnika o pseudonimie Senteks . Ten człowieczek sugeruje, że ludzie chcieliby zarabiać siedząc w domu. W sumie to jestem przekonany że to jeden z tych mądrali, co dużo mówią, mało robią.
O tej dobrej firmie można małą książkę napisać. Moim zdaniem ludzie odpowiedzialni za organizację, planowanie i przeprowadzenie tych całych przenosin dostali nagrody a my nie.
Co do nadgodzin, to mam nadzieję że to wypłacą. To jest jeden z elementów które formacja planuje dobrze

1
robot 2017-10-16 13:48
Taka specyfika pracy. Musisz być jak ten piesek w samochodach który cały czas kiwa głowa haha- aha i jeszcze się uśmiechać na każdy głupi pomysł. I tak trzeba być robotem albo chcieć się odmóźdżyć bo przy tego tępie pracy nie ma innej rady.
Jednak spoglądam z optymizmem w przyszłość

1
Sonia 2017-10-16 14:04
każdy orze, jak może.
każdy sobie rzepke skrobie.
nikt nie jest idealny.
jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze.
1
glen 2017-10-16 14:04
A ja proponuję prezesowi aby sprawdził logi pracowników. Biuro 80% procent czasu internet. A mega komunikacja przez pigina lub Skype służy do ploteczek i pogaduszek. Otwórz oczy!!!

1
golik 2017-10-16 14:14
Kolego zdarzały się sytuacje, że praktycznie nowa osoba dostawała to stażowe pod warunkiem , że była znajomym/znajomą prezesa lub dobrze wchodziła w. A najśmieszniejsze były zapewnienia, że to stażowe możesz otrzymać dopiero po półtora roku pracy .. i faktycznie wielu było takich co się doczekało a wielu musiało wręcz po tym okresie błagać żeby mu dali tą podwyżkę. Kolesiostwo i jeszcze raz kolesiostwo
no i oczywiście ulubieńcy. kto pracuje tam trochę to będzie wiedział jak się podlizywać do prezesow.

1
wykształcony 2017-10-16 14:22
Przy odpowienich znajomościach można zarobić i awansować. Pół grupy kapitałowej ma dziwnie takie same nazwiska. Poza ww znajomosciami pomaga urodzenie we właściwej miejscowości. W cenie jest Tarnów, Jaworzno, Tychy, Jelenia Góra. Bez żadnej z ww. cech możecie liczyć co najwyżej na średnio płatną pracę polegająca na tworzeniu papierów (d...chrony to podstawa, decyzje podjęte, pora zrobić podkładki i analizy). Większość dyrektorów (ale nie wszyscy - im młodszy tym gorzej, rocznik z końca lat 70 to porażka) to średnio kompetentni ludzie uważający, że konieczność obcowania ze specjalistą to dla nich ujma. Dyrektor jest mądry (bo już rozmawiał z doradcą) i nieomylny. Spora część szefów biur ma tak samo - w końcu widzą jak się zachowuje ich przełożony. Generalnie kadra kierownicza wszystkich szczebli nie lubi zadawać się z plebsem. Przez kilka lat pracy w formacji kogoś z zarządu na własne oczy było mi dane zobaczyć może raz na rok. Klasa.
Ale jak juz macie rodziców na stanowiskach w jakiejś spółce z grupy to pensja powyżej średniej gwarantowana a i czas na własny biznes na boku się znajdzie.

Gabi 2017-10-16 14:27
Aktualnie formacja poszukuje pracowników poprzez agencję WORK POINT. Zachęcają podjęciem współpracy oferując w miarę dobre wynagrodzenie,

ryży 2017-10-16 14:35
Tak czytam i czytam i o różnych firmach sie polaczki wypowiadają , skończyli może ledwo studia i by chcieli zarabiać po 4 tys , najpierw barany sie roboty nauczcie a pozniej wymagajcie, a jak wam złe to do kopalni do spółki za 2 tys wtedy docenicie te 1800 na powierzchni , specjaliście wszyscy i nie mówię tu tylko o formacji ale poszukuje pracy i czytam o różnych firmach w Polsce wszędzie każdemu złe , ku**a siądźmy i nic nie róbmy a na pewno awans sam przyjdzie

1
kasia 2017-10-16 14:44
o to prawda.
internet, fb i komórki trzeba wyłączyć.
w pracy się pracuje a nie siedzi ma necie.
1
Gutek 2017-10-16 14:50
Pracuję tam już od pewnego czasu i raczej jest ok, nawet otrzymałem od firmy srebrnego Forda który służy mi jako samochód służbowy dzięki temu mogę jeździć i przy okazji pracy zwiedzać wiele ciekawych miejsc.

