brak logo

INTERCARS S.A.

Jarocin

Opinie o INTERCARS S.A.

Niki Lauda 2016-08-26 16:44
Przykro to wszystko sie czyta.Niestety w wiekszosci to co tu ludzie pisza jest prawda.Jest pewien cytat.''Gdy praca, którą wykonujesz, nie daje ci radości, a tylko pieniądze, to jesteś śmiertelnie ubogi.''-Tutaj nie ma radosci ani z pracy ani z pieniedzy.
8
Jonny 2016-08-27 07:08
Problem z tzw crossami z innych HUB-ów, lub błąd w stanach magazynu.
1
Nick Cave 2016-09-21 22:20
Żadnych nowych postów? Warunki pracy się poprawiły!? Bardzo dobrze.Koniec narzekania.Za te pieniądze powinniscie chodzić jak w zegarku.Kierownicy i tak byli dla was za łagodni!!
subiektywny 2016-09-28 09:47
Kiepska prowokacja ! Mało nowych wpisów bo, tak jak pisałem w lutym, powoli językiem dominującym w ANPACARSIE staje się ukraiński . Na sektorach coraz trudniej spotkać Polaka.Najciekawsze w tym wszystkim jest to,że kierownicy i prezesi ponoć nie wiedzą dlaczego ludzie się zwalniają a nowi nie przychodzą ! Jak nie wiedzą takich rzeczy to może nie powinni być prezesami i kierownikami !
12
Aquila 2016-09-29 22:28
Hej prawdopodobnie zacznę pracę u was. Kasa może nie jest za wysoka. Powiedzcie czy pracodawca opłaca opiekę medyczną i ubezpieczenie grupowe???
Jeżeli nie, to ile trzeba samemu płacić?
To jest ważne dla mnie. Jeżeli możecie to powiedzcie.
aa 2016-11-16 16:57
Przyjąłem się tam na miesiąc - ostatniego kończę już swoją pracę. Znam się bardzo dobrze na prawie pracy i powiem wam, że ja tam wszystko zmienię. Nie wiem czy były, na pewno nie, ale ja doprowadzę do pierwszej sprawy sądowej i sprowadzę tam wszystkie służby kontrolujące w Polsce.

