logo Ochnik Sp z o. o.

Ochnik Sp z o. o.

Garwolin

Opinie o Ochnik Sp z o. o.

odb 2014-07-26 19:02:46
Żeby ktoś to mógł dojrzeć, trzeba tez coś sygnalizować, nie mozna się bać. Jeżeli regionala(y) nie zareaguje, może warto uderzyć wyżej. Szanujmy siebie i i innych
2
nieznajoma 2 2014-08-08 14:50:30
dla sprostowania. pisownia została zmieniona niepoprawna składnia ze względu na odpisy w telefonie
1
mity 2014-12-10 13:44:30
hej. patrze ze wiecej jest pytan niż odpowiedzi... Czy nie wchodzi tu nikt z pracownikow? jezeli jest cos co was denerwuje, widzicie jakies niezgodnsci lub odwrotnie- wasza praca jest pod kazdym wzgledem pozytywna to pochwalcie sie tym na forum. Osoby takie jak ja ktore szukaja pracy moga miec juz jakis poglad...
1
odpowiedzialna 2014-12-12 21:12:36
Hej - może rzeczywiście trzeba napisać coś konkretnego na temat pracy. Praca w Ochniku jak wszędzie ma swoje wady i zalety - tak jak wszędzie. Dla mnie więcej ma zalet niż wad :) Finansowo jestem zadowolona, praca stabilna- na pełen etat. Wymagania jasne i spisane, zespół mam udany. Od strony socjalnej firma się rozwija i od niczego podczas zaczynania mojej pracy przeszliśmy do całkiem porządnej wyprawki świątecznej :) Obowiązków może jest i sporo, klientów w obecnym okresie też - ale jakbym chciała cały czas siedzieć to znalazłabym pracę przy biurku - dlatego też leniuchom odradzam :)a reszcie- jeśli znajdziecie dobra ekipę w zespole to pracę polecam :)
Karp 2014-12-24 21:35:22
Lubię karpie
3
Marta 2014-12-29 20:31:23
Ja byłam dzisiaj na rozmowie w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy.
Ta rozmowa kwalifikacyjna to była totalna żenada. Na początku nie mogłam znaleźć moich rekruterów w restauracji. Szczerze spodziewałam się nieco straszych kierowników, a wyglądali jakby dopiero skończyli liceum. Śmieszne pytania w stylu ,,Czy mam jakieś skórzane rzeczy", opisać techniki sprzedaży. Chyba szukają kogoś, kto wyrecytuje co to jest sprzedaż, a nie będzie umiał tego wykorzystać w praktyce. Byłam już na kilku rozmowach, ale z takim brakiem profesjonalizmu jeszcze się nie spotkałam.
1
Mirabelka 2015-01-02 13:00:00
Praca jest ok dla osób odpowiedzialnych i z predyspozycjami w obsłudze klienta. Pracowałam , sama praca jest w porządku ale kierownictwo jest fatalnie dobierane, wiele osób podczas mojej pracy się przewijało, były zwalniane tak fajne i odpowiedzialne osoby a zatrudniano osoby które rozwalały zespół, kierownik się z tego cieszył że może zastraszać i zwlaniać kolejne, koszmar i mobbing. Jak mam być przyjazna atmosfera jak się ludzi szczuje jeden na drugiego. Klient takie rzeczy wyczuje, jak jeden pracownik podważa autorytet drugiego. Totalny brak profesjonalnych kierowników, brak empatii z ich strony, uprawiają swoją wewnętrzną politykę naruszając wiele zarządzeń i zasad firmy. I nikt tego nie kontroluje. Regionalny nie reaguje udaje że jest wszystko w porządku a sprzedaż się sypie bo ludzie są zaszczuci. Zgrana ekipa jest mocą salonu a nie ciągłe "odświeżanie" załogi bo kierowniczka ma muchy w nosie i się nie wyspała.
3
Marta 2015-01-02 17:04:11
Hej Mirabelka. Teraz jak czytam twoją odpowiedź to już na pewno nie żałuję, że się tam nie dostałam. Strata mojego czasu, tylko na rozmowie, która trwała z 20 minut, z czego połowę się przenudziłam, bo ,,kierownicy" szukali kolejnych pytań w stercie kartek. Albo najlepsze pytanie: ,,Czy odwiedzam ich salon?" Śmieszne, mogłam powiedzieć, że codziennie tam wchodzę i raz w tygodniu kupuję tam skórzane rzeczy za parę tysięcy :) (usunięte przez administratora) A rzeczywiście stały, obrotny zespół jest gwarancją dobrej sprzedaży i funkcjonowania salonu. Nie rozumiem tej polityki.
