logo Omega Kancelarie Prawne

Omega Kancelarie Prawne

Warszawa

Opinie o Omega Kancelarie Prawne

dżej 2014-04-06 18:35
Jak długo trwa oczekiwanie na prowizję?
5
Omega 2014-04-14 20:25
Zapraszam wszystkich zainteresowanych współpracą do wysyłania zapytań na moją skrzynkę e-mail: odszkodowania.omega@poczta.pl
Szczerze doradzę i wyjaśnię. Poszukuję osób z całej Polski, bez wzgędu na wiek i wykształcenie.
1
dżej 2014-06-11 17:04
Po 4 miesięcznej pracy pierwsz zlecenia zaczęły powoli dochodzić do skutku. Trwa to naprawde długo i niestety byłem zmuszony zrezygnować z kancelarii, bo musiałem z czegoś żyć...
Poza tym, praca naprawdę fajna, ale pieniędzy nie widać bardzo długo.
1
agent 2014-07-11 12:24
Współpracuję z Omegą już od jakiegoś czasu. Współpraca układa się dobrze. Z tym brakiem pieniędzy nie do końca jest tak. Owszem na wypłatę pieniędzy trzeba poczekać, aż kancelaria wygra sprawę, ale mają system zaliczek i można dostać część pieniędzy przed. Poza tym zwracają pieniądza za paliwo.

