brak logo

DARRO

Toruń

Opinie o DARRO

niechciany 2013-11-08 15:41:57
Obiecuja umowe o prace a potem odwracaja kota ogonem i daja w najlepszym wypadku umowe zlecenie,a jak sie czlowiek upomni o swoje to go zwolnia bez powodu.Zatrudnia sie człowiek do pracy na myjni a robi wszystko inne,wozi towar do lakierni,auta do serwisu,bramy na montaz itp. itd.
4
maciej 2015-04-24 14:52:28
Miałem zacząć pracę w w/w firmie,pierwsze 30 sekund rozmowy z niejakim Sosnowskim Mariuszem-odradzam,wystarczy za wizytówkę tej firmy.Omijajcie z daleka,częstotliwość ogłoszeń o prace anonsowanych przez tą firmę ,świadczy o tym że nie jest to przyjazna firma dla pracowników.
2
Andrzej 2016-02-11 12:29:23
Witam,
Panowie nie wiem czy mieliście pecha, czy jak, ale ja trafiłem na bardzo dobry kontakt i po okresie próbnym dostałem normalną umowę. Szef jest wyrozumiały, ale wymaga rzetelnej pracy - jak się komuś nie chce robić to nie ma się co dziwić... pozdrawiam!
3
Mariusz 2016-02-11 12:32:10
Ja polecam tę firmę również, zamówiłem co chciałem i otrzymałem w terminie, monterzy byli zadowoleni i ja też wszystko chodzi, jak trzeba:)
rewelka
2
Dominik 2016-02-11 12:39:20
Moja opinia o współpracy i realizacji zamówienia również jest bardzo dobra i szczerze polecam tę firmę.
2
Maciej 2016-02-12 14:41:03
Ja akurat wracam tutaj ponieważ wcześniej sprawdzałem opinie i chętnie podzielę się swoją - zamówiłem okna Dobroplastu i nawet były szybciej a my nie mieliśmy jeszcze przygotowanej budowy wszystko się odbyło bez problemu montazyści super dla tego postanowiłem wrócić i napisać opinię po fakcie montażu.
2
klient 2016-02-12 14:42:41
Jestem bardzo zadowolony - ta firma świetnie się sprawuje jako serwis, sprzedaż i montaż! Nie wiem, czy konkurencja nie pisze negatywów, żeby zniechęcić.
2
Aśka 2016-02-12 15:24:03
Polecam wszystkim zainteresowanym, pracuję w firmie już ponad 15 lat i naprawdę bardzo mi się podoba, jak ktoś ma pytania to może do mnie pisać na priv: mam-asi@wp.pl
pozdrawiam
2
Klient z Torunia 2016-02-15 17:27:26
Super wszystko - polecam!
1
bajka 2016-02-15 17:28:54
wszystko zrobili jak chcialem, szybko i sprawnie
1
maras podeman 2016-02-16 18:24:11
Polecam tę firmę ponieważ skorzystałem z ich usług na bramy i napęd i jestem bardzo zadowolony z każdego punktu realizacji. Polecam każdemu kto chce być pewny terminu i jakości.
klient 2016-02-16 18:24:58
polecam
oszukany przez darka 2016-02-16 21:08:04
Wiem co czujesz. Niestety takie postepowanie zaczyna sie od samej gory. Nie polecam tej firmy jako zrodla zarobku.
1
ohohoh 2016-05-07 15:56:04
Ja też uważam, że taka osoba jest w stanie rozwijać się w takiej firmie, nawet jeśli jest specem w tym co robi @tur.
Nc.V 2016-10-24 19:55:27
Obsługa klienta w Bydgoszczy to jakiś dramat!

Kierownik niekompetentny, nieodbierający telefonów w przypadkach reklamacji, niedotrzymujący nagminnie terminów, niesłowny!

Samo wykonanie bramy ok, ale omówienie czegokolwiek bądź wizyta serwisantów po wykonanej robocie i oczywiście zapłacie, to horror.

Firma nastawiona na zysk, bez pokrycia w świadczonych usługach, a kierownik w okręgu bydgoskim to porażka!
1
Nc.V 2016-10-24 19:55:38
Obsługa klienta w Bydgoszczy to jakiś dramat!

Kierownik niekompetentny, nieodbierający telefonów w przypadkach reklamacji, niedotrzymujący nagminnie terminów, niesłowny!

Samo wykonanie bramy ok, ale omówienie czegokolwiek bądź wizyta serwisantów po wykonanej robocie i oczywiście zapłacie, to horror.

Firma nastawiona na zysk, bez pokrycia w świadczonych usługach, a kierownik w okręgu bydgoskim to porażka!
1
Zostaw swoją opinię o DARRO - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DARRO