brak logo

Reporter Young

Toruń

Opinie o Reporter Young

niesmak 2010-10-13 15:02:24
Warunki pracy w firmie TWA sa bardzo kiepskie. Ludzie pracują ponad normę, nie są wypłacane nadgodziny, a wszyscy ci, którzy pracują w terenie, są rozliczani z każdej minuty pracy, zwykle na niekorzyść, za np. zbyt długą przerwę w pracy itd. Właściciel jak i jego matka nie liczą sie z niczyim zdaniem, poniżają pracowników. Jest duża rotacja, zwlaszcza w sklepach firmowych, ale też wśród ludzi pracujących w regionie, jako przedstawiciele. Nikt nie wytrzymuje ciśnienia i (usunięte przez administratora) traktowania. Zarobki są nieadekwatne do ilości obowiązków i fatalnej atmosfery. Rzadko kiedy można się dostać do tej firmy bez znajomosci - jest to rodzinna klika, w której na każdym stanowisku jest ktoś ze sobą powiązany. Wystrzegajcie się.
5
elwei 2010-10-21 23:02:11
Pracowałam w sklepie firmowym - nie ma rotacji, kierownictwo jest miłe, zarobki adekwatne do pracy - byłam bardzo zadwolona!
3
patka 2011-10-14 09:45:47
Ja pracowałam w tej firmie w sklepie firmowym nigdy nie wyobrażałam sobie że można tak bardzo spuszczać się nad ciuchami szok~!!!!bardziej dbają o towar niż o pracowników.jak masz duże obroty to jesteś super a jak małe to jesteś niedołężna ,tempa,odstraszasz klientów-dosłownie potrafią tak ci powiedzieć!!!!PRACOWNIKÓW NIE SZANUJĄ ZWŁASZCZA PANIE KIEROWNICZKI!!!Kierowniczki zamiast być ludzkie to oceniają cię swoją miarą -bardzo lubią dupolizów!!!Nawet jak byś się z bólu zwijał to ci nie pozwolą na krzesełku usiąść bo nie wolno !!!!Chore to było!!!jak macie stalowe nerwy i lubicie dużo adrenaliny to polecam tam popracować!
4
pulpet 2012-01-17 21:56:17
Pracowałem w f-mie TWA (ul. Rydlówka 20) na stanowisku portier.Portierzy są totalnie wyzyskiwani do każdej pracy,pracodawca wysyła ich na poczte,do biura paszportrowego,żonie właściciela chodzili po obiady do bistro baru SPACJA w Bumie.Na dniówce praktycznie się nie usiądzie.Mógłbym jeszcze wiele rzeczy wymieniać.A najgorsza jest matka szefa,portierów ma za nic.Ta praca nie przedkłada się na pieniążki,do dzisiaj portierzy pracują za najniższą pensje krajową (na ręke dostają 1200zł z groszami).A z tego co wiem na dzień dzisiejszy nie potrafią znaleźć nowego portiera na zastępstwo,chłopaki mają niewykorzystane za zeszłoroczny rok urlopów.Będe szczery niech osoby które planują przyjąć się do tej firmy na stanowisko portiera,niech omijają tą firme jak najdalej.
1
magda 2014-03-31 12:40:38
Praca w reporterze to najwięszka porażka jaka może was spotkać! płaca śmieszna a wymagania tak wygórowane, że sam prezydent by nie podołał. spuszczają się nad ubraniami jak nad sztabkami złota, a tak naprawdę to słabej jakości rzeczy w bardzo wygórowanych cenach. pracowników mają za nic, zwolnią cię z dnia na dzień. masz sprzedawać nie wiadomo ile, a jak nie ma ruchu w sklepie to najlepiej samemu kupować :) MASAKRA ODRADZAM WSZYSTKIM
10
Waldi 2014-09-20 13:59:30
Karnet na nadgodziny jest za free
2
Smerf 2015-01-23 22:41:02
masakra też odradzam moja kobieta tam paracuje
2
nie maj 2015-02-02 18:56:35
t shirty jak za komuny sprzedawczynie mają bure i brzydkie
e 2015-02-14 16:28:46