Karina 2015-01-06 19:26:54
Marta odpuść sobie - czasami w życiu trzeba przełknąć porażkę i pogodzić się z tym ze gdzieś nas nie chcą ... nie chcieli Cię w Ochniku to spróbuj w Zieleni Miejskiej
1
Marta 2015-01-08 15:03:04
A może Ty spróbujesz przy wywożeniu śmieci albo szamba?
Marta 2015-01-08 17:29:29
Do Ciebie nie pisałam tylko do Mirabelki, także nie wtryniaj swoich czterech liter, gdzie Cię nie proszą.
@@@ 2015-02-20 13:31:53
Jeśli taki byłeś dobry to szkoda ze nie potrafiłem powiedzieć tego wtedy jak pracowałeś a nie teraz tyłek obrabiasz, brak klasy a ta osoba o której piszesz jest super pod każdym względem.pozdrawiam
4
Zainteresowany 2015-03-26 10:06:21
Witam
Chciałbym zapytać ile można średnio zarobić? Jaką dają podstawę?
Czy na salonie jest kamera? I czy pracuje się w pojedynkę?
Bardzo dziękuję za odpowiedz:)
agr 2015-05-18 19:03:19
Witam, zanim zaczęłam pracę w ochniku czytałam wiele różnych opinii na jego temat ale twierdziłam że ile osób tyle i opinii. Czytając zwłaszcza te negatywne wydawało mi się iż wypowiadają się osoby zwolione, które chcą się tym sposobem zemścić... jednak aby się przekonac na własnej skórze trzeba spróbować pracy w tym miejscu, lecz na chwilę obecną uważam iż ta próba jest doskonała ale... dla masochistów. Firma która ma takią potężną sieć sprzedaży, tak wiele salonów, opisująca się przede wszystkim wartościami dbającymi o każdego człowieka z osobna ... okazuje się że firmą zarządza banda dosłownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie liczcie że zabają o człowieka, dbają aby człowiek miał dość pracy w tym miejscu. Kierwnicy regionalni pożal się Boże! nie pomagają a utrudniają życie, jakieś dziwne naloty,kontrole, zastraszania mobbing. Jesli juz kiedys o tym czytaliscie to PRAWDA! Odradzam zarówno zakupów w ochniku a przede wszystkim pracy! strzeżcie się! juz lepiej pracować w croppie !!!
1
ami 2015-05-27 01:29:43
Zgadzam się z koleżanką agr wiele mówi się w tej firmie o misji przez duże M w praktyce to niestety Mission Impossible.
ania 2015-07-25 20:09:38
Powiem tak, umowa o pracę, fundusz socjalny, premie od sprzedaży indywidualnej, jak i sklepu, premia za awans to dodatkowe 200 do wypłaty, a najważniejsze co może świadczyć o firmie to GPTW ankiety przecież wypełniają pracownicy i OCHNIK zajął pierwsze miejsce!!! To świadczy o czymś. A jak wiecie że jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim wygodził to są też negatywne opinie w wypowiedziach innych pracowników. Dlatego nie ma tylu wpisów bo pracownicy nie mają takiej potrzeby żeby narzekać, bo jak wejdziecie poczytać o pracy w WOJASIE to jakaś porażka , wiem moja koleżanka tam pracuje i psychicznie nie wytrzymuje jest już na lekach. Z czystym sumieniem mogę polecić pracę w OCHNIKU pracuję 3 lata, załoga cały czas taka sama (ja jestem najkrócej stażem ).Pozdrawiam
1
ania 2015-07-25 20:12:19
Dodam że ta premia 200 zł na rękę to za sam awans :)plus reszta , można wyjść spokojnie 2000 na miesiąc, zależy od sklepu ,obrotu.
