brak logo

ITA TOOLS SP. Z O.O.

Toruń

Opinie o ITA TOOLS SP. Z O.O.

Gutek0825 2011-02-09 20:43
Jak nie patrzeć niedawno zacząłem pracę w firmie ITA TOOLS i nie mogę narzekać prezes i Mój przełożony mnie nie rypie bo staram się wywiązywać z roboty jak tylko mogę o GPS w aucie zostałem poinformowany już na rozmowie kwalifikacyjnej a to że jest to niech będzie bo w pracy się pracuje a nie bąki zbija polecam
4
karol 2014-07-02 18:59
może coś więcej powiesz na temat ph w tej firmie
5
Lolek 2015-04-20 15:43
Witam,

Proszę o opinie na temat pracy w firmie Ita Tools interesuje mnie stanowisko handlowca. Będę wdzięczny za odpowiedź.
zielony 2015-07-03 07:59
witam,

pracowałem w wielu firmach jako ph. na tym stanowisku w tej firmie nie da się pracować. uważajcie na nich!!! przestrzegam Was przed nimi!!! Ta firma na rynku ma złą opinię i tak zostanie.
18
narzedziowiec 2016-01-12 11:37
Rypią handlowców jak leci. Pracowałem tam 6 miesięcy. Nie da się u nich normalnie pracować a tym bardziej zarobić.
8
poznaniak 2016-08-15 22:22
Wyszło ogłoszenie ph na wlkp, jakie cele, jaka podstawa, jakie auto, jaka baza klientów, inne szczegóły tez mile widziane. Ktoś się wiedzą podzieli? Pozdrawiam.
1
Hanc Kloc 2016-08-30 19:00
Spytajcie prezesa jak wydymał chłopaków z ITA Radziejowice .
17
Vegeta 2016-09-13 20:43
E tam , od razu wydymał .Uczcili tą sytuację minutą ciszy , spakowali maszyny i wypad do Mielca.Szkoda tylko , że jak zwykle cierpią pracownicy ( ale kto by się przejmował).Ma całą bazę klientów , 7 maszyn i krzyżyk na drogę ; )
2
nikodem_d 2016-10-14 19:38
Aplikowałem na pth lubuskie i wielkopolskie, zdradzi ktoś czego można się spodziewać jeżeli chodzi o podstawę, typ auta, bazę klientów no i atmosferę we firmie?
1
pawel 2016-10-16 17:47
tak poszukuja przedstawicieli handlowych, wiec jezeli masz doswiadczenie to smialo mozesz aplikować tym bardziej, ze sporo zarobisz ale dziwne jest to ,że w każdym miescie szukają
Obserwator 2016-10-29 21:57
Po trupach do celu... wydymał chłopaków w Radziejowicach, wcześniej w Elblągu i Warszawie. Oby nie zjadł własnego ogona :)
Znam kilka osób co tam pracowała i nikt nie wspomina tego dobrze.
Zarobia w tej firmie tylko Prezes.
5
Zostaw swoją opinię o ITA TOOLS SP. Z O.O. - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ITA TOOLS SP. Z O.O.