brak logo

INTERCARS S.A.

Jarocin

Opinie o INTERCARS S.A.

Bezprawie 2016-05-06 18:33
Popracowałem miesiąc, nie dziękuje firma każe przestrzegać przepisów BHP po czym trzeba je łamać aby zdążyć ze zbiórką bo stan osobowy z tego co mi koledzy ze zmiany opowiedzieli 3 miechy temu był 4 razy większy teraz tylko roboty jest więcej dużo więcej. Według prawa pracownik może podnieśc do 35 kg ciekawie to się ma do gabarytów gdzie pióra ważą po 200 i sami je mamy zbierać na rękawice czekałem 3tyg po czym przyniosłem własne oczywiście jeśli pracujesz bez rękawic to od razu z mordą że łamiesz BHP nie dociera do brygadzistów to że 5 min wcześniej ich prosiłeś o nowe. Płaca jest bardzo marna o premii nawet nie marzyłem . I tylko wspomnę o tym że nie jestem jakimś księciem który poszedł do pierwszej pracy tylko trochę już przeżyłem i przepracowałem i napiszę tak praca mogła by być ale za stawkę 2 razy większą oczywiście majówka całą przepracowana bo wolne może mieć tylko prezes . Nie polecam może jak zostaną z samymi ukraińcami to wtedy zrozumieją że warto szanować pracownika .
9
Kaj moja premia 2016-05-13 19:52
Witam 6 letnie doswiadczenie magazyny,budowlanka itd w polsce i zagranica, przeracowałem 4 miesiące w tej firmie przez Interkadre nie zamierzałem na dłuzej tam zagościć tylko przejściowo na pelnym wyjebaniu, praca jest nudna i monotona, trzeba na starcie pokazac brygadzistą ze nie zrobia z Ciebie smiecia ,powiedziałem ze mam zycie prywatne i moim zadaniem jest przerobic 40 godz w tygodniu i basta , na wyplatach jebia jak moga o premi nie wspomne. Pierwszy miech bez premi kazde l4 to 3 miechy bez premi lub mniej zalezy od kaprysu, przyklad kolega dostał 2900 wyplaty w nastepnym miesiacu za tydzien l4 wzieli mu dni wolne dziwnym trafem i 1500 zawitało na jego koncie.Praca dobra dla ludzi po szkole jakies doswiadczenie i poznanie polskiego realia robola.
7
JordanBelfort 2016-05-19 12:31
(usunięte przez administratora)za smieszną pieniadze.Nie polecam chyba że swojemu najwiekszemu wrogowi.
1
poziom3najlepszyJEST 2016-06-06 17:24
Coraz więcej ludzi odchodzi dzisiaj odszedł jeden z bardziej ogarniętych magazynierów Damian.C tak się kończy polityka szkolenia non stop nowych osób zamiast zaoferować lepsze warunki by mieć stałą ekipe.
7
Wylajtowany 2016-06-10 15:34
Haha na oponach to oboje brydzi z C odeszło nie dziwię się jak Piotr ( usunięte przez administratora )i miej nad sobą 4 ludzi a każdy co innego gada dawanie w tych czasach na umowę o pracę podstawy 1500 to śmiech najlepiej to niech zrobią zlecenie za 1350 zł plus 150 premii będzie najlepiej xd
9
Cała prawda 2016-07-10 11:48
Tragedia jakies oczojebne koszulki w ramach kary bo ktos popełnił kilka błedow,ktore trafily na jego konto z innej filii,albo jakis niedorajda wywalil towar z mmki ...Zabieranie pieniedzy 50zl,albo100zl za UŻ gdzie to tylko 4dni na 365 dni w roku..!!!!Bo zj...kierowniczek ma taki kaprys,zmuszanie ludzi do nadgodzin !!!!W zyciu bym sie nie zgodzil!!! Nie obowiazkowe soboty,niedziele jak nie przyjdziesz to kierowniczek kaze Ci to odrabiac przez caly tydzien !!!!Nic tylko trza przyjsc na nadgodziny z PIPEM !!!!!
Burdel maja i dobrych pracownikow sie pozbywaja !!!! Ten Inter Cars predzej czy pozniej upadnie bo nie ma tam porzadku i kierownicy sa zdecywanie za mlodzi 26lat fluk pod nosem piwo w rece i wielki hip-hopowiec .Tragedia !!!!!
