brak logo

UNI-ART firma prywatna W.Malik

Katowice

Opinie o UNI-ART firma prywatna W.Malik

pracownica 2010-04-26 15:54:41
Nie do końca zgadzam się z poprzednimi opiniami. Pracuję tu od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Wypłatę zawsze miałam na czas.
Exire sp. z o.o. 2010-06-20 17:18:56
Jest to profesjonalna firma i bardzo mili pracownicy. Wyceny z dnia na dzień, bardzo dobre maszyny i środki. Można na nich polegać. Polecam Uni-Art W. Malik z Katowic.
pracownik 2012-08-30 18:46:27
ta firma mało płaci nie szanuje dobrego pracownika
pracuś 2013-04-10 22:55:15
Wypłata na czas tylko jaka z miesiąca na miesiąc coraz mniejsza pomniejszana przez pracodawcę bez powiadamiania pracowników.
próbka 2014-02-13 16:16:43
przy próbie zatrudnienia obiecano -umowe zlecenie i 8zł brutto.Przepracowałam 23 godz.i oznajmiono zemi nie zapłaca ,zal mi pracodawcy pewnie mu brakuje na czynsz i musi dozbierac
Bea74 2014-03-15 21:58:22
Byłam miło zaskoczona, fajna firma, bardzo dobra atmosfera... Polecam!
zyga 2015-04-20 16:56:05
firma kiepska nastawiona na wyzysk pracowników szczególnie niepełnosprawnych a zarządzana przez miernych pełnosprawnych ,opinia że na czas są wypłaty to nie łaska a obowiązek- ostrożnie,wykorzystają i zwolnią
szczesliwa 2015-05-15 11:45:20
Ja akurat pracowałam w firmie syna pana W.Malika który myśli że dając umowy pracownikom i zabierając im godziny wypracowane i pieniądze myśli że daleko zajedzie z tymi środkami jakie mają i z takim poszanowaniem dla pracowników jakie mają nie wróżę mi powodzenia przykro mi panie Krzysztofie to nie pokój 311AB.
2
BE 2016-07-18 13:53:12
Nie polecam pracy w tej firmie. Wykorzystują ludzi, obrażają nawet wulgarnie sam właściciel nie mówiąc już o jego żonie. Zatrudniają najlepiej niepełnosprawnych wtedy na umowę o pracę, żeby zgarnąć więcej pieniędzy z PFRON-u ,a inni to tylko umowa zlecenie albo o dzieło. Pracownicy dla nich to debile i wierzcie mi wiem co mówię, brak jakichkolwiek zahamowań. Żal mi tylko tych ludzi niepełnosprawnych a szczególnie tych ze stopniem znacznym z zaburzeniami umysłowymi bo traktują ich gorzej niż zwierzęta.
staszeko 2016-07-18 13:54:48
wydaje mi się, ze na początku jak do nich idziesz to jest normalna umowa zlecenie, ale spokojnie potem po okresie próbnym mozna liczyć na wiecej jednak.
Zostaw swoją opinię o UNI-ART firma prywatna W.Malik - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNI-ART firma prywatna W.Malik