brak logo

Naftobudowa s.a

Jasło

Opinie o Naftobudowa s.a

anonim 2009-05-04 12:01:16
Zarobki w naftobudowie są marne ,można nawet wyciągnąć 8-zł na godzine brutto.A na wyjazdach zagranicznych jest tak że do ostatniego dnia obiecują większe pieniądze a dzień przed podpisaniem umowy okazuje się że jest tyle co było.Poza tym jest niewielka różnica pomiędzy spawaczami a monterami ,a wiadomo uprawnienia spawalnicze kosztują więc lepiej jechac jako monter .poza tym spawacze z poza firmy sa tam dyskryminowani przez współpracowników.A ogólnie to walcie nafte bo sa lepsze firmy na rynku gdzie nie nauczycie się pić w pracy,robić fuchy kierownikowi,i gdzie inni koledzy traktuja cie normalnie a nie jak rywala
anonim 2009-05-23 13:31:48
w jasle pracownicy obgadywali raz kolegów z krakowa nażekali na nich ile wlezie ,ale ja pracowałem z krakusami i muszę stwierdzić że są dobrymi fachowcami i znają się na robocie a to właśnie jaślaki są tymi gorszymi i nie są takimi fachowcami jak krakusy do pięt im nie dorastają ,mogli by się wiele od nich nauczyć ,krakusy traktowali mnie normalnie jak kolege z pracy i dobrze się z nimi pracowało ,czego nie można powiedzieć o jaslakach.może po prostu boją się tego i wstydzą się że ktoś jest lepszy od nich i starają się zwalczać ,ale w kontaktach z krakusami są mili ,mówią te brednie tylko jak osoby zainteresowane nie słyszą ,mogli by się zachowywać jak dorośli,ja jak coś mi się w kimś nie podoba to mu to muwie ,no ale jak powiedzieć komuś w oczy nieprawdę???????
anonim 2009-05-27 16:44:46
ale ogólnie jest wesoło jak niedawno pewni wizytatorzy znalezli w szafce flache to potem prezes komisyjnie wszystkie otwieral znalezli tyle rozmaitości że szkoda gadać ,a materiału na fuchy tyle że na złomie w przysiekach musieli dodatkowe wagny zamówić ,troche szkoda bo se imadła nie zrobiłem.ale o jednej szafce prezes zapomniał ,tej na mistrzówce co stoi nad umywalka z krzyrzykiem ,jakbyś przyszedł z raną to na pewno nie było by tam nic do zaklejenia ale do dezynfekcji i owszem ,rozmaite gatunki ,do wyboru do koloru.moim zdaniem czystki zaczyna się od góry ,ale to niewiele dało bo dalej jest to samo tylko bardziej się chowaja ,a pozatym to tradycja tej firmy a tradycji sie nie zmienia.Poza tym wcale się im nie dziwie bo za 8 zl na godzine to tylko się uchlać i na szatni posidziec
anonim 2009-07-07 19:42:12
Wszystkie te opinie są pisane przez młodych,niedoświadczonych i mających wielkie ambicje ale chyba tylko finansowe sądząc po ortografii.Pracuje w tej firmie juz ponad 20 lat.Nie jestem ani krewnym ani znajomym dyrektora czy kogokolwiek z tzw. góry. Z racji wykonywanego zawodu mam mozliwość obserwacji tego co dzieje sie na hali montażowej w Jaśle i częściowo musze sie zgodzić z tym co przeczytałem we wcześniejszych opiniach.Chodzi o alkohol z tym ze opinie te są mocno przesadzone.Picie na pewno nie jest tak powszechne i w takim stopniu jak to opisano.Co do stosunków międzyludzkich to nie jest również tak źle.Jak to w dużej grupie ludzi różnie to bywa ale ogólnie uważam że sytuacja jest dobra. A młody spawacz czy monter może sie dużo nauczyć tylko trzeba chcieć pracowac a nie liczyć na wielkie zarobki od momentu podjęcia pracy.Ja po 20 latach mam stawkę nieco ponad 10 złotych a chyba mam nieco większe doświadczenie niż gość po kilku miesiącach pracy.Co do stosunków na delegacjach czy wyjazdach zagranicznych to nie spotkałem się z jakąś dyskryminacją młodych ludzi.Bzdura wierutna.Ogolnie wygląda mi to na pisane przez ludzi którzy czują się rozżaleni prawdopodobnie po zwolnieniu.
