Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o polko tech

zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-05 19:50:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Głupota ludzka nie zna granic
zdjecie uzytkownika
stary pracownik - 2011-07-05 22:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten nowy lub nowa pracuje jeszcze? czy go wywalili bo zadużo gadał
zdjecie uzytkownika
Polka z Polka - 2011-07-11 22:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Anonim. Poczytaj, to do Ciebie. Piszesz: "Ktoś mnie poprosił o sprawdzenie firmy POLKO i sprawdzenie waszych możliwości". Kto to? Pewnie taki sam tajemniczy mitoman jak Ty. Piszesz dalej: "kontrakt z głowy, no ale cóż wasza sprawa". Jaki, kurna, "kontrakt"? Przecież ta firma nie zawiera żadnych kontraktów z żadnymi podmiotami gospodarczymi ma swoje dwa stałe projekty i tyle. Widocznie jesteś wielkim i ekscentrycznym menedżerem, skoro kierowałeś się takimi przesłankami decydując o skreśleniu Polko z listy potencjalnych kooperantów. Nie chciałeś nas, bo oczernialiśmy swego pracodawcę. Doprawdy, nigdy nie słyszałam o tym by wybitny i nowatorski menedżer badał kondycję firmy szperając w tym rynsztoku który z goworka uczynić pragną nasi malkontenci. Mimo tego, szkoda że nie dorośliśmy do współpracy z Tobą. Cierpimy z tego powodu. Wróć do nas, o wielki ekscentryku! Daj nam ten kontrakt - pokornie prosimy.
Piszesz też że nie znasz ludzi, których doskonale znasz o czym świadczy to co piszesz. A teraz na serio:
kim jesteś zakompleksiony mitomanie? Trzymaj się lepiej własnego kawałka stołu, trzymaj mocno kleszcze i na dawaj nam "dobrych rad". A swoje kontrakty zawieraj gdzie indziej. Spróbuj za płotem, w Marice. Być może oni już dorośli do współpracy z Tobą i podpiszesz kontrakt na zakup kilograma wątróbki drobiowej z 5-procentowym rabatem. Pozdrowienia z wesołego frontu (lewego), mitomanie z EL`a.
zdjecie uzytkownika
Polka z Polka - 2011-07-11 22:23:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapomniałam dodać: zgadzam się z Twoim mottem odnośnie głupoty. Słusznie zacząłeś wypowiedź. Ortografia też niezła. Pozdro!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-15 16:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
normalnie się uśmiałem teraz:) Pozdrawiam starą pake z SL oraz Panią Kierownik!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-07-20 18:09:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MAREK liderem !!!! i po co te szopki,przemówienia jak to jest wiadome kto będzie liderem!!! W sumie Marek już się zachowuje jak lider i czuje się jak lider, naprawdę nie potrzebne te przedstawienia z tymi zgłaszaniami się kto chce zostać liderem. Każdy rozsądny wie że nie ma sensu ten skecz!!! To jest już dawno zaplanowane tylko pani Ewelina nie wiedziała jak to rozegrać ale trudno, ja i tak bardzo szanuje panią kierownik bo jest kobietą na poziomie i umie zarządzać całą załogą na produkcji.Jedno mnie ciekawi, dlaczego od razu było zaznaczone że liderem ma być mężczyzna, można się domyśleć. Nie pisze tej opinii złośliwie tylko tak to czuję i przypuszczam że 99% pracowników tak samo myśli. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW ORAZ panią EWELINĘ.
zdjecie uzytkownika
lord - 2011-07-21 22:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak może zostać liderem człowiek, który jest jeszcze na okresie próbnym
zdjecie uzytkownika
Polka z Polka - 2011-07-23 01:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne że liderem może zostać ktoś, kto jest na okresie próbnym, no i co z tego? był już taki jeden i dał radę. Liderem nie zostaje się w nagrodę za przepracowane lata. Bzdura. Lider to ktoś kto wkłada w pracę więcej wysiłku i to niekoniecznie fizycznego ale organizacyjnego, ktoś na kogo firma może liczyć w trudnym momencie, ktoś kto nie widzi problemu żeby za darmo zostać dłużej w robocie, ktoś kto widzi dalej niż na swój kawałek stołu, interesuje sie losem fabryki i zbiera ochrzan zawsze gdy coś jest nie tak. Lider musi mieć talent organizacyjny, musi myśleć, cały czas uważać czy nie braknie skór czy plastików, a za to ma niewdzięczną funkcję, paru wrednych i zawistnych wrogów i tylko trochę więcej grosza. Jedym liderom idzie lepiej a innym gorzej, ale trudno. I tak nie zazdroszcze im. Ja uważam że liderem powinien zostać właśnie Marek, gdyż po prostu się nadaje. Poza tym sporo ludzi z tych poważnie traktujących prace go lubi. Tylko niektórzy zawistni maluczcy nie traktują go jak zdolnego i pracowitego faceta, tylko takiego któremu żona coś załatwia. I co ona mu załatwi, barany? Tyle odpowiedzialnosci na glowie za niewiele wiekszą kasę? Żałosne myślenie. Dobrze że jest tylko kilku takich zazdrośników. Wiecie kto.
