brak logo

WISI Automotive Polska

Toruń

Opinie o WISI Automotive Polska

olawa_rulezzz 2010-07-02 17:32:04
jak sie pracuje w firmie? na ile zmian jest produkcja? jak szef produkcji? czy to jest firma z przyszloscia?
3
Ktoś 2010-09-17 15:30:53
Do tego ,, wielka księgowa" puszcza się z Prezesem! Haha!
Kaska 2011-01-31 23:39:45
ludzie sa okropni najgorsza firma same bydlo tam pracuje nie polecam marne pieniadze nie potrafia dobrze nawet zajac sie ta firma ogolna opinia negatywna.
monaliza 2011-02-13 00:24:40
Zanim zdecydujesz się na pracę w tej firmie,pomyśl 100 razy!!! Nie wszyscy to bydło, mimo iż szczególne przypadki istnieją.Wulgaryzmy,chamstwo i fałsz to codzienność,ale są też ludzie z którymi można się dogadać i są w porządku.Płaca nie zachęca,oszczędności są tam gdzie ich nie powinno być,zatem kierownictwo jak i prezesura wiele pozostawia do życzenia!
anonim 2011-03-03 08:24:15
Wpisywane tu komentarze to żółć wylana przez małych ludzi , którym tyle pozostało zamiast wziąć się uczciwie do pracy , współczuję i polecam pracę zamiast zajmowanie się wypisywaniem głupot , czy obraża ludzi , wstyd i żenada. Fakty a nie pomówienia !
do anonima 2011-04-04 00:52:51
czy 1100 zł za m-c i co najmniej 2 soboty uważasz za zarobek?
to jest ta żółć. zapewne jesteś jakimś kierowniczyną i bronisz firmy.
Umowy na 3 miesiące, najdłużej do 2 lat (czyli kilka umów po 3 miesiące), oczywiście prawie wszystko zgodne z przepisami a później kopa w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
ONO 2011-09-13 12:21:48
Nie prawda, że pracuje tam same bydło! Ludzie pracujący na hali są fajni :). W biurze pracuje kilka osob ktore podejmuja idiotyczne decyzje. Firma troche tnie na zarobkach i podpisuje z pracownikami umowy smieciowe... Moja opinia to 4/6. Wierzcie mi sa gorsze firmy.
1
anonim 2011-12-30 18:56:23
Osoba, która pisała tą wypowiedź nie jest zbyt inteligentna... być może to Prezesowa... kto wie..
Przypominam, że ludzi uczciwie pracujących dawno w tej firmie zwolniono. Pozostała banda to sami krętacze, którzy do tego doprowadzili. Chcecie dorabiać się na ubogich, uczciwych ludziach. Taka jest prawda!
anonim 2011-12-30 18:59:05
Gorszej firmy w życiu nie widziałem! Ludzie co wy robicie? Gdzie wy pracujecie? W tej firmie nie ma za grosz poszanowania dla pracownika, ludzie sa tylko tanią siłą roboczą, z którą można robić co i kiedy się chce... Tragiczne? Tak, to prawda, szczera prawda!
diaku 2012-01-14 19:17:43
"SUPER FIRMA" , ale chyba tylko dla ludzi prezesa.Ogólnie nie jest źle:), sam nie wierzę ,że tak napisałem.Pozdro dla całej zmiany białej!!!!!!.
No name 2012-02-07 19:02:22
powodzenia dla wszystkich ,którzy zostali pod rządami tyrana,który został przywrócony do pracy!!!!nigdy wiecej dać się pomiatac przez takiego typa!!!!
1
..... 2012-02-11 22:08:53
Krótko mówiąc firma beznajdziejna,zarobki ponizej średniej krajowej. Brak organizacji w tej firmie,ludzie ktorzy powinni byc na hali sa delegowani na magazyn do czyszczenia kuwet,ktore sa wysylane obszczane... Nie dosc ze najnizsza krajowa to jeszcze wyplaty nie sa terminowe,nie patrza sie czy ktos ma oplaty itp,nikogo nic nie interesuje. Oszczedzaja na wszystkim nawet zdrowiem pracownika. I to tyle jak narazie na ten temat... Pozdrawiam :-)
Ani 2013-02-19 20:15:01
Ta firma to masakra. Podzielam wszystkie negatywne opinie powyżej. Zero jakiejkolwiek organizacji a zasługa ta oczywiście pana (usunięte przez administratora) który zrobi wszystko, żeby tylko spodobać się prezesowi. Szwęda się bez celu i nic nie potrafi załatwić. A co lepsze ktoś za niego załatwia a on dalej donosi, że to jego zasługa. Nie ma osoby, która go szanuje. Najgorsze jest to, że sami ludzie między sobą tworzą negatywną atmosferę. Jedna wielka banda donosicieli, szczególnie w biurze.
Szkoda czasu i energii na ten bałagan.
1
Hannah Montana 2013-02-24 11:33:13
W firmę ogólnie panuje straszny chaos. Zero organizacji. Dyrektor skacze wokół prezesa ((usunięte przez administratora), a biuro i reszta jego ''kretów'' skacze wokół dyrektora. Trzeba uważać co i do kogo się mówi.
anet 2013-11-18 15:18:42
firma beznadziejna zarobki straszne sobotami trzeba nadrabiać.Księgowa przychodzi na 8 do pracy robi kawę odbiera 2 telefony i o16 idzie do domu nie nadaje się do pracy w tym kierunku chyba że jako zaparzaczka kawy w tym jest najlepsza.
tata muffinka 2015-01-28 16:16:12
dołączam się do dramatycznego apelu Łajki z poprzedniego komentarza, bo widze że nikt tutaj chyba głosu nie zamierza już zabrać. a tez pracy szukam. czy firma nadal jeszcze jakoś fukcjonuje i czy chociażby w takim razie myśli o zatrudnianiu nowych osób? bardzo proszę apelują narodzie i pomoc w tej sprawie
dioksk 2016-05-14 15:23:18
to ja bardzo dziwnie się czuję. Cały czas słyszałem same dobre opinie o firmie a wchodzę na to forum i łups, całkiem co innego. Podobno macie wolne miejsca dla spawaczy, może ktoś pomoże i coś powie bo idąc do firmy chciałbym coś konkretnego wiedzieć
Zostaw swoją opinię o WISI Automotive Polska - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WISI Automotive Polska