brak logo

SKF Polska S.A.

Poznań

Opinie o SKF Polska S.A.

XXX 2015-10-17 16:20:25
Fakt jest taki że kolega nie raz podpadł ale nie życzmy nikomu tego co tobie nie miłe może to i niesprawiedliwe ale...nigdy nie wiadomo komu się noga podwinie
mega 2015-10-18 19:27:58
xxx - mam taką małą prośbę ! cyt."Firma jak firma każda ma swoje blaski i cienie narazie na tą firme padł wielki cień pracy tyle co nic widoków na nią też nie ma szkoda gadać.Najśmieszniejsze jest to źe organizują jakieś bzdetne szkolenia gdzie wydają grube pieniądze i pytam się jaki to ma sens?Jak za chwile wszystko pujdzie się jeb...taka prawda.A o naszej firmie z panami mechanikami no cóż temat test zwięzły do du... to tyle" i "XXX
Fakt jest taki że kolega nie raz podpadł ale nie życzmy nikomu tego co tobie nie miłe może to i niesprawiedliwe ale...nigdy nie wiadomo komu się noga podwinie" BARDZO PROSZĘ O pisanie ortograficznie - już nie chodzi o kąśliwości do Twojej osoby , ale o podstawy j.polskiego - sam poszukaj sobie BYKI w ortografii , w Swoich postach !!! Mega :):):):):):)
Pracownik 2015-10-19 13:58:22
Ty Mega polonisto od siedmiu boleści puknij się w łeb i to tak dosyć mocno.Widze że ważniaka tu próbujesz strugać to nie forum dla uczonych belfrów
1
mega 2015-11-12 18:19:41
Pracownik - 2015-10-19 13:58:22 odp. : nie rozśmieszaj mnie takimi wpisami , doskonale wiem na jaki temat jest to forum , i razi mnie , jak ktoś pisząc posta - nie potrafi nawet napisać czegoś sensownego - rzeczowego , a tym bardziej ortograficznie . taki był mój przekaz :) więc nie zrozumiałeś tego przekazu Baranie !!!
gnida 2016-01-03 18:09:51
pracoje w SKF JUZ PONAD 10 LAT I CHCIALBYM WIEDZIEC JAK DOSTAĆ SIĘ NA INWENTURE.CIĄGLE CHODZOM NA NIĄ TE SAME OSOBY CZYM JEST TO SPOWODOWANE.MOZE KTOŚ WIE JAK SIE ZAPISAĆ NA INWENTURE I DLACZEGO TAK JEST
Antysystem 2016-01-04 22:12:42
Gniada obserwując przez caly rok, osoby które przychodzą na inwenture stwierdzam że trzeba mieć płaski nos i lubić smak kału swojego lidera. Za tę parę stawek wolę mieć czyste sumienie i nie liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu.
Dama 2016-01-27 09:40:45
Jaką jestem szczęśliwa że już nie pracuje w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod żądami kadafiego.
@@@@@70 2016-02-01 19:07:19
W koncu na fx zrobiony porządek! Zmiana wymieszana i niema Love story
2222 2016-02-01 19:18:51
Masz rację! Teraz czas na pakownie.tam pracują 5 godzin a 3 godz spędzają w szatni!! Teraz obecnie się obgaduja nawzajem zamiast zająć się pracą! !!
PD 2016-03-15 13:38:15
Na wysokich stołkach w SKF szefostwo łoi Firmę aż huczy,po 3 wypłaty w miesiącu albo i więcej związkowiec 7 tysięcy podstawy i cicho siedzi .płacą za wszystko głupie szkolenia a dla ludzi pracujących fizycznie ochłapy
8
SKF 2016-03-19 14:38:57
Coś niecoś wiem na ten temat ludzie z produkcji to są matoły takie jet zdanie szefostwa siedzą cicho bo boją się że ich pozwalniają ale widzą co się dzieje .Panowie szefowie troszkę szacununku dla dołu.
4
PD 2016-04-13 09:33:06
50,ooo to dopiero nagrody a dla ludzi wielkie g...o
3
pracownik 2016-04-16 08:35:39
Zdanie SZEFOSTWA....haha ludzi bynajmniej wykształconych,inteligentnych...skoro takie jest zdanie szefostwa to sami wystawiaja o sobie opinie.Jak widac wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją.Na,ale te matoły pracują na "wasze"grube pensje.Zgadza się ludzie siedzą cicho bo boją sie o prace...normalne w tych czasach.Zresztą w firmie było kilku śmiałków co wypowiadali swoje zdanie i znalezli się za bramą.I w ten sposob góra pokazała co się będzie działo z tymi co głośno wypowiadają swoje zdanie.Przykre to...Brakuje starego menagera i ludzi którzy z nim pracowali.
3
Pracownik 2016-04-17 14:34:03
Mam pytanie, czy osoby przeniesione z tokarskiej na szlifierska wrócą na stare stanowisko?
1
PRACOWNIK 2016-04-18 17:49:34
Chyba żartujesz!!!!
wałeczek 2016-04-19 13:03:13
I jest ta co siała zamęt na tokarskiej...haha
3
