brak logo

INTERCARS S.A.

Jarocin

Opinie o INTERCARS S.A.

wilk 2017-01-26 19:30
A nowy przyjdzie i ma 2000 lub 2100:/ jedna podwyzka po 6 latach o 100zl brutto...gdzie walka o pracownika? Po co jak przyjdzie nowy...
9
Deco 2017-02-03 23:57
Soory mam do was pytanie.Ile teraz po zmianie przepisów wyciągacie netto? Wiem że podwyższyli minimalną od 2017r.Ile zarabiacie netto za godzine?
a 2017-02-04 16:00
Pracujemy za najniższą krajową . Żadnej podwyżki nie było bo i być nie musiało. Przecież na Ukrainie mieszka ponad 45 milonów ludzi...
8
xxx 2017-02-04 22:44
Jebać InterCars w Sosnowcu !!! zmiana c
9
malutki 2017-02-06 15:14
W IC w Czosnowie nocki były (półtora roku temu, nie wiem jak teraz) od poniedziałku 22 do soboty do 6. Ale cała reszta taka sama, dodatkowo jeszcze czasami robili nam nocne "nadgodziny dla chętnych" z niedzieli na poniedziałek, więc leciałeś 6 nocek zamiast 5... Najgorsze było to, że najczęściej był wtedy jakiś ciężki sztynks do rozkładania (sprzęgła, dwumasy, tarcze...) i już na samym początku tygodnia byłeś zje... jak koń po westernie. Płaca minimalna (1370 netto) + premia, ale nigdy się nie doliczyłeś punktów. Mój brzydż nie kantował (albo ja go na tym nie złapałem:), a jak powinęła ci się noga, to dał jeszcze jaką robotę, żeby to odrobić, albo dopisał godziny... Z drugiej strony miał grupę ulubieńców, którym dawał zarobić, a reszta powyżej 2400-2500 total netto raczej nie wychodziła, chyba że był naprawdę dobry miesiąc. Jak odszedłem do innej roboty, to na początku nie wiedziałem co w weekendy robić, bo od 16 w piątek do 8 w poniedziałek miałem regularnie wolne, jak biały człowiek. Teraz chodzę sobie kwadrans na piechotę, samej podstawy mam prawie 2400 netto, a pracuję 8-16 tylko w dni robocze. Pozdrawiam wszystkie ekipy z magazynów, nieraz zbierało się Sosnowiec lub Komorniki na nockach:)
6
Wtajemniczony 2017-02-07 14:54
To co tu jest pisane to prawda?
7
dyfer 2017-02-08 18:18
zaiste
4
Mario 2017-02-15 16:33
Pracuję tu długo,ale gdy kiedyś odejdę napiszę całą prawdę o IC.Tu nie liczy się człowiek...tylko układy...
3
Okoń 2017-02-19 14:23
Całe 11.90zł brutto za godzinę. Jak już interesuję Cię praca na magazynie to daruj sobie inter cars. Jestem po 6 nockach i zaraz muszę się przestawić na 6 ranków. Dnia wolnego nie odbierzesz bo robi się kolejka, a każdy chcę wykorzystać, a rąk do pracy nie ma. Przez pół roku a większa połowa ludzi, która zaczynała w tym czasie zrezygnowała + stali pracownicy też odchodzą i a w ich miejsce przyjmowani są partacze. Przychodząc do tej pracy wszystkiego się odechciewa. Jeszcze trochę i ten magazyn pójdzie na dno.

Czy ktoś dalej uważa, że inter cars w Sosnowcu daje jakieś super warunki?