1
ZADOWOLONA 2015-08-01 14:49:10
LUDZIE NAPRAWDĘ NAJLEPSZA FIRMA NA RYNKU !!!!! NIE PONIŻAJĄ , FIRMA DBAJĄCA O PRACOWNIKÓW ,SUPER !!! ZAROBKI BARDZO DOBRE !!! SĄ OSOBY ,KTÓRE NIEZALEŻNIE GDZIE BY NIE PRACOWALI ZAWSZE BĘDZIE COŚ NIE TAK .TRZEBA LUBIĆ KONTAKT Z KLIENTEM A NIE SIĘ NA FIRMIE WYŻYWAĆ I WYLEWAĆ GORZKIE ŻALE.JAK KTOŚ SZUKA PRACY NA POWAŻNIE TO SIĘ NIE ZAWIEDZIE !
1
marcin 2015-08-30 20:34:00
Mobbing, uprawianie prywaty, zaściankowe myślenie i fatalne zarządzanie firmą. Jeśli nie masz w rodzinie nikogo nazwisku OCHNIK to będziesz zapiep*ał za resztę, która ma. I jak nie liżesz d*py komu trzeba to masz przes*ane. Wyssają Cię a potem zasugerują że już Cię nie potrzebują bo mają na Twoje miejsce kogoś z "układu". W końcu sam się zwolnisz.
5
Rozczarowana brakiem kompetencji menadżera 2015-09-11 00:56:14
Jak czytam to, co każdy pisze to postanowiłam napisać co myślę oraz jakie sytuacje mają na okrągło miejsce.
Pracowałam dla firmy Ochnik w Lublinie. Firma sama w sobie dość fajna, zarobki w sumie nie za wysokie, ale są możliwości rozwoju. A raczej były. Praca z osobami, które są tam zatrudnione to istna pomyłka. Cały Ochnik w Lublinie jest ogarnięty jakąś grupą ludzi, którzy chyba postradali rozumy, myślą, że są super managerami, a tak naprawdę nic nie wiedzą o zarządzaniu ludźmi i ich motywowaniu. Narusza się tu prawa pracowników oraz uskutecznia mobbing. Może zacznę od tego, że kierowniczka w Lublin Plaza to mała, młoda z długimi włosami dziewczyna, z pozoru niby miła ale to tylko pozory. Wie do kogo ma być miła, do kogo co powiedzieć i się uśmiechnąć. Jest bardzo dobrą aktorką. Sporo osób rezygnowało u niej z pracy, a ona to kwitowała tym, że ktoś się nie nadawał do pracy i dlatego tu nie pracuje. Nie zastanowiła się nigdy, że może jej podejście do pracownika i sposobu zarządzania jest nieporozumieniem. Lubi rządzić - po części to dobra cecha - gorzej, gdy zamienia się to w żandarm, chęć upokorzenia kogoś. Ona lubi być ponad kimś i ciągle czuć nad nim władzę i posuwa się do mobbingu. Ciągle straszy pracownice, że za pomyłkę to zwolni, dzwoni w dzień wolny, aby "nawrzucać" pracownikowi, że zrobił jakąś pomyłkę, która tak naprawdę nie była wielką pomyłką, ale ona zawsze to tak wyolbrzymi, żeby móc się na kimś wyżyć. Jak ktoś ma problem na sklepie, a ona ma wolne to oczywiście robi wielkie "halo" i ma pretensje, że się do niej dzwoni - jak zawsze wyolbrzymia, że ciągle do niej dzwonią itp.a przecież przy pomyłce kto ma służyć pomocą jak nie kierownik? Jest mało pomocna. Udaje, że jest kochana, żeby się nią zachwycać a otoczyła się tylko koleżankami, które nic na nią nie zechcą powiedzieć o tym jak sie zachowuje. Jest nieuczciwa, pracując z innymi osobami potrafiła zabierać im kolejkę jaka jest ustalona do podchodzenia do klienta, albo zabierała klienta gdy widziała, że klient bogaty i duże zakupy zrobi. Wiecznie tylko gada na skypie i klepie coś na telefonie. Krzyczy -a najlepsze, że jak sie jej powie ze krzyczy - to regionalnej wmówiła, że poprostu ma donośny głos i ton i pracownice wyolbrzymiają, a to nie prawda! poprostu krzyczy. Nie przyjmuje krytyki ani nie ma samokrytyki, myśli, że jest niezastąpiona. Zastanawiam się kiedy ci na górze firmy przejrzą na oczy i zobaczą kogo zatrudnili? Gorzej , że Regionalna straciła poczucie swojego "Ja", a tym samym zdolność oceniania obiektywnie kompetencji pracowników, bo gra tak jak jej zagra kierowniczka z Plazy. Nawet zaczęła postępować z ludźmi tak jak ta kierowniczka czyli przejęła jej nawyki- krytykowanie i krzyki. Zawsze ją broni, nie da powiedzieć jaka jest prawda. Nie jest obiektywna bo teraz to koleżanki bardzo dobre od wspólnych imprez. Jedyne co, to trzeba trzymać kciuki, aby kierownictwo w centrali przejrzeło na oczy i zobaczyło co się dzieje? -i nie wystarczy pogadać z ludzmi ze sklepów -bo tu szerzy się "kolesiostwo" kierowniczki- głównie koleżanki przez nią zatrudnione albo osoby, które są bardzo uległe i boją się stracić prace. Dodam jeszcze, że podobno przed tą kierowniczką z Plazy była tam inna, która również pomiatała pracownikami i też była okropna, ale ta obecna chyba jest taka sama.