1
anonim 2009-08-05 14:20:52
Ja też pracuję w tej firmie, bez układów, bez znajomości i być może nie jest to firma rewelacyjna, ale dużo się można w niej nauczyć- wbrew wypowiedziom jednego z anonimów, pracuje w niej duża grupa naprawde dobrych fachowców i fajnych ludzi z którymi dobrze się współpracuje.
1
janusz 2009-12-21 14:26:47
oj Jaslaki cos nie bardzo o Was pisza, no ale jeszcze sie taki nie urodzil coby wszyskim dogodzil. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora]
krk 2013-07-02 10:23:20
Naftobudowa się rozpada, nie ma kontraktów, roboty, zwalniają.
denis 2013-07-07 13:42:16
Cale Jedlicze,Jasło,Gorlice, Montonaft jest do likwidacji dzwonili z Warszawy do biura
anonim 2013-07-08 09:40:56
W Krakowie była seria zwolnień w dyrekcji.Dyrektor [usunięte przez moderatora].Byly ogromne nieprawidlowosci w Jedliczach.Brygada "ekierki" jeszcze tam pracuje ?
antoni 2013-07-11 10:11:37
Praktycznie Natobudowa jest do likwidacji szczeglnie Jedlicze,Jaslo
alex 2013-07-14 17:22:26
Musisz dzwonić i się dowiadywać.Ale raczej bedą ograniczenia.Większość kumpli przechodzi do MAGI w Krakowie.
anonim 2013-07-24 14:14:34
To prawda ze zwolnili SLYNNEGO DYREKTORA [usunięte przez moderatora] ?
anonim 2013-07-28 15:56:00
Prawda były dwa trupy w Holandii zero BHP
lokis 2013-10-04 20:12:54
witam,byłem na kontraktach,na litwie i w holandii,gdzie zdarzyły się te potworne nieszczęścia,prowadzący projekt to nie dyrektor,w mojej pamięci będzie zawsze [usunięte przez moderatora],człowiekiem bez zasad o zerowej kulturze osobistej.jeśli szukacie kasy-polecam rurociąg tapi,pracy na15 lat i kasa ogromna pod kuratelą usa.pozdrawiam.
lokis 2013-10-04 20:35:18
dyrektor b. i kilku cwaniaczków o dziwo coś próbują sklecić ale niech w pamięci kolegów pozostaną jego urocze pogadanki przed rozpoczęciem prac,a potem praca do upadłego,albo von,na twoje miejsce już czeka stu innych.tapi to proiekt od pierwszych liter tadżikidtanu,afganidtanu,pakistanu,indii.to rurociąg wraz z systemem rafineri,stacji pomp,spalarni odpadów i elektrowni.mnóstwo spokojnej pracy i nadzór bhp,foremanów i menager-projekt wyłącznie USA nie dyrektora [usunięte przez moderatora]
muniek 2013-11-12 17:17:26
Ta firma dyrektora to NAFTO z Katowic.Za krótlie nogi do USA
jarek 2013-11-19 09:35:54
Opinia idzia za nimi.Gdzie tak kiepscy zajda zlecenia /
anonim 2013-11-24 12:06:25
Dyrektor zabral swoja brygadę do Katowic ?
1
kapitalna pani kapitan ewa 2015-02-16 17:19:19
cześć kochani, ja już kiedyś pracowałam przy produkcji i montażu pieców przemysłowych więc myślę że bez problemu dam sobie radę w Naftobudowa s.a, lubię taką pracę chociaż bardzo kobieca nie jest.ciekawi mnie, oni podobno dołączają do siebie 7 spółek jakichś, czy to0 ma jakiś wpływ na zatrudnienie i warunki pracy?
emilek 2016-05-12 12:27:37
no kobiety też są u nich noralnie przyjmowane, a na pewno najczęściej do biura, bo też tam jest sporo pracy. Faceci to na typowo fizyczne stanowiska jak np. na produkcje z tego co wiem.
Zostaw swoją opinię o Naftobudowa s.a - Jasło
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Naftobudowa s.a