Praca specyficzne ale fajna.
agent 2014-07-28 10:30
Zgodnie z umową, jeśli Kancelarii nie uda się uzyskać odszkodowania przedstawiciel nie zwraca zaliczki.
A praca specyficzna, bo dotyka specyficznej i trudnej materii jaką są wypadki. Często to są zadośćuczynienia za śmierć najbliższych, czyli temat bardzo bolesny i emocjonujący.
Agnieszka 2014-10-29 14:57
Dlaczego moja opinia została usunięta? Czyzby Pan prezes się czegoś wstydził?
4
realistka 2014-10-29 22:15
A cóż to za tandetne bzdury ...słuchajcie jak się chce zarobić to trzeba uczciwie pracować a nie wymyślać problemy sobie i pracodawcom ...czy to w Omedze czy innej firmie zamiast skupiać się nad problemami trzeba je rozwiązywać i uczciwie pracować!!!
2
byłypracownik 2014-10-30 10:52
Pracowałam w Kancelarii Omega długo. Jak każdy miałam gorsze i lepsze chwile, ale nie żałuje. Zdobyłam niezbędne doświadczenie zawodowe, które pozwoliło mi na rozwinięcie dalszej kariery.
mity 2014-12-11 18:42
Poszukują kogoś na stanowisko doradcy klienta. Oferują: Atrakcyjne wynagrodzenie prowizyjne;Szkolenia przygotowujące do pracy na stanowisku;Jasno sprecyzowaną ścieżkę kariery;Możliwość współpracy w oparciu o umowę zlecenie lub umowę agencyjną;Szansę doskonalenia zawodowego w oparciu o najlepsze prakty. Czy ktoś przyjemność pracować tam i mógłby napisać jak to wyglada w praktyce? Warto aplikować?
ja 2015-03-04 17:21
Zapraszam do współpracy wszystkich aktualnych i byłych współpracowników Kancelarii Omega, bardzo wysokie prowizje, zaliczki do 2000 zł. Łódź i okolice.
Interesuje Cię współpraca wyślij imię i nazwisko, miasto oraz nr telefonu na adres:
twoje.finanse.lodz@wp.pl
2
KAORA 2015-03-05 13:50
Czy istnieje w wynagrodzeniu podstawa w tej kancelarii czy same prowizje?Chodzi mi o dział windykacji??
ola 2015-05-12 11:54
niestety były pracownik ma racje. sodoma gomora, ubóstwo
3
Gość 2015-08-12 21:52
Ciągła rekrutacja i wymiana pracowników jest dowodem, że pracodawca jest dobry? pracowałam, były pracownik ma rację. Nie polecam.
1
Basia 2015-08-26 06:29
jestem po rozmowie rekrutacyjnej w Białej , nie wiem jeszcze czy mnie wybiorą, ale zaproponowali mi 1,5 tys.na początek. Przy czym pracowałam wcześniej u notariusza, gdzie otrzymywałam kwotę jak na stażu. Nie ukrywam wiele się tam nauczyłem, więc może dlatego lepiej zostałam oceniona.
Gość 2015-08-28 20:58
Hm, co do wynagrodzenia- ciekawe jak szybko usłyszysz, że takiej rozmowy nie było - powodzenia
1
gość 2015-09-24 06:23
sypie się jak choinka po trzech królach = brak słów dla pracownicy edyta.m. Omega Siedlce
Mecierewicz 2015-10-07 21:21
Jedno wam mogę napisać i zaufajcie źródło pewne i bardzo wiarygodne a mianowicie mecenasi Omega Kancelarie w Siedlcach, Białej i Warszawie czyli centralach firmy zarabiają wiele tysięcy zł ....
Bez urazy mgr prawa, administracja itp osoby szczególnie te bez doświadczenia przynoszą firmie 1500 zł to mają 1500 zł. Reasumując zacznij od 1500 idź na aplikacje zostań radcą i zarabiaj 1500 x ...kilka szkoda stękać lepiej się rozwijać.
też tu pracowałam 2016-02-18 19:47
OCIEKAĆ !!!
Kocia 2016-08-03 20:18
Witam,
doszło do pewnych zdarzeń, gdzie winny był jeden z pracownikow tej Kancelarii, ale oczywiscie tak kompetenta osoba nie poniosla zadnych konsekwencji( chodzi tutaj zwlaszcza o sporządzanie umów, odpowiedzialność poniósł zwykly pracownik bez wykształcenia prawniczego).
Prezes posiada wiele "twarzy" dla jednych jest mily dla drugich jest oschły.
Zastanówcie sie nad praca w tej Kancelarii.
A jesli chodzi o miesieczne rozliczenia to niemam zastrzezen.
troll 2016-09-14 13:51
daj adres blogu kolego z chęcią zobaczę co tam słychać na temat Omegi bo tutaj cały czas prawdziwe posty są usuwane
1
nick 2016-09-16 16:20
Wpisz w google i znajdziesz.
ach 2016-10-20 16:34
klientów nie klijentów...pani...hmmm...mecenas
Megaluz 2017-01-04 22:03
Człowieku nie przejmuj się tymi wpisami. Idź na rozmowę i musisz sam się zorientować czy to Ci pasuje. Trzeba wypytać o wszystko, chociaż firma solidna ale zawsze trzeba się przygotować. Pamiętaj, że wszystkie ustalenia muszą być na papierze wówczas jesteś zabezpieczona na najgorsze
Zuzanna 2017-02-28 10:31
Widzieliście aktualną ofertę pracy na stanowisko sekretarki? Pracował ktoś w tym charakterze w firmie Omega Kancelarie Prawne? Co możecie powiedzieć o warunkach zatrudnienia i atmosferze w firmie?
andre 2017-03-01 20:42
Bardzo słaba kancelaria, brak porządku w papierach. Nie polecam!
3
Zuzanna 2017-03-02 08:37
@andre mógłbyś powiedzieć coś więcej o Twoich wrażeniach z pracy w firmie? Długo pracowałeś w Omega Kancelarie Prawne?
Nilsen 2017-04-24 21:40
Nieprawda
Szymon 2017-04-24 21:46
Hejka miałem doświadczenie z omega i nie polecam szybko zmieniłem na codex i jest super polecam pracuje już rok
2
Monia 2017-05-07 18:07
Omega Kancelarie Prawne - zawsze obronią się swoją pracą
Zuzanna 2017-05-30 13:02
@Szymon Wątek ten służy do zostawiania opinii tylko na temat firmy Omega. Bardzo proszę o zostawianie komentarzy dotyczących innych w firm w odpowiednich wątkach.