PD21 2016-04-25 12:42:50
Mam pytanie do przewodniczących związków bynajmniej oni się tak uważają.Panie PRZEMYSŁAWIE i Krzysztofie czy przyjemnie będzie się Panom spacerowało z rodziną w okresie letnim w wolne soboty i niedziele gdy ludzie będą pracowali zgodziliście się nie rozmawiając z załogą CO WAM PREZES OBIECAŁ SAMOCHODY SŁUŻBOWE??? .Czy premie kwartalne???
8
PD12 2016-04-28 10:47:59
Słyszymy w tej firmie od wielu lat musimy się układac z zarządem bo zamkną firmę takie związki są nam niepotrzebne ludzie pamiętajcie góra ma dużo więcej do stracenia i firmy nie zamkną panowie związkowcy również.pójdą skargi do okręgu
6
Pd12 2016-04-28 19:22:31
Wałeczek !!możesz dokładnie napisać o kogo Ci chodziło?
PD 2016-04-29 12:34:18
Czy przewodniczący metalowców ma wymaganą ilośc członków że nie pracuje?
4
loretta74 2016-05-05 10:35:01
NARESZCIE!zwolnienia! Układy, układziki!! Ktoś poszedł po rozum do głowy i obiektywnie ocenia fakty! Do listy brakuje jeszcze kilku głów, one mają coś za uszami ale cichutko siedzą. Dobiorą sie i do WAS, poczekamy na rozwój!! Mam nadzięję, że szybko nastąpi :)
5
SZLIFIERZ 2016-05-06 13:14:08
Co tak cicho siedzicie dupki z związków zawodowych nawet klakierzy zamilkli
4
Kriss 2016-05-06 23:26:28
Ciekawe za co poleciała Marlenka????
Ciekawe ile łbów poleci za wypadek z 2014 na T3. Magda poszła na rentę ale prokurator, kilka łbów zetnie!!!
1
adam 2016-05-08 13:16:01
Nie martw sie o zwiazki ale o swoja du...pe bo na szlifierni bedzie wymiana a nowych na szlifierki latwo doszkolic,zwlaszcza ze w Poznaniu nie ma z tym problemu zeby znalesc chetnych do szkolenia lub wyuczonych.
W PUP na takich jak ty juz czekaja.
SZLIFIERZ 2016-05-08 19:50:04
Ludzie przejrzą na oczy taczkami wyjedziecie z zakładu,Wtedy się obudzicie
3
Pd 2016-05-09 11:48:32
100% racji, taczuszki juz dawno po nich powinny podjezdzac. A ludzi to PUP nie strasz bo nawet gdyby to oni sobie prace znajda, Wy raczej nie bo nic nie umiecie.
2
WAŁECZEK 2016-05-09 21:52:34
Chyba że wy się oto postaracie
2
SZLIFIERZ 2016-05-10 14:25:26
Nie mam co się martwic za roczek ema jest ochronka
2
Pd 2016-05-16 09:03:33
W fabryce niedługo nie be
ędzie miał kto robic na nieszawskiej otwiera się firma wstawia numeryczne maszyny na dzień dobry 3 tysie
2
PD12 2016-05-16 14:22:50
Jeszcze trochę a większość z nas stamtąd odejdzie sami będziecie zaprzeczać na produkcji mądrale
1
Pd 2016-05-17 11:46:02
Włorzyc do maszyny i wyciągnąc każdy potrafi gorzej z ustawianiem lub niedobre parametry w tedy gęby otwierają mądralo
1
PD12 2016-05-17 21:34:08
Taki jesteś mądry to zapraszam na tzc lub fx na przekładanie wtedy pogadamy
1
Biuro 2016-05-18 14:16:42
p. D.Bog?chce Pan pracować dalej w tej firmie ???
KOWAL 2016-05-19 11:29:07
Nie wiem o kogo chodzi to jest dobry wpis do Sądu Pracy. A ty Biuru widziałeś chyba jaki idziesz paluszek potrzymac
4
PD 2016-05-19 13:07:14
O widzę że zaczynają się groźby na forum chyba to był nie przemyślany wpis,myślę że to było głupie i na miejscu tego pana zapisałbym ten wpis
2
Damian 2016-06-02 21:57:32
Witam! Mam pytanie do pracowników SKF przy ul. Nieszawskiej, jaki jest system pracy w tej fabryce - ile zmian ? Z góry dzięki za info.
DB 2016-06-02 22:00:00
Panie biuro trochę odwagi wiesz gdzie pracuje
3
mega 2016-06-13 09:59:51
proponuję o wpisywanie numerów identyfikacyjnych z przepustek będzie prościej i pikantniej , ogólnie będzie wiadomo kto do kogo pije :)
5
PD12 2016-06-17 08:40:21
Jeżeli dla Ciebie 2,5 tyśa to dobry zarobek to dużo do szczęścia tobie nie trzeba i na pewno nie masz rodziny na utrzymaniu!!!
2
Szlifierka 2016-07-07 06:44:18
Festyn tylko dla związkowców, też mi coś.
pyra 2016-07-09 16:10:15
a skąd informacja, że festyn tylko dla związkowców?
mega 2016-07-10 19:21:35
[benefity socjalne] na co ty liczysz ? a, już ta wypowiedź [dość dobrych warunków pracy jak i stosunków] czy ty napewno pracujesz w SKF Poznań ? bardzo was proszę, nie piszcie iż jest cacy - bo nie jest !