Niech ktos w koncu od najwyzszych stanowisk zrobi zaje....porzadek !!!!!!
9
Pablo zsh 2016-07-12 08:28
Praca na 3 zmiany
1zmiana pon-sob+ obowiazkowa niedziela+nadgodziny
2zmiana pon-pt +nagdodziny
3zmiana niedz-pt bez nadgodzin
Kasa marna... Nigdy nie wyciągnąłem ponad 1700zl
Zmuszają Cie do przyjscia na nadto lub niedziele rano od 6do 16...
Pracujące swieta i dni miedzy świętami (niby za 200-250zl za dzień)
Brygadzisci, kierownictwo o wszystko się czepia.
Dni za sobotę lub niedziele niby do odbioru są niemlze niemożliwe do odbioru. (proszę się miesiąc o odbiorke)
Za U.Ż zabierają kasę ( 100zl)
Przerwa 20minut gdzie odbijasz sie karta na początek i koniec +3min na dojście na jadalnie. Nie polecam nikomu!!!!




Pozdrawiam P. Kierownika Piotra i czekam na jego płytę hip-hop-owa bo nieźle naku....
16
123456789 2016-07-15 21:48
Pracuje się 6 dni w tygodniu w tym nadgodziny i jeszcze zmuszają aby przyjść w niedziele, bo jak nie to kolejne 8 nadgodzin w tygodniu. Z ludzi roboty chcą zrobić.
9
RabeneK92 2016-07-31 11:47
oj panowie a obok czeka tyle pracy:

raben, no limit, pekaes, kuehne nagel, saint gobain, jeronimo martins, speedimex, habasit, dorel polska, ekol logistics, ceva logistics, dpd, magazyn stali, i kilka innych :) + to co się buduje jeszcze a przeglądając oferty od ww zakładów to pensje na start mają lepsze i nie trzeba tyle sobót i niedziel robić może pan prezes ILS i ANPACARS się trochę zastanowi i przemyśli kilka spraw Coraz więcej dobrych ludzi odchodzi a dochodzi do tego że ukraina nawet nie chcę tu wracać
5
Alkusik 2016-08-03 07:53
Piękne panie wczoraj odeszły przez odrobienie uz. Pozdr to jest hore
2
ja 2016-08-05 10:48
do Alkusik chore piszę się przez ch :)
Nigdy w życiu 2016-08-05 11:15
Nie polecam Intercars Sosnowiec, Ubrania miałem dostać po tygodniu, nikt nie dostał z trójki, którą poszliśmy (y). Minęły 3 tygodnie. Kierownik Zmiany A. Jeżeli nie przyjdziesz w niedziele to masz przymusowe nadgodziny w ciągu tygodnia.
5
Ja 2016-08-23 11:56
Ja pracowałam tam rok nie polecam tej firmy nie liczą się z ludzimy kierownik chamski mowie o zmianie "A"pozostałych nie znam . Przymusowe nadgodziny oraz niedzielę za pieniądze a jeżeli się nie przyjdzie karne 6nadgodzi nie da się z nimi dogadać! wykorzystywanie ludzi.

Praca w Inter Cars -zapomnij o życiu prywatnym .
5
Intershwitz 2016-08-26 11:28
W Sosnowcu mistrzami sa brygadzisci, taki maly w okularkach z jedynki ze zmiany C powiedzial, zebym zawiozl karton gdzies i mowie mu, ze sie nie zmiesci, a on, zeby tak wlozyc i moze wystawac, wiadomo lepiej bylo do drugiego kartonu to wlozyc, dopiero raperek kierownik go opieprzyl i zrozumial to co ja mu wczesniej mowilem i musialem przepakowywac polowe rzeczy przez ignorancje tego brygadzisty, w iC jedyne co bylo dobre to ludzie, oprocz tych przydupasow brygadzistow, ukraincy sie panoszyli i opieprzali gadajac ciagle i stojac dlugo i nic nie robiac, mijalo ich sie 3 raz, a oni dalej tam, odbijanie karty na przerwe, czekanie na ubranie i rekawiczki kilka tygodnii, plusow prawie nie ma, zarobisz max 2, chyba, ze robisz ciagle niedziele, bo i na premiach robia ladnie, za L4 zabieraja, nie pozdrawiam, nie wroce tam, mialem tam wielu znajomych co byli i sa i moze z 20 osob dwoch pracuje, brygadzista i kolezanka, jak masz odbiorke to ci moze nie dac, a pozniej sam ci ustali i ci o tym nid powie, pracowalem w kilku miejscach, ale o intercars w sosnowcu moglbym wyklad dwugodzinny zrobic o wadach pracy tam, nie jest tam ciezko, ale za taka kase i mobbing i czasem zadania to lepiej na produkcje isc i miec mniej obowiazkow i kase 3 tysie bez weekendow jak w magnetti
5
poeta 2016-08-26 15:38
Śpieszcie się szanować ludzi - tak szybko odchodzą.
