Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polko tech

Pracowałeś w firmie polko tech i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
aa - 2013-10-27 22:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tym syfie wypowiadaja sie ludzie ktorzy juz tam nie pracuja, ja tez bylem pracownikiem tej firmy i mam takie samo zdanie co do tego [usunięte przez moderatora] w ktorym pracuje sie za marne grosze, a kier. szkoda wogole pisac. nie polecam !!!
zdjecie uzytkownika
Operator wielomaszynowy z SL - 2013-11-19 02:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam! Stwierdzilem ze musze tez cos napisac i nie ukrywam ze jest co mowic na temat tego zakladu i po wczesniejszych negatywnych wypowiedziach lub tez personalnych i , czytac zachecic bezrobotnych do zatrudnienia sie w naszym zakladzie bo mysle ze drugiego takiego nie ma, w poblizu jesli chodzi o zaklady produkcji o takich zarobkach i wykonywanej pracy{czyli nie jest zle szczegolnie na projekcie SL robota lekka poczatki moze sa trudne ale kto bedzie chcial pracowac to podola na kazdym stanowisku tak MI! sie wydaje. Projekt EL juz jest troche ciezej, bo jednak trzeba wiecej sily wlozyc i, wiecej czasu na wyrabianie normy, w szczegolnosci, stanowiska takie jak kopyto, prostki i zszywacz na projekcie EL, no i samo to czekanie na suszone wiatrakiem pokojowym sztuki to jest najsmieszniejsza zecz w tym zakladzie oczywiscie pozytywnie przynajmniej mozna sobie polepszyc humor patrzac na takie i wiele innych smiesznych zeczy takze o humor nie trudno w szczegolnosci ze praca po 3 latach i akurat to sie nie zmienilo i to zabawne. A o pracy na projekcie SL sie nie wypowiadam bo ,kazdy tam da rade jak chce pracowac i nie ma innego wyjscia i tyle ze da sie wytrzymac chociaz podniesienie normy o 50 miej wiecej kazdemu by wyszlo na plus wedlug MNIE to chyba najwiekszy czyli szybko zawijajacy czas mysle i kazdy robi sobie spokojnie i w ciagu czyli nie stojac bezczynnie nieraz nawet 30 min.
Takze polecam, Szczegoly zarobkow; 1500 okres proby, a 1800 umowa na czas 2 lata zalezy jak a praca bardzo fajna, ludzie przyjazni i wyrozumiali kierownicctwo rowniez choc sa czasami surowi nie dziwie sie choc sam nie raz podpadlem. Na dzien dzisiejszy firma jest w trakcie rozwoju wporządku!!!! Dodam to moze uwiarygodni ten komentarz, pracuje tam juz 3 lat i nie narzekam czasami nerwy ''Sięgna zenitu'' jak wszedzie ale szybko mijaja. Takze serdzecznie polecam wszystkim szukajacym roboty w tym zakladzie!! Ten komentarz ma na celu tylko zachecenie osob bezrobotnych i NIC WIECEJ!! Przepraszam za dluga rozpiske i lekki analfabetyzm z polskiego nigdy dobry nie bylem oraz za brak przecinkow i zle formulowane zdania.Mysle ze wazniejsze zeczy wymienilem o pracy i zarobkach i 2 glownych projektach dodam ze opocz 2 sa jescze 2 ale tylko na jedna zmiane na rano 6 Pozdrawiam osoby pracujace w tej firmie oby jescze wiecej projektow oraz jeszcze lepszych wykonanych sztuk mniej problemow wiekszej kasy! POZDRAWIAM Kierownictwo
zachecam do proby podjecia pracy w zakladzie. Mysle ze wazniejsze i te mniej wazne inforamcje opisalem dlugo mi to zajelo ale mysle ze bylo warto!
zdjecie uzytkownika
Operator wielomaszynowy z SL - 2013-11-19 03:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomnialem o istotnym , stanowiskowe wchodzi od 100-300 zl zalezy od stanowiska no i co miesieczna premia w wysokosci 100zl co miesiac za dobrze wykonana prace. Na dzien dzisiejszy sa przyjecia. Przepraszam jeszcze raz jesli kogos urazilem piszac dlugo moze nie na temat.
