brak logo

SKF Polska S.A.

Poznań

Opinie o SKF Polska S.A.

Pracownik 2015-10-19 13:58:22
Ty Mega polonisto od siedmiu boleści puknij się w łeb i to tak dosyć mocno.Widze że ważniaka tu próbujesz strugać to nie forum dla uczonych belfrów
1
mega 2015-11-12 18:19:41
Pracownik - 2015-10-19 13:58:22 odp. : nie rozśmieszaj mnie takimi wpisami , doskonale wiem na jaki temat jest to forum , i razi mnie , jak ktoś pisząc posta - nie potrafi nawet napisać czegoś sensownego - rzeczowego , a tym bardziej ortograficznie . taki był mój przekaz :) więc nie zrozumiałeś tego przekazu Baranie !!!
gnida 2016-01-03 18:09:51
pracoje w SKF JUZ PONAD 10 LAT I CHCIALBYM WIEDZIEC JAK DOSTAĆ SIĘ NA INWENTURE.CIĄGLE CHODZOM NA NIĄ TE SAME OSOBY CZYM JEST TO SPOWODOWANE.MOZE KTOŚ WIE JAK SIE ZAPISAĆ NA INWENTURE I DLACZEGO TAK JEST
Antysystem 2016-01-04 22:12:42
Gniada obserwując przez caly rok, osoby które przychodzą na inwenture stwierdzam że trzeba mieć płaski nos i lubić smak kału swojego lidera. Za tę parę stawek wolę mieć czyste sumienie i nie liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikomu.
Dama 2016-01-27 09:40:45
Jaką jestem szczęśliwa że już nie pracuje w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod żądami kadafiego.
@@@@@70 2016-02-01 19:07:19
W koncu na fx zrobiony porządek! Zmiana wymieszana i niema Love story
2222 2016-02-01 19:18:51
Masz rację! Teraz czas na pakownie.tam pracują 5 godzin a 3 godz spędzają w szatni!! Teraz obecnie się obgaduja nawzajem zamiast zająć się pracą! !!
PD 2016-03-15 13:38:15
Na wysokich stołkach w SKF szefostwo łoi Firmę aż huczy,po 3 wypłaty w miesiącu albo i więcej związkowiec 7 tysięcy podstawy i cicho siedzi .płacą za wszystko głupie szkolenia a dla ludzi pracujących fizycznie ochłapy
9
SKF 2016-03-19 14:38:57
Coś niecoś wiem na ten temat ludzie z produkcji to są matoły takie jet zdanie szefostwa siedzą cicho bo boją się że ich pozwalniają ale widzą co się dzieje .Panowie szefowie troszkę szacununku dla dołu.
5
PD 2016-04-13 09:33:06
50,ooo to dopiero nagrody a dla ludzi wielkie g...o
4
pracownik 2016-04-16 08:35:39
Zdanie SZEFOSTWA....haha ludzi bynajmniej wykształconych,inteligentnych...skoro takie jest zdanie szefostwa to sami wystawiaja o sobie opinie.Jak widac wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją.Na,ale te matoły pracują na "wasze"grube pensje.Zgadza się ludzie siedzą cicho bo boją sie o prace...normalne w tych czasach.Zresztą w firmie było kilku śmiałków co wypowiadali swoje zdanie i znalezli się za bramą.I w ten sposob góra pokazała co się będzie działo z tymi co głośno wypowiadają swoje zdanie.Przykre to...Brakuje starego menagera i ludzi którzy z nim pracowali.
3
Pracownik 2016-04-17 14:34:03
Mam pytanie, czy osoby przeniesione z tokarskiej na szlifierska wrócą na stare stanowisko?
1
PRACOWNIK 2016-04-18 17:49:34
Chyba żartujesz!!!!
wałeczek 2016-04-19 13:03:13
I jest ta co siała zamęt na tokarskiej...haha
3
PD21 2016-04-25 12:42:50
Mam pytanie do przewodniczących związków bynajmniej oni się tak uważają.Panie PRZEMYSŁAWIE i Krzysztofie czy przyjemnie będzie się Panom spacerowało z rodziną w okresie letnim w wolne soboty i niedziele gdy ludzie będą pracowali zgodziliście się nie rozmawiając z załogą CO WAM PREZES OBIECAŁ SAMOCHODY SŁUŻBOWE??? .Czy premie kwartalne???
9
PD12 2016-04-28 10:47:59
Słyszymy w tej firmie od wielu lat musimy się układac z zarządem bo zamkną firmę takie związki są nam niepotrzebne ludzie pamiętajcie góra ma dużo więcej do stracenia i firmy nie zamkną panowie związkowcy również.pójdą skargi do okręgu
7
Pd12 2016-04-28 19:22:31
Wałeczek !!możesz dokładnie napisać o kogo Ci chodziło?
PD 2016-04-29 12:34:18
Czy przewodniczący metalowców ma wymaganą ilośc członków że nie pracuje?
5
