brak logo

easyjob SenioVita

Gdynia

Opinie o easyjob SenioVita

Asia 2014-09-03 15:45:40
w ciagu 3 dni znaleźli mi prace
1
grrri 2014-09-04 08:45:56
Moja zona z nimi pojechala, co zlecenie to gorsze miejsce, pieniadze slabe. dobrze, ze maja umowe smieciowa, ktora mozna szybko wypowiedziec.. ciezki kontakt z paniami w biurze, my rowniez nie polecamy.
orrrri 2014-09-10 14:21:03
Jezdzilam z tą firma w tamtym roku do Pani Elfriede w Monachium. Niestety Pani zmarła, a jak zakonczylam wspolprace bo za bardzo przywiazuje sie do podopiecznych, ale firme polecam z czystym sumieniem, bo po prostu dobrze mi sie tam pracowalo.
1
anonim 2014-09-10 20:40:55
Pracowalo ci sie dobrze u babci a nie w seniovicie. Moj dziadzius tez zmarl, trudno taka mamy prace i tyle. Ja z ta firma jezdzilam tez w zeszlym roku, nie bylam zadowlona ze spoznionych wyplat i kilku innych rzeczy, wspolprace z ta firemka oceniam miernie.

1
izka 2014-09-16 10:19:28
Umowa zlecenie, a stawka zalezy od tego co musisz robić na zleceniu, jak masz fejsa to sobie ich znajdz bo oni tam czesto jakies oferty wrzucajo
danka 2014-09-18 14:04:19
hej ja dostalam oferte za 1150e do babci z demencja w bremen, ze wzgledu na miasto wzielam ta stelle jestem tu pieerwsza i musze powiedziec ze nie jest zle tylko rodzina rzadko odwiedza co jest po prostu przykre, nie wiem jak tak mozna a miasto super jest co ogladac. staram sie orgazniowac wolny czas gry planszowe, karty, gazeta ale czasami brakuje mi pomyslow wtedy opowiadam o swojej rodzinie i ogolem o zyciu pokazuje zdjecia z telefonu. a jeszcze poltora miesiaca. babcia czasami zapomina kim jestem i musze sie przedstawiac i troche zapomina faktow no i parkinson. a wy jakie macie doswiadczenia? jesli chodzi o firme to normalnie jak wszedzie to dziala, zadzwonili zapytali czy wszystko sie zgadza i czy dobrze i ze mam dzwonic jakby cos sie dzialo ale mysle ze dam rade i zostawie dobre wrazenie bo chcialabym tu jeszcze przyjechac w przyszlym roku, pozdrowienia z niemiec dla wszystkich kolezanek po fachu, danka
obserwatorka 2014-09-29 19:46:08
Drogie Panie tak czytam te wszyskie fora o zarobkach o warunkach ale żadna opiekunka nie pisze czy firma spelnia wymagania czyli karta z NFZ i czy sa odprowadzane skladki emerytalno rentowe jak i zdrowotne.Tak to prawda żetrzeba miec szczeście a to czy firma jest dobra nie decyduje przypadek lecz jej dzialalność.Ktora z was drogie Panie pisze czy dostala zaraz druk A1 jak i katre ubezpieczeniowa.Kasa i kasa tylko to na tych forach ale jakbyście ulegly wypadkowi to zadna z was sie tym nie interesuje,Da wiekszosci dobra firma to taka firma co dobrze placi.Ciekawa jestem skad wezmiecie emerytury jak co druga firma placi od 800 zl brutto skladki a juz spotkalam sie od 300 zl brutto i maja wykupione polisy ubezpieczeniowe za marne grosze aby w razie wypadku zwiesc cie do kraju a ze robisz na umowe zlecenie kobieto to lecz sie za swoja kase po miesiacu bo przeciez pracodawca placil jak placil ZUS.To was drogie Panie nie interesuje ????
