brak logo

DARRO

Toruń

Opinie o DARRO

niechciany 2013-11-08 15:41
Obiecuja umowe o prace a potem odwracaja kota ogonem i daja w najlepszym wypadku umowe zlecenie,a jak sie czlowiek upomni o swoje to go zwolnia bez powodu.Zatrudnia sie człowiek do pracy na myjni a robi wszystko inne,wozi towar do lakierni,auta do serwisu,bramy na montaz itp. itd.
5
maciej 2015-04-24 14:52
Miałem zacząć pracę w w/w firmie,pierwsze 30 sekund rozmowy z niejakim Sosnowskim Mariuszem-odradzam,wystarczy za wizytówkę tej firmy.Omijajcie z daleka,częstotliwość ogłoszeń o prace anonsowanych przez tą firmę ,świadczy o tym że nie jest to przyjazna firma dla pracowników.
3
Andrzej 2016-02-11 12:29
Witam,
Panowie nie wiem czy mieliście pecha, czy jak, ale ja trafiłem na bardzo dobry kontakt i po okresie próbnym dostałem normalną umowę. Szef jest wyrozumiały, ale wymaga rzetelnej pracy - jak się komuś nie chce robić to nie ma się co dziwić... pozdrawiam!
4
Mariusz 2016-02-11 12:32
Ja polecam tę firmę również, zamówiłem co chciałem i otrzymałem w terminie, monterzy byli zadowoleni i ja też wszystko chodzi, jak trzeba:)
rewelka
2
Dominik 2016-02-11 12:39
Moja opinia o współpracy i realizacji zamówienia również jest bardzo dobra i szczerze polecam tę firmę.
2
Maciej 2016-02-12 14:41
Ja akurat wracam tutaj ponieważ wcześniej sprawdzałem opinie i chętnie podzielę się swoją - zamówiłem okna Dobroplastu i nawet były szybciej a my nie mieliśmy jeszcze przygotowanej budowy wszystko się odbyło bez problemu montazyści super dla tego postanowiłem wrócić i napisać opinię po fakcie montażu.
2
klient 2016-02-12 14:42
Jestem bardzo zadowolony - ta firma świetnie się sprawuje jako serwis, sprzedaż i montaż! Nie wiem, czy konkurencja nie pisze negatywów, żeby zniechęcić.
2
Aśka 2016-02-12 15:24
Polecam wszystkim zainteresowanym, pracuję w firmie już ponad 15 lat i naprawdę bardzo mi się podoba, jak ktoś ma pytania to może do mnie pisać na priv: mam-asi@wp.pl
pozdrawiam
2
Klient z Torunia 2016-02-15 17:27
Super wszystko - polecam!
1
bajka 2016-02-15 17:28
wszystko zrobili jak chcialem, szybko i sprawnie
1
maras podeman 2016-02-16 18:24
Polecam tę firmę ponieważ skorzystałem z ich usług na bramy i napęd i jestem bardzo zadowolony z każdego punktu realizacji. Polecam każdemu kto chce być pewny terminu i jakości.
klient 2016-02-16 18:24
polecam
oszukany przez darka 2016-02-16 21:08
Wiem co czujesz. Niestety takie postepowanie zaczyna sie od samej gory. Nie polecam tej firmy jako zrodla zarobku.
2
ohohoh 2016-05-07 15:56
Ja też uważam, że taka osoba jest w stanie rozwijać się w takiej firmie, nawet jeśli jest specem w tym co robi @tur.
Nc.V 2016-10-24 19:55
Obsługa klienta w Bydgoszczy to jakiś dramat!

Kierownik niekompetentny, nieodbierający telefonów w przypadkach reklamacji, niedotrzymujący nagminnie terminów, niesłowny!

Samo wykonanie bramy ok, ale omówienie czegokolwiek bądź wizyta serwisantów po wykonanej robocie i oczywiście zapłacie, to horror.

Firma nastawiona na zysk, bez pokrycia w świadczonych usługach, a kierownik w okręgu bydgoskim to porażka!
3
Nc.V 2016-10-24 19:55
Obsługa klienta w Bydgoszczy to jakiś dramat!

Kierownik niekompetentny, nieodbierający telefonów w przypadkach reklamacji, niedotrzymujący nagminnie terminów, niesłowny!

Samo wykonanie bramy ok, ale omówienie czegokolwiek bądź wizyta serwisantów po wykonanej robocie i oczywiście zapłacie, to horror.

Firma nastawiona na zysk, bez pokrycia w świadczonych usługach, a kierownik w okręgu bydgoskim to porażka!
3
ZnajomyNieznajomy 2017-03-06 06:33
Odrazu podam imie i nazwisko tego pajaca, Mariusz Sosnowski, ludzie nie ma sensu tam isc do pracy, rozmowa z tym człowiekiem na poczatku to jakis zart, gburowaty i nieuprzejmy i na dodatek pyskaty i obraza ludzi, ja na pewno tego człowieka scigne i pojde porozmawiać z innymi osobami ze by go zwolnili czy cos, ODRADZAM TA FIRME JAK NAJDALEJ JESLI CHODZI O ZATRUDNIENIE I ROZMOWA Z TYM PAJACEM JEDNA WIELKA MASAKRA.
2
Wieslaw 2017-05-22 22:48
Nie polecam SAMA OBŁUDA
1
Iza 2017-08-03 12:36
@Wiesław, niestety Twój post nic nam nie mówi, napisz dlaczego tak uważasz, napisz co Twoim zdaniem jest na plus w firmie. Opinie są różne, może ktoś je potwierdzić?
Wiesiek 2017-08-05 19:20
Nie polecam tej firmy
Zostaw swoją opinię o DARRO - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DARRO