zdjecie uzytkownika
Polka z Polka - 2011-07-23 01:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A poza tym na przerwie po tym jak walnęła wiadomość każdy sie zarzekał że to[usunięte przez moderatora] i liderem nie chce być, potem kilku zapytanych i typowanych przez kierownictwo ludzi odmówiło bo się poobrażali. Widać? Sami zmusiliście Ewelinę do tego żeby szukac kogos innego! Z pośród kogo ona ma wybierać? Sami ją zmusiliście a teraz ją obgadujecie, barany.
zdjecie uzytkownika
KaammiiiL - 2011-07-24 15:16:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To są jakieś jaja co się w tej firmie dzieje.Starałem się żeby do Was dołączyć ale nic z tego bo za każdym razem biorą kogoś innego a później kłócicie się że nieroby nic nie robią.Chciałbym pracować w tym zakładzie ale jak czytam te wszystkie komentarze to chyba podziękuję i w trakcie rekrutacji nie zostawię już CV w Waszej firmie..Nie dawno od znajomego który pracuje w tym zakładzie dowiedziałem się że w pracy panuje nie miła atmosfera, kłócicie się o pierdoły, obgadujecie za plecami i nic nie robicie a do tego ciągle narzekacie że mało zarabiacie..Może zwolnijcie się i pozwólcie mi pracować co ? Zarobki po okresie próbnym około 1500zł na rękę może i nie są wysokie ale za to obijanie się w pracy i takie zachowania powinno Wam wystarczyć bo ile byście chcieli zarabiać za tą fuszerkę co odwalacie ? może 3 tyś na rękę ? Skoro nie umiecie pracować i panuje taki burdel to pozwalniajcie tych wszystkich nierobów i zatrudnijcie porządnych pracowników, ludzi którzy chcą pracować. którzy mogli by się przyczynić do rozwoju firmy.Liczę na Was, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gal - 2011-07-24 15:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę ze firma dalej boryka się z problemem debilizmu zakładowego :)
Tak to jest jak sie zwalnia ludzi ktorzy umieli cos zrobic a zostawia tych ktorzy mieli od poczatku ten zaklad w 4 literach :]
Kierownicy chyba lubia robic jeden krok do przodu a dwa do tylu ....
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-07-24 16:08:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam wspominam milo czasy z polko :) mimo tego ze wyleciałem nawet nie wiem za co :P
Firma nie będzie się rozwijać dopóki ludzie nie zaczyna ze sobą współpracować...Tylko jest jedno ale ! nie ma z kim ... Garstka osób kumatych na taki zakład to za mało żeby ogarnąć tyle ludzi którzy robią co dusza zapragnie...Pozdro dla Starej Ekipy Polko !!!
zdjecie uzytkownika
vvoolhaa - 2011-07-24 21:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1.Czy mógłby ktoś z pracowników napisać jak wygląda linia produkcyjna i ile tych linii jest ?

2.Na jakie stanowiska można się zatrudnić ? są to tylko i wyłącznie stanowiska na linii produkcyjnej czy może robicie tam coś jeszcze innego ?

3.Jak wygląda praca zmianowa ? rano, dzień, nocka ?
zdjecie uzytkownika
Chcący - 2011-08-18 08:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wytłumaczcie mi, jak się zatrudnić w tej firmie. Na stronie urzędu pracy ładne ogłoszenie, 25 miejsc - myślę "no to heja, jadym tam". Dla pewności pytam się zatrudnionego tu kumpla, odpowiedź pozytywna "podjedź se tam z papierami to Cię przyjmą". Pełen zapału jade, znalazłem biuro (wow), a tu[usunięte przez moderatora]! "na dzień dzisiejszy nie przyjmujemy".