zdjecie uzytkownika
aas22 - 2013-11-19 22:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy są przyjęcia na ten projekt co jest tylko jedna zmiana na 6 rano ? Jeśli tak to jak się przyjąć na to i czy są na to przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
"" - 2013-11-20 11:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aas22 - 2013-11-19 22:47:45]:
jak ni mosz siły to sie nie pchej tu trzeba silnych pachołów na kopyto trzeba (usunięte przez administratora) sie norma 250 szt je co robić
zdjecie uzytkownika
// - 2013-11-25 16:15:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
liderzy bierzcie przykład z Dara jego można nazwać liderem pomaga nam na liniach i jeszcze swoje porobi a reszta to szkoda gadać "co by zrobić żeby sie nie narobić "
zdjecie uzytkownika
h - 2013-11-30 00:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale prosze was synek nic nie robil przez tyle czasu, a teraz troche popracowal i Wy go :swetym ; nazywacie niech porobi na kopycie caly dzien,a nie z doskoku troche tu troche tam ,nierob i nic wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-12-01 11:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aas22 - 2013-11-19 22:47:45]:
hehe nie rozmieszaj mnie z tymi od 100 do 300 przesadziles troche hehe jezeli dostaniesz tyle w tej firmie to mosisz dobrze polizac
zdjecie uzytkownika
anka - 2013-12-10 16:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, a czy przyjmowane są tam kobiety? jak tam praca wyglada tzn na czym polega? i jak z zarobkami na reke? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
zwykły robotnik - 2014-01-31 21:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Operator wielomaszynowy z SL - 2013-11-19 03:35:14]:
Marna reklama. Nie wprowadzaj ludzi w błąd bo wcale nie jest tak kolorowo jak piszesz. Dodatkowo żaden pracownik z produkcji nigdy nie napisałby że życzy sobie normy większej o 50 sztuk ,więc coś mi tu nie pasuje. Ludzie chodzą na chorobowe bo im łapy wysiadają ,a Ty piszesz że jest lekko i przyjemnie ... no i wiatraki do suszenia sztuk są faktycznie śmieszne ...jeszcze nie widziałem żeby kogoś to śmieszyło. Szkoda że nie wspomniałeś o podnoszeniu normy co kilka miesięcy i to zwykle o kilkadziesiąt sztuk ,a wypłaty jakie były takie są. Następna kwestia to dodatek stanowiskowy który traci sie już po 1 dniu chorobowego i premia 100 zł którą większość ludzi dostaje może raz na rok albo wcale. Nie wiem dokładnie na jakim stanowisku pracujesz ,ale polecam Ci któreś z ciężkich stanowisk na EL/FL to może zmienisz troszkę zdanie jak ręce zaczną boleć
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2014-03-04 11:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie podoba się to w biurze możesz wypiaskować papiury do zwolnienia, nikt nikogo na sile nie trzyma. Tylko narzekać potrafią co poniektórzy
zdjecie uzytkownika
Obiektywniejszy - 2014-03-24 21:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obiektywny - 2014-03-04 11:03:31]:
Nie jestem lebrem i dlatego nie zamierzam się zwalniać .Zwracam tylko uwagę na fakt iż nie jest to lekka praca jak mogłoby się co poniektórym osobnikom wydawać.
zdjecie uzytkownika
dsafwer - 2014-07-13 23:14:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będą przyjęcia do Polkotech w Pruchnej ? Czy ktoś orientuje się ? Podobno mają otwierać nowe linie.