NFZ 2014-10-08 08:40:53
Hej mam u nich odprowadzane skladki wszystkie, nawet chorobowe z tym ze to ze chce chorobowe musialam im zglosic bo tak to nie ma chorobych tylko zdrowotne sa. Jest A1 i jest Ekuz. Umow to umowa zlecenie
taka 2014-11-10 08:09:06
wiecie co dawno nie bylam na forach opiekunek (pracuję juz pare dobrych lat)panuje tu dziwna regula po wpisie negatywnym pojawia sie wpis pozytywny zly dobry itd dziwne :)czyzby ktos pilnowal opin :)a tak apropo pani A atra zapomnialas o jednej malej zeczy chwalac sie Twym podejsciem ze to firma powinla powiedziec stan pacjeta itd i wtedy podejmuje sie decyzje czy bierze sie to czy nie nie poinformowanie o prawdzie i stanie pacjeta jest nieuczciwe ,a co do podejscia wiedzac co siie bierze wie sie jak postepowac i zadne Twoje zalatwienie itd hihihi raczej rodzina i lekarze zalatwiaja (chyba ze nie ma takowej pacjet)wtedy decyduja osoby ktore placa za opieke to tyle pozdrawiam mile panie i zycze duzo twardosci i wszystkiego co nam potrzebne w naszej pracy

(seniovita odprowadza wszystkie skladki od najniższej krajowej czyli najnizsze z mozliwych)
taka 2014-11-10 10:23:12
w ramach malego sprostowania przepraszajac pania Astre :)to tyczyło sie wypowiedzi pani Reginy ktora tak wszystko pozalatwiala i tak swietnie popradzila sobie i jest superowa sorki pani Astro a pani reginko tylko sie usmiechnac trzeba z pani wypowiedzi
1
ela55 2014-11-12 20:32:01
Przecież to oczywiste ze panie ktore pracuja w biurze same dodaja pozytywne opinie na forum podszywajac sie pod nas opiekunki.
Nina 2014-11-19 22:01:48
też jestem w Bremen .Może pracujemy niedaleko .Może byłaby możliwość się czasem spotkać i pogadać.Pozdrawiam
didi45 2014-12-15 22:24:48
jestem zadowolona
zofia 2014-12-19 18:52:54
Bałagan w firmie, nikt nic nie wie, niskie stawki. Mialam problemy na zleceniu, panie w biurze wogole sie nie intersowaly.
lenalaura 2014-12-29 17:42:36
pracuje z seniovita 18 miesiecy, wszystko jest w porzadku, nie mam zadnych problemow
lenalaura 2014-12-29 17:49:07
wyplaty w terminie , umowy tez, karte ekuz mam caly czas, druk A1 tez, jak mam problem panie z seniovity zawsze mnie wysluchaja, a moze to tak jest ze zlej tanecznicy to przeszkadza rabek spodnicy
wlad 2014-12-29 20:40:05
A co ci z tej karty ekuz? Bylas chociaz kiedys u lekarza w niemczech? Wiesz jak to wyglada i ze nie wszystkie praxis honorują ekuz? A druk A1 - kazda firma musi ci to zapewnic, jesli pracujesz za granica. Nic nadzwyczajnego takie warunki pracy, jak w kazdej innej agencji.
lenalaura 2014-12-30 10:19:41
no wlasnie, nie bylam u lekarza w niemczech bo jak do teraz to zdrowa jestem jak byk, w polsce tez nie chodze
opiekunka 2015-01-04 22:51:14
Od czasu kiedy Panie w biurze sie zmienily- porazka. Kontakt z firma fatalny, nie wywiazuja sie z powierzonych obowiazkow, do tego wszystko co robia jest z bledami. Ogolem niezly bajzel. Pisza Panie, ze maja odprowadzane wszystkie skladki. Prosze przeczytac, badz zadzwonic do biura i sie dowiedziec od jakiej kwoty? Podatek jest odprowadzony od najnizszej krajowej, a skladki emerytalno-rentowe od...100 czy 200 zlotych brutto!!!!! Czyste zlodziejstwo w bialy dzien. Do tego zapewnienia szefa o podwyzkach. Pan Michal sam napisal mi w mailu, ze beda podwyzki co pol roku oraz premie. Zawsze pytajac sie o to dostaje sie taka sama odpowiedz: nie na tym zleceniu. Na to mowiac: to prosze mi znalezc takie gdzie zarobie wiecej - odpowiedz jest: na te chwile nie mamy hahaha Pracowalam tam pare lat, ale moja cierpliwosc sie skonczyla.
2
gość 2015-01-06 19:23:03
Popieram wypowiedź opiekunki z 4.01.2014, 22:51:14 od czasu gdy zmieniły się panie w biurze obsługa jest fatalna, bałagan. Ciągle jakaś zmiana w obsadzie kadrowej ,ciągle ktoś inny "prowadzi" twoją sprawę.O podwyżkach żadnych tonic nie słyszałam to ciekawe, może ktoś coś jeszcze napisze na ten temat.