5
Niki Lauda 2016-08-26 16:44
Przykro to wszystko sie czyta.Niestety w wiekszosci to co tu ludzie pisza jest prawda.Jest pewien cytat.''Gdy praca, którą wykonujesz, nie daje ci radości, a tylko pieniądze, to jesteś śmiertelnie ubogi.''-Tutaj nie ma radosci ani z pracy ani z pieniedzy.
8
Jonny 2016-08-27 07:08
Problem z tzw crossami z innych HUB-ów, lub błąd w stanach magazynu.
1
Nick Cave 2016-09-21 22:20
Żadnych nowych postów? Warunki pracy się poprawiły!? Bardzo dobrze.Koniec narzekania.Za te pieniądze powinniscie chodzić jak w zegarku.Kierownicy i tak byli dla was za łagodni!!
subiektywny 2016-09-28 09:47
Kiepska prowokacja ! Mało nowych wpisów bo, tak jak pisałem w lutym, powoli językiem dominującym w ANPACARSIE staje się ukraiński . Na sektorach coraz trudniej spotkać Polaka.Najciekawsze w tym wszystkim jest to,że kierownicy i prezesi ponoć nie wiedzą dlaczego ludzie się zwalniają a nowi nie przychodzą ! Jak nie wiedzą takich rzeczy to może nie powinni być prezesami i kierownikami !
12
Aquila 2016-09-29 22:28
Hej prawdopodobnie zacznę pracę u was. Kasa może nie jest za wysoka. Powiedzcie czy pracodawca opłaca opiekę medyczną i ubezpieczenie grupowe???
Jeżeli nie, to ile trzeba samemu płacić?
To jest ważne dla mnie. Jeżeli możecie to powiedzcie.
aa 2016-11-16 16:57
Przyjąłem się tam na miesiąc - ostatniego kończę już swoją pracę. Znam się bardzo dobrze na prawie pracy i powiem wam, że ja tam wszystko zmienię. Nie wiem czy były, na pewno nie, ale ja doprowadzę do pierwszej sprawy sądowej i sprowadzę tam wszystkie służby kontrolujące w Polsce.

LUDZIE!!! Zakład was oszukuje na nadgodzinach, premiach, weekendach. To co oni robią jest niezgodne z prawem. Dziwię się, że nikt jeszcze nie wystąpił na drogę sądową.
14
Jesli ktoś jest ciekawy 2016-11-20 20:44
Po kilku miesiącach pracy nadszedł wreszcie czas na porzucenie pracy w firmie AMPA Cars nie mylić z INTER CARSEM ponieważ są to 2 różne firmy. Praca jest taka sobie, zależy na jakim dziale się trafi wynagrodzenie też różnie ,bardzo dziwną w mojej opini sytuacją a pracowałem już w kilku firmach nie tylko magazynach jest niedowartościowanie niektórych pracowników nasi przełożeni czyli brygadziści(bezpośredni przełożeni) zachowują się tak jakby bali się konkurencji niektórych zwykłych fizycznych pracowników którzy próbują sie wykazać lub starają się aby otrzymać coś więcej niz 2000 zł wynagrodzenia czasem jest to wręcz żenujące. A tak jeśli już mowa o zarobkach podstawa około 1400 zł miesięcznie premia średnio 300 jak się postarasz może i być więcej ale trzeba wtedy bardzo ciężko pracować. Praca w formacie 3 zmianowym ranki,popki,nocki odpowiednio 6 dni 5 dni 6 dni na tydzień przerwa 20 min według kierownictwa przez resztę czasu nie wolno odzywać się do nikogo w innych potrzebach niż czynności firmowe po prostu zakaz rozmów tel. komórkowych . Dziękuje bardzo za przeczytanie nie polecam jak napisano w poście powyżej firma oszukuje na pieniądzach .
