logo Formacja

Formacja

Zabrze

Opinie o Formacja

OSZUKANI !!!!!!! 2016-10-24 13:20:33
PODAJEMY NUMER SYGNATURY POD KTÓRYM PROKURATURA W ZABRZU PROWADZI POSTĘPOWANIE W SPRAWIE OSZUSTW " FORMACJI"--- PR 1 Ds 423.2016.
PEWNIE TROLL Z " FORMACJI" TEŻ NAPISZE ŻE TO HEJT .
26
Tylko prawda 2016-10-24 16:00:42
Prawda i tylko prawda! telefony są wyłączone, bo ogarniętej Pani pseudo kierownik nie chce się tłumaczyć dlaczego ludzie nie maja wypłaty na czas, lub dlaczego ludzie mają obniżone wynagrodzenie!!!
Nie jestem hejtem, pisze prawdę bo pracowałem w tej Firemce!!!
Te wszystkie negatywne opinie potwierdzam w 200%.
29
agata 2016-10-24 23:49:10
A te niby pozytywne opinie to piszefirma, bo wykupila sobie profil pozytywnego pracodawcy.
29
ihyfd 2016-10-25 14:47:15
bzdura klamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSZUŚCI !! ZŁODZIEJE !! 2016-10-25 15:22:28
Dopisując jeszcze tysiąc wykrzykników prawdy nie zagłuszysz. FORMACJA TO BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW !
OSZUKUJĄ LUDZI OD LAT , ICH LEKARSTWEM JEST NIE ODBIERANIE TELEFONÓW .
MYŚLĄ ŻE W TEN SPOSÓB POZBYWAJĄ SIĘ PROBLEMÓW.
TO AŻ ŚMIESZNE . JAK MAŁE DZIECI !!
23
ireneusz 2016-10-25 21:29:43
Byłem tam i widzialem na wlasne co dzieje sie w tej firmie.
26
wojciech 2016-10-25 21:33:16

Nawet pseudonimu nie umiesz sobie wymyślić.
Nawet tysiac wykrzyknikow nic tu nie da.
Ja znam prawde bo poczulem to na wlasnej skórze.
25
barbi 2016-10-25 21:39:12
Brawo. Piszcie tylko prawde, bo prawda was wyzwoli. Nie kłamać, nie oszukiwać.
23
Witek 2016-10-26 08:24:30
No to w końcu się doigrali . Nareszcie ktoś im dokopał. To co oni wyprawiają , to nawet nie da się opisać. Pracowałem w Formacji i potwierdzam wszystkie negatywne opinie. Okradają ludzi z wypłat i nie płacą Zus oraz podatku.
29
fk 2016-10-26 13:07:24
UWAGA !!!!! FORMACJA JEST NIEWYPŁACALNA, KOMORNIK NA KONTACH, FIRMA W UPADŁOŚCI, UWAŻAJCIE NA TĄ BANDĘ
24
fk 2016-10-26 14:19:02
uwaga!-informacja zweryfikowana jako nieprawdziwa!
dad 2016-10-26 14:29:37
tak smieszny ten hejterek ale pajacowanie na ekranie robi
obca 2016-10-26 21:29:25
Zatem moje przypuszczenia że to krętacze i oszuści się sprawdziły. Kilka lat temu aplikowałam do nich na stanowisko Specjalisty ds. Kadr i Płac. Podczas rozmowy kwalifikacyjnej - dwóch buców, którym słoma z butów wychodziła przedstawiało mi pracę w tej firmie jako coś super (płaca byle jaka). Ale najbardziej podpadło mi to, że próbowali rozeznać jak ja bym się czuła mając do czynienia oraz biorąc udział w tzw. "kreatywnych rozliczeniach wynagrodzeń", a co za tym idzie "kreatywnej księgowości". Podziękowałam od razu za dalszą rozmowę. Tępić takich jak tylko się da !!!!!!!!
