Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o EWMAR

zdjecie uzytkownika
nik - 2010-07-07 06:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ,też nie dostałam ,wysłałam dokumenty tam gdzie trzeba ,prawnik powiedział ze dostane wyrównanie,radze wam też to zrobić im więcej osób tym lepiej i wiarygodnie...pozdrawiam ciepło wyrolowanych,,a bandzie trzeba dać nauczkę!!!
zdjecie uzytkownika
mak2010 - 2010-07-07 21:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 3 miesięcy pracuje w tej firmie, prawda wypłaty z poślizgiem ale płaca w całości nie na raty. Czytam o upadłości tej firmy o konkrety proszę.
zdjecie uzytkownika
oooooooooooo - 2010-08-24 21:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po wyplate trzeba chodzic na kolanach...i tak ciebie zbywaja jeden odsyla do drugiego i tak w nieskaczonosc. nawed jak masz umowe o prace i tak bez kaca. a zatrudnijaja ludzi w sklepach na czarno a dostaje wyplate nawed przed terminem ...
zdjecie uzytkownika
pracowmik -byly - 2010-09-16 10:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma to (usunięte przez administratora) . Nie placa w terminie albo wcale' Wymagaja od ludzi pracy ponad sily i mozliwosci.Nie placi za nadgodziny i urlopy. ma przegranych pare spraw w sadach o zalegle platnosci. Niech kazdy kto ma z ta firma jakielkolwiek plany niegh omija ja z daleka'. Wspolczuje ludziom ,ktorzy tam pracuja
zdjecie uzytkownika
pracownicy bez grosza na zycie - 2010-10-10 14:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nastepny miesiac i znowu ludzie sa bez wypłat jak tak mozna robic to własnie dzieki naszej pracy wy zarabiacie ogromne pieniadze opanujcie sie wreszcie i wyslijcie ludzia wypłaty!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Kornel - 2010-10-10 18:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam wasze wpisy i wygląda na to że niezadowolonych siłą tam zatrudniono. Normalny człowiek jak mu nie pasuje to zmienia pracę, a nie opluwa pracodawcę. Piszecie że nie dostajecie pensji nawet przez kilka miesięcy. Myślę że większość tu piszących pisze złośliwie, albo są z konkurencji. Mamy trudne czasy i jak ktoś daje pracę trzeba go szanować.
zdjecie uzytkownika
niezadowolony - 2010-10-10 21:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myslisz ze jakby była inna praca to na pewno ludzie by mieli w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewmar ale niestety tak nie jest oni prowadza taka gre psychologiczna z pracownikami obiecuja a jak sie za duzo dopytujesz o swoje to cie wywala bez niczego.I jak takiego pracodawce szanowac jak on wogóle nie chce z pracownikami rozmaWIAC my jestesmy dla nich białymi murzynami niczym wiecej
zdjecie uzytkownika
postronna - 2010-10-13 16:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety większośc tu piszacych ma rację. Znam wiele osób pracujących tam i wszyscy potwierdzaja jednomyślnie...nie płaca za wykonaną pracę. Własciciele wolą płacic kary sądowe, bo nie sa wysokie. Natomiast większośc ludzi tam pracujących nie ma wyjścia i żyją nadzieją, ze moze ktoregos dnia cos skapnie!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2010-10-26 15:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty KORNEL...albo jestes (usunięte przez administratora)...albo (usunięte przez administratora)up sobie młotek i w głowe walnij,ludzie kasy nie dostają a ty ścieme walisz!!!!na ciebie tez kolej przyjdzie
zdjecie uzytkownika
Marta - 2010-11-23 10:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuję z firmą ewmar i nigdy nie słyszałam narzekań na tą firmę przez ludzi tam pracujących. Wydaję mi się, że ktoś robi nagonkę na tą firmę.
zdjecie uzytkownika
tesss - 2011-01-14 15:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiecie na co wydal nasza kase >? kupil sobie hotel ARTUS w Gdańsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EWMAR
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x