brak logo

Intap

Bukowiec

Opinie o Intap

anonim 2009-02-23 16:52:07
Słowa kojarzące się z Intap (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Intap:
Najbardziej nie podobało mi się w Intap:
3
łoś 2012-02-06 17:51:02
pracownicy są ok ale już osoby kierujące (myślące) są postrzeleni władza uderza mi do głowy.....
4
CZŁOWIEK 2013-06-12 21:25:25
(usunięte przez administratora)z tapicerni to pajac, inni pracownicy mają z niego bekę i tyle, a jeśli jesteś uczniem/studentem z tych tragicznych rejonów typu Bukowiec/Brójce/Kraszew (NIE POLECAM, odradzam kupno domu w tych okolicach) to przyjmą cię na kilka dni a jak zjawi się rencista na twoje miejsce to i tak wylecisz, a zarobisz 1/2 tego co stały pracownik robiący to samo, strata czasu :)
gosc 2013-06-18 20:56:44
slyszalem o tej firmie ze to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podziwiam tych ludzi ktorzy tam pracuja po 12 godzin a zwlaszcza ludzi z grupa inwalidzka. moze by tak zle nie bylo gdyby mistrzowie byli inni i by sie nie pracowalo tyle godzin jak murzyni !!!
gosc 2013-06-20 12:56:36
mozna tyle zarobic jak w kazdym zakladzie ktorym robisz po godzinach.. nie wiem jak ta firma dziala- ale nie powinno sie pracowac az po tyle godzin a zwlaszcza ze ta praca nie jest taka lekka !!!dziwi mnie to ze ludzie tam jeszcze pracuja i nic z tym nie robia bo ja na ich miejscu juz dawno bym cos z tym zrobil!!!!!!!!
WorskSystem 2013-07-11 19:57:46
! Siema Cześć i Czołem Ejo :)
Mam pytanko ?
Ludzie którzy pracują przez Agencje WorskSystem mają jakieś szanse zostać zatrudnionym na stałe -_-' bez grupy ?
A konkretnie chodzi mi o Dział produkcji prasy ?
jakie zarobki można zarobić jeśli przejmie cie FIRMA?
Bardzo mi na tym zależy
7
2013-08-22 16:12:25
najgorszy to (usunięte przez administratora) to stary cwaniak trzesie cala produkcja
blabla 2013-11-01 21:45:05
ta firma to jakies nieporozumienie!!!
7
gosc 2013-11-12 18:18:38
zgadzam sie z Toba (blabla)
pracownik 2013-11-29 19:25:13
Oj ludzie,co wy wiecie o Intapie... Firma spoko.Problemy?-jak w każdym zakładzie,więc po co wypisywać te głupoty?Zarobki-na poziomie.
1
gosc 2013-12-14 22:33:35
Wypowiedz"pracownik" zapewne sponsorowana przez firmę...
gosc 2014-01-09 18:25:49
no musza cos wiedziec na ten temat skoro tak sie wypowiadaja na ta firme. tylko w innych zakaladach pracuja po 8 godzin a nie PO 12 LUB PO 10
1
wian 2014-04-14 23:44:20
@zanim, a Ty do których nalezysz, pracowałes może w intap i jestes w stanie polecić tam jakies stanowisko pracy?
Wiii 2014-04-30 02:23:47
Nie bądźcie śmieszni. Jakby ktoś pracował to nie miałby problemu żeby się o pracy wypowiedzieć, widać większość tak jak ja przechodnich użytkowników.
Ulajlaj 2014-06-17 01:45:33
Może i masz rację, ale wielu z nich to potencjalni kandydaci do Intapu, i czytając takie rzeczy można się domyślać tylko czy to zdrowo ...
1
nieznajoomy 2014-07-04 12:50:26
Sama firma jest ok (usunięte przez administratora)
banan włodek 2015-01-28 15:50:10
fakt, za stronę internetową mają u mnie wielkiego plusa i szacu ogólenie, ale jak sprawdziliby si,ę jako pracodawca? teoretycznie się póki co zastanawiam ale chciałbym tez sprawdzić w praktyce. akurat tak się składa że szukam nowego zatrudnienia w branży, a ogólnie mam wieloletnie doświadczenie na róznych stanowiskach. multisporta dają?
Jaco 2015-03-29 22:02:45
No strona faktycznie jest i to taka całkiem niczego sobie. Widziałem też że Intap ma na swojej stronie to tego od duższego czasu poszukuje, a mianowicie te znaczki "zapnij pasy", w sensie ten rysunek ludzika z pasami. Interesuje mnie tylko czy sprzedają to w ilościach detalicznych czy tylko hurtowych? No i czy możliwa wysyłka, bo do Bukowca mi daleko a na znaczkach zależy. Mam nadzieje że ktoś coś wie, a pracownicy to już na pewno
Pracownik 2015-05-04 22:39:42
Dziś zostałem zwolniony przez kompleksy jednego z brygadzistów. firma "jawna"
pracownicy oszukują brygadzistów brygadziści mistrzów istrzowie kerownictwo. bhp na poziomie zerowym. bez grupy inwalidzkiej zatrudniają przez agencje pracy tymczasowej. mi obiecano po 3 miesiacach zostać zatrudnionym na stałe. ale no kłamstwo brygadzisty który boi się stracić posadę jest mocniejsze od prawdy pracownika. szkolenie stanowiskowe to marny żart a jeszcze większym żartem są szkolenia bhp. montaż i rozdzielnie omijać z daleka. a za 8/9 zł brutto można znaleźć lepszą pracę w krótzsym wymiarze czasowym i bez przerzucania ton metalu ręcznie.
2
Dream Team 2016-01-14 08:46:50
Witajcie.
Jestem pracownikiem i nie, nikt mi nie płaci za to, co teraz napiszę.
Zresztą wątpię by firma, szczególnie tak duża chciałaby wydawać pieniądze na rzeczy tak absurdalne i niepotrzebne. Bo przecież pamiętajmy, opinia jest zawsze tylko opinią, niczego nie zmieni. Szukasz pracy, to i do szamba się zatrudnisz i nie patrzysz czy tam śmierdzi, czy też nie :)