9
ochnikowa 2015-09-16 22:58:17
hm..... CO do zarobków w OCHNIKU zależy to tylko i wyłącznie od lokalizacji salonu i obrotu :) Ja na stanowisku kierownika zarabiam ( gdzie sa wyrobione budzety plus prowizja indywidualna ) zarabiam okolo 1900 zł :) uwazam ze sa to pieniadze nieadekwatne do obowiazków poniewaz pracuje sie głównie w pojedynke przy np 140 wejsciach dziennie ,dostawach do rozładowania itd. Ogolnie uważam ze firma strasznie wykorzystuje praowników kazdy jest od wszystkiego i od niczego:)a najlpsze jest to ze mały problem, bład urasta do problemu wagi Panstwowej :D dopoki nie znajde nic lepszego bede tu pracowac niesety ale gdybym miała cos innego juz by mnie tu nie bylo :)
6
ania 2015-09-20 16:37:10
Jestem doradcą :)
1
pracownik 2015-09-21 13:47:35
Witam:-)Jeśli chodzi o pracodawcę uważam ,że Ochnik jest firmą uczciwą i rzetelna...wszystko jasne i klarowne albo się to akceptuję albo nie. Bardziej uwagę moją zwróciły "potyczki" między personelem salonu... i taka jest niestety smutna prawda ,że kierownicy regionalni taktują kierowników salonów jak chodzące ideały...a różne rzeczy się dzieją...
1
anka 2015-09-21 23:37:50
Dodam swoje kilka groszy. Realne zarobki dla salonu nie z topowej 10-tki dla doradcy to 1400-1500 zł na rękę (kierownik salonu nie wiele więcej)Mam na myśli mniejsze miasta. Takie zarobki są prawie każdego miesiąca poza grudniem, wiec czekamy na grudzień jak te łosie. Prawie każdego dnia (prócz weekendu) jest dostawa towaru i Sajgon na sklepie bo np.jesteś sama większość dnia. Tajemniczy klient to jakaś żenada, ale takie mają metody testowania człowieka. Atmosfera w salonie zależy od kierowniczki i pozostałej ekipy a jak wpada regionalna to każda mówi z DUŻEJ LITERY, kolejna żenada. Ale i tak nic nie przebije żenady numer jeden : Oto co usłyszałam od klientki : Czy nie wstyd Pani, że pracuje pani w sklepie ze zwierzętami ... ale martwymi !!! Jest mi wstyd i często o tym myślę, ale nie mam innej alternatywy do końca roku.
2
Mirabelka 2015-09-23 12:32:49
Całkowicie się zgadzam z tą wypowiedzią, potwierdzam, identyczne zachowanie ma kierowniczka z Bydgoszczy, to samo postępowanie. Układ ten sam.
