brak logo

KOLNET s.c. G. Knycz, P. Knycz

Czechowice-Dziedzice

Opinie o KOLNET s.c. G. Knycz, P. Knycz

zadowolony 2010-05-16 19:03:46
Uczciwa firma. wypłaty zawsze w terminie. często wysokość wypłaty uzależniona od wyników firmy, a że firma ma coraz lepsze wyniki to nie można narzekać. Jak się zostaje po godzinach to potem można wyjść wcześniej, młodzi ludzie pracują i fajnie się z nimi pracuje.
2
mumi 2012-05-16 16:21:01
Stanowczo odradzam - jakość usługi na marnym poziomie za bardzo wygórowaną cenę , fatalne wręcz lekceważące podejście do klienta .
4
GG 2012-11-24 23:44:02
płacenie ,serwisy ,wymiana co chwile na nowy sprzęt jak najbardziej dla nich na rękę, serwisanci specjalnie uszkadzali przewody przy antenie gdzie klient dzwonił co miesiąc,mało doświadczeni,podejrzewam ,że przez płace ,kobiety w firmie ok ,one tylko wysyłają ,jesli antena nie odpowie,to wysyłają do naprawy ,gdzie wyzyskują ponieważ jest tylko resetowana!!! serwis wielki minus, internet słabo działa
2
Piegus27 2014-11-10 10:06:12
Nie polecam firmy jako miejsca pracy. Marne zarobki chyba że jesteś (usunięte przez administratora).Pseudo Pani Manager, której ciągle nikt nie rozumie, sama nie wie czego chce, wiecznie udaje panienkę za którą Panowie szaleją - co chwila zmienia zdanie w kwestii wypłat, a jej wianeczek pań z BOK, które szumu dużo robią wokół siebie i pracy a jakby przestały jeść i tyle gadać to by z wszystkim zdążyły zrobić. Porażka. Dobrze takie miejsce zaliczyć by mieć obraz czystej paranoi
12
Anonim 2015-01-13 23:22:53
Generalnie jestem bardzo niezadowolony z usług świadczonych przez firmę, problemy z łączem występują bardzo często mimo iż mieszkam 40 metrów od nadajnika (radiówka). Gdyby nie to iż mieszkam w lokalizacji w której ten dostawca ma praktycznie monopol, to już dawno zrezygnowałbym z usług świadczonych przez tą firmę. Notorycznie występują krótkie zerwania połączenia, przez co jakakolwiek próba grania w gry online typu LOL/ WOT bardzo szybko kończy się mówiąc kolokwialnie totalnym wku*wieniem. Utrudnia to również szeroko pojęte strumieniowe przesyłanie danych (np. muzyka, filmy), gdyż występują tzw. lagi.
7
Niezadowolony 2015-01-18 17:08:12
Nie polecam tej firmy. Co chwile występują jakieś zerwania połączenia, a ping sięga do +3000. Dzieję się tak samo w tygodniu, jak i w weekendy. Problemy mam już od pół roku. Dzwonię tam, piszą że przyjadą, że naprawią. Mhm. Nic nie robią, cały czas jest tak samo. W lutym kończę z nimi umowę.
5
Pytanie 2015-01-28 08:10:10
Co możecie powiedzieć o usłudze internetu bezprzewodowego od tej firmy?
Kiedyś miałem internet bezprzewodowy z innej firmy i działało to bardzo słabo
Możecie powiedzieć jak wygląda to w firmie kolnet? Czy cały czas jest dostępne to pasmo podstawowe? Czy przy dużym obciążeniu sieci zwalnia? Zależy mi na opinii bo wiadomo przy podpisywaniu umowy wszystko pięknie a później płać i płacz
3
Wqrrwiony 2015-05-21 17:32:05
Jestem bardzo niezadowolony z usług kolnetu, internet przerywa, raz niski upload, raz ping ponad 200 itp. Jak reklamowałem, to zwalili winę na mój router a straty pakiketów były po ich stronie ponieważ robiłem też testy z ominięciem routera, tak sam o miał mój wujek (też miał kolnet). Dzwoniłem do niego i za każdym razem nie było u niego także. Obsługa klienta jest fatalna, kolokwialnie : mają nas w d**. Nie polecam i odradzam.
3
byczek 2015-08-13 16:40:14
Ja spotkałem się z podobną sytuacją, też mi przerywało internet tyle, że w przeciwieństwie do "wqrrwiony"ego posłuchałem ich rad i zmieniłem router. Wszystko wróciło do normy. Internet działa prawidłowo, mają mnożniki prędkości deklarowanej więc jak się ma 6mbps to idzie więcej po godzinach szczytu. Ludzie w biurze bardzo przyjaźni i wszystko załatwiają od ręki.
Mik 2016-08-21 22:21:24
Witam,
jak wygląda kwestia pracy w firmie?
Zarobki i jakie są szanse na otrzymanie stałej umowy o pracę?
No tak 2016-10-19 16:34:47
Ping wiecznie skacze, nigdy nie ma stałego łącza, wiecznie przerywa, jakakolwiek próba ściągnięcia/aktualizacji czegokolwiek wyklucza chociażby użycia google. Ciągle przerwy w dostawie, wyłączają internet na 30-60min, wraca na 5min, znowu to samo i tak potrafią robić cały dzień. Przy próbie kontaktu albo 0 odezwu, albo to wina naszego routera. Szkoda, że zmienialiśmy go już 3 razy ale jakoś dalej jest tak samo. Drogi internet, słaby, a obsługa klienta jest fatalna. Nie można się dowiedzieć od nich niczego na temat tego co powoduje przerwy, wszystko jest "moją winą". Ta sama sytuacja co w jednej z opinii wyżej. Gdyby nie fakt że mieszkam w miejscu gdzie możemy mieć tylko ich internet, już dawno umowa byłaby zerwana.
gazek 2016-10-19 20:38:30
Wiecie jednak czy wypłata jest u nich na czas? Dzięki
Aqq 2016-11-16 13:48:41
Te negatywne opinie to chyba konkurencja wystawia. Mam w Kolnecie internet od 6 lat, zdazaja sie awarie po burzy albo jak jest duzy wiatr, ale sa usuwane w ciagu 1 dnia. Zdazylo mi sie, ze zglosilem awarie w sobote i naprawiono w niedziele.
Predkosci sa bardzo duze , takie jak powinny byc w moim pakiecie. Nic nie zrywa transferow.
Serwis superszybko reaguje na zgloszenia, w orangu maja 72 godziny tu max na drugi dzien rano usuwaja awarie. Kazdemu polecam. W rankingu speednet.net maja jadne z najlepszych predkosci jakie realnie osiagaja klienci tego typ firm w regionie.
Odnoszac sie do tych komentarzy powyzej moge powiedziec, w razie awarii zawsze uzyskuje informacje gdzie i z jakiego powodu jest awaria i kiedy bedzie usnieta. Zadnego zwalania winy na klienta.
Polecam
Zostaw swoją opinię o KOLNET s.c. G. Knycz, P. Knycz - Czechowice-Dziedzice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KOLNET s.c. G. Knycz, P. Knycz