LUDZIE!!! Zakład was oszukuje na nadgodzinach, premiach, weekendach. To co oni robią jest niezgodne z prawem. Dziwię się, że nikt jeszcze nie wystąpił na drogę sądową.
16
Jesli ktoś jest ciekawy 2016-11-20 20:44
Po kilku miesiącach pracy nadszedł wreszcie czas na porzucenie pracy w firmie AMPA Cars nie mylić z INTER CARSEM ponieważ są to 2 różne firmy. Praca jest taka sobie, zależy na jakim dziale się trafi wynagrodzenie też różnie ,bardzo dziwną w mojej opini sytuacją a pracowałem już w kilku firmach nie tylko magazynach jest niedowartościowanie niektórych pracowników nasi przełożeni czyli brygadziści(bezpośredni przełożeni) zachowują się tak jakby bali się konkurencji niektórych zwykłych fizycznych pracowników którzy próbują sie wykazać lub starają się aby otrzymać coś więcej niz 2000 zł wynagrodzenia czasem jest to wręcz żenujące. A tak jeśli już mowa o zarobkach podstawa około 1400 zł miesięcznie premia średnio 300 jak się postarasz może i być więcej ale trzeba wtedy bardzo ciężko pracować. Praca w formacie 3 zmianowym ranki,popki,nocki odpowiednio 6 dni 5 dni 6 dni na tydzień przerwa 20 min według kierownictwa przez resztę czasu nie wolno odzywać się do nikogo w innych potrzebach niż czynności firmowe po prostu zakaz rozmów tel. komórkowych . Dziękuje bardzo za przeczytanie nie polecam jak napisano w poście powyżej firma oszukuje na pieniądzach .
4
djex 2016-12-02 20:48
A ja pracowałem na magazynie w Bielsku-Białej . Fajna atmosfera, fajni ludzie .. kierownika każdemu pracownikowi takiego życzę. Szkoda tylko że Szef nie dzielił się z pracownikami tym co wypracował ,kiedyś był bardziej szczodry. Ogólnie pozytywna amotsfera, tylko soboty za darmo ..
4
Niko 2016-12-06 23:11
Inter Cars / Anpa Cars Sosnowiec ...
Praca ciężka, niezgodna z przepisami, nadużywanie władzy. Nie można pokazać się jaki jesteś dobry. Pracowałem jakiś czas i nie polecam. Jedynie co jest dobrego to kasa. Bez nadgodzin i weekendów z premia da się wyciągnąć ponad 2000. Ale jak masz za dużo premii to Ci zabierają albo przenoszą tam gdzie jej nie wyrobisz. Kierownik cham. Śmieszna przerwa i odbijanie się, jesteś 2 minuty za długo zabierają z premii. Traktują Cię jak potencjalnego złodzieja. Zero socjalu.
6
Ciepły 2016-12-13 17:18
Adam Syska bierze do pyska. Pedał i ch.uj jakich mało w tej firmie
14
Miko 2016-12-13 17:22
Czym więcej zarobisz tym wicej ci ukradną. Praca 6 czasem 7 dni w tygodniu za marne 2 tys. Nie polecam nikomu. Kierownik zmiany A, mały pedał w okularkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plastuś i pseudo kierownik działu opon "guliwer" Straszek zero szacunku do ludzi, do Auschwitrz z takimi
8
mp3 2016-12-22 10:33
Widac ze w obecnym miesiacu na sile szukaja uwalenia premii:/ niech zrobia paczki na swieta wszystkim a nie nakazuja przyjsc w 2 dzien swiat na noc:/
3
mp5 2016-12-23 12:35
mp4 2016-12-22 10:57:26 @mp3 - 2016-12-22 10:33:30 http://tiny.pl/hs9jb :|
Czy tam w tle jest Andrzej duży nos?
3
Biały Garb 2016-12-23 12:37
A to prawda ze Syska poleruje łepek Pawłowi i Andzejowi?
12
Darek 2016-12-23 22:19
Strata czasu firma która płaci tylko podstawę o premi zapomnij na święta a ni słowa życzeń czy pocału mnie w dupę a co dopiero paczki czy kasa pracownik dla nich to śmieć szkoda zachodu z tą firmą piszę o mieście Pabianice
2
123asd 2016-12-29 09:53
Polecam za to Inter Cars w Sosnowcu ale oddział koło plejady. Fajna atmosfera i wgle taka mała filia.
3
Oburzony 2016-12-30 19:41
GDYNIA HUTNUCZA pracowałem w tym obozie pracy oszukują na pensjach potrącają nie wiadomo za co A TRAKTOWANIE PRACOWNIKA PIERWSZY RAZ SIĘ Z TAKIM CZYMŚ SPOTKAŁEM ZIMNY MAGAZYN BEZ OGRZEWANIA NIE MA MOŻLIWOŚCI IŚĆ DO INNEGO POMIESZCZENIA OGRZAĆ SIĘ OBGADYWANIE PRZEZ KIEROWNIKA PRACOWNIKÓW Wyśmiewanie się o ciepłej odzieży w zimnym magazynie można zapomnieć