Gdy firma zmieniała nazwę, siedzibę połączyła się to przepraszam ale ani słowem nas o tym nie poinformowano nic nie powiedziano. Byłoby milej i sympatyczniej gdyby firma jakąś informacje przysłała na ten temat, a potem to raz Gdynia raz Warszawa???? To tu to tam bałagan i tyle. W księgowości też robią błędy.Nie naliczają pieniędzy za dodatkowe umowy, trzeba się upominać.
2
gość 2015-01-19 11:43:39
ja z ta firma z gdyni wspolpracuje od niedawna bo od 5 miesecy i mam spokojna prace, kochana podopieczna a pieniedza na koncie w terminie, kiedys tez wspolpracowalam z inna firma tez bylo ok tylko rodzina specyficzna ale to juz dluga historia, nie lubie zmieniac firmy wiec mam nadzieje ze na tym zleceniu troche sie utrzymam. wszystkie panie ktore maja zastrzezenia: piszcie od razu jaka firme polecacie, bedzie informacja na przyszlosc
2
gość 2015-01-19 18:26:10
Beznadziejne oferty pracy za marne pieniądze, odradzam wspolprace z ta firma.
1
zyczliwa 2015-01-22 13:15:45
Nie polecam tej Firmy nikomu.Oszukuje w placeniu skladek.Po wprowadzeniu w Niemczech Mindeslohn 8,50€ za godzine, rozumowane jest ze skladki musza byc odprowadzane conajmniej od kwoty 1360€ a nie jak oni placa od 400€ wyrownuja wam to w Delegacjach zebyscie mogly zarobic 1000,1100,1200€.Delegacje sa ale nieoskladkowane, a Firma wpuszcza to sobie w koszty Firmy.Tak oszukuja was,ZUS i US. Zastanowcie sie za jakie pieniadze bedziecie zyli na starosc, jezeli macie takie male skladki placone na wasza przyszla emeryture,na tym wszystkim bogaci sie tylko Szef Firmy.Zapytajcie dlaczego Firmy zmieniaja nazwy? i miejsca dzialalnosci?.Tylko Firmy nieuczciwe to robia,przekonajcie sie sami .
4
opieka 2015-02-12 13:53:41
Kiepska obsługa w biurze. Oferty nieciekawe, jestem na nie.
3
o. 2015-02-24 14:24:10
Witam. Jestem na zleceniu w Berlinie u dwójki osób. Nie mam zażutów do firmy i zlecenia jakie dostalam, jezeli chdozi o stawki ubezpieczenia nie wiem ile bo jestem emerytkom i nie jest mi to potrzebne. Milego dnia!
1
Zyczliwy 2015-03-11 15:03:49
Ja odniose sie tylko do "zyczliwej". Nie klep bzdur jak nie masz pojecia. Stawka minimalna tyczy sie stosunku PRACY (umowa o prace) a nie umowy zlecenie. Ten ferment jest szkodliwy dla innych osob.
zyczliwa 2015-03-12 11:58:42
w odpowiedzi dla Pana "zyczliwy" dobrze by bylo sie najpierw zapoznac z przepisami obowiazujacymi od 01.01.2015 na Terenie Niemiec, zanim sie bedzie macic i obrazac innych.Obowiazek placy 8,50 €/h na Terenie Niemiec obowiazuje wszystkie Umowy( zlecenie ,o dzielo,o prace). Odprowadzanie skladek od Brutta 1475€ przy 40h tygodniowo obojetnie czy umowa zostala podisana z polska albo niemiecka Firma.