Mirabelka 2015-09-23 12:36:12
Zgadzam się z wypowiedzią komentarza "Rozczarowana brakiem kompetencji menadżera". Czysta prawda.
zniesmaczona 2015-09-23 21:41:55
Tak czytam te opinie i ja się dołączę. Swojego czasu pracowałam w lubelskim ochniku i dzięki Bogu już tam nie pracuję. Ludzie strzeżcie się. Tam panuje chora atmosfera i kult kierowniczki z plazy, która może i w sprzedaży zła nie jest ale o zarządzaniu ludźmi pojęcia nie ma. Z resztą tam ciągle są roszady. Ciągle odświeżają załogę, w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] miodu szukają i tyle. Wiedze musisz mieć ogromną bo 2 razy do roku robią egzaminy, puszczają tajnych, tam robisz wszystko. Trzeba być sprzataczką, magazynierem, dekoratorem,księgową, psychologiem a pensja za to wszystko śmieszna. Odradzam wszystkim.
1
Byłam i wiem 2015-09-29 14:32:51
To i ja się dołączę. Zgadza się Lublinie jest swego rodzaju "banda" która kreuje, że są niezastąpieni i na wszystkim się znają bo jest to przykrywka na to jak traktują tych co są pod nimi. Pracowałam pod rządami kierowniczki z Outletu Lublin. Istne piekło, nieraz łzy miałam w oczach. Traktowała mnie jak "ścierkę do podłogi". Najpierw sama nabrudziła i potem kazała sprzątać mi a sama szła pić kawę albo patrzyła jak sprzątam i mówiła, że źle to robie-co za upokorzenie! A grafik zamiast mi wydrukować to kazała zapisać sobie na swojej kartce jakich dniach pracuję, a sobie to drukowała. A do tego pomagał jej poniżać ulubiony pracownik rodzaju męskiego. Rozumiem, że jest oszczędność ale żeby grafiku nie wydrukować pracownikowi? To nie jest zarządzanie ludźmi to jest ich upokarzanie. To nie dyscyplina! Nie tak postępuje lider zespołu. On ma motywować do pracy a nie zniechęcać, dlatego teraz pracują tylko jej koleżanki i znajomki, to ich patent na oszukanie centrali jacy są naprawdę.Może kiedyś wyjdzie na jaw jacy są.
5
wisienka 2015-10-01 20:28:41
Absolutnie sie zgadzam z Mirabelką co do kierowniczki z Bydgoszczy, tu rządza układy i układziki z Regionalna
2
jakość z CHIN :) 2015-10-07 23:00:14
produkty super??? hmmm.... uważam ze produkty jakościowo sa strasznie słabe i niestety cena nie jest adekwatna do jakości. Rozumiem ze teraz praktycznie każda marka trzaska w CHINACH Ochnik między innymi też.... :) Ale są produkty z Chin i produkt z Chin. Ja jako pracownik Ochnika nigdy bym sama tam nic nie kupiła nawet z nasza zniżką pracowniczą- 50% bo uważam ze taką samą rzecz mozna kupić za lepsze pieniadze:) OK Futra z norki po 10900 zł... tu bym moze sie skusiła bo nie widziałam nigdzie indziej :P:P:P
2
bojar 2015-10-30 08:55:19
Miałem do czynienia z tą firmą Lublin Plaza.Chciałem kupić dwie kurtki skórzane zaproponowano mi wypełnienie karty rabatowej o wartości 5%(w moim przypadku 500zł)odmówiłem ale zaproponowałem aby pani dorzuciła mi spray do konserwacji kurtek za 40zł odmówiono mi. nie kupiłem tych kurtek pani najpierw przedstawiła się jako właścicielka po telefonie do garwolina gdzie opisałem sytuację już była pracownicą jednak ;-)natomiast garwolin pani władna ale nie kompetentna również odmówiła takiego rabatu.to były moje ostatnie zakupy w tym sklepie .nie polecam ....
bloger modowy 2015-11-01 17:11:24
... więc "kolego" bajor - z tego wniosek że będziesz kupował jedynie w sklepach gdzie dają rabaty (?) - to może lepiej wstrzymać się z zakupami do poświątecznych wyprzedaży - wtedy nie trzeba o nic "skomleć" - wszystko jest tańsze a już najlepiej wybierz sklepy typu second hand tzw. popularne ciuchlandy - podobno pod koniec tygodnia możesz się tam obkupić po 5 zł za sztukę .
4
Kejsi 2016-01-13 09:42:05
Witam, czy ktoś wie coś na temat pracy w Ochnik Kraków Galeria Krakowska??? Mam tam zaproszenie na drugi etap i niewiem czy warto??
niki 2016-02-14 13:11:23
Z zewnątrz oczywiście wygląda wszystko nieźle.