szczególnie kierownik MARIUSZ Z I DAMIAN M są potworami wręcz żeby doprowadzać ludzi do rozpaczy wręcz potrzebna kontrola z WSZELKiCH MOŻLIWYCH INSTYTUCJI INSPEKCJA ITD Jak najdalej od nich o słownictwo nie wspomnę
2
kiko 2017-01-22 15:26
Intercars Sosnowiec ul.Logistyczna - NIE POLECAM. Tyranie od gwizdka do gwizdka za najniższą krajową.Tylko ukraińcy chcą tam jeszcze pracować. Za 2000 brutto mozna znalesc spokojne roboty a nie świątek piatek niedziela.Myślą ze pracownik to ich własnośc , nie ma swojego życia i ma być na każde życzenie.Jak mają takie wymagania to niech przynajmniej godnie płacą.Gdyby nie ukraina to ten zakład by padł.
5
Nie jestem robotem. 2017-01-24 16:22
W tej pracy nie masz więcej niż 1 dzień wolnego , przez co człowiek ma wrażenie że pracuje cały czas! Dla przykładu: robisz 6 dni z rzędu.Zaczynasz na noc w Niedziele a kończysz w Sobote.W poniedziałek już masz na 6.00 rano.Nawet nie wyobrażacie sobie jak męczący jest taki przeskok czasowy dla organizmu jak robisz cały tydzień nocki a 1,5 dnia póżniej zaczynasz znowu 6 ranek z rzędu!.Wytrzymałem tam 5 miesięcy.To jest praca dla młodych i osób które nie mają życia osobistego.
8
Dami 2017-01-25 17:08
Wyzysk !wyzysk !firma zarabia miliony a pracownikowi ktory pracował 8lat dali stawkę na starszego magazyniera 2100 brutto !!!!smiech na sali !!!!
6
wilk 2017-01-26 19:30
A nowy przyjdzie i ma 2000 lub 2100:/ jedna podwyzka po 6 latach o 100zl brutto...gdzie walka o pracownika? Po co jak przyjdzie nowy...
7
Deco 2017-02-03 23:57
Soory mam do was pytanie.Ile teraz po zmianie przepisów wyciągacie netto? Wiem że podwyższyli minimalną od 2017r.Ile zarabiacie netto za godzine?
a 2017-02-04 16:00
Pracujemy za najniższą krajową . Żadnej podwyżki nie było bo i być nie musiało. Przecież na Ukrainie mieszka ponad 45 milonów ludzi...
6
xxx 2017-02-04 22:44
Jebać InterCars w Sosnowcu !!! zmiana c
5
malutki 2017-02-06 15:14
W IC w Czosnowie nocki były (półtora roku temu, nie wiem jak teraz) od poniedziałku 22 do soboty do 6. Ale cała reszta taka sama, dodatkowo jeszcze czasami robili nam nocne "nadgodziny dla chętnych" z niedzieli na poniedziałek, więc leciałeś 6 nocek zamiast 5... Najgorsze było to, że najczęściej był wtedy jakiś ciężki sztynks do rozkładania (sprzęgła, dwumasy, tarcze...) i już na samym początku tygodnia byłeś zje... jak koń po westernie. Płaca minimalna (1370 netto) + premia, ale nigdy się nie doliczyłeś punktów. Mój brzydż nie kantował (albo ja go na tym nie złapałem:), a jak powinęła ci się noga, to dał jeszcze jaką robotę, żeby to odrobić, albo dopisał godziny... Z drugiej strony miał grupę ulubieńców, którym dawał zarobić, a reszta powyżej 2400-2500 total netto raczej nie wychodziła, chyba że był naprawdę dobry miesiąc. Jak odszedłem do innej roboty, to na początku nie wiedziałem co w weekendy robić, bo od 16 w piątek do 8 w poniedziałek miałem regularnie wolne, jak biały człowiek. Teraz chodzę sobie kwadrans na piechotę, samej podstawy mam prawie 2400 netto, a pracuję 8-16 tylko w dni robocze. Pozdrawiam wszystkie ekipy z magazynów, nieraz zbierało się Sosnowiec lub Komorniki na nockach:)
4
Wtajemniczony 2017-02-07 14:54
To co tu jest pisane to prawda?
5
dyfer 2017-02-08 18:18
zaiste
4
Mario 2017-02-15 16:33
Pracuję tu długo,ale gdy kiedyś odejdę napiszę całą prawdę o IC.Tu nie liczy się człowiek...tylko układy...
2
Okoń 2017-02-19 14:23
Całe 11.90zł brutto za godzinę. Jak już interesuję Cię praca na magazynie to daruj sobie inter cars. Jestem po 6 nockach i zaraz muszę się przestawić na 6 ranków. Dnia wolnego nie odbierzesz bo robi się kolejka, a każdy chcę wykorzystać, a rąk do pracy nie ma. Przez pół roku a większa połowa ludzi, która zaczynała w tym czasie zrezygnowała + stali pracownicy też odchodzą i a w ich miejsce przyjmowani są partacze. Przychodząc do tej pracy wszystkiego się odechciewa. Jeszcze trochę i ten magazyn pójdzie na dno.