32
c 2016-10-27 10:02:53
sprawdzali czy jest kreatywna a wyszla z niej kretynka
2
F 2016-10-27 11:59:25
A Ty za to jesteś strasznie śmieszny i elokwentny . Kretynką by była gdyby się zgodziła.
26
poszukująca pracy 2016-10-27 15:46:56
Jak sie pracuje w administracji, kadrach, magazynie, księgowości? Prosze o szczere i uczciwe komentarze.
11
T 2016-10-27 21:19:54
''OSZUKANI'' ''KWP KATOWICE'' TO ZALOSNE WPISY HEJTERSKIE-PROBA PODSZYWANIA SIE POD INSTYTUCJE I POD OSOBY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fk 2016-10-28 13:21:06
UWAGA!-INFORMACJA ZWERYFIKOWANA JAKO NIEPRAWDZIWA!
UWAGA OSZUŚCI !!! ZŁODZIEJE!! CYGANIE!! 2016-10-28 14:22:24
Oj , oj , oj......
Biedny robaku z FORMACJI .
Przepraszam.
Raczej - biedny złodziejaszku . Wysil się na coś lepszego.
Dlaczego nie napiszesz że to właśnie Ty zapraszasz do odwiedzenia tej waszej obskurnej nory gdzie chowacie się przed ludżmi, a zwanej dumnie - biurem.
Napisz jakie to osiągnięcia ma ta wasza złodziejska instytucja.
Zareklamuj się !!
Tylko czym ?
Może napisz ilu ludzi udało wam się okraść i nie ponieść kary.
To w końcu to jakieś tam osiągnięcie. A pewnie w gronie Romów ( Cyganów) to na pewno powód do dumy. Przecież Wy Cyganie , jesteście w oszukiwaniu i okradaniu ludzi najlepsi.

25
UWAGA OSZUŚCI !! ZŁODZIEJE !! UWAGA !!! 2016-10-28 14:24:38
OSTRZEGAM !!! PRZED PODPISANIEM JAKICHKOLWIEK UMÓW Z FORMACJĄ PRZECZYTAJ DOKŁADNIE CO PODPISUJESZ !!!
NAJLEPIEJ ODWIEDŻ ICH SIEDZIBĘ W ZABRZU NA UL. KLIMASA 2.
FIRMA NIE PŁACI WYNAGRODZEŃ , ZUS-U ORAZ PODATKU DO SKARBÓWKI !!!
PRZEPRACUJESZ DWA MIESIĄCE BEZ WYNAGRODZENIA I WPADNIESZ W SPIRALĘ NIE ZAPŁACONYCH WYPŁAT I OBIETNIC ŻE KIEDYŚ TE PIENIĄDZE BĘDĄ !!!!!
OSZUKANO W TEN SPOSÓB LUDZI W CAŁEJ POLSCE !!!!
PROKURATURA PROWADZI DOCHODZENIE W ICH SPRAWIE !!!
LUDZIE SĄ WZYWANI DO KOMISARIATÓW POLICJI NA PRZESŁUCHANIA !!
UWAGA !!! OSZUŚCI !!!! ZŁODZIEJE !!!!
25
staszek13 2016-10-29 20:38:12
staszek13---ciekawość kto wam płaci za te bzdety jakie wypisujecie --o FORMACJI ---jedne i te same wpisy powołujecie się ciągle na kopalnie która jest niewypłacalna -nie odprowadzała pieniędzy za usługi wiec miejcie pretensje do kopalni !!!!!!---firma płaci z 35dniowym opóźnieniem tak jak to mam w umowie ---zobaczymy co będzie dalej --i oby tak dalej ---widocznie Ci co piszą te bzdety to już w paru firmach pracowali i tez narzekali -albo szkalują w ten sposób FORMACJE -dla potrzeb innych firm ochroniarskich --jak rozmawiam z ludżmi z innych firm to wcale kokosów w tych firmach nie ma -czasem jest gorzej .
