Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polko tech

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-18 23:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zalezy z kturej zmiany jestes
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-01-19 08:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz pracuje na ll zmiane
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-19 15:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To z twojej zmiany lider jest ok, to ten z drugi lata podobno często na góre. A pracować przecież gdzieś trzeba. A ty widocznie za krótko tam pracujesz i jeszcze nie zdążyłeś podpaść u Pana Dyrektora.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2011-01-19 23:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze krutko pracuje ale stac mnie nato zeby mówic prosto z mostu anie oczerniac kogos anonimem bo w pracy jest wszystko ok a tu........
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-20 12:46:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ty dlaczego nie przedstawisz sie? Wstydzisz sie że ta praca ci sie podoba?a może pracujesz na kierowniczym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-20 22:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto tu sie przedstawił? jestem narazie na lini EL i niewstydze sie ze pracuje w polko ((NARAZIE))
zdjecie uzytkownika
,,, - 2011-01-31 12:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobek maly okres probny nie cale 1200 a po okresie probnym okolo 1500 nawet nie 1400 ;/
Dla kogos kto mieszka sam lub z rodzicami to ok ale no nie oszukujmy sie willi z basenem i ferari przed domem nie bedzie. Zarobic by miec na impreze czy nowy telefon i owszem czy cos zjesc
ale nie w restauracji tylko w biedronce;]
Warunki pracy sa jakie sa Ci co tam pracuja wiedzą co mam na myśli, jeśli nie jestes wybredny to dasz rade zabrac karton pod tylek i siedzac na nim zjesc sobie drugie sniadanie. WC 2 TOI TOI i jakas toaleta w "biurze" jak by ocenic wykonywana praca na zarobek i warunki to można powiedzieć że znaleźli murzyna do roboty.Ludzie(pracownicy) jak to ludzie mówia dużo mało wiedzą. Dorosli a zachowują sie jak dzieci w podstawówce. Biegiem na skarge czy na plotki o kims lub o czyms...małe zgranie na lini produkcyjnej. Tylko poszczególne osoby są godne czegokolwiek. Pozdrawiam ekipe z Polko...;]
zdjecie uzytkownika
... - 2011-02-17 21:32:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, tez pracuje w Polko-Tech. Nie mogę narzekać na pracę. Niektórzy ludzie z którymi pracuje powinni zmienić pracę bo jej nie szanują mówię o młodych chłopakach. Brak kultury osobistej nie mówiąc o traktowaniu starszych kobiet. Niejedna matka gdyby widziała jak zachowuje się jej syn padła by trupem.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2011-03-09 06:40:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i jak tam Dzień Kobiet , podobało sie hahahahaha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-30 09:55:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w polko już od dawna,zgadzam się z przedmówcą młodzierz nie ma żadnego wychowania brak kultury osobistej,chęci do pracy,zero zaangażowania w rozwój firmy polko ma dużą szansę na rozwój ale tylko z pomocą wykwalifikowanych procowników...proszę nie piszcie że mało zarabiacie,zarobki adekwatne do wykonywanej pracy!!!too tyle na temat młodzieży natomiast pracownicy starsi nie mówie tu o wszystkich zajmują się plotkami donoszeniem i oczernianiem za plecami na młodzież, kolegów ,liderów kontrolerek na tych ludzi uwarzajcie !- kontrolerki [usunięte przez moderatora] :), [usunięte przez moderatora], one obgadują plotkują i donoszą,natomiast ludzie z lini którzy robią dokładnie to samo -[usunięte przez moderatora] radzę nie mówcie za dużo przy nich bo to wykorzystają przeciwko wam. pozdrawiam młodzież i wszystkich dobrych ludzi z polko ps. liczę na Panią Eweline ona sobie poradzi z tą bandą ! to najlepsza osoba która kieruje tą firmą ! wszystkie te baby bym wawalił na spreja tam ich miejsce za dzwiami!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-03 00:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanów się co piszesz człowieku, wymieniasz osoby, które twoim zdaniem powinni zwolnić ( lub [usunięte przez moderatora] na spreja), a ty sam lepszy nie jesteś pisząc takie bzdury na forum, ( może one nie są święte), pracownik z ciebie też z.a.j.e.b.i.s.t.y czemu cię nie ma w pracy o 9.55 30.03.2011 tylko siedzisz na necie, jeżeli twoja zmiana ma na rano, leber z ciebie i pewnie siedzisz na L4, a z kobiet które wymieniłeś to większość kontrolerki, prawdopodobnie robiłeś buble i dlatego tak ci zaszły za skórę!
zdjecie uzytkownika
pracownik polko - 2011-04-03 00:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Młodzież bez kultury, starsi plotkarze.... a ty jesteś idealny!?