Dopóki nie zaczniesz być na tyle dobra ze kierownik poczuje się zagrożony i zrobi wszystko żeby regionalny Cię zwolnił . . .'Jedna wielka klika.
Jakieś chore misje , wbijają ci do głowy wszystko żebys był marionetką.
1
niki 2016-02-14 13:15:05
Szkolenia ???'przez 3 lata pracuje w galerii i szkolenia, . . nazywają to rozwojem ścieżki A jedziesz i słuchasz sekty . . .
2
niki 2016-02-15 13:35:35
ogólnie musisz przerobić wszystkie szkolenia jakie ci oferują. Jest ich chyba 5- nie pamiętam Byłam dość dawno, szkolą nowych pracowników, Starzy nie szkolą się już wcale i niestety potem ci zarzucają, że się wypaliłeś.
Ale jak są organizowane to średnio 2 w roku plus zjazdy dla doradców ( jedno się odbyło do tej pory-impreza fajna, dla kliki
Porównanie.... na szkoleniach powiesz coś co nie jest trafione w ich klucz i nie ma opcji, żeby tak to było. Szkolenie z asertywności i równowagi życiowej pokazuje schemat myślenia firmy, a niestety nie Twój.
Klientka 2016-03-31 20:59:15
Szukałam info na temat produktów i trafiłam na to forum ogólnie towar swietny ale to co czytam to normalnie wstyd jak na taka firme
lis 2016-05-08 13:01:10
Czy ktoś wie jakie są zarobki na stanowisku kierownika salonu?
Ulcia36 2016-07-18 15:46:35
Kiepskie te opinie jak na taki niby ekskluzywny salon.
Filippo 2016-07-18 15:51:53
I znowu w Lublinie szukają pracownika do salonu. Ciekawe które to już ogłoszenie w tym roku...To już o czymś świadczy, z resztą wnioski nasuwają się same...
Tobias 2016-07-18 17:54:06
Ciekawe czemu tak zmieniają pracowników. Faktycznie w Lublinie są bardzo często ogłoszenia ale tak na prawdę nie tylko Lublin wiecznie szuka. W innych miastach jest to samo. Dziwna polityka firmy.
olka28 2016-07-25 09:23:28
Prawda jest taka, że firma pozbywa się pracowników z długim stażem pracy i zatrudnia nowych. Tam doświadczony pracownik nie jest wartością. Wiadomo wszystko chodzi o kasę ale już bez przesady.
2
Poprostu Pracownik 2016-07-26 16:51:39
Jestem pracownikiem firmy Ochnik już siedem lat i nie odnoszę wrażenia, żeby ktoś chciał się mnie pozbyć. To moja pierwsza praca, w której pracuję przez tak długi okres czasu. Wiele osób, które tu poznałam, również pracuje w tej firmie naprawdę przez długie lata. To chyba dobrze świadczy o firmie. Dlaczego uważasz, ze firma chce się pozbyć stałych pracowników? Skąd takie przypuszczenia?Ja niczego takiego nie zaobserwowałam i absolutnie się z tym nie zgadzam.
5
Rosa30 2016-07-28 09:41:55
Siedem lat??? W którym to salonie takie rekordy biją??? W moim regionie to jak ktoś 2 lata popracuje to już długo. Z resztą jakby tak wszędzie pięknie było to skąd tyle ogłoszeń na doradców. Wystarczy zerknąć sobie czasem na centrum kariery ochnik i obserwować jak często są ogłoszenia.