Monika 2015-03-18 19:09:32
mam ustalony wyjazd z tej firmy, chciałabym dowiedzieć się jak na prawdę wygląda w niej praca. jakie są zarobki, czy spełniaja warunki ustalone w umowie, czy na prawdę są odprowadzane składki do ZUSu. proszę o odpowiedź. pozdrawiam
1
54321 2015-04-03 14:40:51
Nie polecam nikomu. Easyjob gdynia nie traktuje poważnie osób które starają się o pracę. Podają sprzeczne informację, osobiście straciłem około dwóch miesięcy czasu w oczekiwaniu na etat którego nie otrzymałem mimo wstępnych spotkań kwalifikacyjnych i rozmów telefonicznych. Proszę nie sugerować się atrakcyjną i dobrze zaprojektowaną stroną internetową nie świadczą one w żaden sposób o profesjonaliźmie firmy. Bardziej trafną nazwą firmy byłoby Nojob :)
kiki 2015-04-13 20:47:22
Pan Michał hahhahah... Wszystkie osoby ostrzegam przed tym panem! Materialista ...Nie liczą się ludzie! Najważniejsza jest"monetka" którą można zarobić dzięki osobom które podeśle do pracy.Miałam okazję z nim współpracować przez chwilę i zostałam "wykręcona"...Nie liczcie na uczciwe opłacanie zus itd,motto: cięcie,cięcie i cięcie kosztow zyskiem ludzi! Firma,jak i osoba ją prowadząca to jedna wielka porażka! Brak poważnego traktowania ludzi! Osoba widząca tylko swój czubeczek noska! Pytanie do osób wystawiających wyżej opinie - Pani Karolina i Pani Baryła już nie reprezentują owej firmy???? Jeżeli tak to ukłon w ich strone! że otworzyły oczy!
1
zizo 2015-04-13 21:16:19
Witam ..... Napisała Pani że odkąd zmieniły się Panie w biurze to jest bajzel.... Tzn że pani Karolina i Ewa już tam nie pracują ????
2
katse 2015-05-19 18:47:51
odradzam odradzam odradzam straszny bałagan
kasia 2015-05-22 15:14:16
Ja również odradzam nie wiem co sie w tej firmie dzieje, ale tam nikt nic nie wie. Ja podziękowałam z pracę bo im juz nie ufam i panie sa nie mile
spokojna 2015-06-25 06:11:06
Witam wiesz ty chyba sobie żartujesz :)mają bałagan straszny od roku to praktycznie nikt tam nic nie wie a to dlatego ze w biurze zmieniaja sie Panie jak rękawiczki chyba powod jest inny jak piszesz:) i jeżeli tam się nic nie zmieni to kto zostanie w tej firmie z opiekunek?? raczej osoby co w innych firmach nie maja juz co szukac czyli nie solidne itd bo dobre opiekunki poszukaja innych firm a jest w czym wybierać konkuręcja duza :)Pozdrawiam milo wszystkich na forum
spokojna 2015-06-25 09:45:02
zapomniałam dodac ze na zadowolonego klienta firmy pracują opiekunki a nie Panie w biurze to opiekunka wykonuje nieraz bardzo ciezką prace aby klient byl zadowolony z firmy jeżeli z firmy odejda dobre opiekunki(a zareczam i nie przesadzaj z tym ze maja duzo odbiorców jak bedzie taki bałagan panował i opiekunki będą traktowane przedmiotowo to jak napisałam powyzej odejda dobre opiekunki a firma zostanie z tymi co raczej dobrymi nie byly w innych firmach a co za tym idzie straca klientow wszybkim czasie bo na zadowolonego klienta pracuje opiekunka a nie panie w firmie one daja zlecenie a opiekunka dba o to by bylo dobrze wykonane a dobrze wykonane zlecenie to zadowolony klient nie sadzisz ?wiec raczej nie ilosc klientów a nie myslenie pan w biurze :)))Pozdrawiam:))
spokojna 2015-06-29 19:03:12
Do spokojnej: zgadzam sie! Panie w biurze z ktorymi moznabylo cokolwiek zalatwic i nie bylo balaganu dawno odeszly z tej firmy, caly czas nowe pracownice po ktorych po kilku miesiacach sladu nie ma. dlaczego? bo ta firma nie dziala etycznie, kazdego chce wyrolowac jak sie da. zus niby placa a jak przychodzi pit to az oczy wychodza z orbit ze zdziwienia. ile mozna klamac ludzi? od klienta tylko wiecej i wiecej a nam mniej i mniej mniej. Kazdy chce miec spokojna prace a tu juz sie tego nie da zrobic, stare czasy nie wroca ja mam dosc tego bajzlu i moje kolezanki tez, nasza cierpliowsc sie skonczyla. do widzenia
Opiekuncza Para 2015-07-07 18:13:27
Jestem tutaj z mezem i jestesmy w szoku czytajac opinie o tej firmie, szczegolnie ze juz jestesmy od kilku miesiecy na zleceniu :-/ Na szczescie w naszym przypadku nie ma problemu ani z kontaktem, ani z pieniedzmi. Wszyscy sa mili i raczej pomocni.
PS. Pani Karolina pracuje (jesli to ta sama).
