Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Ochnik Sp z o. o.

Pracowałeś w firmie Ochnik Sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
damian - 2013-07-01 11:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie jak możesz to napisz na temat tych minusów. Bo wiesz kto wie może jeden z tych co napiszesz będzie mi wyjątkowow przeskadzać albo nie będą przeszkadzać wogóle
zdjecie uzytkownika
kama - 2013-08-06 23:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)

nasza - bredzisz - laski z Salonu Ochnika w Katowicach zawsze zaliczają wizytę Tajnego Klienta na 100 % - pełny profesjonalizm
zdjecie uzytkownika
do ,,nasza" - 2013-08-08 11:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
,,nasza,, to koleś który wydzwania do salonu kilkadziesiąt razy dziennie i nęka sprzedawców.
zdjecie uzytkownika
ulka - 2013-08-14 15:05:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie moje wrażenia odnośnie obsługi sklepów Ochnik sa bardzo dobre.. sklepy stwarzają wrażenie takich, w których dobrze się pracuje.. to nieprawda?
zdjecie uzytkownika
taaaka jedna - 2013-09-05 14:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kama - 2013-08-06 23:03:54



nasza - bredzisz - laski z Salonu Ochnika w Katowicach zawsze zaliczają wizytę Tajnego Klienta na 100 % - pełny profesjonalizm
"nasza" a skąd masz takie info dot. oglądania stron??(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 21:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, czy cięzko dostać pracę u Ochnika w sklepach? czy raczej w salonach?:) jakies mają konkretne wymagania?
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2013-10-07 13:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem krótko.
Poziom kadry menadżerskiej na najniższym poziomie.
Regionalna (usunięte przez administratora) po zwykłym technikum bez matury.
Nie szanuje ludzi. To typ kierownika ważniaka.
Ciekawe czy w centrali znają zdanie pracowników na temat
(usunięte przez administratora) Sto innych osób lepiej nadawałoby się
na jej miejsce.
To szczere podsumowanie (usunięte przez administratora), bo przy takim KR pracownicy będą winić firmę.
zdjecie uzytkownika
dren - 2013-10-11 15:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze, to czy tylko jedna osoba tam pracuje? ta Pani(usunięte przez administratora) to chyba nie jest jedyna osoba? może są jacyś inni przełożeni bardziej ogarnięci?
zdjecie uzytkownika
wsciekla - 2013-11-21 17:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Do Ochnika katowice Silesia nie mozna wogole sie dodzwonic zamowilam sobie kurtke i nie wiem czy juz przyszedl musze specjalnie tam jechac rozumiem gdyby telefon byl zajety ale jest calkowicie wylaczony!!!!chyba tak nie powinno byc jestem zdenerwowana ta sytuacja
zdjecie uzytkownika
Kar.s - 2014-01-08 14:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziekuje Pani Marysi z Silesia w Katowicach za mila i fachowa obsluge,naprawde malo tak zaangozowanych pracownikow.Pani Mario zycze sukcesow i moze awansu?ktos moze doceni pani fajna prace kutrtka super,dziekuje
zdjecie uzytkownika
kielce - 2014-01-26 18:01:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
halo , opinie opiniami ale wiadomo ze w Ochniku dorabic sie mozna jedynie garbia za taka place , a kierowniczka Gertruda z Kielc zatrudnila swoje kolezanki i nagle zaczely ginac rzeczy ze sklepu -żenada !!!.;a odpowiedzialnosc oczywiscie wszyscy pracownicy ponosza ,oczywiscie regionalna Sandra nic na to nie reaguje bo sama ja zatrudnila tam i poza praca sa kolezankami a wiec nie polecam skladania swego cv do sklepu w Kielcach bo niestety ale trzba bedzie placic za braki ktore sama kierowniczka wynisi ,pozdrawiam
pa
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-03-08 22:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MAX - 2013-05-09 11:06:38]:
socjal-słodycze na święta a za pranie odzieży roboczej nie płacą poza tym regularne egzaminy no i oczywiście tajni klienci
zdjecie uzytkownika
JARA - 2014-03-19 14:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak już wiadomo od dawna ludziom nigdy sie nie dogodzi. Wg mnie praca tutaj jest ok, przede wszystkim stabilna, płaca zawsze wpływa na konto o czasie i nawet social "słodycze" na święta można docenić, bo nie w każdej firmie dostaje się chociażby coś takiego. Jak ktoś wypowiada sie negatywnie to dla mnie jest to jednoznaczne z tym że miał albo słaby zespół współpracowników, albo najzwyczajniej w świecie z tą osobą nie dało sie pracować, stąd negatywne wypowiedzi na temat firmy OCHNIK. Ja pracuję tu juz ponad dwa lata i narzekac nie będę bo dla mnie jest ok.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-04-18 11:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W OCHNIKU od 3 lat i mam nadzieję, że jak najdłużej.