Czy ktoś dalej uważa, że inter cars w Sosnowcu daje jakieś super warunki?
7
Adrian 2017-02-20 22:38
SZOK !!! Człowiek ktory tam pracuje ogarnia duzo rzeczy sporo spraw pracuje za takie same pieniadze jak ochroniarz czy sprzątaczka !za 2000 zł BRUTTO!!! Czyli 1450zl śmiech na sali !stres !ciagla gonitwa !male premie !zadnych dodatków ! Za gownianeee pieniadze większość to tam Ukraińców pracuje !coraz mniej Polaków ! Polacy porobią troche i sie zwalniają !bo warunki sa gorsze jak w obozie !!bo chociaz w obozach dawali suchy chleb i wode a tu nawet tego brak !! Nie polecam !!najgorsza firma!!! Prywatna i dlatego !!oszczedzaja na wszystkim !!
6
Paweł 2017-02-20 23:36
Premie żałosne .Taki co nic nie robi .siedzi na przerwie po godzinie .potem wc i ma premie netto 1400 zl za co ? ? Fleju ha pliki z premiami czasem idzie zobaczyć .Nie polecam tu pracy .Ic Sosnowiec
4
tyrania 2017-02-23 14:30
hihihih z tego co widzę to po powstaniu AMAZONA i kilku innych firm intercars by utrzymać pracowników będzie musiał podnieść pensje o jakieś 500 zł + zafundować jakieś dodatki do pensji, jakiś socjal obecnie tam nic nie istnieje, wyzysk i tyle, nawet ukraincy stąd uciekną-a stanowią już połowę kadry, bardzo dobrze, skończy się dla nich dzień dziecka, tam jest najnizsza krajowa a wymagaja biegania po prostu, nie mowiac juz o pracujacych sobotach i niedzielach za wolne w tygodniu, najnizsza krajowa + premia w zaleznosci od opinii brygadzisty (ktory jest konfidentem i pracuje krocej niz pol roku), zreszta pracujacych dluzej ze swieca szukac