3
djex 2016-12-02 20:48
A ja pracowałem na magazynie w Bielsku-Białej . Fajna atmosfera, fajni ludzie .. kierownika każdemu pracownikowi takiego życzę. Szkoda tylko że Szef nie dzielił się z pracownikami tym co wypracował ,kiedyś był bardziej szczodry. Ogólnie pozytywna amotsfera, tylko soboty za darmo ..
4
Niko 2016-12-06 23:11
Inter Cars / Anpa Cars Sosnowiec ...
Praca ciężka, niezgodna z przepisami, nadużywanie władzy. Nie można pokazać się jaki jesteś dobry. Pracowałem jakiś czas i nie polecam. Jedynie co jest dobrego to kasa. Bez nadgodzin i weekendów z premia da się wyciągnąć ponad 2000. Ale jak masz za dużo premii to Ci zabierają albo przenoszą tam gdzie jej nie wyrobisz. Kierownik cham. Śmieszna przerwa i odbijanie się, jesteś 2 minuty za długo zabierają z premii. Traktują Cię jak potencjalnego złodzieja. Zero socjalu.
6
Ciepły 2016-12-13 17:18
Adam Syska bierze do pyska. Pedał i ch.uj jakich mało w tej firmie
14
Miko 2016-12-13 17:22
Czym więcej zarobisz tym wicej ci ukradną. Praca 6 czasem 7 dni w tygodniu za marne 2 tys. Nie polecam nikomu. Kierownik zmiany A, mały pedał w okularkach [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] plastuś i pseudo kierownik działu opon "guliwer" Straszek zero szacunku do ludzi, do Auschwitrz z takimi
7
mp3 2016-12-22 10:33
Widac ze w obecnym miesiacu na sile szukaja uwalenia premii:/ niech zrobia paczki na swieta wszystkim a nie nakazuja przyjsc w 2 dzien swiat na noc:/
3
mp5 2016-12-23 12:35
mp4 2016-12-22 10:57:26 @mp3 - 2016-12-22 10:33:30 http://tiny.pl/hs9jb :|
Czy tam w tle jest Andrzej duży nos?
3
Biały Garb 2016-12-23 12:37
A to prawda ze Syska poleruje łepek Pawłowi i Andzejowi?
12
Darek 2016-12-23 22:19
Strata czasu firma która płaci tylko podstawę o premi zapomnij na święta a ni słowa życzeń czy pocału mnie w dupę a co dopiero paczki czy kasa pracownik dla nich to śmieć szkoda zachodu z tą firmą piszę o mieście Pabianice
2
123asd 2016-12-29 09:53
Polecam za to Inter Cars w Sosnowcu ale oddział koło plejady. Fajna atmosfera i wgle taka mała filia.
3
Oburzony 2016-12-30 19:41
GDYNIA HUTNUCZA pracowałem w tym obozie pracy oszukują na pensjach potrącają nie wiadomo za co A TRAKTOWANIE PRACOWNIKA PIERWSZY RAZ SIĘ Z TAKIM CZYMŚ SPOTKAŁEM ZIMNY MAGAZYN BEZ OGRZEWANIA NIE MA MOŻLIWOŚCI IŚĆ DO INNEGO POMIESZCZENIA OGRZAĆ SIĘ OBGADYWANIE PRZEZ KIEROWNIKA PRACOWNIKÓW Wyśmiewanie się o ciepłej odzieży w zimnym magazynie można zapomnieć
szczególnie kierownik MARIUSZ Z I DAMIAN M są potworami wręcz żeby doprowadzać ludzi do rozpaczy wręcz potrzebna kontrola z WSZELKiCH MOŻLIWYCH INSTYTUCJI INSPEKCJA ITD Jak najdalej od nich o słownictwo nie wspomnę
2
kiko 2017-01-22 15:26
Intercars Sosnowiec ul.Logistyczna - NIE POLECAM. Tyranie od gwizdka do gwizdka za najniższą krajową.Tylko ukraińcy chcą tam jeszcze pracować. Za 2000 brutto mozna znalesc spokojne roboty a nie świątek piatek niedziela.Myślą ze pracownik to ich własnośc , nie ma swojego życia i ma być na każde życzenie.Jak mają takie wymagania to niech przynajmniej godnie płacą.Gdyby nie ukraina to ten zakład by padł.