11
Adrian 2017-02-20 22:38
SZOK !!! Człowiek ktory tam pracuje ogarnia duzo rzeczy sporo spraw pracuje za takie same pieniadze jak ochroniarz czy sprzątaczka !za 2000 zł BRUTTO!!! Czyli 1450zl śmiech na sali !stres !ciagla gonitwa !male premie !zadnych dodatków ! Za gownianeee pieniadze większość to tam Ukraińców pracuje !coraz mniej Polaków ! Polacy porobią troche i sie zwalniają !bo warunki sa gorsze jak w obozie !!bo chociaz w obozach dawali suchy chleb i wode a tu nawet tego brak !! Nie polecam !!najgorsza firma!!! Prywatna i dlatego !!oszczedzaja na wszystkim !!
8
Paweł 2017-02-20 23:36
Premie żałosne .Taki co nic nie robi .siedzi na przerwie po godzinie .potem wc i ma premie netto 1400 zl za co ? ? Fleju ha pliki z premiami czasem idzie zobaczyć .Nie polecam tu pracy .Ic Sosnowiec
5
tyrania 2017-02-23 14:30
hihihih z tego co widzę to po powstaniu AMAZONA i kilku innych firm intercars by utrzymać pracowników będzie musiał podnieść pensje o jakieś 500 zł + zafundować jakieś dodatki do pensji, jakiś socjal obecnie tam nic nie istnieje, wyzysk i tyle, nawet ukraincy stąd uciekną-a stanowią już połowę kadry, bardzo dobrze, skończy się dla nich dzień dziecka, tam jest najnizsza krajowa a wymagaja biegania po prostu, nie mowiac juz o pracujacych sobotach i niedzielach za wolne w tygodniu, najnizsza krajowa + premia w zaleznosci od opinii brygadzisty (ktory jest konfidentem i pracuje krocej niz pol roku), zreszta pracujacych dluzej ze swieca szukac

i to nie prawda, ze po 6 nockach trzeba sie przestawic na 6 rankow-po 6 nockach trzeba sie przestawic na 7 rankow,!!!!! bo jest tyle palet to rozkladania ze miejsca brakuje, czekac tylko az wiezniow beda przyjmowac do pracy do prac spolecznych,zreszta juz niektorzy tak wygladaja jakby stamtad pochodzili eheh
8
prorok 2017-02-23 15:30
Sądząc po poruszeniu jakie powstało na Logistycznej 1 po informacji , że do końca roku w sąsiedztwie otworzy się AMAZON - bliski jest koniec funkcjonowania Intercarsu ( Anpacarsu ) w obecnej formie. Pod koniec roku 2017 wyglądać to będzie następująco - prezesi,kierownicy plus 90 % UKRAINY.Jak się nie umie uszanować polskiego pracownika ( przez lata funkcjonowania tego zakładu przewinęło się przez niego tysiące ludzi - często bardzo sensownych i pracowitych ),to między bajki należy włożyć biadolenie,że nie można znaleźć pracowników.Prawda jest inna- ta firma miałaby problemy z ludźmi nawet przy 50% bezrobociu. Kierownictwo nie chce przyjąć do wiadomości oczywistego faktu,że rynek pracy się zmienił i trzeba się podzielić zyskami z ludzmi bo inaczej będzie po nich wspomnienie.Jeśli natomiast uważają,że da się funkcjonować bez POLSKIEGO pracownika,to rok 2018 boleśnie zweryfikuje te nadzieje.
14
subiektywny 2017-02-27 18:41
Jakim prawem usuwacie wpisy (sama prawda , bez wulgaryzmów ) ?
5
olisabebe 2017-03-03 00:44
Hej, co tam w ampie? Slyszalem o kilkunastu osobach ze zmiany C ze sie. Beda. Zwalniać. Na dniach, a zwlaszcza z pakowania i Adran F. Zostanie sam :] pozdro
10
Były pracownik 2017-04-03 09:29
coś mało negatywnych komentarzy się pojawia w ostatnich dniach.Warunki pracy się polepszyły???