i to nie prawda, ze po 6 nockach trzeba sie przestawic na 6 rankow-po 6 nockach trzeba sie przestawic na 7 rankow,!!!!! bo jest tyle palet to rozkladania ze miejsca brakuje, czekac tylko az wiezniow beda przyjmowac do pracy do prac spolecznych,zreszta juz niektorzy tak wygladaja jakby stamtad pochodzili eheh
5
prorok 2017-02-23 15:30
Sądząc po poruszeniu jakie powstało na Logistycznej 1 po informacji , że do końca roku w sąsiedztwie otworzy się AMAZON - bliski jest koniec funkcjonowania Intercarsu ( Anpacarsu ) w obecnej formie. Pod koniec roku 2017 wyglądać to będzie następująco - prezesi,kierownicy plus 90 % UKRAINY.Jak się nie umie uszanować polskiego pracownika ( przez lata funkcjonowania tego zakładu przewinęło się przez niego tysiące ludzi - często bardzo sensownych i pracowitych ),to między bajki należy włożyć biadolenie,że nie można znaleźć pracowników.Prawda jest inna- ta firma miałaby problemy z ludźmi nawet przy 50% bezrobociu. Kierownictwo nie chce przyjąć do wiadomości oczywistego faktu,że rynek pracy się zmienił i trzeba się podzielić zyskami z ludzmi bo inaczej będzie po nich wspomnienie.Jeśli natomiast uważają,że da się funkcjonować bez POLSKIEGO pracownika,to rok 2018 boleśnie zweryfikuje te nadzieje.
10
subiektywny 2017-02-27 18:41
Jakim prawem usuwacie wpisy (sama prawda , bez wulgaryzmów ) ?
4
olisabebe 2017-03-03 00:44
Hej, co tam w ampie? Slyszalem o kilkunastu osobach ze zmiany C ze sie. Beda. Zwalniać. Na dniach, a zwlaszcza z pakowania i Adran F. Zostanie sam :] pozdro
9
Były pracownik 2017-04-03 09:29
coś mało negatywnych komentarzy się pojawia w ostatnich dniach.Warunki pracy się polepszyły???
3
krystian 2017-04-22 22:29
Witam,pracuje w inter cars w Sosnowcu juz ponad rok. Ogólnie powiem tak jesli chodzi o wyplate to robiac na pakowaniu z 2 nadgodzinami i bez niedziel da sie 2000 wyciągnac. Co do ukrainców to prawda jest ich coraz wiecej i rotacja tez jest duza. Co do kadry zarzadzajacej to nie jest zle moze kierownik moglby byc milszy. Jesli chodzi o nadgodziny to niestety prawda jest tragedia 2-4 i obowiazkowe niedziele za które jak sie nie przyjdzie grozi 8 karnch nadgodzin ale to bardziej w sezonie letnim. Co do odbijania sie na przerwy to prawda 20 minut z zegarkiem w reku. Jesli w swieta bożego narodzenia wielkanoc wypada na noc to jest robocza niestety. System pracy to na rano pn-sb + niedziela+nadgodziny na popke pn-pt +nadgodziny nocka nd-pt bez nadgodzin.Ogólnie zecz biorac to da sie pracowac jezeli sie chce.
Wprowadzili dla chetnych system 24 nadgodzin za 300zl do premii za kwartał
1
Były pracownik 2017-04-24 23:14
Haha co zrobili??? Czyli rozumiem że jak przez 3 miesiące zrobisz 24 nadgodziny to dostaniesz premi 300zł?
1
krystian 2017-04-25 10:13
tak i do tego ta co wyrobiles. ale nie mozesz wziasc l4 Uz ani przywalic nn
1
proponowanie pracy 2017-04-29 14:16
Witam, dostałam propozycje pracy na stanowisku Kasjerki/ księgowej, która zajmuje się dokumentami, obsługą kasy fiskalnej itp. tak mi przekazał Pan P. z Gdańska. Czy jest tu ktoś kto może mi mniej więcej przybliżyć jak to wygląda? jakie są zarobki, dni i godziny pracy? Jaki jest Pan P.? Jakie osoby tam pracują i czy robię wśród wszystkich innych pracowników, którzy pracują na magazynie, lub mam własne stanowisko pracy? z Góry dziękuje za jakąkolwiek odpowiedź
Kilka uzupełnień do poprzednich wpisów 2017-05-03 19:25
1.Śmieszne umowy na czas określony 4xtydzień 3xmiesiąc 2x3 miesiące.
2.Brak możliwości przejścia pod firmę czytaj pracownikowi ze stażem 18 miesięcy powiedziano że ma przejść pod drugiego pośrednika lub się zwolnić.
3.Podstawa to 2000 brutto=1500 netto co równa się najniższej krajowej jest to dość słaba stawka jeśli uwzględniamy:
-Ciężką prace fizyczną (proszę nie wierzyć w zapewnienia pośredników jak to jest lekko łatwo i przyjemnie).
-Prace w systemie 3 zmianowym.
-Prace 6 dni w tygodniu plus obowiązkowe nadgodziny.
-Możliwość awansu tylko dzięki znajomościom (w tej chwili praktycznie innej możliwości nie ma, bez układów pozostaje tylko praca fizyczna).
-20 min. przerwy z zegarkiem w ręce.
-Wychodzenie 20 minut po zakończeniu zmiany ponieważ przed wyjściem każdego obowiązuje kontrola ochrony bramki jak na lotnisku itp.
-Brak jakiegokolwiek socjalu.
-Oraz najgorsza z rzeczy kadra zarządzająca której zachowanie bardziej przypomina naczelnika więzienia niż zwykłego kierownika (groźby zabrania premii pracownikom z kilkuletnim stażem za to że ci podczas wykonywania pracy prowadzą konwersacje i to nie jest żart ).
-A no i oczywiście brak spodziewnych jakichkolwiek podwyżek dzięki Ukraińcom którzy na magazynie stanowią już około 70% załogi (w tej chwili jest przyjmowany każdy sort tych ludzi nieważne że całkowicie nie znają polskiego i zachowują się jak by przyszli z lasu nic nie szkodzi ważne żeby byli w tej chwili mają godzinowo taką samą stawkę jak Polacy).