PS2. Jak ktos z Was dostaje "pelen" ZUS od dobrego wynagrodzenia (min.1200) to niech poda kontakt, bo na moje to jak klient placi nawet 2000euro to "pelnego" ZUS nie da sie zaplacic.
Nie moge zlego slowa powiedziec, wiec polecamy ta firme!
Pozdrowienia dla wszystkich opiekunek na wyjazdach!
2
usmiechnełam sie 2015-07-11 09:17:24
Brawo :)tak Pani karolina jedyna jeszcze pracuje i raczej napisze ci tak przy kwocie co firma placi opiekunce raczej jest z czego zaplac normalny zus podzwon po firmach troszke i zusy sa odprowadzane nawet od 3000 tys zl w seniovicie niecale chyba bo nie mam teraz dostepu i wgladu do pitow rozliczeniowych ale wychodzilo nie dawno ok niecale 200 zl czyli najniszy z mozliwych widze ze znow ktos w biurze nie ma co robic i zajmuje sie wpisem ratownia niemilych wpisow pozdrawiam milo :)pare:D
1
opiekunka 2015-07-27 22:43:22
mimo, że zmieniły się przepisy o 01.01.15r to mnie w firmie nie zmieniono umowy, mimo, że o to prosiłam, jak nie podpiszą ze mną nowej umowy to zrezygnuję ze współpracy, pozdrawiam
spawacz 2015-08-30 21:12:32
To jaka agencje polecacie do wyjazdu do Norwegii? Z zawodu jestem spawaczem
Viking 2016-02-15 16:18:38
OSTRZEGAM PRZED FIRMA SENIOVITA, NIE JEST TO FIRMA PORZADNA JESLI CHODZI O TERMINOWOSC WYNAGRODZENIA , ZA WYNAGRODZENIEM POMIMO TERMINU NA 15- KAZDEGO MIESIACA CZEKA SIE DOSYC DLUGO, OSTATNIO WYNAGRODZENIE OTRZYMALEM DLUGO PO TERMINIE PRAWIE 6-DNI.
pracownik 2016-02-15 20:00:28
Absolutna nieprawda! Nigdy nie wydarzyło się nic podobnego. Poza tym jak ktoś pisze posta 15go, a to data otrzymania wynagrodzenia, to jaka jest tego wiarygodność?
Zapewniam, wypłaty są u nas ZAWSZE terminowo, również w EURO.
Pozdrawiam zadowolonych ludzi i tych którzy jeszcze u nas nie pracowali :-)
Viking 2016-02-16 10:26:58
ALE MUSZE POCHWALIĆ TYLKO DZIAL REKRUTACJI, W KTORYM PRACUJA WSPANIALE PANIE. JA WIEM ZE ONE NIMAJA WPLYWU NA TERMINOWOSC WYNAGRODZENIA, ALE TO CO ODSTAWIA ZARZAD , TO JEST PONIZEJ KRYTYKI. PRZYKLAD; WYNAGRODZENIE MA WPYNAC NA KONTO PRACOWNIKA DNIA 15- KAZDEGO MIESIACA, A PAN PREZES PODPISUJE LISTE WYPLAT DNIA 14 PO POPOLUDNIU O ILE PODPISUJE W TY TERMINIE WSZYSTKIE LISTY PLAC? BANKI ZASTRZEGAJA SOBIE TERMIN PRZELEWU DO TRZECH DNI, A WIEC MAMY TYPOWY PRZYKLAD TRAKTOWANIA PRZEZ FIRME PRCOWNIKOW , KTORZY PRZONSZA CZYSTE DOCHODY FIRMIE- JAK PRZYSLOWIOWYCH FRAJEROW. FIRMA TWIERDZI ZE PIENIADZE WYSLALA, I ZWALA WINE NA BANKI, JA WSPOLPRCUJE Z KILKOMA FIRMAMI, I JESZCZE SE NIE ZDAZYLO ABY PIENIEDZE WPLYNELY POZA TERMINEM !!!! DLATEGO UWAZAM FIRME SENIOVITA, ZA JEDNA Z NAJGORSZYCH, POMIMO SZCZEREGO OODANIA SPRAWIE PANIOM Z DZIAL REKRUTACJI.