Wrocław 2017-10-16 15:12
Jeśli nie jesteś "kolesiem", to zarobisz tyle samo co w McDonalds...

1
Jabłok 2017-10-16 15:15
Nie siejcie fermentu, jestem w grupie osób, które mają umowy do września i już teraz wiem, że następną umowę dostanę, pytanie tylko na jak długo. Pracuje na Gorzowie.

Nesser z Wałbrzyca 2017-10-16 15:20
Wprowadziłem trochę w błąd, bo żeby dostać umowę na stałe są dwa warunki . Pierwszy, to te 33 miesiące pracy, a druga to maksymalnie 3 umowy na czas określony. Czwarta z kolei umowa, musi być już tą na stałe.

UWAGA OSZUŚCI !!! ZŁODZIEJE!! CYGANIE!! 2017-10-16 18:01
UWAGA !!!! FORMACJA TO NIE JEST ŻADNA GRUPA KAPITAŁOWA ANI NAWET FIRMA OCHRONIARSKA !!!! TO SPÓŁKA DWÓCH CWANIAKÓW ( JEDEN TO CYGAN - DO SPRAWDZENIA W INTERNECIE) KTÓRZY OD LAT OSZUKUJĄ SWYCH PRACOWNIKÓW NIE WYPŁACAJĄC IM WYPŁAT. W SĄDACH MAJĄ WIĘCEJ SPRAW NIŻ WŁOSÓW NA GŁOWIE.
WPISY KTÓRE CHWALĄ ICH NA TYM PORTALU TO ROBOTA LUDZI KTÓRZY W SIEDZIBIE TEJ FIRMY ( ZAPLECZE STAREJ KAMIENICY W ZABRZU) PRODUKUJĄ JE W CIĄGU JEDNEJ GODZINY ( SPRAWDZ ) .
W 2016 ROKU W SAMYCH TYLKO KATOWICACH OSZUKALI LUDZI NA OGÓLNĄ KWOTĘ OKOŁO 90 TYS ZŁOTYCH. REKORDZIŚCIE NIE WYPŁACILI 6200 ZŁOTYCH.
PODPISANIE Z NIMI UMOWY RÓWNA SIĘ PRACY ZA DARMO I SZUKANIA WŁASNYCH PIENIĘDZY W SĄDACH.
3
Były pracownik 2017-10-16 22:09
Jeśli ktoś pracował kiedyś w ochronie w prawdziwej firmie i robił konwoje, banki, bankomaty itp. to Formacja będzie dla niego zaskoczeniem. To jest jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf. Oni nie mają zielonego pojęcia o ochronie. Sprzęt pamięta Gierka, a szefostwo oderwane od pługa granatem. To jest kpina ,a nie firma.Nie wspomnę o braku kasy i nie opłaconych składkach. To się nadaje do prasy.
3
bury 2017-10-17 08:27
Mnie obrobili na ponad 4 tysiące złotych. Takich złodziei nie widziałem nigdy w życiu. Jak można nie zapłacić wypłat i jeszcze udawać że jest się w porządku . Umowy jakieś lewe, pieniędzy brak i jak tutaj się nie wkur.....ć. Ale jak tu ludzie piszą że to cyganie to co się dziwić.
3
bylon 2017-10-17 12:16
Gutek srebrnym fordem to ty jestes nie osmieszaj się ..
1
Marcinek 2017-10-17 12:42
bardzo serdecznie polecam tą firme, naprawde!!!! Pracuje z nimi już jakiś czas i naprawde zgrana z nas ekipa.Brak dyskryminacji dowódcy to naprawde fajne chłopy ,no i oczywiście piękne panie!!!!!!!!!!!!!! Naprawde polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi 2017-10-17 12:44
Boże spraw by tak jak w formacji było wszędzie dorabiam od roku i czekam z utęsknieniem na etat polecammmmmm !!!!!!! co powiedzą to zrobią

1
Lucyna 2017-10-17 12:47
10,50 zł na godzinę x 300 godzin co wy będziecie robić z tą kasą?
1
poszukjący 2017-10-17 12:48
Macie doświadczenie w pracy w firmie formacja Sp. z o.o. ? Znacie osoby, które tam pracowały? Czekamy na Wasze komentarze!

1
kikut 2017-10-17 12:50
nie wiem na jakim stanowisku pracować chcesz, ale jako przedstawiciel spodziewaj się wyśrubowanych planów, niesamowitych wyników po góra dwóch miesiącach i najlepiej tankowania auta z własnej kieszeni :) To ostatnie to oczywiście żart, ale jeśli nie jesteś z branży to będzie ciężko.

