Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
beneben - 2009-07-18 02:00:34 odpowiedz | cytuj
pracuje sie OK
u - 2009-07-18 09:52:29 odpowiedz | cytuj
jaka stawka na produkcji?? bo chcialbym sie przyjac, stawka na tloczni i spawalni jest ta sama? ile sie wychodzi na miesiac?
tygrys - 2009-07-18 15:15:11 odpowiedz | cytuj
jest spoko
Romek - 2009-07-19 14:50:07 odpowiedz | cytuj
Mogę założyć nieoficjalne forum zakładu tylko nie wiem jak się szefostwo do tego będzie miało.
ttgrys - 2009-07-19 19:09:54 odpowiedz | cytuj
no to sprubuj
elemele - 2009-07-21 08:12:40 odpowiedz | cytuj
tu czas stanął w miejscu zapomnij o podwyżkach szef to psychicznie chory człowiek stosując ( usunięte przez administratora )krzycząc na ludzi plus jego czarne zastępy ludzie tak zwani nie do zdarcia robiacy sobie rajdy motocyklowe w czasie pracy na terenie zakładu oraz reperujac swoje samochody w czasie godzin pracy gdzie każdy musie stac przy maszynie i pracowac brak łatwego dostepu do wody oczywiscie oprócz szlachty z biur która nie ma takiego procblemu bo żeby isc sie napic trzeba isc przez caly zakład az na stołowke a wiadomo potem jest tak że człowiek sie kreci i sa pretensje kolejnym minusem jest niezaradnosc przelożonych którzy nie potrafia podejmować decyzji i zrzucają odpowiedzialnosc na pracownika bo porostu sa albo mało kompetentni albo po znajomosci ale i tak w wiekszosci przypadków idzie w parze a o jakich kolewiek imprezach dla pracownikow zapomnij marne bilety na jakis dzień strażaka hahah żenada nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
King Bruce Lee Karate Mistrz :P - 2009-07-21 23:19:33 odpowiedz | cytuj
Elemel popieram Cie w 100 % cała prawda o tym śmiesznym zakładzie .... Zarabiaja nieroby( usunięte przez administratora )ne świnie .... Ty szaraku utrzymujacy ten zakład dostajesz po dupie i pzrepraszam za słownictwo opierdol za byle co od pseudo " pzrełozonych" ( usunięte przez administratora )torzy nie pamietaja jak zapierdalali na maszynach albo nic nie umieli i wozili kiedys chleb w piekarni :) teraz Bogowie !!! nie polecam nowym pracownika tego zakładu !!!!!! Marne wrecz załosne zarobki adekwatne do pracy jaka sie wykonuje , debilna kadra , brak mozliwosci awansu ... Szkoda gadac a raczej pisac :(
pablo... - 2009-07-22 18:24:33 odpowiedz | cytuj
Rzeczywiście zakład składa sie z super znawców i fachowców którzy chyba tylko patrzą jakby tu zrobić żeby dniówa zleciała i fabian był zadowolony i murzynów od czarnej roboty
M.Niziurski - 2009-07-22 22:47:38 odpowiedz | cytuj
Kocham ten zakład i Kocham mojego szefa :)
zwykły pracownik - 2009-07-23 13:06:37 odpowiedz | cytuj
i to sie nazywa pracownik podziwiam Cię i twoja powage że mówisz o tym wprost
bubu - 2009-07-23 16:19:07 odpowiedz | cytuj
beneben - 2009-07-18 02:00:34

pracuje sie OK

NIECH KTOŚ ZAŁOŻY ZWIĄZKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tygrys - 2009-07-23 20:50:50 odpowiedz | cytuj
kolo zapomnij o związkach

Manolo - 2009-07-24 11:03:43 odpowiedz | cytuj
powiem tylko tyle że jest zakurwiście gorąco jak w piekle ale ogólnie rewelacyjna praca to poprostu marzenie każdego aby pracować całe życie w tej firmie ,zarobki na najwyższym poziomie , awanse sypią się z rękawa nic nawet nie musisz robić żeby z misek posadzić dupe na krzesełku w biurze ;) nie żle to napisałem musisz być lizakiem żeby awansować ......jedno jest pewne są ludzie i ludziska ale szacunek dla tych którzy tymi pierwszymi pozostają i w żaden sposób ich nie zmienisz a dla konfitur i frajerów( usunięte przez administratora ).ale wszędzie znajdą się karierowicze wchodzący do cynamonowego pierścienia żeby tlko dostać podwyżke 50 groszy ale tak jest w każdym zakładzie pracy zawsze znajdą się jakieś ( usunięte przez administratora )
bubu - 2009-07-24 17:28:30 odpowiedz | cytuj
A to niby czemu ???

