brak logo

F.H.U DORO

Tarnowo Podgórne

Opinie o F.H.U DORO

anonim 2010-06-30 10:57:44
mały dornuśś - 2010-06-27 22:03:07

To jest nieprawda takie zarobki i praca jak w FHu doro to najlepszy pracodawca jaki może być ten kto to pisał wyżej nieumie docenić ludzkiej dobroci. Znam mojego wuja 15 lat bo mam 17 i wiem że jest najlepszym pracodawcą jaki może być( (usunięte przez moderatora)
1 2011-02-21 09:33:12
Super pracodawca polecam, zarobki bardzo dobre, super atfosmera.
tp 2011-03-16 18:03:33
mega firma polecam super właściciel i atfosmera.
piotr 2011-05-09 09:25:54
Pracodawca godny zaufania
marko 2011-10-02 21:53:07
najlepszy szef na świecie
TP 2012-01-30 19:58:13
Widać po pisowni kto pisze te bzdury w epoce internetu nawet trudno o sprawdzenie pisowni słowa ATMOSFERA ha-ha inteligencja pełną gębą
Super Man 2012-09-27 17:58:29
W firmie w której rządzą (usunięte przez moderatora) tylko siano się liczy. Szkoda że (usunięte przez moderatora) tego nie widzi i nie umie wyróżnić ludzi którzy chcą w przyszłości być kimś i dla firmy być przyjacielem. Pozdrawiam Panie(usunięte przez moderatora) co liczy na spadek.
1
Brak 2013-01-20 14:50:32
Klimat w Doro jest całkiem miły, ciekawi ludzie.Firma Doro jest solidną i godną zaufania. Bywa tu całkiem duża możliwość rozwoju zawodowego dlatego polecam. Sądzę, że Ci co dłużej pracują w w tej firmie mogą to potwierdzić. Pozdrawiam wszystkich
nowy 2013-01-20 14:52:38
Dzień dobry, jestem pracownikiem w doro niewiele ponad parę tygodni ale teraz mogę stwierdzić że jest tu bardzo miło. Wiele tygodni szukałem roboty i nie wiedziałem że będę mógł pracować w tak solidnym zesole. Teraz jestem zadowolony z roboty w tej firmie ichciałbym polecić wam to przedsiębiorstwo.
Pirania :) 2013-02-28 23:33:10
Jestem pracownikiem tej firmy i zarobki są średnie.W firmie pracuje około 20 osób w tym NORMALNYCH 5 osób reszta do pieca,większość firmy to rodzina z którymi współpraca jest udręką,nadgodziny w tej firmie są dobrze płatne robisz a i tak nic prawie nie ma,jak ktoś chce dużo pracować a mało zarobić TO POLECAM TĘ FIRMĘ . POZDRAWIAM WSZYSTKICH TAM PRACUJĄCYCH MAM NADZIEJE ŻE NIEKTÓRE OSOBY PÓJDĄ PO ROZUM DO GŁOWY .
hehe 2013-03-06 20:55:19
Firma że tylko płakać nie ma co komentować
hehe 2013-03-12 21:22:01
Ludzie tam pchają się drzwiami i oknami,ale by spieprzać
WWW 2013-05-30 22:44:24
Pirania :) - 2013-02-28 23:33:10

Jestem pracownikiem tej firmy i zarobki są średnie.W firmie pracuje około 20 osób w tym NORMALNYCH 5 osób reszta do pieca,większość firmy to rodzina z którymi współpraca jest udręką,nadgodziny w tej firmie są dobrze płatne robisz a i tak nic prawie nie ma,jak ktoś chce dużo pracować a mało zarobić TO POLECAM TĘ FIRMĘ . POZDRAWIAM WSZYSTKICH TAM PRACUJĄCYCH MAM NADZIEJE ŻE NIEKTÓRE OSOBY PÓJDĄ PO ROZUM DO GŁOWY .
Analfabeta [admin]. Jak ci się nie podoba to idź gdzieś, gdzie zarobisz PONAD 2 tyś. Takich jak ty cwaniaków anonimowych jest pełno, załóż swoją firmę, zatrudnij 20 osób i zobaczysz jak to jest.
Gość 2013-05-30 23:06:02
hehe - 2013-03-12 21:22:01