Może ja czegoś nie wiem, a może brak doświadczenia (to miała być moja pierwsza praca) doprowadziło do tej sytuacji. Proszę tylko żebyście mnie nie linczowali za takie podejście:) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
:) - 2011-08-29 12:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olej ta firme dobrze ci radze :]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-30 15:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc.A ja mysle ze[usunięte przez moderatora] to najbardziej falszywa zmija z przyklejonym usmieszkiem na twarzy.my sobie mozemy gadac,pyskowac,wysmiewac z podejmowanych decyzji tak przez nia jak i przez naszych\"pozal sie Boze [usunięte przez moderatora]\" a ona i tak zrobi co chce i co sie jej podoba.a jesli nie ona sama to wyreczy sie wiecznie nawalonym najwiekszym leserem w tej firmie(zgadnijcie o jakim[usunięte przez moderatora] mowie?:) lub wszystkowiedzaca [usunięte przez moderatora] ktora \"niby pracuje\"nawet w najwieksze swieta,niedziele,soboty,[usunięte przez moderatora]nadgodziny albo poprostu wyjezdza na slowacje z... kim? no wlasnie!!!!!!!!!! z [usunięte przez moderatora]!!!! Ciekawe tylko dlaczego wiekszosc ludzi na naszej zmianie nie mialo nawet pojecia ze potrzebuja kogos na ten wyjazd? kto wiec wybral lub podjal decyzje ze to wlasnie \'\'NIBY PRACUJACA\"[usunięte przez moderatora] i \'\'WSZYSTKONISZCZACY PARTACZ I LOVELAS [usunięte przez moderatora] w jednej osobie maja tam robic poprawki? przeciez te dwie osoby nic nie potrafia!!!!!!!!!! wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd nasza droga kierowniczko.ciekawe ile ta cud-parka dostala za dniowke?a moze to tajemnica?wiele dziwnych i decyzji podejmowanych przez liderow i nasza kierowniczke doprowadzaja do coraz wiekszego niezadowolenia,zmeczenia,zwalniania sie z pracy lub odpoczynku na L-4.jeszcze chwilke a sami bedziecie musieli uczyc sobie nowych pracownikow bo nas-starych juz nie bedzie.i tutaj powstanie OGROMNY PROBLEM bo...WY NIC NIE POTRAFICIE!:(poza[usunięte przez moderatora] czego sie nie chwyci,zepsuje a [usunięte przez moderatora] za nic sie nie chwyta bo...? a bo nie i juz!!!! powywracalo im sie juz calkiem w glowach i to za zgoda naszej kierowniczki.umyla rece i pozwolila tym glupkom rzadzic a sama siadla za biurkiem i jakby co,to ona o niczym nie wie.my za to wiemy ze gdy liderem zostanie jej [usunięte przez moderatora] to smiechu bedzie kupe.po pierwsze z niej a po drugiez niego:)ale czy ONI sie tym beda przejmowac? nie ma takiej opcji.bo to cwaniacy i maja jak i nas tak i nasze wypowiedzi....poprostu w d...4.czyz nie nasza kierowniczko? i nie probuj nam wmowic ze LIDER nie musi pracowac bo przypomne ci inne przypadki,innych liderow ktorzy MUSIELI isc na linie bo jeszcze nie byli w pelni swiadomi na jakim stanowisku sie znalezli:)LIDEROWANIE(PISZE O SL) TO....TOTALNE NIEROBSTWO NA OCZACH INNYCH PRACOWNIKOW,CWANIACTWO,BEZCZELNOSC I CO NAJGORSZE..[usunięte przez moderatora].a jeszcze tak niedawno stali ci LIDERZY od siedmiu bolesci na linii i o ile pamietam tez [usunięte przez moderatora]umieli:) dla [usunięte przez moderatora]to najlepsze stanowisko ale czy na nim sie znajdzie to tylko wie [usunięte przez moderatora]do dziela wiec kierowniczko! pokaz kto tu rzadzi!!!
zdjecie uzytkownika
drugi podlokietnik - 2011-08-30 15:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc twojej wypowiedzi przeczy drugiej czesci[usunięte przez moderatora]to najwiekszy nierob i nieudacznik.to cwaniak i obibok a w tym wieku to wstyd.bo jesli on taki pracowity,pomocny i wogole naj,naj...to dlaczego nie zostal"kims" do tej pory?kim byl w poprzednim zakladzie? czy wogole pracowal?patrzac na jego zapal do pracy[usunięte przez moderatora]chyba musi byc straszny wstyd.az tak ogromny ze nie moze patrzec juz na to i szybko musi zrobic go liderem bo jak juz ktos napisal wczesniej,liderzy to najwieksze nieroby.dlatego [usunięte przez moderatora] madrze mysli.zrobi meza liderem i koniec roboty!!! po co sie chlopina ma meczyc a ona wstydzic za takiego nieroba?
