T Komp

Bydgoszcz

Opinie o T Komp

Nick 2010-05-19 22:57:56
( usunięte przez administratora ) Pracuję w firmie T Komp dłuższy czas i napiszę to w ten sposób. ( usunięte przez administratora ). Firmę budują przede wszystkim ludzie, a o zespole T Komp nie można powiedzieć złego słowa.
( usunięte przez administratora )
Co do wynagrodzenia- każdy jest kowalem własnego losu. ( usunięte przez administratora )?
Pozdrawiam i powodzenia życzę
2
Nick 2010-05-21 03:08:22
( usunięte przez administratora ) Firma ta jako jedyna może poszczycić się najbardziej prestiźowymi nagrodami (min. Polską Nagrodą Jakości, wręczonym dzisaj certyfikatem ISO 9001 oraz utrzymanym od 2007 roku statusem złotego partnera Microsoft). Co do szkoleń obecnie firma przystępuje do realizacji wartego przeszło 0,5 mln projektu szkoleniowego.( usunięte przez administratora ). Pozdrawiam.
1
gość 2010-07-05 10:36:57
Kiedyś jako potencjalny kandydat slyszałem o tkompie kilka faktów od pracowników pracujących tam wiele lat. Dosłownie skopiuję teraz starego maila:

1. Firma daje bardzo duże możliwości jeżeli chodzi o zdobycie doświadczenia
2. Stawia na młodą niewymagającą kadrę( usunięte przez administratora ) 3. Super zespół pracowników
( usunięte przez administratora )
MarcinOS 2013-06-17 19:51:24
Zarobki nie są najgorsze, tym bardziej w dobie kryzysu:) - dobra firma dla świezo upieczonych absolwentów uczelni, jako pierwsza praca. (usunięte przez administratora)
1
madeo 2013-11-12 15:06:48
Stabilna firma, a na wyniki trzeba po prostu sobie zapracować.
2
board 2013-12-08 16:52:27
Standard to 3 m-c okresu próbnego. Kolejna umowa jest na rok a trzecia umowa zgodnie z prawem jest już na czas nieokreślony. Oczywiście są też odstępstwa tj. Jak jesteś w dziale handlowym to czas trwania okresu próbnego zależy od Ciebie (pierwszy sukces, którego miarą jest sprzedaż kończy ten czas. Może więc on trwać zarówno tydzień jak i rok). Jeżeli jesteś programistą i pokażesz na okresie próbnym, że jesteś bardzo dobry to szefostwu będzie zależało aby od razu związać Cię umową na czas nieokreślony. Zdarzają się również uzasadnione sytuacje gdzie umowę na czas nieokreślony otrzymuje się na prośbę samego pracownika, np. gdy jest to niezbędne do uzyskania kredty hipotecznego.
board 2013-12-09 11:55:25
Standardem jest: okres próbny trający 3-mc, następnie umowa na 1 rok (stabilizacja) oraz trzecia umowa zgodnie z prawem jest już na czas nieokreślony. Od tej reguły są też odstępstwa. Jeżeli jesteś handlowcem to okres próbny zależy od Ciebie tzn. jego koniec zależy od pierwszego sukcesu, którego miarą jest pierwsza sprzedaż (może on zatem trwać zarówno tydzień jak i rok). Jeżeli jesteś bardzo dobrym i uzdolnionym programistom to po standardowym okrsie próbnym szefostwu będzie zależało aby od razu związać Cię umową na czas nieokreślony. Zdarzają się też uzasadnione przypadki, że umowę na czas nieokreślony zawiązuje się wcześniej niż standardowo np. wówczas gdy jest ona niezbędna pracownikowi do zakupu mieszkania przy kredycie hipotecznym.
RobaQ 2013-12-27 22:14:37
jutek, szkolenia są ciągle :) nie ma szans by się rozwijać bez szkoleń i to jest zależne od postępów danego pracownika. Jak sam zauważyłem, część osób nie rozwijających aplikacji walczy w kierunku kontktu z klientem i umiejętności interpersonalnych. To zależy do jakiego działu trafisz :)
RobaQ 2013-12-29 20:15:18
Obecnie walczę ze szkoleniami wewnętrznymi. Co dalej na razie za dużo nie przewiduję bo sam jestem trenerem tematów sprzedażowych i ma kilka szkoleń na koncie. Szkolenia produktowe - wewnętrzne są w czasie pracy więc płacą czasem poświęcanym na szkolenie :). Inne - zgłaszasz i indywidualnie podejmują decyzje. Czasem płacą czasem masz zgodę i możesz się szkolić w czasie pracy a czasem - jak są nie po linii stanowiska - urlopik :)
board 2013-12-30 14:04:01
W opinii z 2010 jest o tym wspomaniane, że od 01.01.2011 do 31.12.2012 firma realizowała bardzo duży szkoleniowy projekt unijny. Projekt ten obejmował olbrzymią masę szkoleń dla każdego działu. Najwięcej szkoleń dotyczyło programistów. Każde z tych szkoleń było zakończone certyfikatem. Szkoleń było tak dużo, że pod koniec były one realizowane prawie "na siłę" bo wszystkim się już one przejadły. Obecnie czekamy na kolejny taki projekt. Niezależnie od szkoleń dofinansowanych z UE są realizowane szkolenia zgodnie z bieżącymi potrzebami.
