brak logo

Technisat

Oborniki Śląskie

Opinie o Technisat

Gracjan 2015-12-21 13:22:51
Najgorszy jest piłkarz z smd, bez szkoły a gra cwaniaka.
Michu 2015-12-22 09:37:24
No jak teraz jest ich już dwóch i też piłkarzy nawet razem na szkoleniu byli, teraz będą cwaniakowali, pan K.D przez tyle lat niczego się nie nauczył i już się nie nauczy a szkolenie w Renex-e to tylko mistyfikacja obu panów.
Sy 2015-12-25 18:41:35
To prawda.
13579 2015-12-25 20:09:42
Opłaca się zatrudnić w Technisacie? Same negatywne opinie ;/
ga 2015-12-25 20:36:18
Pracowników, o których się nie pisze jest wielu.
Im się po prostu mówi wprost - Dzień dobry, dziękuje, pozdrawiam, na przykład Grzegorz Ż. ; Wojtek.A
O nowym dyrektorze też źle się nie mówi.
Pozdrawiam
ga 2015-12-25 21:26:48
Również pozdrawiam tych o których nie piszę się tutaj negatywnie.
Życzę sukcesów w pracy.
1
Polska 2015-12-27 10:42:16
Pan dyrektor powinien na początek oczyścić pole zwłaszcza od tych niespełnionych ambicjonalnie z układu Wołowskiego (doradcy J.P)
Jak dotychczas to oni są bardziej skuteczniejsi.
Takie są fakty.
Szkoda tylko, że firmie to nigdy nie służyło
Marta 2016-01-01 19:50:12
Weźcie lepiej powiedzcie co to jest jakość... hahahahaha
Gość 2016-01-02 11:32:13
Pamiętam jak pracowało w firmie około 500 osób.
Infrastrukturą i U.R zarządzał jeden kierownik.
Były dyrektor J.P na jego miejsce zatrudnił dwóch innych - oni zatrudnili dwóch zastępców i dwóch liderów.
Wkrótce potem kilku specjalistów, i zaczęła się jakość wirtualna.
4
Oki 2016-01-06 12:09:59
Nauczcie się ortografii, pls.
Mgr 2016-01-06 21:53:51
Powiedzcie mi, kto w tej firmie rządzi?
xxx 2016-01-07 07:03:03
@Mgr skąd takie pytanie? Zarząd niemiecki którego przedłużeniem jest polska dyrekcja.
--- 2016-01-10 18:54:12
Dyrektorze.
Z tej firmy powinno odejść jeszcze kilka osób, aby nie ciągnęła się ta antypracownicza struktura.
Pozdrawiam.
Xman 2016-01-11 00:02:02
Mamy w firmie tyle zbiórek na szczytne cele. Pomoc potrzebującym,tym co pożar zjadł cały dobytek, itp. Ale wiecie co- fajnie byłoby pochwalić się że TechniSat dołączył do W O Ś P. Szkoda że tak ważny dzień jest pomijany.Wiele osób mnie skrytykuje za te poglądy. Rząd też jest przeciw tej akcji. Ale to trwa już 24lata. Wiele osób skorzystało ze sprzętu Wośp. Nasze dzieci,rodzice,dziadkowie.Szkoda,że nie pomyśleliśmy wcześniej .Może jakieś pare złotych uzbierałoby się na ten cel pod logo TechniSatu Polska.
0-1 2016-01-15 15:13:17
Gdy mamy w kadrze kierowniczej jeszcze takie osoby jak Konrel. D, Maciek. K i Tomek, to sorry, ale rzygać mi się chce i koniec kropka.
2
--- 2016-01-21 19:51:19
Kto rządzi to wiemy.

