Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochnik Sp z o. o.

Pracowałeś w firmie Ochnik Sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
wito - 2014-11-05 15:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no proszę, znalazłem to forum, ponieważ szukam informacji potrzebnych mi, bo zastanawiam się nad zatrudnieniem u nich, ale wiadomo, ze nie chce iść w ciemno gdzieś. A Wy tylko piszecie do siebie nawzajem i nic z tego pożytecznego nie wychodzi, co mnie obchodzi kiedy ktoś wstaje.. mam nadzieje, że napiszecie jak warunki u nich.
zdjecie uzytkownika
mity - 2014-12-10 13:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. patrze ze wiecej jest pytan niż odpowiedzi... Czy nie wchodzi tu nikt z pracownikow? jezeli jest cos co was denerwuje, widzicie jakies niezgodnsci lub odwrotnie- wasza praca jest pod kazdym wzgledem pozytywna to pochwalcie sie tym na forum. Osoby takie jak ja ktore szukaja pracy moga miec juz jakis poglad...
zdjecie uzytkownika
odpowiedzialna - 2014-12-12 21:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mity - 2014-12-10 13:44:30]:
Hej - może rzeczywiście trzeba napisać coś konkretnego na temat pracy. Praca w Ochniku jak wszędzie ma swoje wady i zalety - tak jak wszędzie. Dla mnie więcej ma zalet niż wad :) Finansowo jestem zadowolona, praca stabilna- na pełen etat. Wymagania jasne i spisane, zespół mam udany. Od strony socjalnej firma się rozwija i od niczego podczas zaczynania mojej pracy przeszliśmy do całkiem porządnej wyprawki świątecznej :) Obowiązków może jest i sporo, klientów w obecnym okresie też - ale jakbym chciała cały czas siedzieć to znalazłabym pracę przy biurku - dlatego też leniuchom odradzam :)a reszcie- jeśli znajdziecie dobra ekipę w zespole to pracę polecam :)
zdjecie uzytkownika
Karp - 2014-12-24 21:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Lubię karpie
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-12-29 20:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja byłam dzisiaj na rozmowie w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy.
Ta rozmowa kwalifikacyjna to była totalna żenada. Na początku nie mogłam znaleźć moich rekruterów w restauracji. Szczerze spodziewałam się nieco straszych kierowników, a wyglądali jakby dopiero skończyli liceum. Śmieszne pytania w stylu ,,Czy mam jakieś skórzane rzeczy", opisać techniki sprzedaży. Chyba szukają kogoś, kto wyrecytuje co to jest sprzedaż, a nie będzie umiał tego wykorzystać w praktyce. Byłam już na kilku rozmowach, ale z takim brakiem profesjonalizmu jeszcze się nie spotkałam.
zdjecie uzytkownika
Mirabelka - 2015-01-02 13:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Karp - 2014-12-24 21:35:22]:
Praca jest ok dla osób odpowiedzialnych i z predyspozycjami w obsłudze klienta. Pracowałam , sama praca jest w porządku ale kierownictwo jest fatalnie dobierane, wiele osób podczas mojej pracy się przewijało, były zwalniane tak fajne i odpowiedzialne osoby a zatrudniano osoby które rozwalały zespół, kierownik się z tego cieszył że może zastraszać i zwlaniać kolejne, koszmar i mobbing. Jak mam być przyjazna atmosfera jak się ludzi szczuje jeden na drugiego. Klient takie rzeczy wyczuje, jak jeden pracownik podważa autorytet drugiego. Totalny brak profesjonalnych kierowników, brak empatii z ich strony, uprawiają swoją wewnętrzną politykę naruszając wiele zarządzeń i zasad firmy. I nikt tego nie kontroluje. Regionalny nie reaguje udaje że jest wszystko w porządku a sprzedaż się sypie bo ludzie są zaszczuci. Zgrana ekipa jest mocą salonu a nie ciągłe "odświeżanie" załogi bo kierowniczka ma muchy w nosie i się nie wyspała.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-01-02 17:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Mirabelka. Teraz jak czytam twoją odpowiedź to już na pewno nie żałuję, że się tam nie dostałam. Strata mojego czasu, tylko na rozmowie, która trwała z 20 minut, z czego połowę się przenudziłam, bo ,,kierownicy" szukali kolejnych pytań w stercie kartek. Albo najlepsze pytanie: ,,Czy odwiedzam ich salon?" Śmieszne, mogłam powiedzieć, że codziennie tam wchodzę i raz w tygodniu kupuję tam skórzane rzeczy za parę tysięcy :) (usunięte przez administratora) A rzeczywiście stały, obrotny zespół jest gwarancją dobrej sprzedaży i funkcjonowania salonu. Nie rozumiem tej polityki.