4
sp4nkt 2016-10-30 07:39:10
U was przez 2 lata pracowalem za 3zl./godz. i nigdy nie mialem wyplaty na czas zawsze w ratach z duzym opoznieniem. W Polskie Agencje Ochrony 7zl.50gr./godz. to samo w firme Kerim wyplata zawsze na czas 20 i 10 w Kerim zgadzala sie co do grosza nie to co u Was. A u was to co pisza na forum.
10
Okradziony. 2016-10-30 08:37:58
Człowieku! Na kopalni Boże Dary pracuje dalej ta sama załoga która pracowała dla "Formacji" tylko zmieniła się firma ochraniająca. Teraz dostajemy wypłaty co do grosza i w zawsze w tym samym terminie. Kopalnia Boże Dary należy do Spółki Restrukturyzacji Kopalń i jest zarządzana przez tzw. Państwo. Jest całkowicie wypłacalna i płaciła " Formacji " zawsze punktualnie i terminowo.
Ale " Formacja" ( czytaj dwóch złodziei) utykała tymi pieniędzmi swoje długi i nie zapłacone Zus-y.
Nam płacili pensje pomniejszone nawet po kilkaset złotych.
A PO TYM JAK ZŁOŻYLIŚMY WYMÓWIENIA NIE ZAPŁACILI JUŻ NIC .
I TYM SPOSOBEM SĄ WINNI LUDZIOM KWOTY DOCHODZĄCE NAWET DO 6200 ZŁ. NA OSOBĘ.
I NIE PISZ O CZYMŚ O CZYM NIC NIE WIESZ !!!!
30
OSZUKANI !!!!!!! 2016-10-30 13:44:33
Przeczytaj sobie wpisy na innych forach . Wpisywane kilka lat temu i mówią o tym samym, a pisane są przez ludzi z całej Polski - od Elbląga po Wrocław.
Wszędzie ten sam numer-- podpisz umowę na 35-cio dniowy termin płatności--- pracuj dwa miesiące -- po dwóch miesiącach dostaniesz część pieniędzy i brniesz dalej i dalej i dalej--- złożysz wymówienie -- nie dostaniesz już nic. A TO " NIC" , TO KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH KTÓRE SIĘ NAZBIERAJĄ PRZEZ KILKA MIESIĘCY PRACY DLA ZŁODZIEI Z " FORMACJI".
JEŚLI KTOŚ PRACOWAŁ JUŻ W OCHRONIE I WIE NA CZYM TO POLEGA , TO PO ODWIEDZENIU SIEDZIBY " FORMACJI" W ZABRZU MA PEŁNY OBRAZ ICH DZIAŁALNOŚCI.
PRZECIEŻ " FORMACJA" NIE SPEŁNIA ŻADNYCH KRYTERIÓW DO TEGO BY PRZYSTĘPOWAĆ DO JAKICHKOLWIEK PRZETARGÓW. A ICH KRĘTACTWA KTÓRE TWORZĄ POMIĘDZY TRZEMA SPÓŁKAMI KTÓRE W NAZWIE MAJĄ TO SAMO SŁOWO ---- FORMACJA---- TO WŁAŚNIE TA SŁYNNA "KREATYWNA KSIĘGOWOŚĆ" O KTÓREJ JAKAŚ PANI PISAŁA TUTAJ KILKA DNI TEMU.
ZOBACZYMY CO NA TEN TEMAT POWIE POLICJA I PROKURATURA.
29
Andzrzej 2016-11-01 18:50:25
Nie polecam tych firm które w nazwie mają " formacja". Pracowałem u nich kilka miesięcy.
Łączna kwota na którą mnie oszukali to 3600 złotych.
26
Zebra 2016-11-03 12:19:02
Czy ta firma jeszcze istnieje? Jak można funkcjonować nie odbierając telefonów?
Po co te ogłoszenie o pracę? Zero kontaktu ! Kpina !
20
fk 2016-11-04 09:23:35
FIRMA JUŻ NIE ISTNIEJE, OGŁOSIŁA UPADŁOŚĆ
19
fff 2016-11-04 21:23:47
super firma miła atmosfera, kadrowe bardzo miłe.