zdjecie uzytkownika
tos - 2011-08-31 19:30:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ty nie jesteś fałszywa/y skoro w robocie przytakujesz, uśmiechasz się a później tu takie obelgi wypisujesz, miej odwagę i powiedz co myślisz prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
3y5h45h4eghg - 2011-09-04 21:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te Wasze wpisy to jestem już w 100% przekonany że za żadne skarby nie poszedł bym robić do takiego [usunięte przez moderatora]Jesteście żałośni wiecie ? Co dziennie przejeżdżam samochodem koło Waszego zakładu i widzę jakie buractwo tam pracuje to się nie ma co dziwić.Dorośli ludzie a zachowujecie się jak stado bachorów..Jak się czyta te Wasze wpisy to szkoda w ogóle gadać, banda buraków.
zdjecie uzytkownika
Pannareekk - 2011-09-05 15:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z Panem powyżej :) Nie tylko w samej Pruchnej śmieją się z buractwa jakie odwalane jest w tym zakładzie.Tak to jest jak się zatrudnia leniów po znajomości więc co się dziwić.Atmosfera w pracy jest bardzo zła a ludzie jak by mogli to by się pozabijali o 2 zł ( opowieść kumpla który pracuje w tym zakładzie )
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2011-09-06 09:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gratuluję buraki wpisów i inteligencji. Do pieliście swego? o to wam [usunięte przez moderatora](słowo niecenzuralne usunięte przez autora wpisu) chodziło? Piszcie dalej takie bzdety to jeszcze się lepiej będzie pracować(albo udawać że pracujecie)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-09-06 10:16:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dawno tu niebylam ale chyba dobrze bo to co czytam to jest nie dopomyslenia ze mozna byc tak wrednym jak macie sie tak zle to sprubujcie pracy w sigit w Skoczowie to sie dowiecie jak wloch traktuje zaloge i ze za byle przewinienie musza chodzic w pomaranczowych fartuszkach jak przeczkolaki. Dajcie spokuj juz tym plotkom chycie sie pracy bo szkoda tylko ze przez was cierpia inni ucziwie pracujcy ludzie.Jesli ktos zTYCH pracownikow niewie to czyta te wpisy cala POLSKA i nietylko. CIAL POZDROWKA DLA CALEJ ZALOGI dla tych co wypisuja te brednie tez bo nauke skonczyli na gimnazjum ZAL MI WAS
zdjecie uzytkownika
Operator Kombinerek - 2011-09-08 09:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie wyluzujcie najlepiej wypowiadać się na forum to czemu jak była gadka ostatnio o tych komentarzach nikt się nie wypowiadał ?? a jak jesteście takie chojraki to idźcie do (usunięte przez administratora) i do biura żeby zrobić zebranie na hali i powiedzcie co was boli. Bo jak do tej pory to tylko te wasze komentarze tutaj przynoszą więcej Złego niż dobrego a i jeszcze coś to do "robów" nie wiem dlaczego oczerniacie innych skoro normę i tak się wyrabia przynajmniej na liniach na których są pracownicy którzy pracują ponad miesiąc wiadomo ci co krócej jeszcze się uczą ale starsi stażem pomagają Możne w rzeczywistości TO WY się (usunięte przez administratora) i tyle dziękuje Dzień dobry
zdjecie uzytkownika
jygguhfioehfueif - 2011-09-09 20:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiec poco pracowac w tym zakładzie skoro jest tak zle poprostu isc tam gdzie jest lepiej to takie proste .Pozdrawiam PRACOWITYCH
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2011-11-03 11:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z wypowiedzią przedmówcy, ostatnim czasem nadużywa swoich praw niszcząc przy tym relacje pracowników i demotywuje nas do pracy, chciałbym również przypomnieć że wszystkie te problemy zaczeły mieć miejsce odkąd w szeregach pracowników pojawił się jej małżonek który na dobrą sprawę nie dość że ma "dwie lewe ręce" to aby odwrócić swoją uwagę od jego lenistwa i braku umiejętności do wszelkiej pracy, donosi na kogo tylko może i wymyśla co tylko mu do głowy przyjdzie a Pani kierownik ślepo w to wierzy, równocześnie nie chcąc przyznać jaki z niego le..... dalsza wypowiedź nie ma sensu gdyż ten co ich nie zna to i tak nie zrozumie co się tam dzieje natomiast całej reszcie która miała możliwość poznania tej uroczej pary życze powodzenia i żeby trzymali się razem i nie pozwolili (usunięte przez administratora) sobie na głowy. Pozdrawiam wszystkich pracowników tej jakże w ostatnim czasie przykrej zmiany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie polko tech
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x