brak logo

McDonald's

Szczecin

Opinie o McDonald's

anonim 2008-10-24 23:09:53
milo wspominam ten zaklad pracy chodz wiele na gowie ma osoba na tym stanowisku, praca nie jest ciezka a bynajmniej mila atmosfera, czasem zapomina sie ze jest sie w pracy. oczywiscie w tej pracy jest mozliwosc szkolen awansow i wiekszych stawek.
Najbarsziej podobalo mi sie to ze ma sie kontakt z innym czlowiekiem i ze poznalam tylu fajnych ludzi. Negatywnie nic mi nie przychodzi do glowy
ir 2009-11-10 22:30:33
to w POLBar nic sie nie zmienilo, dalej tak samo jak w 1995/96
(usunięte przez moderatora) to faktycznie facet ,ktoremu MCD w koncu odbierze licencje, a Pani (usunięte przez moderatora) to male wredne.. i co najgorsze nic wiecej w zyciu nie zrobi jak ja PK wykopie. ODRADZAM TO MIEJSCE PRACY.
anonim z gorzowa wlkp 2009-11-29 15:46:50
to wszystko prawda o (usunięte przez moderatora) w gorzowie bylo jeszcze gorzej
XYZ 2009-12-03 16:28:20
Pracę nie wspominam zbyt dobrze, pani (usunięte przez moderatora) lubiła się wyżywać na pracownikach i pokazywać swoją wyższość. NIE POLECAM
parówka 2010-02-16 10:39:17
to wszystko prawda o (usunięte przez moderatora)
w
Gorzowie też była taka sama jej standartem było dręczenie ludzi w Mcdonald's
parówka 2010-02-16 10:41:20
to wszystko prawda o(usunięte przez moderatora)
w
Gorzowie też była taka sama jej standartem było dręczenie ludzi w Mcdonald's
parówka 2010-02-16 10:41:21
to wszystko prawda o (usunięte przez moderatora) lubiła dręczyc ludzi

suzi agip gorzów 2010-02-23 18:59:39
to wszystko prawda o tej małej (usunięte przez moderatora)lubiła dręczyć pracowników w Gorzowie wielkopolskim. pracowała u nas 1rok i wszyscy menadżerowie przez nią odeszli z pracy. była osobom nie sympatycznom itd.
Katarzyna A. 2010-03-03 22:04:07
heh w połowie można sie zgoodzić z opiniami innych ogólnie mówiąc to atmosfera jest ok :D no nieraz wiadomo że nie zawsze jest po myśli :)
K. 2010-03-04 22:45:55
Wiele fajnych osób wiec chce się az chodzić do pracy. niezły ubaw i wiele miłych wspomnień. co do Pani (usunięte przez moderatora). to złego słowa nie powiem poniewaz nie miałam z nią żadnego spięcia. wystarczy dobrze pracować a do byle rzeczy napewno sie nie przyczepi
Asia 2010-05-02 21:36:42
Anonimie, Czy (usunięte przez moderatora) ma dlugi karciane, czy tez nie. Czy ma kochanke w Policach, Wroclawiu, czy Zabrzu. To jego prywatna sprawa. Nie sadze, by to mialo zadecydowac o podjeciu u niego pracy. W ogole skad takie dosmysly?
anonim 2011-02-01 19:29:29
witam!!! wiedzialem ,ze pani(usunięte przez moderatora) lubi dokuczac pracownikow i nie szanuje pracownika niedoslyszacej. sam zawsze wredna byla!
Dobry duszek 2011-07-30 01:17:40
Witam!
Pracowałem u (usunięte przez moderatora) niecałe 3 miesiące, mimo chęci awansowania mnie przez (usunięte przez moderatora), wyleciałem po okresie próbnym, dbałem o wszystko , byłem pracowity, nie przychodziłem pijany , czy na kacu jak co po niektórzy. Pani (usunięte przez moderatora)wywaliła mnie . gdyż wybrałem 2 urlopy na rządanie, które mi przysługiwały i o których poinformowałem parę godzin, przed czasem pracy. W ogóle podejście (usunięte przez moderatora) do pracowników pozostawia wiele do życzenia, nie mówiąc o chamskim (usunięte przez moderatora)
róża 2012-02-10 13:26:06
(usunięte przez moderatora) jest beznadziejna i poza pracą u p.k. niez nalazła nic, bo nic nie potrafi.dziwie się ,że wielkiemu panu p.k. jeszcze nikt nie narobił smrodu.powinni się zebrać i oskarżyć ,ale wcześniej nagrac.
ps.pani (usunięte przez moderatora):-) niech się pani nie przejmuje opiniami, jest pani piękna ,mądra i bogata:) (usunięte przez moderatora)
afc 2012-09-07 20:39:08
(usunięte przez moderatora) to największy gbur jakiego można sobie wyobrazić. Nie przejawia za grosz szacunku do swoich pracowników o managerach nie wspominając. Wielki Pan boss.....pffff. nie warto sie tam przyjmować bo zostaniecie zmieszani z błotem prędzej czy później
1
Demi 2014-12-01 17:50:16
Jak ktoś szuka pracy w McDonald's to mam dobrą wiadomość. Pojawiła się nowa oferta pracy. Nie wiem ile jest wakatów, a podobno sporo chętnych. Restauracja McDonald’s® w Oławie   ul. Ks. Franciszka Kutrowskiego 76   tel. 668 319 694  ...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5709759?keywords=&region=
opolo 2015-02-12 16:10:51
no to jest takie samo stanowisko dla każdego? no nie wydaje mi się, żeby tak było @tolik.. przeciez jest jakiś kierownik zmainy, jest sprzedawca, są Ci, którzy kompeltują zamówienia.. nie wszyscy robią wszystko na raz jednak i teraz ja zaczynam się zastnawiać czy Ty tam pracowałeś w ogóle i widziałeś?
kamil 2015-04-26 10:19:37
na start masz ok 1800 zl ale bezpieczestwo, fajnych ludzi itp
hhj 2016-05-13 18:35:42
@ledik myslałam, że jak dla syudentów to lepsza jest opcja umowy zlecenia? Wtedy taki student mają taką samą kwotę brutto na umowę zlecenie jak na umowie o prace dostanie wiecej, bo nie odchodzi ubezpieczenie emerytalne, wiec to dla studentów lepsze.
Zostaw swoją opinię o McDonald's - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie McDonald's