zdrapka - 2009-07-24 18:54:40 odpowiedz | cytuj
Dobrze,ze chociaż mamy na zakładzie taki przystojnych i pięknych facetów jak Alojz. Jest naprawde na czym oko zawiesić :)
Piotr - 2009-07-24 19:10:02 odpowiedz | cytuj
Z innej beczki :) nie chce się komuś po pracy śmigać zemną na siłkę do terminatusa,siłka wyposażona w opór samych ławeczek jest 7,karnet normalnie 100 zł załatwię zniżkę 50% na sam karnet jak i na wszystkie możliwe suple.Pomogę dobrać plan treningowy jak i dietę,chodzi mi tylko o towarzystwo i wzajemną mobilizacje bo wiadomo,że samemu to olewka totalna.Treningi by były pon-śro-pia
Precz analfabetyzmowi - 2009-07-24 21:06:22 odpowiedz | cytuj
tygrys - 2009-07-24 20:36:13

zdrapka ma racje,poperam nawet mnie podwiuz.fajny mily i mający jakąs funkcje prawdziwy maczo.pozdro dla alojzika.fanka

PODWIÓZŁ...zainstaluj sobie Firefox-a jak nie umiesz pisać albo pisz w Wordzie i wklejaj
Flaszka+Konserwa+Przepitka :) - 2009-07-24 23:05:40 odpowiedz | cytuj
A ja i tak jutro przychodze na grochowke zakładowa cioci Heleny :) i bede sie starał o lot na marsa budowac domek dla Pana G :D :D :D :D
kunta kinte - 2009-07-25 10:12:04 odpowiedz | cytuj
jak na polskiego murzyna to nie jest tak najgorzej denerwuje kilka rzeczy ale 8g robię swoje resztę mam w 4 literach
anonim - 2009-07-25 22:02:00 odpowiedz | cytuj
podobno jakas flaszkie na zakladzie znalezli, jak myslicie kto to wniosl? moj typ: ktos z utrzymania ruchu
z - 2009-07-25 22:45:05 odpowiedz | cytuj
ile wychodzi sie na produkcji?
anonim - 2009-07-28 14:56:29 odpowiedz | cytuj
no takich jak super wózkowy DAREK N. on chyba ma płacone od ziarenka słonecznika!!! żeby ci coś zrobił muszisz sie go nie źle na prosić. PUPILEK FABIA
Inwigilacja po pracy !!STOP!! - 2009-07-28 18:25:43 odpowiedz | cytuj
Do " Przeczytaj to koniecznie " Przyjacielu nie rob z siebie wielkiego infgormatyka ..... kazdy moze sie dowiedziec bez duzych problemow kto tu pisze .... a po drugie pamietaj ze i Ciebie ktos moze namierzyc i mzoe sie to skonczyc ..... hmmmm napewno tragicznie ...... a po drugie co kogo obchodzi co parcownik robi poza praca ????? to juz w tej firmie jest inwigilacja pracownika po godzinach pracy ????? Boze SFA i COzzi to nie Bog !!!!!! Wiec prosze o nie strszenie dostarczeniem danych do " kogos tam" .... Lepiej niech pisza ludzie na serio co mysla o pracy i o swoich problemach i jak tu jakos przezyc te cholerne lato w tym piekarniku :)
Stefania - 2009-07-28 20:00:21 odpowiedz | cytuj
To ty chyba jesteś pupilkiem Fabiana i wchodzisz pod stół żal ci dupe ściska że Darka lubi Fabio jak ci coś nie pasuje to spytaj sie go czy cie polubi
Darek N. - 2009-07-28 20:13:36 odpowiedz | cytuj
Pyk, ja się dowiem kim jesteś i cała reszta
x