scotty 2014-03-19 15:24:03
na ich stronie jest masa ofert pracy w programie "wehikuł czasu". Całkiem dobrze wyglądają te stanowiska
board 2014-03-19 20:14:14
@kajman, @jutek: w odpowiedzi mogę już teraz potwierdzić, że kolejny duży projekt szkoleniowy został w zeszłym tygodniu zakwalifikowany do dofinansowania. Wynika z tego, że czeka nas znów odlbrzymia dawka szkoleń.
RobaQ 2014-03-20 23:30:40
HeHe :) i znowu projekcik do przodu :) Praca Praca Panowie:) Zapraszamy do Firmy z Tradycjami.
Kamil 2014-03-24 13:32:06
@scotty w odpowiedzi mogę napisać, że nie tylko stanowisko, ale cały projekt - Wehikuł czasu. Trochę się pochwalę, ale swego czasu znaleźliśmy lukę na rynku w oprogramowaniu do do tworzenia oprogramowania. Nie ma tego jeszcze nikt na świecie i z dużych i z małych. Nikt na to jeszcze po prostu nie wpadł! Jednak co najważniejsze mamy pomysły jak to zrobić. Do tego musimy przeprowadzić duże prace B+R by zbadać czy faktycznie. Na to wszystko dostaliśmy dofinansowanie z NCBIR i nasz projekt nie tylko dostał dofinansowanie pośród wielu innowacyjnych projektów w kraju, ale został bardzo wysoko oceniony przez kilku niezależnych naukowców. Jest to szansa na zrobienie czegoś o czym wielu z nas marzyło od dawna. Czy się uda? Czy nikt nas na świecie nie wyprzedzi? Nie wiem. Wiem tylko, że takiej szansy, jakkolwiek bardzo górnolotnie to zabrzmi, w życiu zawodowym nie mieliśmy i ją wykorzystamy.
ps Tak, jeszcze szukamy osób do takiego "lotu na Marsa" i w sumie mam prawie całą załogę, ale jeszcze coś tam zostało ;-)
RobaQ 2014-06-28 11:13:12
Czytaj na stronce tkomp.pl :)
RobaQ 2014-06-30 14:15:10
kiepas - zawsze są trzy zdania o firmie. Dwa podobne to te pracujących i odchodzących z firmy za porozumieniem stron. Trzecie zdanie - tych którym zabrakło pomysłów na pracę w kulturze i piszą by poprawić swoje samopoczucie :).
Pierwsze Twoje pytanie to dziennikarskie pytanie o wszystko i o nic :).
Co chcesz wiedzieć konkretnie. Atmosfera - sami ją kreujemy i to jest atut firmy. Potrzeby kreują klienci, osoby współpracujące i kierownictwo firmy np. w projektach TKomp. Realizacja to już "elita" firmy czyli pracownicy(Ja w tej grupie się znajduję :)). Masz wiedzę to spróbuj do nas dołączyć. Na pewno proces rekrutacji ją solidnie zweryfikuje. My na prawdę staramy się być bardzo dobrzy w tym co robimy i o takie opinie walczymy u klientów.
RobaQ 2014-10-16 01:49:30
Kos i a co wiesz o innych firmach? Jak napiszę że PHcze leżą i pachną to mi uwierzysz? Trzeba walczyć o klienta bo PH utrzymują rozwój firmy. Jak leżysz i pachniesz to nie aplikuj. My gramy w zespole i walczymy o dobre imię Firmy którą reprezentujemy a profesjonalizm i dobra relacja z klientem to podstawa do dalszej pracy i sprzedaży. Nie ważne co pozytywnego napiszę bo i tak nie uwierzysz. Jedno jest pewne: jesteś inny niż my i potrafisz się pokazać z dobrej strony to zapraszam zmierz się z nami. TKOMP to firma z tradycjami a takich firm jest nie wiele.
RobaQ 2014-10-30 14:35:35
Hmmm kosi. Może powiem inaczej. Melonik zostawię pracownikom Aliorbanku to ich kultura bankowości.
Tak jestem Kimś i w dodatku potrafię czytać ze zrozumieniem. Nie oceniam Ciebie a wyciąganie się w taką pisankę prowadzi do konfliktu.
Potrafisz pracować i masz wiedzę - sprawdź się w procesie rekrutacji. TKomp ma swoją markę i spore doświadczenie.