zdjecie uzytkownika
robin - 2014-07-14 13:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obiektywniejszy - 2014-03-24 21:18:14]:
zgadzam się z Waszymi opiniami , że praca w Polko Tech nie należy to najłatwiejszych. Nie wierzę , że pracowali tu Ci, którzy piszą inaczej. Chyba , że nie mówimy w tym przypadku o pracy na zakładzie wśród fizycznych
zdjecie uzytkownika
ko - 2014-07-15 22:40:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak by było tak fajnie w tym smiesznym i zalosnym zakladzie to by tyle ludzi sie nie zwolnilo, a zarobki pozal sie borze. Tak to wyglada jak rzadza idioci tym zakladem ktorzy sie na niczym nie znajall
zdjecie uzytkownika
kopytowy EL - 2014-07-16 01:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki do 1900 nawet
robota wcale nie najgorsza

robię tam pół roku i powiem że są gorsze momenty ale ogólnie to nie jest aż tak źle

a co do wypłat, jak widzę co ktoś tu wypisywał to wcale nie jest tak że jeśli 10 wypada w piątek to wpływ mamy dopiero w poniedziałek... to zależy od banku w jakim masz konto

jedni mają w poniedziałek jedni jeszcze w piątek...
zdjecie uzytkownika
ko - 2014-07-17 20:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do 1900 ale brutto chciales powiedziec, chyba za krotko robisz zeby sie wypowiadac, porobisz troch palce cie zaczna bolec to sie wypowiedz
zdjecie uzytkownika
Sasza - 2014-07-22 19:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy jakieś przyjęcia ?
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-02 09:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też chciałabym się dowiedzieć kiedy będą jakieś przyjęcia w Polkotech Pruchna
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-08-02 14:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ko - 2014-07-17 20:26:18]:
jeżeli jest Ci w polko techu naprawdę, aż tak źle to nic Cię tu nie trzyma. Przyjąłeś do fizycznej roboty i myślałeś , że codziennie po pracy będą Cię wysyłać na masaż palców i czego tylko zechcesz? to już wiesz, że to tak nie działa. Jeśli ktoś się nastawia przychodząc tutaj na to, że praca nie jest lekka, ale płacą i można poczuć pewną stabilność to się nie zawiedzie. Jeszcze dla niezorientowanych to polkotech zajmuje się produkcją elementów wyposażenia wnętrz samochodowych takich jak podłokietniki, wykładziny, zagłówki czy wygłuszenia, także typową produkcyjną robotą związaną z branżą motoryzacyjną. Obecnie nie ma żadnych nowych ofert pracy z tego co się orientuje, ale od czasu do czasu pojawia się jakiś wolny etat, także zainteresowani powinni mieć się na baczności i co parę dni sprawdzać jak się mają sprawy związane z wolnymi stanowiskami w polkotechu
zdjecie uzytkownika
Klaudia - 2014-08-02 22:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda bo słyszałam że w sierpniu mają być otwierane nowe linie produkcyjne i liczyłam na zatrudnienie się w firmie Polkotech.
zdjecie uzytkownika