Za dyr J.P prawym uchem był Kamil "Wilk" W. który chodził po hali i ujadał.
Lewym uchem to Tomek. K i Maciek. K.
Lisie cwaniactwo. No i lis pokonał wilka ale nie wiem czy trzymanie lisa w zagrodzie to przyniesie jakąkolwiek korzyść. Tym bardziej, że już krąży koło W.A.
siey 2016-01-24 01:01:43
Umow sie na rozmowe. Bylem na praktykach w tsp Ekipa z IT spoko. Jak jestes gotowy do pracy zespolowej na 3 zmiany i ogólne lubisz prace z ludzmi to dasz rade. Oczywiscie pojecie o informatyce tez sie przyda. Jak skoncze szkole to zloze cv. Mam nadzieje ze mnie beda pamietac :-) Slyszalem ze zaklad dzieli sie na 2'czesci moze dlatego maja wolne etaty.
1
z 2016-01-24 18:07:43
Czyżby w/w bohaterowie dalej pracowali na stanowiskach jak za J.P.
Obecny dyr. obiecał, że oczyści firmę z tych szkodników i nic.
Należy zrozumieć, że nowy dyrektor, a metody takie same jak za Jerzego. P.
Firma dla drani.
sarsa 2016-01-24 23:21:25
Witam czy sa przyjecia do pracy na linie jesli tak to prosze podac numer do pracodawcy ?
xxx 2016-01-25 06:56:07
część firmy niedługo zmieni właściciela, więc bardziej trzeba spodziewac sie zwolnień niż nowych etatów...
1
Panna_X 2016-01-27 01:20:17
Dokładnie i dobrze powiedziane. Tam nie liczy się jakość tylko ilość. Osoby na kontroli wizualnej nie są w stanie dobrze oglądnąć płytki z każdej strony bo czas jest za krótki i to ma być jakość? to nie na tym polega zrobić codzień plan żeby tylko norma była. ...
Kama xxx 2016-01-29 18:04:08
Witajcie własnie dziś troche ludzi poleciało czyli zostali zwolnieni to liderzy sobie wybieraja ludzi jedni chca pracowac a drudzy sie obijaja czy zasypiaja i nato uwagi nie zwracaja tylko maja swojich ulubienców niema rownego człowieka niekturzy liderzy potrafia sie wydzierac na innych i nikt tego nie widzi niema sprawiedliwosci jedni wiecej maja podniesione zarobki a drudzi mniej niechce tu wymieniac kto co ile ale Pan dyrektor powienien sie wziasc za liderki z pk i tych skoczków tesz jest za duzo nic nie robia tylko chodza i sie spieja i lepiej liderzy traktója Ukrainców nisz swojich pracowników ???????????
2
Pozdrawiam 2016-01-30 12:06:04
Hej, co masz na myśli pisząc o wysokich zarobkach?
Pracując w Niemczech na stanowisku operatora maszyny wynagrodzenie to 4000 Euro.
Napisz proszę, ile bym dostał w Technisacie.
I też nie rozumiem, przyjmują do pracy, czy zwalniają?
Kama xxx 2016-01-30 17:09:21
Zwalniajaa a liderzy sobie wybieraja ludzi sa teraz dwie firmy na peku od poniedziałku nowy własciciel teraz bedzie Koreanczyk jak dobrze pamnietam a na afałm zostaje po staremu
ktoś 2016-01-30 19:23:52
Czytając te opinie, stwierdzenie nasuwa się jedno ; żeby maszyna ruszyła pełną mocą to naturalnie, że należy wymienić wszystkie tryby.
.-, 2016-01-30 20:45:56
Dzięki za informacje, ale zastanawiam się jaką to produkcją zajmie się firma koreańska.
Jeżeli elektroniką to wiele osób odnalazłoby się w tej firmie.
Gorzej z kadrą kierowniczą, gdyż tym czym wykazywali się w Technisacie z pewnością miejsca dla nich zabraknie.
j23 2016-01-30 22:22:51
Niestety jeszcze zostało dużo opierdalczy tzw. liderów czy tzw. kierowników ze starego systemu, którzy udają że cały dzień coś robią jedynie co potrafią to tylko pozorować pracę patrząc się całymi godzinami w monitor - oglądając fejsa.
Były pracownik 2016-01-31 12:03:25
Też jestem ciekawy jaką produkcją będzie zajmowała się firma koreańska.
*** 2016-01-31 17:24:46
Co do Technisatów nie chciałbym być prorokiem, ale koniec widzę bliski.
Samochód nie pojedzie szybciej, gdy wymienimy tylko kierownice.
Tu aż się prosi wymienić tą całą kadrę, na świeżą, młodą pełną nowoczesnych inicjatyw, będącą na czasie z informatyką i elektroniką, gdyż uważanie, że jakoś to będzie, to nie te czasy.
To już było.
A ta jak zwykle kończy się na zwolnieniach tych najmniej winnych i najsłabszych w hierarchii firmy.
Tak trudno to zrozumieć?
j23 2016-02-01 20:13:32
Pewnie że koniec jest bliski jak zaczynają się zółtki pojawiać .Tym bardziej że Lepper własciciel Technisatu przestawia się już na produkcję bimbru z kartofli