Witam, mam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjna w poniedzialek 16 lutego do Krakowa na Wadowicka. Mam pytanie czy warto jechac (nie zwracaja kosztow podrozy) i czego mogę sie spodziewac. Praca jako eksport manager ale nie w siedzibie firmy. Dziwne
1
jaa 2015-02-16 14:16:05
zawsze warto spróbować:-)
Przemyśl 2015-04-02 00:12:38
Szkoda czasu na jakąkolwiek przygodę z tą firmą, nawet z samego faktu iż umieszczenie w CV informacji o pracy w tej firmie działa na naszą niekorzyść. Zarobki minimalne w porównaniu do stawianych wymagań. Częste korzystanie z ostatniego punktu zakresu obowiązku pt"... oraz inne zadania zlecone przez przełożonego". Wizja wielkiej nowoczesnej korporacji na monitorach CRT z win XP i office 2003 = brak rozwoju osobistego.
1
miki 2015-04-03 22:45:42
po 12 godzin przez 3 dni ......norma?
klient 2015-05-31 21:20:40
sklep i ciuchy kolorowe a ekspedientki chodzą w szarych koszulkach... słabo
KINGA 2015-06-25 16:10:02
Pracowałam 9 miesięcy i w ogóle nie zgadzam się z waszymi opiniami. Niestety z powodu przeprowadzki musiałam zrezygnować z pracy w Reporter Young. Nie wiem jak jest w innych, ale w Warszawie w Blue City dziewczyny są bardzo sympatyczne prace z nimi wspominam bardzo dobrze. Wypłaty zawsze dostawałam o czasie albo dzień wcześniej, kierownik regionalna p. Ula sympatyczna UWIERZCIE lepszej nie miałam nigdy (pomoże, doradzi ze wszystkim można było się do niej zwracać). Aaa i nigdy nikt nie pracował ponad normę. A co do koszulek to rzeczywiście mogłyby być kolorowe :) POLECAM !
masakra 2015-07-18 16:41:28
zgadzam sie w 100%, pracowalam tam, nie polecam
1
prawdaprawda 2015-08-03 18:36:25
Witam,
Praca w Reporterze jest spoko jeżeli mamy jakiś problem firma stara nam się pomóc oczywiście jak coś się źle zrobi i powtarza się to 50tyś razy to dostaniecie ten opieprz sprawa oczywista. Pracuję już tutaj rok i Będę dobrze wspominała tą firmę nawet przy odejściu pomagają mi z pracą w innym mieście wiec jeżeli jest ktoś człowiekiem dla firmy oni także będę Ciebie tak traktować. Jak najbardziej polecam zwłaszcza Wrocław! :)
ziup 2015-08-16 22:38:07
Wymagania wielkie nie polecam, pracodawca nie potarfi nawet zapewnic wody do picia nie wspoinajac o najniższych zarobkch
1
Ada 2015-10-09 15:23:57
Okropne warunki pracy, na umowę ciężko się doczekać, defakto nie podpisują jej mam namysłu franczyzę przy Ciszewskiego, pracownikowi płacą netto, cały podatek biorąc dla siebie. Będę się wybierać z ta informacja gdzie trzeba. Oczywiście juz tam nie pracuje, ponieważ bez umowy nie chciałam. A pracodawca tylko na mnie się wydzieral jak chciałam wyjaśnić czy zapłacił do ZUS za mnie
1
bożenka 2015-10-12 19:07:45
to jest najgorszy sklep jaki odwiedziłam,obsługa fatalna(Lębork),niemiła,opryskliwa,Pani damusi zajeżdżało z pod pach,prawie padłam,moje dzieci stały zdezorientowane potraktowane jak intruzy,nie polecam,o warunkach pracy nie wiem jak,ale uśmiechu tam nie było widać,nie polecam ;(
1
stała klientka 2015-10-21 14:34:20
O i znowu Pani Bożenka ... żal.Śmieszne , aż taka nienawiść w Pani jest? Pozdrawiam i przesyłam pozytywną energię !
asia 2015-10-24 21:25:14
pozdrawiam stałą klientkę ... no coment
catwomen 2015-10-28 15:27:56
Witam :)
Pracuję w Reporter Young i nie mogę narzekać :) Moim szefem jest przesympatyczna kobieta, a i z centralą można się dogadać, jak tylko jest jakiś problem! :)