STARA ŚPIEWKA. - 2014-08-03 14:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OCH,JAK MIŁO JEST WEJŚC TUTAJ PO PARU LATACH I POCZYTAC O TEJ "POŻAL SIĘ BOŻE,FIRMIE".CZYTAJĄC WYPOWIEDZI WNIOSKUJĘ ŻE,JAKIE SZAMBO BYŁO,TAKIE JEST.PRZY CZYM MÓWIĄC SZAMBO,UŻYWAM SUBTELNEJ NAZWY TEGOŻ PRZYBYTKU.LUDZIE JAK TO LUDZIE,LUBIĄ POPSIOCZYC I PONARZEKAC. ALE JAK TO ŚWIADCZY O "RZĄDZĄCYCH W ZAKŁADZIE" W KTÓRYM PRZEWINĘŁO SIĘ JUŻ TYSIĄCE LUDZI Z OKOLICZNYCH WIOSEK I MIAST?CÓŻ TO ZA KADRA KTÓRA NIE POTRAFIŁA DO TEJ PORY SKOMPLETOWAC ZESPÓŁU FACHOWCÓW I JEDYNE CZYM SIĘ ZAJMUJE TO ZWALNIANIE POD BYLE PRETEKSTEM CZY MÓWIĄC KOLOKWIALNIE,"ZA G..."(CZYT.BO MI SIĘ TAK PODOBA)Z WYPOWIEDZI WNIOSKUJĘ ŻE NADAL PRACUJĄ TAM CI SAMI KIEROWNICY I LIDERZY LUB TEŻ ICH POPLECZNICY,WSPANIAŁA EKIPA "NA SZWACH" I POJEDYŃCZE OSOBY KTÓRE CZEKAJĄ NA EMERYTURKĘ ALBO TEŻ CI,CO ROBIĄ,BO NIE MAJĄ ŻADNEJ ALTERNATYWY.RESZTA TO "WPADŁAM/EM NA CHWILĘ"I JAK SZYBKO PRZYSZLI,TAK SZYBKO POSZLI.ALBO TEŻ ICH POPROSTU ZWOLNIONO BO SIĘ "WYŻEJ SIEDZĄCYM" ICH GĘBA NIE SPODOBAŁA BĄDŹ ZA DUŻO PRAWDZIWYCH ZDAŃ WYPOWIEDZIELI PRZY NIEODPOWIEDNIEJ OSOBIE.A TO WSZYSTKO W MYŚL STAREGO PRZYSŁOWIA-"PRAWDA W OCZY KOLE".ZERO SZACUNKU I EMPATII DLA SPRACOWANYCH,ZMĘCZONYCH LUDZI ZE STRONY "SIEDZĄCYCH NA STOŁKACH"MOŻNA BYŁOBY TO JESZCZE WYTŁUMACZYC W PRZYPADKU DYREKTORA.Z REGUŁY TENŻE NIE MA POJĘCIA JAK TRAKTUJE SIE LUDZI NA PRODUKCJI.ALE JEŚLI CHODZI O KIEROWNICZKA ZAKŁADU,KIEROWNIKOW ZMIANOWYCH I LIDERÓW TO,SA TO PRZECIEŻ LUDZIE KTÓRZY ZOSTALI POLECENI LUB WYBRANI I POWINNI BYC MISTRZAMI W SWOIM FACHU I WIEDZA CO TO BÓL,ZMĘCZENIE I CIEKNĄCY POT PO PLECACH!!!NIESTETY,JEST TYLKO JEDNA OSOBA W CAŁYM ZAKŁADZIE KTÓRA PASUJE DO TEGO OPISU I ZAWSZE BĘDĘ TWIERDZIC ŻE,TO ONA POWINNA ZAJĄC DRUGIE MIEJSCE W TYM ZAKŁADZIE.MOWA TUTAJ OCZYWIŚCIE O EWELINIE.I UWIERZCIE,NIE NALEŻAŁA ONA DO MOICH ULUBIONYCH PRACOWNIKÓW ALE MAM SZACUNEK DO TEGO,CZEGO SIĘ NAUCZYŁA I NIE MA DLA NIEJ ŻADNEGO PROBLEMU ABY POKAZAC ŻE NADAL POTRAFI ZNALEŻC SIE NA KAZDYM STANOWISKU.W PRZECIWIEŃSTWIE DO M.S.KTOREGO JEDYNĄ UMIEJĘTNOŚCIĄ JEST PARADOWANIE Z POKER FACE I UDOWADNIANIE SAMEMU SOBIE ŻE JEST ZA...TY.A NIC BARDZIEJ MYLNEGO.ON NIE POTRAFI KOMPLETNIE NIC I NA NICZYM SIE NIE ZNA W STU PROCENTACH.NIE ROZUMIEM DECYZJII LUDZI KTÓRZY NADAL TWIERDZĄ ŻE ON SIĘ WOGÓLE DO CZEGOŚ NADAJE...I DOPÓKI TACY PRZYPADKOWI LUDZIE BĘDĄ NA STANOWISKACH,DOPÓTY ZAKŁAD BĘDZIE CIĄGNĄŁ I PRODUKCJĘ I SMRÓD ZA SOBĄ... POZDRAWIAM WSZYSTKICH "STARYCH STAŻEM" PRACOWNIKÓW:)TRZYMAJCIE SIĘ BO TYLKO DZIĘKI WAM TEN ZAKŁAD ISTNIEJE I DZIĘKI WAM NOWI MAJĄ SIE OD KOGO UCZYC.A MATOŁY NIECH SOBIE UZMYSŁOWIĄ ŻE TEORIĘ MOGĄ WSADZIC SOBIE W OTWARTĄ..................................................................KSIĄŻKĘ:)
zdjecie uzytkownika
masakra - 2014-08-03 14:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [STARA ŚPIEWKA. - 2014-08-03 14:19:15]:
ja nie moge...to istnieja w okolicach polko tech jeszcze ludzie ktorzy chca tam pracowac???? tam juz cale rodziny pracowaly i tylko twardziele albo konfidenci zostali.pozdrawiam twardzieli.