1
alojka 2016-11-06 19:14:11
Z której strony? Najgorzej ogarnieta foremka jaką kolejek widziałem. dwie umowy. 35 dniowy okres rozliczeniowy. nie polecam.
18
kwk 2016-11-10 21:30:24

Przeczytaj sobie wpisy na innych forach . Wpisywane kilka lat temu i mówią o tym samym, a pisane są przez ludzi z całej Polski - od Elbląga po Wrocław.
Wszędzie ten sam numer-- podpisz umowę na 35-cio dniowy termin płatności--- pracuj dwa miesiące -- po dwóch miesiącach dostaniesz część pieniędzy i brniesz dalej i dalej i dalej--- złożysz wymówienie -- nie dostaniesz już nic. A TO " NIC" , TO KILKA TYSIĘCY ZŁOTYCH KTÓRE SIĘ NAZBIERAJĄ PRZEZ KILKA MIESIĘCY PRACY DLA ZŁODZIEI Z " FORMACJI".
JEŚLI KTOŚ PRACOWAŁ JUŻ W OCHRONIE I WIE NA CZYM TO POLEGA , TO PO ODWIEDZENIU SIEDZIBY " FORMACJI" W ZABRZU MA PEŁNY OBRAZ ICH DZIAŁALNOŚCI.
PRZECIEŻ " FORMACJA" NIE SPEŁNIA ŻADNYCH KRYTERIÓW DO TEGO BY PRZYSTĘPOWAĆ DO JAKICHKOLWIEK PRZETARGÓW. A ICH KRĘTACTWA KTÓRE TWORZĄ POMIĘDZY TRZEMA SPÓŁKAMI KTÓRE W NAZWIE MAJĄ TO SAMO SŁOWO ---- FORMACJA---- TO WŁAŚNIE TA SŁYNNA "KREATYWNA KSIĘGOWOŚĆ" O KTÓREJ JAKAŚ PANI PISAŁA TUTAJ KILKA DNI TEMU.
ZOBACZYMY CO NA TEN TEMAT POWIE POLICJA I PROKURATURA.
13
jabco zabrze 2016-11-15 21:37:35
Najgorsza firma ochroniarska z jak miałem do czynienia masakra nie polecam nikomu traktują klienta jak zło konieczne
13
Jurek 2016-11-18 01:37:50
PROKURATURA I POLICJA ROBI SWOJE. NARESZCIE KONIEC OKRADANIA PRACOWNIKÓW !!!
7
Agnieszka 2016-11-18 14:28:00
A kto teraz w kadrach jest? kto tam jeszcze pracuje?
3
fiut 2016-11-20 18:10:23
chyba tylko pracuje nieogarnięta m.m.
5
CDN. 2016-11-22 17:29:28
FORMACJA-niskiej klasy ,zorganizowana grupa złodziei. Żerują na na ludziach podpisujących z nimi umowy na których widnieje klauzula że pierwszej wypłaty możesz spodziewać się po 75-ciu dniach od rozpoczęcia pracy. Nie dostaniesz nigdy pełnego wynagrodzenia. Gdy kończysz z nimi współpracę nie otrzymujesz wynagrodzenia za ostatnie dwa miesiące pracy. Zaczynając z nimi współpracę musisz być przygotowany na to że płacą ile chcą, kiedy chcą, lub wcale nie dostaniesz nic. Jednym słowem - Z Ł O D Z I E J E !!!!!
NIE OTRZYMUJESZ UMUNDUROWANIA, SPRZĘTU, PIENIĘDZY I NIE MASZ ŻADNEJ KOMUNIKACJI Z DYREKCJĄ . SIEDZIBA FIRMY TO STARE NORY NA TYŁACH ZRUJNOWANEJ KAMIENICY . NIKT KTO WCZEŚNIEJ ODWIEDZIŁBY TO MIEJSCE NIE PODPISAŁBY Z NIMI UMOWY. NIEMA ŻADNEGO PORÓWNANIA Z INNYMI FIRMAMI Z TEJ BRANŻY. NIE POSIADAJĄ STRONY INTERNETOWEJ BO NIE BYŁOBY NA NIEJ CO POKAZAĆ. NĘDZA I ROZPACZ.