Sprawdzimy kto miał urlop lub L4 dnia 30.03 2011r i będzie wiadomo kto to wypisuje takie opinie o swoim zakładzie i kolegach z pracy!!!
zdjecie uzytkownika
Tallahassee - 2011-04-13 16:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję już w Polko Tech dłuższy czas i sądze że kolega badż koleżanka która nazwała konfidentami panie z SL bardzo się myli ,co prawda sam niejednokrotnie doświadczyłem nieprzyjemności z ich strony, to wiem że nigdy nie poszły do pani Eweliny na skargę .Z drugiej strony obie panie mają wieczne z czymś problemy lecz czy my jesteśmy ideali.Więc proszę was koledzy z lini SL i EL zanim zaczniecie oceniać innych ludzi to lepiej popatrzcie na siebie .to tyle z mojej strony
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-10 13:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam:)co prawda już nie pracuje w tym zakładzie ale miło wspominam cały okres pracy!!!Pozdrawiam wszystkich:) ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2011-06-04 01:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I [usunięte przez moderatora] znowu się zaczeło [usunięte przez moderatora] ! połowa hali wie kto podkablował ewelinie na dwie pracownice i jeszcze przy tym jeden nowy wpadł który nie wiem czy nawet wiedział o zakazie. Wiadomo robota ma być zrobiona, ale ma być jedna drużyna a nie [usunięte przez moderatora].........!!!!! ludzie zastanówcie się że każdy z nas nie jest święty. Pozdrawiam wszystkich pracowników polko poza kapusiami.
zdjecie uzytkownika
meleklkk - 2011-06-15 13:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może odpowiedzieć na parę pytań ?

1.Jak wygląda system zmianowy ? 6-14,14-22 ?
2.Czy można chodzić tylko na rano czy trzeba chodzić na zmiany?
3.Jakie zarobki na początek ?
4.Czy po za podłokietnikami produkuje się w Pruchnej coś jeszcze?
5.Ile obecnie pracowników zatrudnia oddział w Pruchnej ?
zdjecie uzytkownika
pracownik polko - 2011-07-01 02:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie w tej firmie (o ile tą firmę można nazwać firmą a nie parodią firmy) pracuje miesiąc ale rzeczy które się tam dzieją to jest jakaś parodia albo cyrk, np. ostatnio pan dyrektor miał imieniny i dał pracownikom na halę produkcyjną jakieś tam ciastko na poczęstunek, a osły liderzy z panią [usunięte przez moderatora] najpierw zebrali kasę niby na kwiaty czy coś, a później pani [usunięte przez moderatora] ogłosiła wszystkim pracownikom że ci co się składali to mogą się poczęstować ciastkiem a reszta nie, normalnie śmiech czy ta kobieta nie ma wstydu (ciekawe co by powiedział na to pan dyrektor), ale mało tego, na te kwiaty złożyło się kilka osób więc tego ciasta sporo zostało, bo dyrektor dał dla całej zmiany ok. 130 osób, to oczywiście resztę tego ciasta zeżarli ([usunięte przez moderatora] i pani [usunięte przez moderatora] jej przydupasy[usunięte przez moderatora] i spółka, WIEŚNIAKI WSTYD
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2011-07-02 20:41:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
''Pracowniku polko" zacznę od przedstawienia sytuacji o której piszesz w liczbach:
1.Obsada personalna w opisywanym dniu - 126 osób
2.Ilość CIASTECZEK!!!,które otrzymaliśmy w ramach poczęstunku - 60szt!!!
3.Ilość osób,które złożyły się na"niby kwiaty" - 49 !
4.Ilość ciastek,które zostały - ok 15-20szt (notabene talerz z pozostałymi ciastkami został wystawiony na półce na środku hali i można było się częstować z czego nikt nie skorzystał ponieważ dwa dni później pani sprzątaczka zabrała pozostałe resztki do wyrzucenia).
Wobec powyższego jakie masz matematyczne rozwiązanie dla przedstawionych wyliczeń(dodam,że nie można było już podzielić ciastek na pół)?
