brak logo

Vigoz

Oświęcim

Opinie o Vigoz

anonim 2010-03-03 17:18:08
pracowalam i nie poecam. szefostwo mysli ze moga wszystko ale tak bedzie do czasu. to w jaki sposob traktuja pracownikow zemsci sie na nich
kasiek 2010-05-06 14:06:52
5 dni szkolenia za free i tak co 5 dni inna na szkolenie to pracownika mają za darmo uważajcie na ten sklep dziewczyny !!!
Dorobkiewicze i wyzyskiwacze wszystko na ten temat 2011-02-06 23:24:30
Ludzie nie dajcie się oszukiwać!!!
Co to za pytanie na rozmowie kwalifikacyjnej; czy ma pani męża i czy ma pani dzieci?? To jest prywatna sprawa i to jest karalne!!!
Takie pytania od razu nam sugerują, że tam nie potrzebny jest pracownik tylko niewolnik.
Jak szkolenie pięciodniowe jest bezpłatne? A co jeżeli komuś zdarzy się wypadek i co wtedy z ubezpieczeniem. Widać, że nie znają zupełnie prawa pracy są zupełnie niekompetentni. Spójrzcie również na częstotliwość tego ogłoszenia to też wiele mówi. Nie dajcie się(usunięte przez administratora) takie sklepy powinny jak najszybciej upaść.
1
xxx 2011-05-31 12:03:17
w zupelnosci sie zgadzam,pracowalam tam ponad miesiac ,obiecywano mi umowe ktorej nie otrzymalam! wspolpraca z szefostwem okropnie stresujaca! rozumiem ze im zalezy aby byl utarg ale to co oni tam wyprawiaja to juz totalna przesada! odeszlam po miesiacu bo szkoda bylo mi nerwow! teraz mam normalna prace z legalna umowa !nie polecam nikomu tego sklepu VIGOZ ,bo szefostwo jest nie nauczone wspolpracy tylko traktuja pracownikow jak (usunięte przez administratora)! totalna porazka -nie warto!a i co najgorsze to nie wyplacaja pieniedzy!kolezanka wlasnie oddaje sprawe do sadu pracy!a ja mam zamiar ja w tym wesprzec!
wodnik87 2013-03-07 17:34:28
Pracowałam w tym sklepie... Szefostwo myślą ze to kraków i utargi beda miec codziennie kosmiczne... a wymagania maja jakby dawoli najlepsze umowy na świecie... Dla mnie to oni są zwykłymi (usunięte przez administratora)..., a pracować po 12 godzin cztery dni pod rząd potem jeden dzien wolnego za taka gównianą umowe na 1/4 etatu a godzin robisz wiecej niz na całym etacie.. jednym słowem NIE POLECAM!!!pracować dla takich (usunięte przez administratora)
anet 2013-12-16 20:10:29
heheheh ciebie też nie chcieli? :D daremna firma, a szefowa pozjadała wszystkie rozumy. Wydaje jej się że jest fajna :D ( usunięte przez administratora )
ann 2013-12-16 20:54:54
dokładnie, z tego co widziałam trzy dziewczyny które miały na 15 tez się nie dostały.
anet 2013-12-16 23:53:28
to ja byłam na 15 ;)) to ciekawe czy w ogóle któraś tam pracuje?
pracownica 2014-10-15 23:13:55
Do sklepu dostaje się ta osoba która spasuje``SZEFOWEJ``
BYŁA PRACOWNICA 2014-12-10 23:45:35
Pracowałam w "słynnym " Vigozie...Ciężko zaczyna sie od samego początku tzn od rozmowy kwalifikacyjnej po cztero czy pięciodniowym szkleniu wymagane jest od "nas " znajomość towaru, cen, rozmiarów, nazw "marek" sprzedawanych rzeczy ,oraz znajomość kodów i raportów (z definicjami)na kasie. Praca tam to był ciężki okres dla mnie męczarnia psychiczna, wstajac do pracy zastanawiałm się ile i czy wogóle coś sprzedam, myślenie o tym przyprawiało mnie o mdłości...telefon o utarg był momentem grozy .Pieniądze nigdy nie były wypłacane na czas a jeśli już były to na raty.Zero jakiejkolwiek wdzięczności za wysiłek i ciężką jakby niepatrzec pracę. Jak opowiadam komuś jak wyglądała praca w tatym miejscu są w cieżkim szoku jak tam wytzymałam...Ogólnie waszytskie tutaj posty opisują dokładnie to co sie tam działo.Śmieszne a zarazem przerażające jest to że każda z tym osób przechodziła dokłądnie to samo. Wygląda na to że szefostwo nie wyciąga wgl z tego żadnych wniosków. NIE POLECAM PRACY W TYM MIEJSCU SZKODA NERWÓW I ZDROWIA