Polecam :)
catowomen 2015-10-28 15:29:48
Zgadzam się, Pani Ula jest rewelacyjna, nie ma dla niej rzeczy niemożliwych.
1
masakra 2015-11-17 14:14:35
Pracowalam w tej firmie dlugo bylam bardzo zadowolona ale do czasu wzielam slub i zaszlam w ciaze byla przez jakis czas zagrożona regionalna zamiast mi pomoc cieplymi slowami to wyskoczyla do mnie z pretensjami potraktowala mnie jak,,nic,, bo dla niej to tylko do roboty bo jej sie nie chce jechac za mnie pracowac i szkolic nowa osobe zrzucila caly problem moim dziewczynom z pracy pracowaly non stop po 12 godzin zamiast skupic sie na sobie i zagrozonej ciazy to przez pare dni plakalam ze dziewczyny przeze mnie maja ciezko jestesmy bardzo zrzyte ze soba mimo tego duzo mi pomogly natomiast regionala miala wszystko gdzies w sumie jak zawsze wszystko zrzucala na nas tylko szukala dziury w calym i wymyslala czasami tekie pseldo problemy ze nie dalo sie psychicznie wytrzymac !! Jestem na zwolnieniu chociaz chcialam isc do pracy ale nie wytrzymalabym psychicznie i na pewno nie donosilabym ciazy !!
1
masakra 2015-12-15 20:47:34
Z firma nie miałam problemow bo wlascicielka jest spoko tylko przejechalam sie na regionalnej niby taki mila i wszystko a jednak pokazala jaka jest! Zaluje ze w ogole zadzwonilam do niej z informacja o ciazy jakbym zadzwonila od razu do wlascicielki na pewno takiej sytuacji by nie bylo!
1
klementina 2016-03-15 18:56:30
@odeto, a w którym mieście będziesz aplikować, wiesz coś o warunkach przyjęcia?
Maja 2016-06-11 12:09:38
Witam, dostałam właśnie telefon i zaproszenie na rozmowe odnośnie pracy. Jakich zarobków mogę się spodziewać?
Anonim 2016-09-05 13:35:42
Witam nie polecam pracy w firmie reporter young.przedmiotowe traktowanie ludzi!!! Domaganie sie o swomje papiery nie pracuje juz dla nich 4miesiace a nie moge sie doprosic o wydanie mi moich papierow ani zaswiadczen wstyd!!! Pani Czop bardzo niemila i niesypmatyczna!!! Jakby laske robila ze udzieli informacji!!! Stanowczo
Nie polecam !!!!!
2
megi 2016-10-04 16:44:56
Tragedia!! Omijajcie tą firmę z daleka!!
1
rererere21 2016-10-04 18:30:03
@megi hmm no dobrze ale skoro się już tutaj wypowiedasz to może jednak warto by było w jakiś sposób uzasadnić swoja wypwoeidz bo podjrzewam ze kady chciałby jak najwięcej wiedzieć na ten temat tutaj ..
Magda 2016-12-04 22:03:29
Na rozmowie kwalifikacyjnej zaproponowano mi wynagrodzenie 1400 zł za - uwaga- prawie 200 godzin pracy
Jowita 2016-12-07 17:19:49
Jakies konkrety odnosnie zarobkow, sprzedawcow, kierownikow sklepu? Czy sa jakies szkolenia przed przystapieniem do pracy?
Zostaw swoją opinię o Reporter Young - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Reporter Young