4
krystian 2017-04-22 22:29
Witam,pracuje w inter cars w Sosnowcu juz ponad rok. Ogólnie powiem tak jesli chodzi o wyplate to robiac na pakowaniu z 2 nadgodzinami i bez niedziel da sie 2000 wyciągnac. Co do ukrainców to prawda jest ich coraz wiecej i rotacja tez jest duza. Co do kadry zarzadzajacej to nie jest zle moze kierownik moglby byc milszy. Jesli chodzi o nadgodziny to niestety prawda jest tragedia 2-4 i obowiazkowe niedziele za które jak sie nie przyjdzie grozi 8 karnch nadgodzin ale to bardziej w sezonie letnim. Co do odbijania sie na przerwy to prawda 20 minut z zegarkiem w reku. Jesli w swieta bożego narodzenia wielkanoc wypada na noc to jest robocza niestety. System pracy to na rano pn-sb + niedziela+nadgodziny na popke pn-pt +nadgodziny nocka nd-pt bez nadgodzin.Ogólnie zecz biorac to da sie pracowac jezeli sie chce.
Wprowadzili dla chetnych system 24 nadgodzin za 300zl do premii za kwartał
2
Były pracownik 2017-04-24 23:14
Haha co zrobili??? Czyli rozumiem że jak przez 3 miesiące zrobisz 24 nadgodziny to dostaniesz premi 300zł?
2
krystian 2017-04-25 10:13
tak i do tego ta co wyrobiles. ale nie mozesz wziasc l4 Uz ani przywalic nn
1
proponowanie pracy 2017-04-29 14:16
Witam, dostałam propozycje pracy na stanowisku Kasjerki/ księgowej, która zajmuje się dokumentami, obsługą kasy fiskalnej itp. tak mi przekazał Pan P. z Gdańska. Czy jest tu ktoś kto może mi mniej więcej przybliżyć jak to wygląda? jakie są zarobki, dni i godziny pracy? Jaki jest Pan P.? Jakie osoby tam pracują i czy robię wśród wszystkich innych pracowników, którzy pracują na magazynie, lub mam własne stanowisko pracy? z Góry dziękuje za jakąkolwiek odpowiedź
Kilka uzupełnień do poprzednich wpisów 2017-05-03 19:25
1.Śmieszne umowy na czas określony 4xtydzień 3xmiesiąc 2x3 miesiące.
2.Brak możliwości przejścia pod firmę czytaj pracownikowi ze stażem 18 miesięcy powiedziano że ma przejść pod drugiego pośrednika lub się zwolnić.
3.Podstawa to 2000 brutto=1500 netto co równa się najniższej krajowej jest to dość słaba stawka jeśli uwzględniamy:
-Ciężką prace fizyczną (proszę nie wierzyć w zapewnienia pośredników jak to jest lekko łatwo i przyjemnie).
-Prace w systemie 3 zmianowym.
-Prace 6 dni w tygodniu plus obowiązkowe nadgodziny.
-Możliwość awansu tylko dzięki znajomościom (w tej chwili praktycznie innej możliwości nie ma, bez układów pozostaje tylko praca fizyczna).
-20 min. przerwy z zegarkiem w ręce.
-Wychodzenie 20 minut po zakończeniu zmiany ponieważ przed wyjściem każdego obowiązuje kontrola ochrony bramki jak na lotnisku itp.
-Brak jakiegokolwiek socjalu.
-Oraz najgorsza z rzeczy kadra zarządzająca której zachowanie bardziej przypomina naczelnika więzienia niż zwykłego kierownika (groźby zabrania premii pracownikom z kilkuletnim stażem za to że ci podczas wykonywania pracy prowadzą konwersacje i to nie jest żart ).
-A no i oczywiście brak spodziewnych jakichkolwiek podwyżek dzięki Ukraińcom którzy na magazynie stanowią już około 70% załogi (w tej chwili jest przyjmowany każdy sort tych ludzi nieważne że całkowicie nie znają polskiego i zachowują się jak by przyszli z lasu nic nie szkodzi ważne żeby byli w tej chwili mają godzinowo taką samą stawkę jak Polacy).