Pragnąc zaspokoić twoją ciekawość,to wyobraź sobie że mam wstyd-wstyd mi za ciebie!!!Piszesz rzeczy o których nie masz pojęcia,bezpodstawnie obrażasz innych nie szanujesz naszych uczuć!
Przykro mi bardzo,że mam takiego pracownika na zmianie jak również dlatego że tak bardzo się męczysz pracując w tej "naszej firmie,której nie można nazwać firmą i która dla ciebie jest parodią czy cyrkiem".Skoro tak bardzo cię odrzucamy jako kadra obsługująca produkcję i jako firma to pytam co tu jeszcze robisz?
Mam nadzieję że zdajesz sobie również sprawę jakie konsekwencje pociąga za sobą zniesławianie osób?W swoim" poście"obraziłeś wyraźnie 4-ry osoby!
Z poważaniem "kierowniczka Ewelina"
zdjecie uzytkownika
Tallahassee - 2011-07-02 21:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWNIKU POLKO
Mam dla ciebie jedną rade zwolnij się
Po co masz pracować w tym cyrku jakim jest Polko
A także wznoszę kieliszek za tobie podobnych

Na Pohybel [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 19:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupota ludzka nie zna granic
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2011-07-05 22:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten nowy lub nowa pracuje jeszcze? czy go wywalili bo zadużo gadał
zdjecie uzytkownika
Polka z Polka - 2011-07-11 22:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Anonim. Poczytaj, to do Ciebie. Piszesz: "Ktoś mnie poprosił o sprawdzenie firmy POLKO i sprawdzenie waszych możliwości". Kto to? Pewnie taki sam tajemniczy mitoman jak Ty. Piszesz dalej: "kontrakt z głowy, no ale cóż wasza sprawa". Jaki, kurna, "kontrakt"? Przecież ta firma nie zawiera żadnych kontraktów z żadnymi podmiotami gospodarczymi ma swoje dwa stałe projekty i tyle. Widocznie jesteś wielkim i ekscentrycznym menedżerem, skoro kierowałeś się takimi przesłankami decydując o skreśleniu Polko z listy potencjalnych kooperantów. Nie chciałeś nas, bo oczernialiśmy swego pracodawcę. Doprawdy, nigdy nie słyszałam o tym by wybitny i nowatorski menedżer badał kondycję firmy szperając w tym rynsztoku który z goworka uczynić pragną nasi malkontenci. Mimo tego, szkoda że nie dorośliśmy do współpracy z Tobą. Cierpimy z tego powodu. Wróć do nas, o wielki ekscentryku! Daj nam ten kontrakt - pokornie prosimy.
Piszesz też że nie znasz ludzi, których doskonale znasz o czym świadczy to co piszesz. A teraz na serio:
kim jesteś zakompleksiony mitomanie? Trzymaj się lepiej własnego kawałka stołu, trzymaj mocno kleszcze i na dawaj nam "dobrych rad". A swoje kontrakty zawieraj gdzie indziej. Spróbuj za płotem, w Marice. Być może oni już dorośli do współpracy z Tobą i podpiszesz kontrakt na zakup kilograma wątróbki drobiowej z 5-procentowym rabatem. Pozdrowienia z wesołego frontu (lewego), mitomanie z EL`a.
zdjecie uzytkownika
Polka z Polka - 2011-07-11 22:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam dodać: zgadzam się z Twoim mottem odnośnie głupoty. Słusznie zacząłeś wypowiedź. Ortografia też niezła. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-15 16:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie się uśmiałem teraz:) Pozdrawiam starą pake z SL oraz Panią Kierownik!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-07-20 18:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAREK liderem !!!! i po co te szopki,przemówienia jak to jest wiadome kto będzie liderem!!! W sumie Marek już się zachowuje jak lider i czuje się jak lider, naprawdę nie potrzebne te przedstawienia z tymi zgłaszaniami się kto chce zostać liderem. Każdy rozsądny wie że nie ma sensu ten skecz!!! To jest już dawno zaplanowane tylko pani Ewelina nie wiedziała jak to rozegrać ale trudno, ja i tak bardzo szanuje panią kierownik bo jest kobietą na poziomie i umie zarządzać całą załogą na produkcji.Jedno mnie ciekawi, dlaczego od razu było zaznaczone że liderem ma być mężczyzna, można się domyśleć. Nie pisze tej opinii złośliwie tylko tak to czuję i przypuszczam że 99% pracowników tak samo myśli. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW ORAZ panią EWELINĘ.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polko tech
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x