OPISYWANI WIELOKROTNIE W PRASIE JAKO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI .
PROKURATURA PROWADZI AKTUALNIE PRZECIWKO NIM DOCHODZENIE .
PALI IM SIĘ TYŁEK !!!!!!!!!!!!!
9
była kadrowa 2016-11-22 18:13:48
Dlaczego jest tak źle z tą firma, 1600 negatywnych komentarzy!
Czy naprawdę właściciele/prezesi tego nie widzą, że ludziom zależy na pracy, a oni dadzą 5 zł brutto!
Dlaczego jest 35 dniowy okres rozliczeniowy- przecież wszystko można policzyć szybciej, tylko po co? Dwie firmy, około 500 pracowników i 35 dniowy okres rozliczeniowy.
Pracujesz w listopadzie, do 5 grudnia przynosisz godzinówkę i od 5 grudnia , policz sobie 35 dni - zależy od humoru kadrowej- 35 dni robocze (czarne) lub 35 dni kalendarzowe., czyli może dostaniesz swoje marne pieniądze około 5-10 luty - dopiero za listopad. I tak siedzisz kolejne miesiące z myślą, że będzie lepiej. A jak sam odejdziesz, to Ci nie wypłaca kasy za dwa miesiące.
Opamiętajcie się. Nie polecam.
10
Agnieszka 2016-11-23 07:09:28
Hejter to ty, ja piszę tylko prawdę. Byłem tam i pracowałem tam, wiec znam prawdę!
6
Konrad 2016-11-23 19:21:24
Jeżeli przedstawiasz się jako Agnieszka to pisz w innej formie ponieważ tracisz na wiarygodności
2
OSZUKANI !!!!!!! 2016-11-24 21:00:05
To typowe dla ludzi z twoją inteligencją . Na nic nie brakuje i nigdy nie braknie. Czekamy spokojnie i zbieramy kolejne " kwiatki" dla Prokuratora. Dość dużo dostarcza ZUS i inne instytucje które przez lata były oszukiwane przez złodziei z formacji. Teraz porównywane są wpływy z tytułu wypłat jakie dokonywała formacja na konta pracowników z tym co odprowadzała do ZUS-u i skarbówki .
Nazbiera się niezła sumka . Trzeba będzie nawet sprzedać te Pasaty żeby spłacić długi .
No i oczywiście szykujemy parę kolejnych odwiedzin . Tylko czym teraz będzie prezesina uciekał jak mu samochodziki zabiorą ha ha ha .......
5
#gg 2016-11-25 01:34:48
ha ha ha po emeryturze za te wasze metody tez przyjdzie czas zaplacic mozna napisac ze was zal ale byla by to nieprawdziwa informacja
1
Agnieszka 2016-11-25 08:11:34
Dobrze, przepraszam, poprawię się.
To ta firma zrobiła ze mnie bezmyślnego człowieka.
Nie polecam tej firmy!
3
OSZUKANI !!!!!!! 2016-11-25 17:08:39
Oj jak cię zżera od wewnątrz . Popuść gumkę w majtkach, bo w nie narobisz.
My tylko chcemy aby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znależli właściwe miejsce. A te Twoje insynuacje co do tego że jesteśmy emerytami z byłego układu , to czysty strzał kulą w płot. Są wśród poszkodowanych przez Formację i tacy którzy kiedyś pracowali w tym aparacie , ale to właśnie oni nic nie robią w kierunku odzyskania zarobionych przez siebie pieniędzy. Wystarcza im emerytura i pracują chyba tylko dla zabicia czasu.