Viking 2016-02-16 15:51:25
SZLAG MNIE TRAFIA JAK KTOS ZAPRZECZA PRAWDZIE, TO TYLKO CHOLERNE POLACZKI PODOBNIE JAk KOLEJNE RZADY OKLAMUJA SPOLECZENSTWO, DZISIAJ SIE KONTAKTOWALEM Z FIRMA I SIE OKAZUJE ZE PIENIADZE ZOSTALY DOPIERO DZISIAJ PRZELANE PO TERMINIE, CZASAMI NALEZALOBY SPRAWY W POLSCE ZALATWIAC ZA POMOCA REWOLWERU. SZLAG MNIE TRAFIA NA TE NIEKTORE PSEUDO-AGENCJE
VIKING 2016-02-16 16:12:50
NAPRAWDE PROSZE PRZEDSTAWICIELI FIRMY SENIOVITA TU PISZACYCH O PISANIE PRAWDY, CHCECIE OPEROWAC KLAMSTWEM ? - OK UJAWNIE SWOJE DANE OSOBOWE I WGLAD TO MOJEGO KONTA, KIEDY OTRZYMALEM WYNAGRODZENIE
ex 2016-03-24 18:10:22
do pracownik:
Czyzby nigdy? Niewiem jak w SenioVicie ale w innej "spolce" waszej zdarzaly sie "obsuwy" terminowe (dla pracownikow na dzialalnosci gospodarczej) oraz inne opowiesci dziwnej tresci dla naglych i niewyjasnionych (badz bzdurnie argumentowanych) zmian w stawkach godzinowych. Ogolnie nie polecam angazowania sie w branze stoczniowa z agencji easyjob. Problemy ze sprzetem ,organizacja pracy ,wieczna nerwowka zwiazana z realizacja projektow ze wzgledu na brak ludzi do pracy (masakryczna rotacja ,nieadekwatna ilosc ludzi do podejmowanych robot). To efekt braku kompetencji w danej branzy (mimo ze firma reklamuje sie w ogloszeniach jako lider branzy itd itp ^^) oraz zlej komunikacji podwykonawcy ze zleceniodawca za ktora metoda "spychologi" obarczani sa pracownicy. Podsumowujac ,po kilku dniowej obserwacji raczej odradzam firme Krenco ,chyba ze ktos chce sie posmiac badz zepsuc sobie nerwy (zaleznie od charakteru ,co kto lubi). pozdrawiam wszystkich piszacych rzetelne opinie.
1
ex 2016-03-24 18:11:27
do pracownik:
Czyzby nigdy? Niewiem jak w SenioVicie ale w innej "spolce" waszej zdarzaly sie "obsuwy" terminowe (dla pracownikow na dzialalnosci gospodarczej) oraz inne opowiesci dziwnej tresci dla naglych i niewyjasnionych (badz bzdurnie argumentowanych) zmian w stawkach godzinowych. Ogolnie nie polecam angazowania sie w branze stoczniowa z agencji easyjob. Problemy ze sprzetem ,organizacja pracy ,wieczna nerwowka zwiazana z realizacja projektow ze wzgledu na brak ludzi do pracy (masakryczna rotacja ,nieadekwatna ilosc ludzi do podejmowanych robot). To efekt braku kompetencji w danej branzy (mimo ze firma reklamuje sie w ogloszeniach jako lider branzy itd itp ^^) oraz zlej komunikacji podwykonawcy ze zleceniodawca za ktora metoda "spychologi" obarczani sa pracownicy. Podsumowujac ,po kilku dniowej obserwacji raczej odradzam firme Krenco ,chyba ze ktos chce sie posmiac badz zepsuc sobie nerwy (zaleznie od charakteru ,co kto lubi). pozdrawiam wszystkich piszacych rzetelne opinie.
ewelina 2016-10-12 11:18:46
witam firma seniovita placi ZUS od sumy 500zl czyli od stawki bardzo malej proponuje bonusy za wyjazd letni oraz bonus za polecenie innej osoby ....zadnego bonusu nie dostalam ...polecilam osobe tez nie dostalam nic ...czyli klamcy jezeli jedziesz na oferte wydaje sie swietna jedziesz do jednej osoby sa dwie czyli nastepne klamstwo ..i takich klamstw jest wiele ...prosze uwazac...
1
mai 2016-10-13 15:18:12
a jakie dokładnie uprawnienia musi mieć do was pielęgniarka?
Ania 2016-11-04 07:17:23
Składka emerytalna od 500zł.

Zostaw swoją opinię o easyjob SenioVita - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie easyjob SenioVita