1
Ola 2017-10-17 12:53
mam w niedługim czasie rozmowę w Warszawie w tej firmie - stanowisko przedstawiciel handlowy

Napiszcie jakie zarobki można uzyskać, jak to wszystko wygląda i przede wszystkim czy warto w ogóle się w ta firmę angażować bo opinie są zachęcające?


Dziękuje za odpowiedzi

pozdrawiam
1
Kolo 2017-10-17 12:57
Masz jak najbardziej racje, nauczenie autorskiego systemu, asortymentu, procedur i wszelkich innych rzeczy nie zajmuje 2 miesiące a nawet więcej w praktyce - obstawiałbym że na wyszkolenie dobrze pracownika we wszystkich obszarach potrzebujecie średnio od 3 do 6 misięcy z mocnym naciskiem powyżej 4 miesięcy. Jako czytelnik stojący z boku, niegdyś pracownik innej podobnej firmy doskonale czuję Twój ból i wszystkich pracujących w firmach ochrony jak zaczyna brakować etatu, grafik zmienia się nieoczekiwanie i łata się dziury wszystkimi pozostałymi osobami, a pracodawca przeciąga rekrutacje by zaoszczędzić choć trochę pieniędzy na wolnym etacie.
Prawda jest taka, że rotacja zawsze jest w tego typu firmach wyższa niż potrzeba zwiększenia zatrudnienia wynikająca z faktycznego rozwoju.
Prawda jest taka, że im rekrutacja bardziej skomplikowana, im większe wymagania pracodawcy tym mniejsza pensja i zadowolenie z tej pracy.
Wielokrotnie potwierdzone.



1
Daro 2017-10-17 13:03
Opiszę jak rekrutacja wyglądała u mnie.
Wysyłałem odpowiedź na ogłoszenie o pracę z portalu.
Po paru dniach ( 4 - 5 dni) dostałem telefon z zaproszeniem na rozmowę o prace i maila z dokładną datą i miejscem spotkania.
Przebieg rozmowy bardzo mi się podobał fachowo i nikt nie pytał się o moje życie prywatne. Rozmowa dotyczyła mojej wiedzy w obszarze elektroniki i ochrony doświadczenia zawodowego, miałem opisać czym zajmowałem się u poprzednich pracodawców. Pod koniec rozmowy dostałem informacje że firma odezwie się do mnie drogą mailową czy zakwalifikowałem się do drugiego etapu. Po około 3 dniach zadzwoniła do mnie pani i poinformowała o terminie drugiego spotkania, tak jak za pierwszym razem dostałem informacje na maila o terminie rozmowy o pracę. Druga rozmowa o pracę była bardziej szczegółowa czyli warunki jakie oferuje firma formacja pracownikowi, dni pracy, grafik. Pytania takie jak: W jaki sposób zamierzam się dalej rozwijać zawodowo, czego oczekuje od firmy itp.
Odpowiedź miałem otrzymać tego samego dnia drogą telefoniczną.
Otrzymałem ją parę godzin po rozmowie o pracę.
A teraz co do samej pracy:
Pierwszy dzień:
Badania lekraskie i powrót do salonu.
W następnych dniach szkolenie ogólne tłumaczenie od pracowników co i jak robić i postępować, standardy firmy.
Jestem zadowolony z pracy w formacji wynagrodzenie jest większe niż w firmie która w nazwie ma itd i w firmie która w nazwie ma jedno itd.
Od razu umowa o pracę, nie ma wyścigu szczurów każdy pomaga każdemu, z każdym z pracowników można się dogadać, czy z kierownictwem. Atmosfera pracy jest bardzo dobra,wynagrodzenie jest dobre jak na pracę którą się wykonuje. Są normalne przerwy nikt nie krzyczy za to że chcę się pójść do toalety jak to się zdarza w niektórych firmach. Praca w formacji to praca a nie " ; do którego łatwo jest trafić z ogłoszenia.