Ale są tacy dla których praca w ochronie to jedyny zarobek , a z którego zostali okradzeni przez Formację. Pracowali po 350 godzin miesięcznie i nie dostali ani grosza. Dojeżdżali miesiącami do pracy i stracili po kilkaset złotych miesięcznie płacąc za paliwo. A Ty śmiesz pisać że Tobie ich żal.
Idż i powiedz to ich żoną i dzieciom. Powiedz im że niema za co zapłacić czynszu i kupić jedzenia bo tatuś pracował miesiącami dla złodziei z Formacji którzy nie zapłacili mu za przepracowane 700 godzin.
Musisz widocznie pochodzić z tej samej złodziejskiej kasty z której pochodzi właściciel Formacji. Przecież Romowie dziedziczą to w genach.
9
YG 2016-11-25 20:01:14
A TY TAK WSZYSTKICH ZNASZ PRACOWNIKOW I WIESZ KTO JEST Z BYLEGO UKLADU A KTO NIE A CI CO CZYTAJA TA TWOJA GLUPOTE HEJTERSKA A MOZE TY JESTES JASNOWIDZEM NO TAK TO WSZYSTKO WYJASNIA
YG 2016-11-25 20:02:09
A TY TAK WSZYSTKICH ZNASZ PRACOWNIKOW I WIESZ KTO JEST Z BYLEGO UKLADU A KTO NIE A CI CO CZYTAJA TA TWOJA GLUPOTE HEJTERSKA A MOZE TY JESTES JASNOWIDZEM NO TAK TO WSZYSTKO WYJASNIA
OSZUKANI !!!!!!! 2016-11-26 08:49:00
TY NAUCZYĆ SIĘ PISAĆ ! BO JAK BYĆ INDIANINA TO POLOWAĆ NA TATANKA .
4
KOP IM W D.... 2016-11-26 10:47:08
Ty formacyjny niedouku . Tutaj niema żadnych hejterów , tylko ludzie którzy mają dość okradania ich z każdej strony. Dlaczego formacyjny prezesina nie był tak odważny i nie powiedział ludziom którzy przyjechali do Zabrza że im nie zapłaci za przepracowane miesiące , tylko spier.....ał aż się kurzyło z pod opon. To dopiero BOHATER . Ciekawe jak teraz śpiewa przed prokuratorem.
Pewnie już gacie pełne he he he....
9
nikt 2016-11-26 15:20:22
tam tam ka ble ble hejterskie gupoty nieprawdziwe informacje pajacowani na ekranie
czorano 2016-11-26 15:56:08
No pewnie. Ludzie nie mają co robić tylko hejtować takich buraków z formacji. Jakoś na innych forach niema tylu negatywnych opinii . Jak widzę są tu tylko wpisy ludzi oszukanych przez tych Cyganów ( Romów) . Ta cała firma nie jest warta funta kłaków. Przecież cały ich majątek to kilka stów.
11
OSZUKANI !!!!!!! 2016-11-29 12:23:27
CIESZYMY SIĘ ŻE DZIĘKI NASZEJ DZIAŁALNOŚCI , WPISOM NA TYM FORUM I ZŁOŻONYM SKARGOM W PROKURATURZE , ZOSTAŁO URATOWANYCH TYLE OSÓB KTÓRE CHCIAŁY PODPISAĆ UMOWY Z OSZUKAŃCZĄ INSTYTUCJĄ JAKĄ SĄ FIRMY POD WSPÓLNĄ NAZWĄ " F O R M A C J A ".
NIE USTANIEMY W NASZYCH DZIAŁANIACH DOPÓKI NIE ZOSTANIE WYDANY SATYSFAKCJONUJĄCY NAS WYROK .


----------------------------------------------------- O S Z U K A N I ---------------------------------------------------------------
8
basia s 2016-12-04 19:16:44
Ja piszę tylko prawdę. Byłam tam i pracowałam tam, wiec znam prawdę! Nie polecam
2
Zostaw swoją opinię o Formacja - Zabrze
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Formacja