https://windspiel-gin.de/
1
Gość 2016-02-03 11:40:14
W dniu 19.01.2016 ukazała się informacja o zatrudnieniach w Technisacie.
Natomiast opinie sugerują o zwolnieniach.
W co wierzyć?
Annm 2016-02-04 21:11:07
Nie otrzymałem żadnej odpowiedzi z firmy Technisat co do podjęcia pracy.
Może ktoś tutaj mi napisze, czy czekać czy dać sobie spokój.
Pozdrawiam.
Michu 2016-02-04 22:47:38
Teraz będzie miska ryżu...i czterobrygadówka na wszystkich działach łącznie z kadrą kierowniczą. A chińczyk będzie stał i syyybciej...syyybciej:).
Tkm 2016-02-05 04:42:51
Koniec juz bliski chinczycy nadchodza
1
Michu 2016-02-05 22:19:53
Wiozą ryż ze sobą....na pewno dla nikogo nie zabraknie, byle syyybciej...syyybciej:)
BB 2016-02-07 14:26:50
Niezależnie kto będzie właścicielem firmy, zawsze znajdzie się taka osoba jak były kierownik Kamil. W, czy niektórzy obecni kierownicy, lecz ważne dla normalnych zdrowych relacji by więcej takich osób nie było.
Były pracownik. 2016-02-21 17:47:20
Co tam?
Czy jest już nowa władza?
Pozdro.
nowy 2016-03-07 17:12:49
hej mam pytanko ,z jakiego miejsca w trzebnicy zabiera bus
1
lol 2016-04-06 06:00:14
CHODZĄ PLOTY,ŻE ZWALNIAJĄ ZA TO ,ŻE NALEŻYSZ DO ZWIĄZKÓW --- CZY TO PRAWDA ????
xxx21 2016-04-06 09:27:51
Pracodawca mógłby mieć problemy za taki powód jak pisze hdh tylko że na pewno nie napisze ze zwalnia za należenie do związków, poda inny powód i sprawa załatwiona.
xxxx21 2016-04-06 09:31:04
Myslisz ze jako powód zwolnienia pracodawca poda prawdę ze należysz do związków?
Poda inny powód i tyle.
mybusiness 2016-04-06 14:36:39
Hej ! a czy ktoś ma jakieś informacje dot. dojazdu do pracy? Czy po podziale spółki nadal będą nieodpłatne dojazdy do pracy zarówno dla AVM jak i dla Automotive ???
taki jeden operator 2016-04-26 01:44:39
Witam przepracowałem w tej firmie ładnych parę lat i to co mogę powiedzieć. Pracuje tam wielu naprawdę fajnych ludzi z którymi da się zawsze dogadać. Każdy lider z jakim miałem kontakt był dla mnie w porządku. Firma nigdy nie oszukała mnie na wypłacie. Firma jest jak najbardziej ok i daje dobre zatrudnienie z umową o pracę. Wiadomo ze nie na każdym dziale jest kolorowo ale często są możliwości przejścia na inny dział. Jeśli ktoś pisze że zwalniają itp. to z mojej obserwacji wiem że wylatują osoby które ciągle siały zamęt i nieźle kombinowały. reszty domyślcie się sami. Firmę polecam bo nie jest aż tak źle.
6
Kandydat 2016-05-08 12:26:16
Czy może ktoś opisać jak wygląda dział utrzymania ruchu w tej firmie? Czy jest on przyjazny dla nowicjusza? Sama firma nie wymaga doświadczenia, ale jestem ciekawy czy praca z minimalnym doświadczeniem jest możliwa/realna?
KWA 2016-05-27 12:54:31
Utrzymanie ruchu to Tomek. K. i Maciek. K.
Mistrzowie manipulacji. Jeżeli nie jest ci obce słowo mądrość, to daj sobie spokój.
Stokrotka 2016-09-20 23:58:15
Początkowo praca wydawała się ok. Po kilku miesiącach, mogę powiedziec, po obserwacjach kilku osób widać , że pozwalają sobie za dużo niż ich kompetencje pozwalają. Atmosfera wcale nie sielankowa.
Al_Capone 2016-10-13 22:38:24
Teraz firma jest podzielona na Technisat - hala A oraz Preh Car connect - hala B i C. Oczywiście Technisat planuje powiększenie zakładu o 2 hale. A podwyżek jak nie ma tak i nie ma. Ciągle są braki na dziale smd i operator musi pracować sam na linii dwuosobowej.
j23 2016-10-17 00:20:51
Nie po to żółtki przejęli te hale żeby dawać podwyżki. Operator jak może pracować na dwóch liniach to może i na trzech albo i więcej
2
idiot 2016-10-23 14:29:04
Kamil zawsze mówił Kuźwa!
Adrian 2016-11-06 16:26:00
A nie wiem po jaki #@%! są te związki, i tak szanowny dyrektor odmówił spełnienia stawianych żądań. Podwyżka podstawy o 500zł brutto? Nie może być. Ja wolę odejść ze związków bo i tak pewnych rzeczy się nie przeskoczy. A jeżeli będą za duże naciski to pani M.K się pożegna z firmą, przez program pod kryptonimem "Rotacja".
Zostaw swoją opinię o Technisat - Oborniki Śląskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Technisat