zdjecie uzytkownika
Karina - 2015-01-06 19:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta - 2015-01-02 17:04:11]:
Marta odpuść sobie - czasami w życiu trzeba przełknąć porażkę i pogodzić się z tym ze gdzieś nas nie chcą ... nie chcieli Cię w Ochniku to spróbuj w Zieleni Miejskiej
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-01-08 15:03:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karina - 2015-01-06 19:26:54]:
A może Ty spróbujesz przy wywożeniu śmieci albo szamba?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-01-08 17:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karina - 2015-01-06 19:26:54]:
Do Ciebie nie pisałam tylko do Mirabelki, także nie wtryniaj swoich czterech liter, gdzie Cię nie proszą.
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2015-02-20 13:31:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli taki byłeś dobry to szkoda ze nie potrafiłem powiedzieć tego wtedy jak pracowałeś a nie teraz tyłek obrabiasz, brak klasy a ta osoba o której piszesz jest super pod każdym względem.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
wito - 2015-03-02 16:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
jaka osoba jest groźna pod każdym względem? nie za bardzo rozumiem o co chodzi,a chce podjąć u nich prace i nie chce od razu mieć jakiś nieporozumiem z szefostwem. A jak jest tutaj z właśnie jeśli chodzi o jakieś konkretne stosunki z pracownikami, tu macie jakieś konkretne relacje? czekam na Wasze komentarze.
zdjecie uzytkownika
Felin - 2015-03-24 00:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No atmosfera to ciekawa nie jest, może któryś z pracowników mi powiedzieć czy takie kłótnie są na porządku dziennym czy to tylko jakieś "publiczne rozwiązywanie prywatnych spraw". Chciałem się zatrudnić w Ochnik Sp z o.o. ale też nie chcę podejmować pochopnych decyzji i później się męczyć nie wiadomo ile. Jak wygląda sprawa z socjalem ?
zdjecie uzytkownika
Zainteresowany - 2015-03-26 10:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Chciałbym zapytać ile można średnio zarobić? Jaką dają podstawę?
Czy na salonie jest kamera? I czy pracuje się w pojedynkę?
Bardzo dziękuję za odpowiedz:)
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-04-08 19:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ochnik ma jak dla mnie jedne z lepszych ubrań, jesli chodzi o galanterię skórzaną. Mysle, czy nie spróbowac poszukać tutaj pracy, może wiecie, czy pracownicy mają jakies zniżki na ubrania?
zdjecie uzytkownika
borixon - 2015-04-25 22:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ochnik w tej chwili znowu poszukuje pracowników w kilku miastach. Oczywiście jak to zawsze bywa chodzi o stanowiska związanego z doradzaniem klientowi
zdjecie uzytkownika
agr - 2015-05-18 19:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zanim zaczęłam pracę w ochniku czytałam wiele różnych opinii na jego temat ale twierdziłam że ile osób tyle i opinii. Czytając zwłaszcza te negatywne wydawało mi się iż wypowiadają się osoby zwolione, które chcą się tym sposobem zemścić... jednak aby się przekonac na własnej skórze trzeba spróbować pracy w tym miejscu, lecz na chwilę obecną uważam iż ta próba jest doskonała ale... dla masochistów. Firma która ma takią potężną sieć sprzedaży, tak wiele salonów, opisująca się przede wszystkim wartościami dbającymi o każdego człowieka z osobna ... okazuje się że firmą zarządza banda dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie liczcie że zabają o człowieka, dbają aby człowiek miał dość pracy w tym miejscu. Kierwnicy regionalni pożal się Boże! nie pomagają a utrudniają życie, jakieś dziwne naloty,kontrole, zastraszania mobbing. Jesli juz kiedys o tym czytaliscie to PRAWDA! Odradzam zarówno zakupów w ochniku a przede wszystkim pracy! strzeżcie się! juz lepiej pracować w croppie !!!