PS. DO "SZEFOWEJ" ŻANETY JEŚLI MYŚLAŁA PANI ŻE PRACA W VIGOZIE TO SZCZYT MARZEŃ TO JEST PANI W BŁEDZIE ..ZNALAZŁAM FAJNĄ I PRZYJEMNĄ PRACE Z MIŁYMI LUDZMI I DOBRZE PŁATNĄ ,A PRACA W PANI SKLEPIE TO WSPOMNIENIE DO KTÓREGO NIE CHCIAŁABYM JUZ NIGDY WRACAĆ. NAWET OBCIACHEM W CV JEST PISAĆ ŻE TAM SIE PRACOWAŁO BO W ERZE INTERNETU KAŻDY PRACODAWCA MOŻE POCZYTAĆ TE ŚWIETNE OPINIE NA TEMAT TEGO WSPANIAŁEGO SKLEPU .

POZDRAWIAM :)
2
edek 2015-02-05 13:17:08
bez sensu dla mnie byłoby prowadzenie rozmowy rekrutacyjnej, która opierałaby się właśnie o historie firmy.. no chyba, ze to rozmowa miałaby być na stanowsiko historyczno - informacyjne czy jakieś takie, ale wątpie szczerze mówiąc. Dajcie znać jeszcze jak to wygląda w praktyce jak ktoś faktycznie byłby na rozmowie.
tama 2015-05-02 15:34:53
nadgodziny placa 7 zł mniej niz stawka za godzine normalnie. umowa zlecienie na umowie 100 zł . nie warto tam pracowac , no chyba ze szukasz pracy na chwile , bo jako stala praca sie nie nadaje nic z tej pracy nie masz tylko robisz " za darmo" dla Panstwa F
zainteresowana 2015-09-04 16:12:47
Cześć, czy ktoś z was posiada jakiś numer do szefostwa firmy Vigoz&Kabeen ze sklepu w Tarnowie? Chciałabym zapytać o pracę, a nigdzie nie mogę znaleźć żadnego numeru. Bardzo proszę o pomoc. Jeśli ktoś z Was ma taki numer proszę podeślijcie mi na @, bo tu chyba usuną.. cocain_more@wp.pl
czytelniczna 2016-02-07 22:52:04
Hahaha czytam was drodzy ex pracownicy i smiac mi sie chce, jak moze nadal ten sklep funkcjonowac, traktując pracowników jak frajerów. Hahahah długo nie pociągną przynajmniej w Oświęcimiu
tecza 2016-05-09 15:37:35
odradzam , odradzam i jeszcze raz odradzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szefowa "wielka pani" ktora mysli ze ma nad wszystkimi wladze , wyzywa sie psychicznie na pracowniku , wymaga nie wiadomo czego , jest arogancka, ogolnie w stosunkach nie pamietam z nia milej rozmowy... pracowalam tam miesiac i zaluje kazdej spedzonej tam minuty , czlowiek siedzi jak na szpilkach , a jak szefowa juz wpadnie na sklep to poprostu jest to, tak stresujace ze masakra jakas , przyczepia sie do utargow, porownuje sklep w oswiecimiu do sklepu w krakowie , paranoja jakas ..
jezeli ktos szuka pracy i chce miec psychiczny spokoj to stanowczo NIE POLECAM SKLEPU VIGOZ W OSWIECIMIU.

(ps. lepszej jakosci rzeczy sa na targu niz w tym sklepie, z wszystkiego praktycznie wychodza nitki , w miesiacu to z 15 reklamacji.. katastrofa ! )
erfg 2016-05-09 19:03:08
@iza no to prawda na chwile obecna nie ma zadncyh ofert pracy..ale kto wie moze za jakis czas sie pojawia
Zostaw swoją opinię o Vigoz - Oświęcim
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Vigoz