brak logo

NATEK Poland

Warszawa

Opinie o NATEK Poland

GallAnonim 2010-12-03 19:47:12
Praca "tymczasowa". Zatrudniają specjalistów na kontrakt,obiecują i pozbywają się w trybie ekspresowym jak tylko nie są potrzebni. Na umowę o pracę na czas nieokreślony- warto, ale kontrakt odpada.
1
Byly pracownik 2012-06-20 13:26:42
Pracowalem w firmie natek i szczerze nie polecam z nimi wspolpracowac. Kiedys jeszcze warunki na wstepie mieli bardzo dobre i kontakt z "gora" byl w miare ok. Pozniej zaczeli czuc wieksze pieniadze i zaczeli cisnac i olewac pracownikow. Doszlo do tego ze podsuwali niekorzystne umowy do podpisania bo wczesniejsze zapisy w umowach do czegos ich zobowiazywaly.
Podsumowujac dla poczatkujacych jesli praca bezposrednio u klienta to w ostatecznosci na jakis short term. Inaczej odradzam.
guruguru 2012-11-09 20:45:16
Odradzam. W firmie panuje bałagan, chaos, irracjonalność. Na porządku dziennym są obiecanki-cacanki. Zarobki niskie, jedyny benefit to podstawowy pakiet medyczny. Praca niepewna, wbrew temu co wpierają ludziom skończy się projekt to do widzenia. Zero szkoleń i możliwości jakiegokolwiek rozwoju zawodowego. Jeśli ktoś pracuje tam dłużej niż parę miesięcy to jest mistrzem. Zdecydowanie lepiej zatrudnić się bezpośrednio w firmie, a nie przez Natek - gwarantuje to wyższe zarobki i zyskanie większej ilości benefitów, o szkoleniach i ścieżce kariery nie wspomnę.
Łukasz_Lampka 2013-05-21 17:16:54
Dzień dobry,

przykro nam, że praca w NATEK nie spełniła Pana oczekiwań. Chcemy być firmą, która jest dla swoich pracowników przyjemnym doświadczeniem i z którą planują związać swoją karierę na dłużej. Dlatego też bardzo interesuje mnie Pana/Pani opinia i chętnie dowiem się więcej - dzięki temu będziemy mogli znacznie poprawić jakość naszych usług.

Będę wdzięczny, jeśli skontaktuje się Pan/Pani ze mną mailowo, pod adresem: lukasz.lampka@natek.pl.

Z poważaniem,
Łukasz Lampka
NATEK Poland
anonim 2013-08-19 13:58:12
Natek frieeend, a te podwyżki i szkolenia rzeczywiście się zdarzają? Czy to bujda? Szkolenia płatne? Z kasą nie ma żadnych problemów?
Natek frieeend 2013-08-21 12:30:42
anonim - 2013-08-19 13:58:12

Natek frieeend, a te podwyżki i szkolenia rzeczywiście się zdarzają? Czy to bujda? Szkolenia płatne? Z kasą nie ma żadnych problemów?
Szkolenia platne - tak, ale to Ty placisz.
Podwyzki - tak ale Twojego managera
Jednak musze przyznac ze wyplaty zawsze byly na czas.
2
123 2015-01-30 14:11:18
Nie do wiary w jakim tempie w Polsce namnażają się firmy kupy typu NATEK. Są to typowe struktury pasożytnicze, samozatrudnienie właścicieli to jedyne realne miejsca pracy wykreowane przez te twory. Firmy tego typu to typowe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od którego przybywa co najwyżej smrodu (na rynku pracy). Długo można by wymieniać negatywne aspekty tego typu rakowych narośli na rynku pracy.
2
321 2015-02-25 21:42:21
Hmm no ale o innych outsourcingach tak samo można by mówić a jednak ludzie pracuję i nie narzekają :P
kacper 2015-03-30 01:28:01
tyle ludzi szukających pracy w Natek w Toruniu a ofert chyba ni widu ani słychu no nie, czy coś się może zmieniło obecnie. ciekaw jestem czy jest jakaś szansa na rekrutacje. Chociaż powiedzcie mi też czy na prawdę Natek nie ma też żadnej strony internetowej czy może ja nie mogę odszukać. Liczę na was
nina 2015-12-15 17:19:15
A gdzie w Toruniu znajduje się Natek? Na stronie tej firmy i w internecie nie mogę znaleźć nawet wzmianki o Toruniu, oprócz ofert pracy.
Programista 2016-01-01 13:37:20
NATEK Kraków - TRAGEDIA. Szczególnie jeśli jesteś programistą Java. Stawka to jakaś totalna kpina. Inne firmy oferują nawet do 20zł netto więcej na godzinę przy współpracy B2B niż firma Natek. Firma jest jedynie idealna dla osób którym nie przeszkadza pracować za bardzo niską stawkę...
1
tomek 2016-08-25 16:09:31
To jest jakaś agencja zatrudnienia, pracy tymczasowej, czy może firma IT? Kto coś wie ?
iks 3 2016-08-25 16:13:17
halo gdzie ty przyjacielu jakieś ogłoszenie od nich o pracę dla architekta widzisz? ja właśnie szukam takiej pracy. powiesz proszę czy są konkurencyjni jeśli chodzi o stawki
Zostaw swoją opinię o NATEK Poland - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NATEK Poland