1
Rekrutacja 2017-10-17 13:07
Daro, dziękujemy za Twoją opinię na temat rekrutacji. Przykro nam, że Twoje spotkanie z naszą firmą nie zakończyło się dla Ciebie sukcesem. Po Twoim zgłoszeniu szczegółowo przeanalizowaliśmy jednak przebieg Twojej rekrutacji i pragniemy zapewnić Cię o najwyższym stopniu zaangażowania osoby prowadzącej rozmowę. Ponadto pragniemy również zaznaczyć, że osoba która dołączyła do spotkania została Ci przedstawiona na etapie rozmowy - była to Kierownik oddziału do którego rekrutowałeś, tj. formacja w Lublinie. Podczas rozmowy otrzymałeś także precyzyjne informacje na temat czasu pracy oraz średniej wysokości zarobków w oddziale, do którego składałeś swoją aplikację. Niestety prezycyjne określenie wysokości premii nie jest możliwe, ponieważ zależy ona ściśle od Twojego zaangażowania oraz wyników. Jeśli w związku z rekrutacją masz jakiekolwiek pytania lub chciałbyś podzielić się z nami swoimi spostrzeżeniami, bardzo prosimy o ponowny kontakt.
1
glon 2017-10-17 13:12
W zeszłym roku zatrudniono m.in. na oddziale w Bydgoszczy sporą liczbę osób. Owe osoby miały umowę na 3 miechy, później w większości zniknęły. Zbliża się okres zwiększonej sprzedaży i tyle, to normalne. A jeśli okażesz się dobrym pracownikiem to szansa na zatrudnienie na dłuższy okres.
Praca nie jest ciężka- oczywiście zdarzają się rzeczy które sporo kosztują wyrzeczeń lub przez jakiś określony czas trzeba wyrobić się z zadaniem.
Jeśli chcesz i umiesz pracować nie widze przeszkód aby próbować.

Poza tym po co czytac opinie o zakładzie przyjdź popracuj i sam się przekonasz jak wygląda praca w formacji
1
burek 2017-10-17 13:15
Umowa 3 miesiące później brak umowy. Zarobki 1650 netto. Jeśli odpowiednio będziesz się uśmiechał do kogo trzeba to może dostaniesz umowę na kolejny okres. Awans ewentualny po 1 roku pracy podwyzka do 1800 netto. Dalej awansu już nie ma.

1
kuchcik 2017-10-17 13:21
Jeśli moje odczucia dotyczące rekrutacji się powtarzają to co wy chcecie weryfikować?? Czy w wyniku "weryfikacji" wasze tłumaczenia czy to przeprosiny czy stwierdzenie że nie macie sobie nic do zarzucenia cokolwiek zmienią??? Nie zamierzam ujawniać swojego maila bo potem skrzynka będzie pełna spamu. Tak czy inaczej tak jak we wcześniejszych moich postach informuję że do składania u was aplikacji trzeba nieźle się namęczyć co by nie zostać rozczarowany brakiem przyjęcia do pracy bo np. brak doświadczenia czy kwalifikacji, a my chcemy tylko dostać się do dobrej firmy.

1
Edek 2017-10-17 13:26
Można polemizować
Tak jest wszędzie tzn. w każdej sieciowej firmie, a jeszcze dokładniej wszędzie tam gdzie w jeden proces zaangażowanych jest wiele rąk (ogniw, które mogą nawalić)

1
Rekrutacja 2017-10-17 13:37
Dziękujemy za Twój komentarz oraz wyrażoną opinię. Pragniemy zapewnić, że celem naszej rekrutacji jest wyłącznie zatrudnienie najlepszych pracowników. W przypadku jeśli kandydat nie spełnia kryteriów przewidzianych w ramach danego stanowiska, często zachęcamy do złożenia aplikacji w ramach innych dostępnych ogłoszeń. Ponowna aplikacja jest konieczna, ponieważ zgodnie z obowiązującym prawem nie mamy możliwości ponownego wykorzystania danych przesłanych wcześniej w ramach innego zgłoszenia. Prosimy o zrozumienie.

teleserwis 2017-10-17 13:54
Jak już ktoś wcześniej wspomniał o dwójce z przodu zapomnij :) chyba że lubisz mieszkać w pracy :) Pamiętajcie również że "specjalista ds obsługi klienta", "handlowiec w terenie "sprzedawca internetowy" itd to po prostu handlowiec - a więc osoba która zarówno dzwoni do klientów jak i odbiera telefony, oferuje, targuje się, rozwiązuje problemy, udziela informacji (jak w call center), a wszystko to z plastikowym uśmiechem na twarzy przy jednoczesnym recytowaniu narzucających się grzecznościowych formułek, które powodują stres zarówno u handlowca (bo jest za nie oceniany) jak i u rozmówcy :) - szczerze mogliby pomyśleć o utworzeniu dodatkowo "luzackiej linii" na której nie obowiązywałyby te wszystkie stresujące procedury :) gwarantuję, że większość ludzi <30 roku życia dzwoniłoby tylko tam. Mimo wszystko polecam jako pierwszą pracę, jest to dobre miejsce do zdobycia doświadczenia w ochronie :)

1
handlowiec 2017-10-17 13:58
Rozmowa spoko, chłopaki muszą przemaglować 40-50 obiektów dziennie więc pod koniec już mają pewnie dość. Ale wszystko rzeczowe bez marudzenia i zadawania durnowatych pytań typu jakim chciałbyś być kolorem/drzewem/politykiem etc.