Dziękuje za przeczytanie postarałem się sprostować parę wcześniejszych wpisów jeśli ktoś widzi jakieś pozytywne cechy pracy w tej firmie proszę pisać komentarze .
Osoby które szukają pracy niech sobie spróbują we wszystkich firmach dookoła a na samym końcu w sytuacji bez wyjścia aplikują do tej "FIRMY".


PS: Aby zarobić 2000 zł na rękę trzeba chodzić niedziele i się trochę napocić aby wyrobić premię no i oczywiście nadgodziny .

Dzięki za przeczytanie .
16
Pracownik 2017-05-03 20:38
W uzupełnieniu mam jeszcze pytanie do panów - (usunięte przez administratora)Brzmi ono następująco - w czym pracownicy z HUB-u Sosnowiec są gorsi od pracowników z Czosnowa,Kajetan i Zakroczymia ? Dlaczego mamy niższe stawki i premie ? Dlaczego jesteśmy pracownikami drugiej kategorii ?
10
Pakowacz 2017-05-08 12:43
W sumie tak sobie to czytam i mogę się zgodzić ze wszystkim, wielu pracowników już jest na wypowiedzeniach wszyscy odchodzą zostaje tylko ukraina.
6
Były Brygadzista 2017-05-09 22:04
Ciekawy jestem kiedy ktoś doniesie na PIP o delegacjach które można robić w tej firmie gdzie pracodawca każe brać urlop i wysyła nas na inną filię do pracy na czarno gdzie pieniądze dostajemy do ręki. Mój post nie ma wywołać burzy jest to prawda. Pozdrawiam prezesów spółki pod spółki niech ktoś kto przychodzi pracować na Logistyczną nie myśli że pracuje w INTER CARSIE na tej ulicy znajduje się pod wykonawca ANPA CARS z resztą powoli upadająca ale to już nie mi opiniować wystarczy zerknąć na komputer gdzie na 70 Polaków w tym kadrę kierowniczą, biuro i brygadzistów przypada 167 ukrainców . Ludzie nie wierzcie w biurach BIZNES PARTNERA i INTERKADRY że to jest przyjemna nie męcząca praca nie wierzcie trenerom jeśli już przyjdziecie na szkolenie że jest fajnie miło a te komentarze i opinie to tylko nieroby wypisują ta firma w chwili obecnej nie ma żadnej mocy przyciągania 36 miesięcy pod pośrednikiem czy 1450 zł na rękę jeśli dla kogoś to jest rzeczywiście plus w trzy zmianowej fizycznej pracy to gratuluje ambicji . Pomijając brak jakiegokolwiek socjalu bo nie to jest najważniejsze w wyborze pracy można dodać patologicznych kierowników tutaj można pozdrowić panów ze zmiany A całkowity brak normalnego rozwoju ponieważ możesz być super pracownikiem ogarniać wszystko i od 5 lat na umowie mieć magazynier a możesz nic nie umieć i po 5 miesiącach zostać brygadzistą bo nigdzie się nie nadawałeś. Nie wiem co jeszcze dodać i tak się nieźle rozpisałem nie polecam ktoś 3 posty wyrzej dobrze napisał omijajcie ten zakład szerokim łukiem chyba że naprawdę nie macie już żadnego wyboru.
8
grammar Nazi 2017-05-10 17:54
kolego ze wszystkim się zgadzam... ale jedna rzecz strasznie razi... wyżej waść wyżej...
grammar Nazi o/
2
Wypłata 2017-05-10 22:50
Cała załoga Anapa Carsu pozdrawia panów prezesów Andrzeja i Pawła oraz serdecznie dziękuje za potężne( usunięte przez administratora ) premii jesteśmy wdzięczni za pamięć wam również tego nie zapomnimy.
8
Anpowiec 2017-05-11 17:35
Ale Andrzeja i Pawła to ty szanuj !
6
byłyp 2017-05-12 15:43
Gdzie ja pracowałem, to aż się dziwię. Po pół roku uwolniłem się z tego obozu.
Ludzie nie dajcie sobą pomiatać. Ja powiedziałem, że mam do zrobienia 40 godzin tygodniowo i ani godziny dłużej. Straszyli nie przedłużeniem umowy, a ja się tylko śmiałem i robiłem swoje. Można? można.

Przyjąłem się teraz do Timkena.
i wam powiem jak wygląda normalna praca.
1. Umowa od razu pod zakład, w pierwszym dniu kurs 3 dniowy na wózek widłowy,
2. socjal, kasa zapomogowo-pożyczkowa, dofinansowania, kolonie letnie dla dzieci, letnie imprezy integracyjne, gdzie my pracownicy głosujemy, gdzie chcemy jechać. premie roczne (13 pensja), podwyżki co roku.
3. lekka praca.
4. Codziennie kierownik z menagerem przychodzą i się pytają czy mam jakis pomysł żeby mi się lepiej i wygodniej pracowało.
5. Nadgodziny tylko wtedy jak sie zgodzę (rzadko są). Jak mówię, że nie, jest zawsze odpowiedź typu "ok, nie ma sprawy, rozumiem."
6. pełne wyposażenie od głupich ciuchów roboczych po takie rzeczy jak kubek termiczny na kawe.
7. Pełen szacunek dla pracownika, aż chce się dla firmy pracować
8. jak zrobisz normę (da się, ale nikt nie robi), to osobiście kierownik przychodzi i Ci dziękuje + uścisk dłoni.

To jest praca. Żałuje, że pół roku tam zmarnowałem.
6
ByłyPracuś 2017-05-14 00:59
No nie wierze w tej firmie pracują jeszcze jacyś Polacy, kiedy odchodziłem było już tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iż byłem pewien że za miesiąc lub dwa pozostanie tam tylko kierownictwo, Patryk S., oraz banda śmierdzących banderowców, ludzie naprawdę co wy tam widzicie że jeszcze pracujecie w tym obozie ?
5
Onyx 2017-05-17 17:58
Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy handlowców w tej firmie? Jaka płaca, jakie zasady, czy sporo jest raportowania, GPS-y w autach?
Zostaw swoją opinię o INTERCARS S.A. - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERCARS S.A.