zdjecie uzytkownika
qw11 - 2014-08-11 16:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy będą jakieś przyjęcia na magazyn ???
zdjecie uzytkownika
mordek - 2014-08-20 14:50:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam - chcialbym sie dowiedziec jak wyglada w firmie sprawa z kierownictwem? czy to sa ludzie w porzadku czy wszystkowiedzacy bogowie? czy praca jest ciezka i czy warto tam pracowac i jakie sa warunki awansu i jaka podstawowa pensja, z gory dzieks
zdjecie uzytkownika
arias - 2014-08-20 15:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym podjac prace w tej firmie, czytalem i slyszalem duzo o produkcji i osobach nia kierujacych - chcialbym uzyskac informacje o atmosferze panuajcej an produkcji i szefie tego dzialu - slyszalem,ze to niezly cwaniaczek, podobno z roboty mozna wyleciec za byle co i ejszcze potrafia wlepic dyscyplinarke
zdjecie uzytkownika
balaba - 2014-08-21 09:14:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na produkcji praca ciężka, zależy od stanowiska bo kobiety mają łatwą pracę ale mężczyźni ciężką. Najgorzej na kopycie bo musisz naciągać te śmieszne skóry ręczenie kombinerkami i tak około 300 sztuk dziennie. Płaca od 1300-1800zł/rękę w zależności od stanowiska. Jak dla kobiet kasa spoko ale jeśli chodzi o mężczyzn to powinni płacić 2,300zł/rękę bo urobisz się sporo do tego w tym smrodzie bo na hali śmierdzi trującymi klejami. Ludzie jak to ludzie, jak wszędzie marudzą obgadują czasem panoszom się jak smród po gaciach. Kierownictwo pojebane chociaż jest paru co pomogą. Generalnie za takie pieniądze jak nie masz nic innego to idź ale pracował już tutaj chyba każdy, znajomy znajomego, rodzina rodziny a rotacja ciągle jest i pracownicy się zmieniają, to chyba o czymś świadczy.
zdjecie uzytkownika
arias - 2014-08-21 18:00:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki, zainteresowalem sie, bo wrocilem do kraju i chcialbym na poczatek znalezc cokolwiek, pyskaty jestem i na jezyk nie choruje, zwlaszcza jak wiem,ze racje mam, to i sie marwtwie,zeby mnie predko nie wyjebali, i boje sie tej dyscyplinarki, ktos mowil,ze dostal i to przez to,ze zwrocil uwage kierownikowi produkcji- a on ponoc tam bogiem i nic mu zarzucic nie mzona, za to on mzoe zgnoic kazdego, dlatego sie pytam jak to wyglada, prawda to czy przesadzone, ze to taki bezkompromisowy drut?
zdjecie uzytkownika
moderA - 2014-08-22 08:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kobiety biora do pracy na produkcji? i jak wyglada system zmianowy w pracy? i jak atmosfera? czy kobiety- matki nie sa pietnowane np przy zwolnieniach na chore dzieci? czy jest opcja "zamieniania sie" na zmiany, czy dni pracy, na wypadek wywiadowki na przyklad?