Dziękuje za przeczytanie postarałem się sprostować parę wcześniejszych wpisów jeśli ktoś widzi jakieś pozytywne cechy pracy w tej firmie proszę pisać komentarze .
Osoby które szukają pracy niech sobie spróbują we wszystkich firmach dookoła a na samym końcu w sytuacji bez wyjścia aplikują do tej "FIRMY".


PS: Aby zarobić 2000 zł na rękę trzeba chodzić niedziele i się trochę napocić aby wyrobić premię no i oczywiście nadgodziny .

Dzięki za przeczytanie .
21
Pracownik 2017-05-03 20:38
W uzupełnieniu mam jeszcze pytanie do panów - (usunięte przez administratora)Brzmi ono następująco - w czym pracownicy z HUB-u Sosnowiec są gorsi od pracowników z Czosnowa,Kajetan i Zakroczymia ? Dlaczego mamy niższe stawki i premie ? Dlaczego jesteśmy pracownikami drugiej kategorii ?
15
Pakowacz 2017-05-08 12:43
W sumie tak sobie to czytam i mogę się zgodzić ze wszystkim, wielu pracowników już jest na wypowiedzeniach wszyscy odchodzą zostaje tylko ukraina.
9
Były Brygadzista 2017-05-09 22:04
Ciekawy jestem kiedy ktoś doniesie na PIP o delegacjach które można robić w tej firmie gdzie pracodawca każe brać urlop i wysyła nas na inną filię do pracy na czarno gdzie pieniądze dostajemy do ręki. Mój post nie ma wywołać burzy jest to prawda. Pozdrawiam prezesów spółki pod spółki niech ktoś kto przychodzi pracować na Logistyczną nie myśli że pracuje w INTER CARSIE na tej ulicy znajduje się pod wykonawca ANPA CARS z resztą powoli upadająca ale to już nie mi opiniować wystarczy zerknąć na komputer gdzie na 70 Polaków w tym kadrę kierowniczą, biuro i brygadzistów przypada 167 ukrainców . Ludzie nie wierzcie w biurach BIZNES PARTNERA i INTERKADRY że to jest przyjemna nie męcząca praca nie wierzcie trenerom jeśli już przyjdziecie na szkolenie że jest fajnie miło a te komentarze i opinie to tylko nieroby wypisują ta firma w chwili obecnej nie ma żadnej mocy przyciągania 36 miesięcy pod pośrednikiem czy 1450 zł na rękę jeśli dla kogoś to jest rzeczywiście plus w trzy zmianowej fizycznej pracy to gratuluje ambicji . Pomijając brak jakiegokolwiek socjalu bo nie to jest najważniejsze w wyborze pracy można dodać patologicznych kierowników tutaj można pozdrowić panów ze zmiany A całkowity brak normalnego rozwoju ponieważ możesz być super pracownikiem ogarniać wszystko i od 5 lat na umowie mieć magazynier a możesz nic nie umieć i po 5 miesiącach zostać brygadzistą bo nigdzie się nie nadawałeś. Nie wiem co jeszcze dodać i tak się nieźle rozpisałem nie polecam ktoś 3 posty wyrzej dobrze napisał omijajcie ten zakład szerokim łukiem chyba że naprawdę nie macie już żadnego wyboru.
14
grammar Nazi 2017-05-10 17:54
kolego ze wszystkim się zgadzam... ale jedna rzecz strasznie razi... wyżej waść wyżej...
grammar Nazi o/
3
Wypłata 2017-05-10 22:50
Cała załoga Anapa Carsu pozdrawia panów prezesów Andrzeja i Pawła oraz serdecznie dziękuje za potężne( usunięte przez administratora ) premii jesteśmy wdzięczni za pamięć wam również tego nie zapomnimy.
10
Anpowiec 2017-05-11 17:35
Ale Andrzeja i Pawła to ty szanuj !
7
byłyp 2017-05-12 15:43
Gdzie ja pracowałem, to aż się dziwię. Po pół roku uwolniłem się z tego obozu.
Ludzie nie dajcie sobą pomiatać. Ja powiedziałem, że mam do zrobienia 40 godzin tygodniowo i ani godziny dłużej. Straszyli nie przedłużeniem umowy, a ja się tylko śmiałem i robiłem swoje. Można? można.

Przyjąłem się teraz do Timkena.
i wam powiem jak wygląda normalna praca.
1. Umowa od razu pod zakład, w pierwszym dniu kurs 3 dniowy na wózek widłowy,
2. socjal, kasa zapomogowo-pożyczkowa, dofinansowania, kolonie letnie dla dzieci, letnie imprezy integracyjne, gdzie my pracownicy głosujemy, gdzie chcemy jechać. premie roczne (13 pensja), podwyżki co roku.
3. lekka praca.
4. Codziennie kierownik z menagerem przychodzą i się pytają czy mam jakis pomysł żeby mi się lepiej i wygodniej pracowało.
5. Nadgodziny tylko wtedy jak sie zgodzę (rzadko są). Jak mówię, że nie, jest zawsze odpowiedź typu "ok, nie ma sprawy, rozumiem."
6. pełne wyposażenie od głupich ciuchów roboczych po takie rzeczy jak kubek termiczny na kawe.
7. Pełen szacunek dla pracownika, aż chce się dla firmy pracować
8. jak zrobisz normę (da się, ale nikt nie robi), to osobiście kierownik przychodzi i Ci dziękuje + uścisk dłoni.

To jest praca. Żałuje, że pół roku tam zmarnowałem.
10
ByłyPracuś 2017-05-14 00:59
No nie wierze w tej firmie pracują jeszcze jacyś Polacy, kiedy odchodziłem było już tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] iż byłem pewien że za miesiąc lub dwa pozostanie tam tylko kierownictwo, Patryk S., oraz banda śmierdzących banderowców, ludzie naprawdę co wy tam widzicie że jeszcze pracujecie w tym obozie ?
12
Onyx 2017-05-17 17:58
Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy handlowców w tej firmie? Jaka płaca, jakie zasady, czy sporo jest raportowania, GPS-y w autach?
Kochajcie świeżaków tak szybko odchodzą:( 2017-05-24 16:51
W mojej bardzo krótkiej karierze na tym magazynie najbardziej rozśmieszyła mnie różnica między tym co usłyszymy na rozmowach w biurze pośrednika oraz szkoleniu a tym co zobaczymy przychodząc już normalnie do pracy. Okazuje się że z lajtowego pięciodniowego tygodnia pracy robi się sześcio lub siedmiodniowy, do czego należy dodać 2 lub 4 obowiązkowe nadgodziny w uproszczeniu zaczynamy poniedziałek 6.00 kończymy niedziela 14.00 no i przygotowujemy się na następny tydzień czyli poniedziałek 14.00. Nocki zaczynamy niedziela 22.00 kończymy sobota 6.00. Oczywiście jak to się okazuje w trakcie pracy (ponieważ podczas rozmów nikt nas o tym nie informuje) sobota na rankach oraz niedziela na nockach jest do odbioru bezpłatnie oczywiście przy tak dużym braku chętnych zapomnijcie o poniedziałkach piątkach najczęściej brygadzista wyznacza wam jakiś wtorek albo inny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owy dzień .
Następnie premia na początku słyszymy że to jest prawie pewne 600 zł, wchodząc między pracowników zaczynamy rozumieć że nie jest tak kolorowo i że jak poznamy towar i popracujemy tak koło 4 miesięcy to dojdziemy gdzieś do 350-400 zł, po miesiącu pracy bierzemy pasek do ręki i widzimy że mamy 20 zł premii a w następnym 70, przypominam że podstawa to nadal 2000 brutto czyli 1500 na rękę.
Teraz coś o samej pracy i tu znowu rozmowy w biurze ukazują nam ją spokojną nie męczącą no po prostu ideał, to samo tydzień szkolenia kiedy chodzimy sobie w 2 lub 3 osoby z trenerem śmiechy chichy
Nie tak fajnie zaczyna się robić już podczas pierwszego dnia normalnej pracy samemu nie można z nikim rozmawiać bo jak kierownik zobaczy to od razu z ryjem jak w jakimś obozie w dodatku zbierałem na sektorze i przez godzinę spotykałem tylko ukrainców których przypada chyba z 5 na 1 polaka, ogólnie praca okazała się monotonna i męcząca fizycznie przerzucanie sprzęgieł i tarcz samochodowych 8-10 godzin dziennie plus oprócz 20 minutowej przerwy całkowity, pilnowany przez wszystkich zakaz siedzenia opierania się o regał itp.
Dobra bo się rozpisałem ale jeszcze jedna bardzo ważna rzecz którą zauważyłem w kilku postach na tej stronie ale też zamierzam ją potwierdzić mianowicie umowy oraz współpraca z firmą mydlenie oczu polega na potwierdzaniu bzdur jakoby po roku można dostać umowę już bez pośredników pod zakład jest to wierutne kłamstwo. Teraz przytoczę słowa człowieka mającego bardzo wiele znajomości w tej firmie i znającego bardzo dużo "sekretów" w chwili obecnej firma ANPA Cars (bo to w niej będziecie pracować a nie w jakimś Inter Carsie taki podwykonawca) nie podpisuje umów z pracownikami i w czasie najbliższym nie ma zamiaru tego czynić innymi słowy są osoby które po 18 miesiącach pod jednym pośrednikiem przechodzą pod drugiego cały czas na 3 miesięcznych umowach nie licząc pierwszych tygodniowych i jedno miesięcznych .
Wszystkie wypisane powyżej patologie są prawdą, sam to przeżyłem pracując w tej już prawie ukraińskiej firmie 4 miesiące i dokładnie 17 dni, z dobroci serca nie polecam .
13
Żubr 2017-05-27 07:12
Uprawnienia na wózki to żal i śmiech , stan wózków to żal 0pl. Pozdro i licze na laikip
8
Marek 2017-06-08 17:20
Polecam miła atmosfera, dobre zarobki, bardzo fajni przełożeni, łatwy dojazd autobusem wszystkie posty powyżej są kłamliwą opinią nierobów.
2
Nierób 2017-06-08 21:03
Zapomniałeś dodać - WPIS SPONSOROWANY !
10
Paweł 2017-06-09 19:10
Warunki z tygodnia na tydzień się poprawiają. W firmie bezproblemowo można co miesiąc otrzymywać wynagrodzenie 2500 zł. Bardzo łatwo awansować do biura lub na brygadzistę, bardzo stabilne zatrudnienie .
2
Nierób 2017-06-10 17:32
Kolejny propagandowy wpis ( podejrzewam,że albo kierownictwa albo pośredników ).Proponuję szybką sondę dla pracownikow .Kto uważa,że w firmie z tygodnia na tydzień się poprawia, panuje miła atmosfera ,
są bardzo fajni przełożeni i bezproblemowo można zarobić 2500 - proszony jest o lajkowanie poprzedniego wpisu, podpisanego - Paweł.Kto uważa inaczej - proszony jest o lajkowanie tego postu.
25
kumplik 2017-06-11 13:26
dużo ostatnio tych wpisów sponsorowanych... wstyd!
9
Nowy pracownik 2017-06-29 10:40
Jaka jest stawka NETTO za godzine?
(bez uprawnien na wozki)
nick 2017-06-30 11:30
9,20
3
Bolec 2017-07-01 13:13
Praca spoko ale dział techniczny to porażka Adam z technicznego umie tylko myć wózki nic więcej kompletne nie zna się nic na naprawach człowiek nie odpowiedni na to stanowisko tyle powiem
8
Nowy pracownik 2017-07-05 18:31
Po ostatniej kontroli PIPu firma dala podwyzki. Przypadek? Jak to wyglada obecnie w anpa cars na logistycznej?
3
Monika 2017-07-26 14:01
Tak to prawda układy!a brygadzista bzyka Ukrainkę i zrobił ją pomocniczką,pracownik [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przez kilka lat,a Ukraiñcy po roku zostają brygadzistami i spacerują.Polacy są gorzej traktowani w tej firmie niż Ukraiñcy! Kobiety schodzą na wagę gdzie jest ciężko i jedna po drugiej idzie na L4,bo kierownik stwierdził,że nie chce tam mężczyzn,pewnie niech baby jebią!!! a chłopy niech sobie zbierają na sektorkach!
5
Ciekawski 2017-07-30 10:33
oo a który to taki gagatek :D i która taka łatwa może tez sie skusze.
5
Poirytowany 2017-07-31 15:42
Tak to prawda Ukraiñcy stoją i gadają często,ale ich się nie opieprza! Natomiast do Polaków się dowala jeden pajac!a sam chodzi i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zagaduje Ukrainki,bajeruje...no ale cóż wychodzi z założenia,że brygadziście wszystko wolno.Kierownictwo nie widzi niczego,klapki na oczach.Pracownicy widzą,wiedzą i milczą.Pajac wyżej sra ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma!pastwi się nad Polakami! Frajer!przydupas i kapuś! ????
5
Poirytowana 2017-08-01 18:35
hahaha zabawne...????????????pracuję w firmie 4 lata i może z 2 razy taką wypłatę dostałam...ktoś jest bardzo dowciapny...????????????
4
Odkupiciel 2017-08-02 12:59
O którym mowa ewentualnie z której zmiany i piętra z chęcią się temu przyjże?
4
Jackson 2017-08-11 11:01
A pomyśleć że ja w AMPACARS pracowałem ponad 5 lat temu i miałem 2500zl podstawy hehe słabo panie Pawle i Andrzeju się staracie pracownicy z ANPY teraz wola na Tychy jeździć bo tam zarobią i nie ma " szybciej szybciej szybciej " Ukraińców tez wykończyć . A wy panowie macie przerabane tylko przez to ze że jest pan Andrzej.D bo do teraz pamietam jak przyjechał pierwszy dzień na firme stanął na magazynie i powiedział " teraz im pokaże jak się zapier....... " i pokazał :)
5
Eovina 2017-08-12 13:55
Zamierzam niedługo się tam zatrudnić. Wszystko zależy w jakim mieście znajduje się Inter Cars. Z tego co słyszałam to praca po 8 h od poniedziałku do piątku i na rękę dają podstawę (ok.1800?) Dodatkowo za weekendy(120-150 za dzień), nadgodziny(robisz 8 nadgodzin i co miesiąc dodatkowo otrzymujesz premie), dodatki nocne (80 zł) i premie uznaniowe i premia frekwencyjna (100zł?) . Idzie nawet całkiem nieźle zarobić. Jeśli chcesz pracować to zarobisz :D A jak nie to leć szukać roboty za granicą. Wszystko ma swoje wady i zalety. Chcesz zarabiać 5-10 tys za granicą (o ile Ci się trafi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robota) i żyć z dala od rodziny, znajomych, dzieci? Czy pracować od pon do niedzieli po 8 h za 3500-4000?
3
kumplik 2017-08-13 18:53
wpis sponsorowany
4
nieobiektwyny 2017-08-15 14:33
na gospodarczym ponoć
1
Zostaw swoją opinię o INTERCARS S.A. - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERCARS S.A.