1
RobaQ 2014-11-13 09:05:26
Michał wedle życzenia. Pracujemy w rodzinnej atmosferze. Do dyspozycji: Sala szkoleniowa, Basen, Salon relaksacyjny z Morskim akwarium, Parking dla samochodów oraz rowerów, Prysznic, Wana, 3xWC. Badania rozliczane bezgotówkowo. Praca w rozwija. Pracodawca to człowiek nie zwierze - szanuje ludzi którzy pracują i bardzo dba o relacje. Wszystkich zna i rozmawia z pracownikami. Masz problemy stara się pomóc by je rozwiązać ale oczekuje lojalności. Sam mam pewne hobby - jestem nauczycielem i Państwowym egzaminatorem zawodu Technik Informatyk. By uczyć poprosiłem o zgodę i ją otrzymałem. That All.
ash 2014-11-19 22:37:51
Dajcie spokój.. Pewnie nie tylko mnie śmieszą wypowiedzi RobaQ'a. Ten basen i salon relaksacyjny z akwarium.. Padłem. Ty tak poważnie?
No i ten szef który dba o relacje, proszę Cię.. :D
3
RobaQ 2014-11-20 20:26:39
W sumie ash to taka technika na "zdechł rybę". W sumie ilość WC się zgadza, akwarium oceniczne też. Prysznic mamy i rowery mają swoje miejsce. Dyrektor firmy na serio rozmawia z ludźmi i ja może to pomaga. Mam nadzieję, że resztę mi wybaczcie bo mnie troszeczkę poniosło. Klimat jest ok a i co najważniejsze dla kosi ja tu pracuje.
ash 2014-12-06 13:11:18
Latmi, mogę tylko powiedzieć jak to wygląda z punktu widzenia programisty. Jeśli masz jakiekolwiek doświadczenia i liczysz na adekwatne do niego zarobki to raczej rozejrzyj się gdzieś indziej. Jeśli jeszcze studiujesz lub kończysz studia i miałaby to być pierwsza praca to można próbować. Zobaczyć przez jakiś czas jak tam się pracuje, obyć się trochę i po roku spokojnie można uciekać z perspektywami na normalne pieniądze.
board 2014-12-26 19:18:44
Może warto uzupełnić informacje o ofercie bo zmienił się w tym roku sposób wynagradzania. Do bazowej pensji jest możliwość wypracowania sobie dodatkowo premii projektowej. Osoby które się sprawdzają, są skuteczne i dobrze współpracują z ludźmi są zapraszane do projektów. Kto uczestniczy w projekcie razem z zespołem ma do podziału premie za dobry efekt. Do tego jeśli dana osoba się rozwija zdobywa nową wiedzę, wówczas rośnie jego pensja podstawowa. Dla osób które tego chcą i mają ku temu predyspozycje jest możliwość pójścia w stronę zarządzania i bycia mentorem w zespole (Scrum master). Jest to oczywiście również dodatkowo wynagradzane. Dla programistów którzy szukają jeszcze innej drogi, jest możliwość realizowania się w Dziale rozwoju. To udział w projektach B+R, najczęściej są to projekty rozwojowe, dofinasowane, dłuższe o zupełnie innej charakterystyce niż komercyjne. Tam powstają produkty o których jeszcze nikt nie słyszał. Potrzebne są tam specyficzne umiejętności co oczywiście również jest osobno premiowane. Do tego co jest standardem w IT: jest też premia za polecenie pracownika wartego zaufania, i który się sprawdzi u nas, premia uznaniowa (np. za ekspresowe wykonanie), laptop i szkolenia dla programistów (nie tylko techniczne). Warto dopowiedzieć, że to co dana osoba może uzyskać nie jest to związane ze stażem, a z tym co dana osoba reprezentuje, co może nam zaoferować i jakie ma plany na swoją osobę u nas. Dlatego też każdy kandydat na programistę piszę kod na miejscu, tak by miał pewność, że jego koledzy z którymi będzie współpracował w przyszłości w projektach, to nie osoby z przypadku, a osoby które na prawdę coś potrafią.
1
programista 2016-05-25 11:31:43
Jest oferta pracy na programiste javy: http://www.tkomp.pl/lang-pl/programista.html jakiego rzedu wynagrodzenie moge liczyc?
t.exe 2016-09-05 11:34:04
Pracowałem w T Kompie.
Ekipa super, w większości młodzi ludzie. Świetna atmosfera, dobre warunki do pracy.
Pracowałbym do dzisiaj, gdyby nie zarobki. Niestety, na kokosy nie można liczyć.
borys 2016-09-05 12:52:47
Wiadomo, że warto ale jak myślę, że w dużej mierze liczy się tutaj doświadczenie jakie masz, osobie, która zaczyna nie zaproponują takiej stawki ale komuś kto się zna już tak więc z negocjowaniem to trzeb wiedzieć po prostu kiedy można @hgjhk
Zostaw swoją opinię o T Komp - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie T Komp