zdjecie uzytkownika
daro - 2014-08-22 17:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [moderA - 2014-08-22 08:15:21]:
myślę, że dadzą Ci wybór, że albo chcesz być matką dla swoich dzieci albo pracować na produkcji w Polko Tech, bo mimo wszystko ciężko byłoby Ci pogodzić te dwie sprawy. Firma nie ma nic do kobiet, ale dla ich wygody łatwiej zatrudnić im kogoś o kim wiedzą , że zawsze będzie dostępny wtedy kiedy trzeba
zdjecie uzytkownika
karinaaa - 2014-08-30 19:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze ktoś wreszcie coś o jakiś przyjęciach ??? Kiedy będą ?? Ludzie no napiszcie przecież nic was to nie kosztuje
zdjecie uzytkownika
belek - 2014-09-11 18:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karinaaa - 2014-08-30 19:55:31]:
ale czego Ty chcesz od innych ludzi skoro nie słychać nic o żadnych przyjęciach. Jeżeli będzie wiadomo , że w Polko tech naprawdę kogoś szukają to prędzej czy później ukaże się oferta na portalach z pracą lub na ich stronie. Nic Ci nie da to , że będziesz wiedziała dzień czy dwa wcześniej skoro możesz z miejsca odpaść
zdjecie uzytkownika
MARIO - 2014-09-22 12:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z TAKIMI WWSZECHMADRYMI TO JA BYM NIE CHCIQAL PRACOWAC, JAKBYM NIE MUSIAL, ATMOSFERA JEST TAKA SOBIE , KIEROWNICTWO SIE PANOSZY , ZAPOMINAJAC O TYM,ZE TO MY JESTESMY SILA NAPEWDOWA ICH WYPLAT, DYREKTOR, DYREKTOREM, ALE KIEROWNICZKOWIE TO GOWNIARZE, KTORZY ZDAJE SIE,ZE SZYBKO POZAPOMINALI,ZE PRACOWALI TAK JAK MY, O AWANS TEZ TU NIELATWO, W ZASADZIE NIE JEST TO MOZLIWE, PONIEWAZ WYZEJ WYMIENIENI , MAM WRAZENIE,ZE SWOJE STAANOWISKA PIASTOWAC BEDA DOZYWOTNIO. KTO SIE ZE ZGADZA - LAPKA W GORE- POKAZMY "NOWYM",ZE JEDNAK COS JEST NA RZECZY I LEPIEJ PRACY SZUKAC GDZIE INDZIEJ'
zdjecie uzytkownika
hanssss - 2014-10-09 17:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejeżdżam co dziennie do pracy obok zakładu i obojętnie o jakiej godzinie bym nie jechał to zawsze pełno ludzi siedzi w okół hal, podpierają krawężniki, palą papieroski i widać robota się nie pali w rękach :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-21 18:50:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hanssss - 2014-10-09 17:13:47]:
Ja ,ty żeś widzioł ... chyba jezdzisz koło innego zakładu ,bo pełno ludzi koło hali to było tylko w lecie jak się władza zlitowała i zrobili przerwy 5 minutowe co kilka godzin jak było 30 stopni na hali .
zdjecie uzytkownika
bajlando - 2014-10-30 02:45:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-21 18:50:18]:
no to też mi wielka litość. z drugiej strony nie przedstawiaj się znowu jako taki wielki niewolnik zakładu. Przecież normalne jest , że można sobie pozwolić a przerwę na fajkę. Ale nie jak niektórzy którzy chcieliby te przerwy robić sobie co 10 minut. Taka robota to nie robota i nie dziwie się że o to są wkurzeni
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-30 11:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bajlando - 2014-10-30 02:45:18]:
Nie robie z siebie niewolnika tylko piszę jak jest ,a skoro twierdzisz że na legalu można sobie iść zapalić to przypominam że grozi za to upomnienie i -300zł z wypłaty
zdjecie uzytkownika
ramonaaaa - 2014-11-02 16:04:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeśli ktoś zgłosi że idzie zapalić to rozumiem że kary nie dostanie ? 300zł za zapalenie papieroska, ładny wyzysk panuje w tej firmie ha ha ha :)
zdjecie uzytkownika
mron - 2014-11-17 23:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobre, a kierownictwo tez sie kara za palenie sie pytaaaaaaaaaaaaaaaaaam ????? kierowniczkowie i inne panie???????