5
Nie jestem robotem. 2017-01-24 16:22
W tej pracy nie masz więcej niż 1 dzień wolnego , przez co człowiek ma wrażenie że pracuje cały czas! Dla przykładu: robisz 6 dni z rzędu.Zaczynasz na noc w Niedziele a kończysz w Sobote.W poniedziałek już masz na 6.00 rano.Nawet nie wyobrażacie sobie jak męczący jest taki przeskok czasowy dla organizmu jak robisz cały tydzień nocki a 1,5 dnia póżniej zaczynasz znowu 6 ranek z rzędu!.Wytrzymałem tam 5 miesięcy.To jest praca dla młodych i osób które nie mają życia osobistego.
8
Dami 2017-01-25 17:08
Wyzysk !wyzysk !firma zarabia miliony a pracownikowi ktory pracował 8lat dali stawkę na starszego magazyniera 2100 brutto !!!!smiech na sali !!!!
6
wilk 2017-01-26 19:30
A nowy przyjdzie i ma 2000 lub 2100:/ jedna podwyzka po 6 latach o 100zl brutto...gdzie walka o pracownika? Po co jak przyjdzie nowy...
7
Deco 2017-02-03 23:57
Soory mam do was pytanie.Ile teraz po zmianie przepisów wyciągacie netto? Wiem że podwyższyli minimalną od 2017r.Ile zarabiacie netto za godzine?
a 2017-02-04 16:00
Pracujemy za najniższą krajową . Żadnej podwyżki nie było bo i być nie musiało. Przecież na Ukrainie mieszka ponad 45 milonów ludzi...
5
xxx 2017-02-04 22:44
Jebać InterCars w Sosnowcu !!! zmiana c
3
malutki 2017-02-06 15:14
W IC w Czosnowie nocki były (półtora roku temu, nie wiem jak teraz) od poniedziałku 22 do soboty do 6. Ale cała reszta taka sama, dodatkowo jeszcze czasami robili nam nocne "nadgodziny dla chętnych" z niedzieli na poniedziałek, więc leciałeś 6 nocek zamiast 5... Najgorsze było to, że najczęściej był wtedy jakiś ciężki sztynks do rozkładania (sprzęgła, dwumasy, tarcze...) i już na samym początku tygodnia byłeś zje... jak koń po westernie. Płaca minimalna (1370 netto) + premia, ale nigdy się nie doliczyłeś punktów. Mój brzydż nie kantował (albo ja go na tym nie złapałem:), a jak powinęła ci się noga, to dał jeszcze jaką robotę, żeby to odrobić, albo dopisał godziny... Z drugiej strony miał grupę ulubieńców, którym dawał zarobić, a reszta powyżej 2400-2500 total netto raczej nie wychodziła, chyba że był naprawdę dobry miesiąc. Jak odszedłem do innej roboty, to na początku nie wiedziałem co w weekendy robić, bo od 16 w piątek do 8 w poniedziałek miałem regularnie wolne, jak biały człowiek. Teraz chodzę sobie kwadrans na piechotę, samej podstawy mam prawie 2400 netto, a pracuję 8-16 tylko w dni robocze. Pozdrawiam wszystkie ekipy z magazynów, nieraz zbierało się Sosnowiec lub Komorniki na nockach:)
4
Wtajemniczony 2017-02-07 14:54
To co tu jest pisane to prawda?
5
dyfer 2017-02-08 18:18
zaiste
4
Mario 2017-02-15 16:33
Pracuję tu długo,ale gdy kiedyś odejdę napiszę całą prawdę o IC.Tu nie liczy się człowiek...tylko układy...
2
Okoń 2017-02-19 14:23
Całe 11.90zł brutto za godzinę. Jak już interesuję Cię praca na magazynie to daruj sobie inter cars. Jestem po 6 nockach i zaraz muszę się przestawić na 6 ranków. Dnia wolnego nie odbierzesz bo robi się kolejka, a każdy chcę wykorzystać, a rąk do pracy nie ma. Przez pół roku a większa połowa ludzi, która zaczynała w tym czasie zrezygnowała + stali pracownicy też odchodzą i a w ich miejsce przyjmowani są partacze. Przychodząc do tej pracy wszystkiego się odechciewa. Jeszcze trochę i ten magazyn pójdzie na dno.

Czy ktoś dalej uważa, że inter cars w Sosnowcu daje jakieś super warunki?
7
Adrian 2017-02-20 22:38
SZOK !!! Człowiek ktory tam pracuje ogarnia duzo rzeczy sporo spraw pracuje za takie same pieniadze jak ochroniarz czy sprzątaczka !za 2000 zł BRUTTO!!! Czyli 1450zl śmiech na sali !stres !ciagla gonitwa !male premie !zadnych dodatków ! Za gownianeee pieniadze większość to tam Ukraińców pracuje !coraz mniej Polaków ! Polacy porobią troche i sie zwalniają !bo warunki sa gorsze jak w obozie !!bo chociaz w obozach dawali suchy chleb i wode a tu nawet tego brak !! Nie polecam !!najgorsza firma!!! Prywatna i dlatego !!oszczedzaja na wszystkim !!
5
Paweł 2017-02-20 23:36
Premie żałosne .Taki co nic nie robi .siedzi na przerwie po godzinie .potem wc i ma premie netto 1400 zl za co ? ? Fleju ha pliki z premiami czasem idzie zobaczyć .Nie polecam tu pracy .Ic Sosnowiec
4
tyrania 2017-02-23 14:30
hihihih z tego co widzę to po powstaniu AMAZONA i kilku innych firm intercars by utrzymać pracowników będzie musiał podnieść pensje o jakieś 500 zł + zafundować jakieś dodatki do pensji, jakiś socjal obecnie tam nic nie istnieje, wyzysk i tyle, nawet ukraincy stąd uciekną-a stanowią już połowę kadry, bardzo dobrze, skończy się dla nich dzień dziecka, tam jest najnizsza krajowa a wymagaja biegania po prostu, nie mowiac juz o pracujacych sobotach i niedzielach za wolne w tygodniu, najnizsza krajowa + premia w zaleznosci od opinii brygadzisty (ktory jest konfidentem i pracuje krocej niz pol roku), zreszta pracujacych dluzej ze swieca szukac

i to nie prawda, ze po 6 nockach trzeba sie przestawic na 6 rankow-po 6 nockach trzeba sie przestawic na 7 rankow,!!!!! bo jest tyle palet to rozkladania ze miejsca brakuje, czekac tylko az wiezniow beda przyjmowac do pracy do prac spolecznych,zreszta juz niektorzy tak wygladaja jakby stamtad pochodzili eheh
5
prorok 2017-02-23 15:30
Sądząc po poruszeniu jakie powstało na Logistycznej 1 po informacji , że do końca roku w sąsiedztwie otworzy się AMAZON - bliski jest koniec funkcjonowania Intercarsu ( Anpacarsu ) w obecnej formie. Pod koniec roku 2017 wyglądać to będzie następująco - prezesi,kierownicy plus 90 % UKRAINY.Jak się nie umie uszanować polskiego pracownika ( przez lata funkcjonowania tego zakładu przewinęło się przez niego tysiące ludzi - często bardzo sensownych i pracowitych ),to między bajki należy włożyć biadolenie,że nie można znaleźć pracowników.Prawda jest inna- ta firma miałaby problemy z ludźmi nawet przy 50% bezrobociu. Kierownictwo nie chce przyjąć do wiadomości oczywistego faktu,że rynek pracy się zmienił i trzeba się podzielić zyskami z ludzmi bo inaczej będzie po nich wspomnienie.Jeśli natomiast uważają,że da się funkcjonować bez POLSKIEGO pracownika,to rok 2018 boleśnie zweryfikuje te nadzieje.
9
subiektywny 2017-02-27 18:41
Jakim prawem usuwacie wpisy (sama prawda , bez wulgaryzmów ) ?
4
olisabebe 2017-03-03 00:44
Hej, co tam w ampie? Slyszalem o kilkunastu osobach ze zmiany C ze sie. Beda. Zwalniać. Na dniach, a zwlaszcza z pakowania i Adran F. Zostanie sam :] pozdro
8
Zostaw swoją opinię o INTERCARS S.A. - Jarocin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INTERCARS S.A.