Zależy do jakiego salonu trafisz. W jednym będziesz mieć super kierownika, który będzie dla ciebie przyjacielem, w innym na intryganta, który będzie kopał pod tobą dołki. Tak jest wszędzie. Jeżeli natomiast trafisz na dobrego kierownika, to naprawdę będzie Ci się dobrze pracowało.
Tak zwany zapieprz jest w miesiącach zimowych, ale każda praca przekłada się na zarobki. Wierzcie mi, że odbiera się wypłatę z uśmiechem na ustach.
Kierownictwo z centrali jest pełne szacunku- sam prezes organizuje raz w roku spotkania z nowymi pracownikami- nie ma w firmie osoby, która nie znała by go twarzą w twarz.
Jeżeli masz ogarniętego kierownika, to może on dla ciebie naprawdę dużo wywalczyć. Trzeba tylko chcieć.
W tym roku wprowadzili świadczenia socjalne (karty multisportu i opiekę medyczną), do tego bony na Wielkanoc i Boże Narodzenie. Nie wspomnę już o miłych gestach takich jak paczki na święta czy kwiaty na dzień kobiet dla każdej Pani pracującej w salonie.
Jak ktoś jest leniwy i nie szanuje pracy to oczywiście nic nie będzie mu pasowało. Ja miałam przyjemność pracować w sieciówkach, gdzie trzeba było przyjmować po 40 kartonów dostawy, a przelożeni traktowali cię jak śmierdzacego robola.
Do tego w firmie promuje się awanse wewnętrzne, jest dużo konkursów dla pracowników, każdy twój pomysł jest przyjmowany i analizowany (choćby nie wiem jak głupi był :-))
Oczywiscie zaraz posypią się komentarze, że ten post jest z samej firmy OCHNIK, ale wierzcie mi spróbować zawsze warto, bo naprawdę można zyskać. Ja jestem mega zadowolona, to najlepsza praca jaką miałam, a pracowałam w wielu sklepach.
zdjecie uzytkownika
PRACOWNIK - 2014-04-30 17:47:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [damian - 2013-07-01 11:14:42]:
ZGADZA SIE KOLEŻANKO TAK JEST JAK NAPISAŁAS:)
zdjecie uzytkownika
K. - 2014-05-30 13:25:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja osobiście bardzo się ciesze, że już tam nie pracuje. W życiu nie miałam tak NIEKOPETENEGO kierownika,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
bruce - 2014-05-30 22:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [K. - 2014-05-30 13:25:28]:
ale w Twoim przypadku problemem był tylko kierownik? po za tym praca w Ochniku mogłaby się wydawać w porządku?