1
fest 2017-10-17 14:03
Typowa korporacja. Trochę ludzi kompetentnych i cała masa takich z przypadku. Awansują najgłośniejsi i ci, którzy przyjaźnią się z właściwymi osobami. Dobrzy specjaliści szybko rozczarowują się i przechodzą gdzie indziej. Pensje przeciętne. Socjale w porządku. Na plus
1
Dyzio 2017-10-17 14:07
Pracowała długo w formacji, w pionie technicznm w jednym oddziałów Białymstoku. fajni ludzie, fajne szkolenia, fajne imprezy, fajna atmosfera, zarobki przeciętne, nawet kiedy robisz budżety co miesiąc zarobisz lekko ponad średnią krajową, ale w cv dobrze mieć takiego pracodawcę

Mama 3 dzieci, a każde z innym 2017-10-17 17:40
zaś usunęli mój komentarz.
a dobre komentarze wpisywane w godz pracy biura.
bym napisała prawdę, ale nie chce mi się chodzić po sądach.
2
Ola 2017-10-17 18:40
Napisz prawdę , nie obawiaj sie bedziemy z Toba , prawda wyzwoli pamietaj ..pisz
2
Seba 2017-10-17 18:45

bury 2017-10-17 08:27
Mnie obrobili na ponad 4 tysiące złotych. Takich złodziei nie widziałem nigdy w życiu. Jak można nie zapłacić wypłat i jeszcze udawać że jest się w porządku . Umowy jakieś lewe, pieniędzy brak i jak tutaj się nie wkur.....ć. Ale jak tu ludzie piszą że to cyganie to co się dziwić.
2
OSZUŚCI !! ZŁODZIEJE !! 2017-10-17 19:07
UWAGA !!!! FORMACJA TO NIE JEST ŻADNA GRUPA KAPITAŁOWA ANI NAWET FIRMA OCHRONIARSKA !!!! TO SPÓŁKA DWÓCH CWANIAKÓW ( JEDEN TO CYGAN - DO SPRAWDZENIA W INTERNECIE) KTÓRZY OD LAT OSZUKUJĄ SWYCH PRACOWNIKÓW NIE WYPŁACAJĄC IM WYPŁAT. W SĄDACH MAJĄ WIĘCEJ SPRAW NIŻ WŁOSÓW NA GŁOWIE.
WPISY KTÓRE CHWALĄ ICH NA TYM PORTALU TO ROBOTA LUDZI KTÓRZY W SIEDZIBIE TEJ FIRMY ( ZAPLECZE STAREJ KAMIENICY W ZABRZU) PRODUKUJĄ JE W CIĄGU JEDNEJ GODZINY ( SPRAWDZ ) .
W 2016 ROKU W SAMYCH TYLKO KATOWICACH OSZUKALI LUDZI NA OGÓLNĄ KWOTĘ OKOŁO 90 TYS ZŁOTYCH. REKORDZIŚCIE NIE WYPŁACILI 6200 ZŁOTYCH.
PODPISANIE Z NIMI UMOWY RÓWNA SIĘ PRACY ZA DARMO I SZUKANIA WŁASNYCH PIENIĘDZY W SĄDACH.
2
Zabrzanin 2017-10-17 19:14
Przecież Formacja to firma postawiona w stan upadłości. Kto jest tak głupi żeby podejmować u nich pracę.
Jeśli ktoś chce szukać pieniędzy w sądach tak jak tych trzydziestu z Katowic to proszę bardzo. Przecież regionalna prasa swego czasu pisała o nich ostro i wyśmiali ich właściciela z jego teoriami.
1
wesołych Świąt 2017-10-17 19:48
pisali, pisali w 2016 r, w okresie letnim.
wtedy też było ponad 1700 komentarzy.
1
Mama 3 dzieci, a każde z innym 2017-10-17 19:50
dziękuję za wsparcie. ale po IP komputera mnie znajdą. A naprawdę nie chce mi się chodzić po sądach.
1
ZYGA 2017-10-17 21:19
MAM U NICH 3300 ZŁ. NIE ZAPŁACONE OD 2016 ROKU. TO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI.
1
Zostaw swoją opinię o Formacja - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formacja