Ludzie tam pchają się drzwiami i oknami,ale by uciekać [/admin]
No nie wiem firma istnieje prawie 11 lat i od trzech lat jeszcze nikt sam nie odszedł. A pchają się oczywiście że tak bo dziennie przynoszą po 5 x CV. A nikt jeszcze nie spieprzył bo gdzie by zarobił tak dobre wynagrodzenie przy 95% ściemnianiu, i naciągnięciu nadgodzin, gdzie za nich robi większość nowy sprzęt. Dzięki uprzejmości i wielkiej dobroci właściciela firmy który dba o to aby nikt nie musiał" wyrywać sobie rękawów" są w firmie Doro najnowocześniejsze urządzenia do transportu, oraz przenoszenia towaru.
Gość 2013-05-30 23:09:34
hehe - 2013-03-06 20:55:19

Firma że tylko płakać nie ma co komentować
Płakać to wy będziecie kiedy firmy takie jak doro przestaną istnieć.
ttt 2013-06-23 10:50:43
To że mało jest takich firm gdzie pracownik w czasie 8 godzin pracy może wyjść 50 x na papierosa, mieć 5 przerw na posiłek. Firma Doro to NIE jest obóż tak jak większość firm, tutaj praca to przyjemność. Pisze to jako pracownik tej firmy, a nie WŁAŚCICIEL.
eee 2013-09-27 19:16:10
tak
d 2013-10-07 22:24:39
ŻAL, PŁACZ I NĘDZA TO SPOTKAŁO MNIE PO 3 LATACH PRACY, W (usunięte przez moderatora) BYŁO BY CHYBA LEPIEJ. ZA 3 LATA PRACY DOSTAŁEM (usunięte przez moderatora) . DZIĘKUJĘ I NIE POLECAM TAKIEJ FIRMY, TAKIE JAK TA POWINNY BYĆ NA CZARNEJ LIŚCIE DO ZAMKNIĘCIA. """ZARZAD""" TEGO CAŁEGO CYRKU DO SIEBIE TO BIERZE MILIONY A LUDZIĄ DAJE SMIECI. Młotem wal, kowadłem kuj a pieniądze taki(usunięte przez moderatora)
1
adam 2014-03-17 23:55:16
Dziwne, bo w internecie opinii klientów Doro miało sporo i nie były takie najgorsze. Może to chwilowy przestój albo nazwę zmienili?
gigi 2014-04-14 13:41:46
jeżeli to jest ta firma która sprzedaje drobne wyroby metaliczne to o ile mi wiadomo wszystko z nimi ok
Yrek 2014-04-16 09:19:11
A wypowiadasz się z pozycji pracownika ? Bo mi zależy na rzetelnej opinii o firmie. Muszę podjąć decyzję co do współpracy...
anonim 2014-11-08 18:00:47
no i Koniec Firmy Doro
Qatar 2014-11-11 22:04:39
W kwesti wyjaśnienia, firma Doro prowadzi usługę logistyczną dla firmy MAN. Pracuję w tej firmie 6 Lat i wiele firm przeszedłem, i szczerze powiem że takie zarobki jakie są teraz w Doro to chyba nigdzie takich nie będzie i nie ma , zawsze na czas wypłata, socjal oraz posiłki regeneracyjne ( głównie okres zimowy) paczki na święta. Powiedzcie gdzie tak jest to tam pójdę. Nigdy złego słowa na tą firmę powiedzieć nie mogę, a komentarze negatywne piszą tylko te osoby które zazdrość zżera. Pozdrawiam
kali 2015-01-31 22:39:17
Jeśli socjal to macie np wyjazdy firmowe z tych pieniędzy? czy podnoszone są kwalifikacje pracownika? bo z tego co wiem to socjal to wy macie ale przed spłukaniem wody w kiblu wiec takich bzdur nie pisz gościu bo duuuuuuuuuuuuuużo ludzi zna opinie tej firmy
nim 2016-05-15 15:07:20
maciek, zawsze warto samemu zobaczyć co dany przedsiębiorca proponuje. Akurat oni na rynku radzą sobie zaskakująco dobrze
Zostaw swoją opinię o F.H.U DORO - Tarnowo Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H.U DORO