5
kierownik 2016-08-26 11:50:19
Wszyscy narzekają, że w Ochniku często szukają pracowników i od razu winią za to Ochnika. A nikt nie pomyślał, że może wina leży po stronie pracowników? Firma chce mieć wysoki standard obsługi, więc jeśli zatrudni na okres próbny lenia, albo osobę, dla której każda praca jest zła bo trzeba pracować, to chyba nie jest dziwne, że Firma zmienia takich ludzi i szuka lepszego pracownika. Tutaj wypowiadają się tylko osoby, które wiecznie są pokrzywdzone wg nich a to przez los, a to przez Ochnika, a w gruncie rzeczy to po prostu ludzie, którzy chcieliby mieć wszystko, jednocześnie nic nie dając od siebie. Jestem Managerem w tej Firmie, zostałam awansowana z Doradcy i pracuję tutaj już 6 lat. Osoby w moim zespole też pracują po 4, 3 lata i jakoś nikt nie myśli o ich zwalnianiu. Są po prostu dobre w tym co robią. Ale wiem z doświadczenia, że są ludzie, którzy nie widzą swoich wad i tacy niestety kandydaci przychodzą w dzisiejszych "czasach" na rekrutację. Skoro z 8 osób na rekrutacji można wybrać max 2, to chyba nie świadczy o Firmie, ale o obecnych kandydatach na pracownika. Naprawdę jest bardzo ciężko znaleźć kogoś uczciwego i chętnego do pracy. I nie mówię tutaj o nie wiadomo jakich wymaganiach, tylko o podstawowych wymaganiach, które każdy pracodawca dzisiaj stawia. Dlatego zastanówcie się, zanim napiszecie, że firma szybko zmienia pracowników, dlatego jest beee...
5
manager 2016-09-04 14:07:50
Oczywiście różnie może być, ale wiem co mówię bo tutaj pracuję. Nigdy się nie zdarzyło, że ktoś został zwolniony bez powodu. Wiem też jakimi wartościami się Firma kieruje i wiem, że jest naprawdę dobrze. Ale są tacy, którym nie dogodzisz:)
kama 2016-09-04 14:12:02
Dokładnie @manager tym bardziej, że firma dostosowuje się do dyspozycyjności. Wiem, nawet że jest możliwość zatrudnienia się na 1/2 etatu. Dodatkowo nie trzeba mieć wielkiego doświadczenia więc praca dla studentów spoko. No ale jak komuś się zwyczajnie nie chce..
Rumianek88 2016-11-10 10:35:22
Pracowałam w Ochniku jakiś czas. Sama firma jest na prawdę ok. Jeżeli chodzi o sieciówki to pewnie jedna z lepszych firm. Pracę tam mogę polecić wszystkim no chyba, że trafi się na kiepski zespół głównie kierownika. Dobrze byłoby przyjrzeć się kierownikom salonów. Niestety kierownicy regionalni przymykaja oczy na zachowania kierowników, traktując ich jak chodzące ideały, a ci bardzo często maja dużo za uszami i rozwalają zespół przez co tracą dobrych pracowników.
Miki 2016-11-23 10:03:50
Wiem jak jest, też się pracowało w Salonie w Lublinie. Prawda jest taka, że jeśli kierowniczka wyczuje, że ktoś jest lepszy to zrobi wszystko by się tej osoby pozbyć. Oczywiście pewnie jest i tak, że w któryś innych miastach jest inaczej, że są normalni ludzie ale w Lublinie to klika która snuje tylko komu zaszkodzić by siebie wybielić. Zabieranie klientów przez kierowniczkę bo nagle okazuje się, że była jej kolej a wcześniej jak wchodził klient i nie zapowiadało się, że coś kupi to nie chciała tyłka ruszyć. Wiele było takich sytuacji. Wiele można by było napisać. Wycwaniły się teraz bo pozatrudniały swoje koleżaneczki aby cicho siedziały, co oznacza, że nawet niby porządnie nie zarządzają. Nie sztuka przyjąć do pracy koleżankę i udawać, że jest się kierownikiem....proszę niech zatrudnią kogoś z zewnątrz kogoś kogo nie znają i niech potrafią pokierować taką osobą. Dobry kierownik, który ma podejście i kompetencje z każdej osoby zrobi dobrego pracownika. Jednym słowem fuszerka i udawanie wielkich kierowników a tak naprawdę nic z zarządzaniem nie ma to wspólnego, sterta przekrętów i kręcenie zadymy po to by uwagi nie skupić na sobie i niekompetencji.
4
Małgorzata 2016-11-24 14:48:11
Silesia Katowce,fajny salon,dość miła obsługa prócz jednej Pani w ciemnych kręconych włosach,długość w okolicy ramion.Miałam przyjemność lub też nieprzyjemność być obsługiwaną przez taką właśnie panią i z przykrością muszę przyznać,że więcej tam się nie udam.
3
Zostaw swoją opinię o Ochnik Sp z o. o. - Garwolin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ochnik Sp z o. o.