zdjecie uzytkownika
Happy - 2014-05-30 23:17:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [K. - 2014-05-30 13:25:28]:
Nawet nie masz pojęcia jak cieszy się ten kierownik - który w życiu nie miał tak niekompetentnej pracownicy :)
zdjecie uzytkownika
odb - 2014-07-26 19:02:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby ktoś to mógł dojrzeć, trzeba tez coś sygnalizować, nie mozna się bać. Jeżeli regionala(y) nie zareaguje, może warto uderzyć wyżej. Szanujmy siebie i i innych
zdjecie uzytkownika
dedek - 2014-08-02 15:11:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze jest poczytać jakie zdanie na temat Ochnika mają jego pracownicy. Jedni piszą dobrze, drudzy trochę gorzej. Ja mam o nich jednak naprawdę dobre zdanie, jako klient oczywiście. Jestem pod wrażeniem tego , że w również w Polsce ludzie są w stanie wypromować bardzo dobrą własną markę - w tym przypadku odzieży skórzanej. W Polsce znani są na tyle, że jeżeli zapyta się kogoś w galerii czy o nich słyszał to prawie na pewno dostanie się pozytywną odpowiedź. Po za tym nie stoją w miejscu i mają na siebie całkiem dobry pomysł. Sam zajmuje się Pr-em i moim zdaniem Pani Kożuchowska jako twarz Ochnika to strzał w dziesiątkę osób zajmujących się wizerunkiem tej firmy. Myślę, że swoją osobą przyciągnie ona wielu nowych klientów, którzy mimo wszystko omijali do tej pory te markę podczas swoich zakupów.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma 2 - 2014-08-08 14:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla sprostowania. pisownia została zmieniona niepoprawna składnia ze względu na odpisy w telefonie
zdjecie uzytkownika
krzysiu - 2014-10-07 14:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie probuje swoich sił, szukam pracy między innymi w salonie Ochnik. Jeśli macie jakieś pozytywne, negatywne też, spostrzeżenia to napiszcie. Zależy mi na merytorycznych komentarzach, chce się dowiedzieć czegoś konkretnego, podejście do pracownika, wynagrodzenie, godziny pracy i jakieś bonusy, czekam na opinie, pzdr
zdjecie uzytkownika
wito - 2014-11-05 15:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no proszę, znalazłem to forum, ponieważ szukam informacji potrzebnych mi, bo zastanawiam się nad zatrudnieniem u nich, ale wiadomo, ze nie chce iść w ciemno gdzieś. A Wy tylko piszecie do siebie nawzajem i nic z tego pożytecznego nie wychodzi, co mnie obchodzi kiedy ktoś wstaje.. mam nadzieje, że napiszecie jak warunki u nich.
zdjecie uzytkownika
mity - 2014-12-10 13:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej. patrze ze wiecej jest pytan niż odpowiedzi... Czy nie wchodzi tu nikt z pracownikow? jezeli jest cos co was denerwuje, widzicie jakies niezgodnsci lub odwrotnie- wasza praca jest pod kazdym wzgledem pozytywna to pochwalcie sie tym na forum. Osoby takie jak ja ktore szukaja pracy moga miec juz jakis poglad...
zdjecie uzytkownika
odpowiedzialna - 2014-12-12 21:12:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mity - 2014-12-10 13:44:30]:
Hej - może rzeczywiście trzeba napisać coś konkretnego na temat pracy. Praca w Ochniku jak wszędzie ma swoje wady i zalety - tak jak wszędzie. Dla mnie więcej ma zalet niż wad :) Finansowo jestem zadowolona, praca stabilna- na pełen etat. Wymagania jasne i spisane, zespół mam udany. Od strony socjalnej firma się rozwija i od niczego podczas zaczynania mojej pracy przeszliśmy do całkiem porządnej wyprawki świątecznej :) Obowiązków może jest i sporo, klientów w obecnym okresie też - ale jakbym chciała cały czas siedzieć to znalazłabym pracę przy biurku - dlatego też leniuchom odradzam :)a reszcie- jeśli znajdziecie dobra ekipę w zespole to pracę polecam :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochnik Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Ochnik Sp z o. o.?
Zadaj pytanie
x