zdjecie uzytkownika
parias - 2014-11-26 02:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-30 11:46:03]:
firma dba Ci o zdrowie , a Ty masz jeszcze o to problemy :) osobiście nie przeszkadza mi ten zakaz bo sam nie palę , ale jak czasami widzę twarze osób , które nie mogą sobie zajarać , bo czeka ich kara to się zastanawiam jak długo jeszcze one wytrwają w tej firmie. Póki co na szczęście jeszcze dają radę
zdjecie uzytkownika
racjonalista - 2014-12-15 22:17:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"najważniejsze jest bezpieczeństwo" !!
zdjecie uzytkownika
andre - 2014-12-19 23:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i jak wrazenie po wigilii firmowej?/:)))
zdjecie uzytkownika
dsf3 - 2015-03-11 14:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno zakład ma być na 100% w maju zamknięty, bo nie spełnia norm i wymogów produkcyjnych. Wszyscy zostaną zwolnieni i pójdą na Urząd Pracy :)
zdjecie uzytkownika
omega - 2015-03-25 19:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dsf3 - prawda to? bo szczury z kierownictwa to sie juz przed potopem wynosza, czyli jednak cos w tej plotce jest....a dostal ktos juz wypowiedzenia?
zdjecie uzytkownika
pracownik produkcji - 2015-03-27 23:23:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha śmiechu warte ;) 50 kobiet za nie długo dostanie pracę a tu takie rzeczy piszecie że zakład chcą zamknąć to że ktoś z biura zmienia pracę to normalna sprawa po co ma się tu męczyć? Ludzie przedłużają umowy do końca czerwca niektórzy dostają na stałe zatrudnienie, sle pracuje do końca roku tylko że na jednej zmianie el kończy się prawdopodobnie z końcem maja Ale jeszcze noc nie wiadomo od listopada nowe projekty pokroju el. Błagam piszcie coś z sensem a nie same głupoty ;) pozdrawiam kumatychy.
zdjecie uzytkownika
sdg - 2015-03-29 11:35:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To bardzo dobrze, bo szkoda by było żeby taki zakład zamknęli i tyle osób straciło by pracę.
zdjecie uzytkownika
ed - 2015-05-15 12:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanko a jak z dodatkami ? Jest płacone szkodliwe, nadgodziny, za pracę w porze nocnej?
zdjecie uzytkownika
justynka - 2015-07-10 17:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wydaje mi sie, że wg umowy powinno być płacone albo normalnie albo o jakieś 10, 15% więcej niz stawka godzinowa. Mam nadzieje, że będzie teraz tylko lepiej, bo podobno ma się podnieść tawka minimalna u nich, chodzi oczywiscie o podstawe, ale nie wiem dokładnie od kiedy czy od nastepnego roku czy w tym jeszcze.
zdjecie uzytkownika
niunia . - 2015-12-07 21:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam w polko tech.zaieprzasz jak głupia,zostajesz nadgodziny,przymusowo,a jak wezmniesz pare dni chorobowego to okazuje się ze umowy ci nieprzedłyżą.Obóz pracy.Wypłata szału niema najnisza krajowa.Liderzy tylko chodzą i pytają sie jak ci idzie i czy masz wyroboioną normę,10zł jak wezmną podatek to 7zł a narobisz się jak głupia,no bo oni jakąś coś też z tego mają jak normę zrobisz.Z tego całego zakładu to jalepsza jest ekipa,babki super.No i ten okropny smród z tego kleju masakra.
zdjecie uzytkownika
Doms - 2015-12-08 01:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@niunia jak ekipa jest super to lepiej się pracuje w takiej pracy. Oczywiście, nie jest to prosta robota, ale myślę, że spróbować warto. Doświadczenia chyba dużego nie wymagają.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polko tech

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert