brak logo

SANIMEX SP.J.

Gliwice

Opinie o SANIMEX SP.J.

anonim 2010-08-05 21:57
po pierwsze nie jestem stary! jestem kobieta i nie jestem stara..widze ze bronisz wlasciela..nie ma jak to [usunięte przez moderatora]..hehhe

anonim 2010-08-05 22:07
Kurcze nie wiedziałem ze w końcu taki wątek o sanimexie..ja pracowałem tak kiedys..i jako pracownik czułem sie jak śmieć
1
pracownik sanimexu 2010-08-05 22:23
Witam, jestem pracownikem Sanimexu i nie ujawnie swoje tożsamości..ale zgadzam się że ta praca jest chora..cały czas szukam nowej pracy. I nie chodzi mi o kase która i tak jest marna w porównaniu do tego co robia moi znajomi w innych firmach i dostaja więcej....Atmosfera pracy jest taka jak jest...pracownicy sani wiedzą...
1
Aneczka 2010-11-04 16:05
a ile to jest mało?
ile zarabia się w Sanimexie i co należy do twoich obowiązków?
u nas trzeba wyrabiać limity sprzedaży a to nie jest fajne.
Były 2010-12-03 15:35
Pracowałem tam kilka lat
.
Jako pracownik firmę traktowałem , po japońsku , czyli jako tako .
Wiadomo -człowiek gdzieś musi zarabiać
na chlebek ;)
Jak mówią- wszędzie lepiej gdzie nas nie ma - dlatego podjąłem decyzję o zmianie pracy . Mimo ,że w nowej firmie jest super nie jednokrotnie mam wątpliwości czy dobrze zrobiłem odchodząc z Sanimex-u.
Z perspektywy czasu
oceniam firmę hmm.... firmę .Firma to ludzie i szefostwo , które ją tworzy .
Więc tych ludzi oceniam bardzo dobrze .
Dziękuje ,że znosili mnie tyle lat ;)- szczególnie koledzy .
Pozdrawiam całą załogę .
P.S. Do Ciebie marudo ;) - jesteś tam pewnie[usunięte przez moderatora] , który uważa się za pępek świata , któremu sama ma lecieć manna z nieba - ZA ROBOTĘ SIĘ BIERZ ,A NIE CZAJ ZA SZAFAMI ;)
Marek 2012-07-21 22:51
Dziwna firma...włascielowi wydaje się ze pracownik powinien dziękować mu na kolanach że tutaj pracuje.. Poza tym programy szpiegowskie od komputera po pewnie telefon. Nie polecam pracy w tej firmie
architekt 2013-05-06 17:59
Specyficzna firma, jak jest sprzedaż to nie szanują współpracowników, jak jest gorzej to zaraz telefony, szkolenia ... kpina. Cały program współpracy z projektantami jest mało poważny i nieprofesjonalny. Liczy się tylko sprzedaż, nie jest ważne kto ją zrobi i jakimi metodami. Atmosfera tam chyba nie jest najlepsza, dyskretne narzekanie, pretensje, zazdrość i plotki kto z kim śpi ... Tymczasem konkurencja działa i wie jak przyciągnąć i utrzymać najlepszych :-)
JTD 2013-05-09 18:39
(usunięte przez administratora ) Wartośc tych wyjazdow jest żadna, tym bardziej ze robi to z budzetu producentow. Jaki jest prawdziwy poziom i wiedza zwiazana z tematem wyposażenia najlepiej swiadcza wpisy na Facebooku, zero polotu a teksty tak dretwe, że nikt tego nie rozumie. Zalosne !
sg 2013-06-06 02:14
JTD - 2013-05-09 18:39:56

(usunięte przez administratora ) Wartośc tych wyjazdow jest żadna, tym bardziej ze robi to z budzetu producentow. Jaki jest prawdziwy poziom i wiedza zwiazana z tematem wyposażenia najlepiej swiadcza wpisy na Facebooku, zero polotu a teksty tak dretwe, że nikt tego nie rozumie. Zalosne !
widzę, że niepochlebna opinia o właścicielu szybko została usunięta, prawda boli ?! super atmosfera, powodzenia !
piotrekŻ 2014-01-10 20:34
firma ok szef ok zarobki ok a do tych co najwiecej marudza trzeba pracowac walczyc o klijeta a nie ukrywac sie z szafami i na magazynie
2
Skuzi 2014-02-07 23:25
Walka o klienta to kłamanie ludzi i wmawianie im czego potrzebują?
Czy skakanie sobie do gardeł bo wypłata to % od zarobku?
I wreszcie czy sprzedając też pracujemy fizycznie?
2
Klient 2014-06-01 16:45
Pracownicy ukrywają nie podają klientom gdzie można kupić dobre tańsze produkty polskich fabryk np Opoczno, Paradyz, Polclorit itp.. Nie polecam Sanimexu- drogo i nie szanują ludzi.
1
Iksa 2014-07-10 21:40
No chyba sobie żartujesz. Który sprzedawca w sklepie powie Ci, gdzie kupić taniej. Totalny strzał w stopę
2
AAA 2014-12-04 09:35
Co prawda to prawda. Podpisuję się pod tą opinią. Chciałem tam pracować, bo wiecie jak nie ma pracy to człowiek różne miejsca odwiedza ale na szczęście to inaczej się ułożyło.
Żartowniś 2015-01-08 23:55
A skąd wiesz że w torcie są wisienki a nie gówno?
jerry 2015-05-17 22:47
Racja, najlepiej zwalic wszystko na pracownika gdy cos nie pasuje ...
zarzadenia ktorych trzeba sie trzymac a jak przyjdzie co do czego ze jednak to zle zarzadenie bo nie sprawdzilo sie to wina pracownika.
szef to najlepiej jakby wsadzil wszystkim w tylek szpiega z podsluchem ktorego stara sie wedle mozliwosci instalowac gdzie popadnie.
ktos go kiedys zalatwi z tymi podsluchami
2
Piotrek Ż 2015-05-25 20:50
wszystkie negatywne wpisy to bzdura! pracowlem w tej firmie,co prawda na serwisie ale jak do tej chwili nie znalazlem lepiej platnej pracy.Nadmieniam ze prawie 8 lat temu zarobilem ponad 3000 tys zl.Szefostwo jak to szefostwo ma swoje wady i zalety.Niestety przez swoja glupote stracilem ta prace, po raz drugi a wiec pretensje moge miec tylko do siebie
paputek 2016-02-13 18:20
Tragedia.
Szef,GURU - osoba wszystko wiedząca najlepiej. Głucha na argumenty, sugestie wszelakie. Pracownicy - niewolnicy, traktowani jak śmiecie. Atmosfera pracy jak na przyjęciu żałobnym.
Luigi 2016-03-21 20:32
Umowa opiewa na kwotę niższą niż najniższa krajowa + premia uznaniowa. Co w praktyce oznacza, że mogą z Tobą zrobić wszystko.
Manipulowanie ludźmi i mobbing to rzecz do której trzeba tutaj po prostu przywyknąć.
Nawet ustalone zasady w praktyce nie istnieją a na dodatek są równi i równiejsi. Finał tego jest taki, że wszyscy skaczą sobie do gardeł.
Chaos kontrolowany jeśli mogę to tak nazwać.
hco 2016-05-13 17:46
Masz rację @Jajo. No i nie wydaje mi się, by zatrudniali tutaj na tak marne zarobki, gorze od najnizszej krajowej. Tym bardziej, że firma oczekuje doświadczenia od swoich pracowników.
Bonifacy 2017-05-23 13:47
Witam podobno są przyjęcia w Gliwicach ktoś wie jaka atmosfera w firmie i jakie zarobki ?
Zostaw swoją opinię o SANIMEX SP.J. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SANIMEX SP.J.