A co z firmą? Moje początki były dość trudne. Panikowałem i bałem się, bo to była moja pierwsza praca. Stresowałem się, że zawiodę "górę" albo swojego brygadzistę. W końcu jednak udało mi się zdobyć wiedzę, jaką powinienem mieć na swoim dziale i nagle wszystko wydało się inne. Pracownicy nie są źli. Mogę śmiało rzec, że wszyscy jesteśmy tutaj jak rodzina. Fakt, bywa, że nie jest lekko, ale wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. Co do kierownictwa i tego komentarza, że są postrzeleni i się wywyższają... To kierownictwo, prawda? Czego się spodziewacie? To oni wiedzą lepiej od nas co trzeba zrobić. W końcu za to im płacą! A jeżeli faktyczni brygadzista oszukuje mistrza, a mistrz kierownika, to chyba tylko wtedy, kiedy nie chce, żeby nam się oberwało. Polecam tą pracę, bo nieważne jaki jesteś, przygarną cię pod swoje skrzydła, nauczą co trzeba i będą bronić, kiedy zrobisz coś nie tak. To nie jest zoo jak w innych firmach. Szacunek to drugiego człowieka, tego się tutaj nauczyłem. Nauczyli mnie wielu rzeczy, być może oni nauczyli się czegoś ode mnie, ale co najważniejsze poznałem najlepszych kumpli jakich mógłbym sobie tylko wymarzyć, nie wspominając już o brygadziście. Dyrektor jest jak najbardziej w porządku. Fakt, czasem zwróci ci uwagę, że coś robisz nie tak, ale pamiętajmy, że jest Dyrektorem, ma takie prawo, a czasem nawet musi nas uprzedzić. Bo dlaczego zwracają nam uwagę? Abyśmy się poprawili, robili dobrze to co trzeba i nie dostali po pysku od Prezesa, gdy to zobaczy :)
A więc... tak, brygadzista ryzykuje dla naszego dobra, Dyrektor uśmiecha się tylko wtedy, kiedy myśli, że nikt go nie widzi, a montaż to piekło, którego naprawdę nie polecam :)
3
gooo 2016-09-08 23:11:00
Wiecie czy niedlugo pokażą się u nich jakieś oferty pracy?
Czesław 2016-10-31 22:17:53
Teraz są nowe
Zostaw swoją opinię o Intap - Bukowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Intap