brak logo

Formacja

Zabrze

Opinie o Formacja

frank 2016-09-06 20:19
fajna ta nowa strona prezesie to gdzie te nowe oddzialy uruchamiacie?
4
T&R 2016-09-08 12:32
Przeczytałem ofertę pracy. Dzwonię i nic. To jakieś żarty? Widzę że tzw. byli pracownicy mają racje.
Zero komunikacji i brak strony internetowej. Kpina.
26
ZOBI 2016-09-14 10:33
Pracowałem u nich ----potwierdzam TYLKO NIE FORMACJA
24
yfu 2016-09-25 12:08
Rynek wymusi wyzsze stawki do sprzatania juz ludzi brak !
1
Staś 2016-10-05 05:59
Dobrze, a oprócz 90% negatywnych opiń, znajdzie się chociaż kilka pozytywnych?
Pytanie: To dlaczego tam pracowaliście i nadal pracują ludzie?
7
perez 2016-10-12 17:21
Ma ktoś kontakt do tej firmy?
7
Basia 2016-10-16 09:56
Potwierdzam. W 100% te negatywne opinie to sama prawda.
39
tfu 2016-10-18 18:00
przyjacielu firma FORMACJA pozyskuje kolejne kontrakty ludzie pracuja a troliki na tym forum glupotki wypisuja
5
Zuza 2016-10-19 08:38
Chciałam się przyjąć do pracy, ale nie mogę się z nimi skontaktować . Coś tu chyba jest nie tak.
Zero kontaktu. Chyba ten niby hejter ma racje. Przecież nie zapraszałby do firmy którą hejtuje.
36
gienio 2016-10-19 09:24
Omijaj tą firme z daleka!
43
ireneusz 2016-10-25 21:29
Byłem tam i widzialem na wlasne co dzieje sie w tej firmie.
35
poszukująca pracy 2016-10-27 15:46
Jak sie pracuje w administracji, kadrach, magazynie, księgowości? Prosze o szczere i uczciwe komentarze.
23
Zebra 2016-11-03 12:19
Czy ta firma jeszcze istnieje? Jak można funkcjonować nie odbierając telefonów?
Po co te ogłoszenie o pracę? Zero kontaktu ! Kpina !
34
fff 2016-11-04 21:23
super firma miła atmosfera, kadrowe bardzo miłe.
2
Agnieszka 2016-11-18 14:28
A kto teraz w kadrach jest? kto tam jeszcze pracuje?
19
Agnieszka 2016-11-23 07:09
Hejter to ty, ja piszę tylko prawdę. Byłem tam i pracowałem tam, wiec znam prawdę!
18
Konrad 2016-11-23 19:21
Jeżeli przedstawiasz się jako Agnieszka to pisz w innej formie ponieważ tracisz na wiarygodności
12
basia s 2016-12-04 19:16
Ja piszę tylko prawdę. Byłam tam i pracowałam tam, wiec znam prawdę! Nie polecam
26
Agnieszka 2016-12-07 10:11
Ja też pisze prawdę! Szczerą prawdę, byłam tam i widziałam!
24
Zarko 2016-12-07 16:42
Szkoda słów masakra.
27
Tekken 2017-01-17 20:27
Witam. Gdzie teraz firma Formacja ochrania teren ??
7
zob 2017-01-19 08:43
TAK to prawda
16
Krzysztof 2017-02-09 20:37
tak czytam te opinie i sie zastanawiam nad pojęciem pracy w tej firmie,mają ochraniac szpital w Lublinie napiszcie szczerze (usunięte przez administratora)
8
Krzysztof 2017-02-10 18:39
dziękuję za odpowiedź mam już jasność co do decyzji Dzięki.
10
Tekken 2017-02-10 21:21
Piszcie gdzie Formacja ochrania teren ??
3
jp 2017-02-15 12:55
PAMIETAJ TEN SIE SMIEJE CO SIE SMIEJE OSTATNI , JA BYM NIE BYŁA TAKA RADOSNA ..
1
Mirosława 2017-02-20 22:19
Telefon jw
15
Krzysztof 2017-02-28 13:10
wie ktoś może co z tą firmą w Lublinie ,weszli na obiekt szpitala czy nie ?
2
Joanna 2017-03-15 10:55
Pracujesz w firmie Formacja? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków oferowanych przez firmę. Jakie są plusy pracy w firmie, a co uważasz że warto poprawić?
2
irek 2017-03-15 22:04
Same minusy.
23
Irek 2017-03-25 20:00
Naucz się pisać po polsku , dopiero chwal tą Firmę, a i nie krzycz na forum do ludzi którzy wyrażają opinie , to tak z woli przypomnienia ......
2
TEKKEN 2017-04-08 15:23
Witam Wszystkich? Czy kto was wie gdzie Formacja ochrania teren?
2
poszukująca pracy 2017-04-24 17:19
No a na stronie ofert pracy gov pl pojawiła sie nowa oferta pracy!
23
Agnieszka Agata Karina Basia 2017-06-05 21:14
NIE POLECAM TEJ FIRMY!
24
alojka 2017-06-18 17:23
czy ktoś tam dalej na klimasa pracuje, z tzw pracowników umysłowych?
bo jak zwykle nie odpowiadają telefony i nie odpowiadaja na listy!
24
łł 2017-06-27 21:13
Witam