Chętnie natomiast dowiemy się więcej o Twoim doświadczeniu z pracy w Omega oraz dlaczego nie poleciłbyś innym tej firmy. Ważne jest żeby pamiętać, że to co sprawia że Tobie nie odpowiada praca, dla innych osób może nie mieć aż takiego znaczenia. Dlatego też warto pisać konkretnie, co takiego w firmie się dzieje.
były pracownik 2017-06-09 09:47
Nie polecam... Kiedyś, jeszcze kilka lat temu gdy pracowali tam odpowiedni prawnicy - było OK, obecnie mam wrażenie, że "pseudo mecenasi" z łapanki biorą się za szkody i inne sprawy, a jedyne na czym się znają to jak skutecznie odwlekać realizację spraw...
Do tego nie płacą w terminie... Zdecydowanie nie polecam!!!!
1
Maniolek 2017-06-18 15:19
Omega Kancelarie Prawne komuś weszły w drogę i zabierają klientów dlatego niektórzy próbują ich zdyskredytować.
kajtek 2017-06-27 23:17
klienci sami uciekają , agenci tez
1
Zuzanna 2017-06-28 15:37
@kajtek
piszesz, że agenci odchodzą. Mógłbyś napisać jak duża jest ta skala odejść? Co jest głównym jej powodem?
Pracownik 2017-07-25 16:12
Powód jest prosty: brak wypłat
1
Izolda 2017-07-25 18:04
Chyba ktoś jest inspirowany do pisania negatywnych opinii. Kancelaria, która ma dużo oddziałów z cała pewnością poradzi sobie z finansami. Może ktoś nie zasłużył na kasę ?
Zuzanna 2017-08-09 15:01
Czy w takim razie firma została zgłoszona do PIP-u @pracownik? Skoro pracodawca nie wypłaca wynagrodzenia to podlega kontroli, która powinna usunąć wszystkie nieprawidłowości. Dajcie znać jak sprawa się rozwija ze względu na aktualne oferty pracy, którymi interesuje się wiele osób.
Kaz 2017-08-13 19:58
Nie wiem jak z pracownikom ale klientom przetrzymuje pieniądze
Mania 2017-08-15 12:45
@Pracownik Jeśli oskarżasz firmę o brak wypłat to może napiszesz kiedy jej nie dostałeś? A może zostałeś zwolniony i teraz oczerniasz firmę? Rozliczeń z klientami nie znamy i trudno to ocenić więc nie pisz bzdur.
Zuzanna 2017-08-21 07:21
@Kaz w jaki sposób firma przetrzymuje pieniądze klientów? Możesz opisać tę sytuacje jaśniej? Każda merytoryczna wypowiedź jest ważna bo wnosi dodatkową wartość do dyskusji.
Madzia 2017-08-25 13:51
Zuzanna a Ty pracowałeś czy zamierzasz pracować w omedze?
polecam https://kancelariecustos.pl/o-nas/
Marian 2017-08-25 22:30
Omega Kancelarie Prawne z całą pewnością nie pozwalają sobie na jakieś dziwne zachowania. Idealnych firm nie ma i każdy o tym doskonale wie. Najważniejsze to pracować tak jak dla siebie a efekty takiej pracy dla firmy przełożą się również na pracowników.
Zuzanna 2017-08-29 16:43
@madzia, pełnię tutaj rolę moderatora forum zatrudnionego przez serwis gowork, więc z Omega Kancelarie Prawne, nie miałam do czynienia jeśli chodzi o zatrudnienie. Bardziej chciałabym ułatwić innym podjęcie pracy tutaj przez poznanie jej warunków, wiesz coś w tej kwestii?
Polak 2017-09-06 13:51
Bo Kancelaria Omega to rzeczywiście intytucja zaufania publicznego, z wybitnymi etycznymi osiągnięciami. ogarnij się
1
Zuzanna 2017-09-06 15:23
@Polak, jeśli uważasz inaczej to napisz, każdy będzie wtedy mógł zrozumieć Twój punkt widzenia. Wiadomo, że nie każda firma jest święta i każdy będzie mógł coś powiedzieć na jej temat negatywnego. Ważne tylko żeby podać swoje uzasadnienie i argumenty.
Maria 2017-09-13 10:59
Mam takie osobiste założenia, że jak pracuję to robię to jak tylko najlepiej potrafię. Może warto spróbować?
mensz 2017-09-18 15:36
Witam,
kancelaria Omega wypowiada w trybie natychmiastowym umowy współpracy, nim te wypowiedzenia dotarły do współpracowników, już zostali Oni pozbawieni możliwości dostępu do systemu komputerowego umożliwiającego wgląd do rozliczeń . Działając w ten sposób kancelaria nie chce wypłacić prowizji z pozyskanych klientów swoim współpracownikom. Zdecydowania nie polecam współpracy z tą firmą ( pomimo, że współpracowałem z nimi przez 3 lata). W tej chwili po prostu starają się zabrać ludziom wynagrodzenia za ich wykonaną pracę.
Zuzanna 2017-09-21 15:39
@mesz, a okres wypowiedzenia? Jeśli to były umowy o pracę to czy takie praktyki są w świetle prawa legalne? Jeśli tak to, przecież macie pełne prawo do dochodzenia i odzyskania tego na co sobie w trakcie pracy zapracowaliście, a Omega ma obowiązek do wypłacenia zaległości.
Madzia 2017-10-02 08:34
ciekawy, poruszony aspekt, jak jest wynagradzany taki moderator? ma etat, czy dostaje prowizje od podkręcania tematów? czy są też tzw. pozytywni moderatorzy? Jaki cel ma gowork by zatrudniać takich moderatorów? czy można pracować zdalnie na tym stanowisku?
Waldi 2017-10-04 19:19
Nie uwierzę, że kancelaria prawna niezgodnie z prawem wypowiada umowy o współpracę. Musiały być jakieś powody. Generalnie to wszędzie tak jest, że dostęp do komputera czy wszelkich innych kont zostaje zablokowany. Rozliczenia zawsze można przeprowadzić!
Zostaw swoją opinię o Omega Kancelarie Prawne - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Omega Kancelarie Prawne