zmiana wartowni - po co ? tak nie podniesiemy statusu naszej firmy co odczytuję z telewizorów na wydziałach

kupno aut - po co ? tak nie podniesiemy sprzedaży czegokolwiek bo i tak wysyłamy wszystko poza nasze granice kraju - apeluje do osób które dostały te auta ! o rezygnację , tak jak zrobił to JEDEN JEDYNY p.T.... i tu będę gratulował panu kręgosłupa PRZYZWOITOŚCI i MORALNOŚCI
ps. tu przytyk do działu sprzedaży . zadam pytanie . ile znaleźli nowych biznesów choćby tylko na Polski rynek , już nie wymagam rynku Europejskiego .

O TAKIE RZECZY PYTAJCIE ! TO SĄ TRUDNE PYTANIA ! ALE TEŻ NIEWYGODNE DLA TYCH OSÓB KTÓRE BIORĄ PIENIĄDZE I NIC NIE ROBIĄ :)

elewacja białego domu - to rozumiem " image "
a teraz może coś co jest potrzebne -
remont dachu teoretycznie wszystkie hale - wszyscy wiedzą
9
mega 2016-07-13 00:48:45
cyt. " dziwię się, że pracując w firmie 10 lat, nie masz pojęcia o tym jak się dostać na tą "inwenturę". Może zapytaj bezpośrednio właściciela a sprawa się rozjaśni." masz tupet pisać coś takiego ? jesteś ! , Dupkiem czy Gościem który ma jaja podać nr. ewidencyjny do tej wypowiedzi ? jak mniemam jesteś tchórzem gdzie nie stać CIĘ na szczerość wobec FIRMY :) ps. czego brakuje ? kasy ? chyba tak ! musisz być na tych inwenturach ???? no.. tak ! to brak kasy (:
Biuru 2016-07-14 10:29:10
Ogłoszenie dotyczy Skf solution Factory w Katowicach. Prosze tam kierować zapytanie.
Popo 2016-08-03 14:09:17
Co ogólnie sądzicie o SKF jako o firmie o korporacji. Jak wygląda struktura sprzedaży w Polsce. Korporacja i ciśnienie czy jest w miarę normalnie?
romek 2016-08-03 14:13:39
no i co powiecie na oferte pracy od nich jako Specjalista ds. Remontów Wrzecion Obrabiarkowych i Serwisu? bo wydaje mi się, że jednak można zarobić troche kasy no i podobno też nadgodziny są dodatkowo płatne z tego co wiem.
mms 2016-10-26 14:27:53
To prawda, że Voitta wywalili?
INWALIDA 2016-10-27 14:11:32
Pracowałem 10 lat fizycznie w kuźni moja praca polegała na tym żeby przerzucić elementy metalowe ze skrzyni do maszyny kalibrującej musiałem w ciągu dnia wrzucić 1600 sztuk aż do momentu gdy dostałem skierowanie na badania okresowe i okazało się że nie mogę pracować , ponieważ od wysiłku odwarstwiła mi się siatkówka w oku i nie wolno mi dźwigać bo mogę nie odwracalnie stracić wzrok . w efekcie dziś jestem bez pracy bo nie mogę otrzymać zdolności u żadnego lekarza a gdy idę na komisję o rentę to twierdzą że jestem zdrowy i mogę pracować nie fizycznie . przez takich pracodawców jak SKF !!! dziś jestem inwalidą i nie mogę pracować na rodzinę Pozdrawiam !!!
7
john 2016-11-16 22:39:00
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po twojej pisowni można stwierdzić,że masz wykształcenie niepełne podstawowe,więc nie dziw się,że nie biorą cię na inwenturę,bo pewnie jak piszesz tak liczysz,kmiotku granatem od pługa oderwany.
Klocek 2016-11-27 22:54:20
Pracowałem w PFŁT późniejsze SKF przez prawie 13 lat i zawsze tam były układziki Praca na szlifierki linii nie jest zła ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zdrowiu tam się traci .Pozdrawiam wszystkich z Costa Brava
Zostaw swoją opinię o SKF Polska S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.