Ja z tą firmą w normalny sposób rozwiązałem umowę, całość kwoty mi wypłaciła. Uważam, że dziewczyny z kadr są super. Dlatego większość tych uwag jest błędna.
Były pracownik ochrony.

Pozdrawiam
łł.
4
Ania 2017-07-10 20:44
Co wszyscy ucichli?
15
kp pof 2017-07-20 12:02
Nie polecam tej firmy nikomu. (usunięte przez administratora)Doświadczyłem na własnej skórze.
17
£uk@$z 2017-08-01 16:54
Co słychać?
14
YMS 2017-08-22 18:43

Agnieszka Agata Karina Basia 2017-06-05 21:14
NIE POLECAM TEJ FIRMY!
12
Marek z Zabrza 2017-09-07 07:09
Popieram moze jakos razem?
3
Leszek Agat 2017-09-15 09:04
Z ponad 1700 komentarzy zostało tylko 511!
3
Agnieszka Agata Karina Basia 2017-09-15 11:29
Do Leszek Agata
No widzisz kto rano wstaje temu Pan Bóg daje
1
cześć 2017-09-16 06:34
No dzisiaj jest 499.
3
Agnieszka Agata Karina Basia 2017-09-18 11:24
W SOLIDZIE jest na dzisiaj 2427 komentarzy. Tam dopiero się wyprawia i tam to dopiero szkoda ludzi
cześć 2017-09-19 19:41
Wolę pracować w innej firmie ochroniarskiej, np: solid, s.o.s. czy innej, ale na pewno nie w formacji.
A negatywne komentarze o formacji o czymś świadczą.
3
poszukuję pracy 2017-09-21 06:45
Nie moderujcie i nie usuwajcie komentarzy. Proszę.
Chciałbym się dowiedzieć jak się pracuje w firmie formacja?
2
ROBOT 2017-09-21 07:51
Pracuję w Formacji już dość długo, i nie mogę narzekać miła atmosfera, dobre wynagrodzenie i fajna praca. Dlatego nie rozumiem skąd te złe opinie.
cześć 2017-09-21 09:00
Wczoraj było 2427 a dzisiaj 2420 wpisów na gowork SOLID aż strach pomyśleć ile tysięcy ta firma usunęła wpisów. Poczytajcie co tam się dzieje włos się na głowie jeży A'im doskonale to opisał i co nadal chcesz do SOLIDU powodzenia i nie siej w tej firmie nieuczciwej propagandy, Gowork zarabia na nas 30 mil rocznie poczytajcie to o czymś świadczy? że my pisząc napędzamy jemu kasę i jesteśmy kołem zamachowym tej firmy tak sami się wykorzystujemy na biznes Goworka
Gosia 2017-09-21 19:35
Nie interesuje mnie firma Solid, tu jest forum na temat firmy Formacja Eu, Formacja FM, czy inne skróty.
Bym napisała prawdę, ale Firma ma wykupiony portal pozytywnego pracodawcy na GoWork.
A po to są komentarze, czy negatywne czy pozytywne żeby przyszły pracownik wiedział, czy ma zatrudnić się w Formacji, czy nie zatrudnić się!
Ostatnio to nawet Formacja nadała numer w sądzie, za złe (negatywne) komentarze.
Napisałabym prawdę, ale po sądach nie chce mi się włóczyć!
1
Zostaw swoją opinię o Formacja - Zabrze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formacja