zdjecie uzytkownika
majka - 2015-05-26 13:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze czytać tu różne wypowiedzi, ale mimo że to jedna duża firma to myślę że w każdym regionie jak i sklepie dzieje się inaczej, iwec zalezy gdzie się trafi. W Jeleniej Górze szukają teraz doradcy klienta właśnie, plusem jest to, że z marszu dostaje się umowę o pracę na pełen etat, no a z "gratisów" to jest prywatna opieka medyczna
zdjecie uzytkownika
ami - 2015-05-27 01:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z koleżanką agr wiele mówi się w tej firmie o misji przez duże M w praktyce to niestety Mission Impossible.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-25 16:53:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
paulinka - 2015-06-25 16:54:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mija jest ważna i dobrze że firma to podkreśla na każdym kroku moim zdaniem. w sumie teraz poszukują w wielu miastach doradców klienta, a taki zawód moim zdaniem to kwintesencja misji bo cię pomaga ludziom. a łatwiej u nich mieć taką misję skoro np., w szecinie proponują umowę o prace na cały etat, toi plus
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-07-25 20:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak, umowa o pracę, fundusz socjalny, premie od sprzedaży indywidualnej, jak i sklepu, premia za awans to dodatkowe 200 do wypłaty, a najważniejsze co może świadczyć o firmie to GPTW ankiety przecież wypełniają pracownicy i OCHNIK zajął pierwsze miejsce!!! To świadczy o czymś. A jak wiecie że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim wygodził to są też negatywne opinie w wypowiedziach innych pracowników. Dlatego nie ma tylu wpisów bo pracownicy nie mają takiej potrzeby żeby narzekać, bo jak wejdziecie poczytać o pracy w WOJASIE to jakaś porażka , wiem moja koleżanka tam pracuje i psychicznie nie wytrzymuje jest już na lekach. Z czystym sumieniem mogę polecić pracę w OCHNIKU pracuję 3 lata, załoga cały czas taka sama (ja jestem najkrócej stażem ).Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-07-25 20:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dodam że ta premia 200 zł na rękę to za sam awans :)plus reszta , można wyjść spokojnie 2000 na miesiąc, zależy od sklepu ,obrotu.
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONA - 2015-08-01 14:49:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
LUDZIE NAPRAWDĘ NAJLEPSZA FIRMA NA RYNKU !!!!! NIE PONIŻAJĄ , FIRMA DBAJĄCA O PRACOWNIKÓW ,SUPER !!! ZAROBKI BARDZO DOBRE !!! SĄ OSOBY ,KTÓRE NIEZALEŻNIE GDZIE BY NIE PRACOWALI ZAWSZE BĘDZIE COŚ NIE TAK .TRZEBA LUBIĆ KONTAKT Z KLIENTEM A NIE SIĘ NA FIRMIE WYŻYWAĆ I WYLEWAĆ GORZKIE ŻALE.JAK KTOŚ SZUKA PRACY NA POWAŻNIE TO SIĘ NIE ZAWIEDZIE !
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa z kierowniczką na zapleczu sklepu
Pytania: Normalna rozmowa, moje oczekiwania, doświadczenia itd..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-07 16:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-08-07 16:26:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ania skoro piszesz że 2000 można zarobić miesięcznie to bardzo mnie zachęciłaś do podjęcia zatrudnienia w tej firmie, dziekuję. nie wiem tylko jakie ty tam stanowisko pełnisz ale ja chcę iść na rekrutację jako doradca klienta w Dąbrowie Górniczej, nie wiem czy dobrze myślę ale liczą na takie benefity jak fajne prowizje
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-08-30 20:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mobbing, uprawianie prywaty, zaściankowe myślenie i fatalne zarządzanie firmą. Jeśli nie masz w rodzinie nikogo nazwisku OCHNIK to będziesz zapiep*ał za resztę, która ma. I jak nie liżesz d*py komu trzeba to masz przes*ane. Wyssają Cię a potem zasugerują że już Cię nie potrzebują bo mają na Twoje miejsce kogoś z "układu". W końcu sam się zwolnisz.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochnik Sp z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ochnik Sp z o. o.?
Zadaj pytanie
alert