loretta74 2016-05-05 10:35:01
NARESZCIE!zwolnienia! Układy, układziki!! Ktoś poszedł po rozum do głowy i obiektywnie ocenia fakty! Do listy brakuje jeszcze kilku głów, one mają coś za uszami ale cichutko siedzą. Dobiorą sie i do WAS, poczekamy na rozwój!! Mam nadzięję, że szybko nastąpi :)
5
SZLIFIERZ 2016-05-06 13:14:08
Co tak cicho siedzicie dupki z związków zawodowych nawet klakierzy zamilkli
5
Kriss 2016-05-06 23:26:28
Ciekawe za co poleciała Marlenka????
Ciekawe ile łbów poleci za wypadek z 2014 na T3. Magda poszła na rentę ale prokurator, kilka łbów zetnie!!!
1
adam 2016-05-08 13:16:01
Nie martw sie o zwiazki ale o swoja du...pe bo na szlifierni bedzie wymiana a nowych na szlifierki latwo doszkolic,zwlaszcza ze w Poznaniu nie ma z tym problemu zeby znalesc chetnych do szkolenia lub wyuczonych.
W PUP na takich jak ty juz czekaja.
SZLIFIERZ 2016-05-08 19:50:04
Ludzie przejrzą na oczy taczkami wyjedziecie z zakładu,Wtedy się obudzicie
4
Pd 2016-05-09 11:48:32
100% racji, taczuszki juz dawno po nich powinny podjezdzac. A ludzi to PUP nie strasz bo nawet gdyby to oni sobie prace znajda, Wy raczej nie bo nic nie umiecie.
2
WAŁECZEK 2016-05-09 21:52:34
Chyba że wy się oto postaracie
3
SZLIFIERZ 2016-05-10 14:25:26
Nie mam co się martwic za roczek ema jest ochronka
2
Pd 2016-05-16 09:03:33
W fabryce niedługo nie be
ędzie miał kto robic na nieszawskiej otwiera się firma wstawia numeryczne maszyny na dzień dobry 3 tysie
4
PD12 2016-05-16 14:22:50
Jeszcze trochę a większość z nas stamtąd odejdzie sami będziecie zaprzeczać na produkcji mądrale
1
Pd 2016-05-17 11:46:02
Włorzyc do maszyny i wyciągnąc każdy potrafi gorzej z ustawianiem lub niedobre parametry w tedy gęby otwierają mądralo
2
PD12 2016-05-17 21:34:08
Taki jesteś mądry to zapraszam na tzc lub fx na przekładanie wtedy pogadamy
1
Biuro 2016-05-18 14:16:42
p. D.Bog?chce Pan pracować dalej w tej firmie ???
KOWAL 2016-05-19 11:29:07
Nie wiem o kogo chodzi to jest dobry wpis do Sądu Pracy. A ty Biuru widziałeś chyba jaki idziesz paluszek potrzymac
4
PD 2016-05-19 13:07:14
O widzę że zaczynają się groźby na forum chyba to był nie przemyślany wpis,myślę że to było głupie i na miejscu tego pana zapisałbym ten wpis
2
Damian 2016-06-02 21:57:32
Witam! Mam pytanie do pracowników SKF przy ul. Nieszawskiej, jaki jest system pracy w tej fabryce - ile zmian ? Z góry dzięki za info.
DB 2016-06-02 22:00:00
Panie biuro trochę odwagi wiesz gdzie pracuje
5
mega 2016-06-13 09:59:51
proponuję o wpisywanie numerów identyfikacyjnych z przepustek będzie prościej i pikantniej , ogólnie będzie wiadomo kto do kogo pije :)
5
PD12 2016-06-17 08:40:21
Jeżeli dla Ciebie 2,5 tyśa to dobry zarobek to dużo do szczęścia tobie nie trzeba i na pewno nie masz rodziny na utrzymaniu!!!
3
Szlifierka 2016-07-07 06:44:18
Festyn tylko dla związkowców, też mi coś.
pyra 2016-07-09 16:10:15
a skąd informacja, że festyn tylko dla związkowców?
mega 2016-07-10 19:21:35
[benefity socjalne] na co ty liczysz ? a, już ta wypowiedź [dość dobrych warunków pracy jak i stosunków] czy ty napewno pracujesz w SKF Poznań ? bardzo was proszę, nie piszcie iż jest cacy - bo nie jest !

zmiana wartowni - po co ? tak nie podniesiemy statusu naszej firmy co odczytuję z telewizorów na wydziałach

kupno aut - po co ? tak nie podniesiemy sprzedaży czegokolwiek bo i tak wysyłamy wszystko poza nasze granice kraju - apeluje do osób które dostały te auta ! o rezygnację , tak jak zrobił to JEDEN JEDYNY p.T.... i tu będę gratulował panu kręgosłupa PRZYZWOITOŚCI i MORALNOŚCI
ps. tu przytyk do działu sprzedaży . zadam pytanie . ile znaleźli nowych biznesów choćby tylko na Polski rynek , już nie wymagam rynku Europejskiego .

O TAKIE RZECZY PYTAJCIE ! TO SĄ TRUDNE PYTANIA ! ALE TEŻ NIEWYGODNE DLA TYCH OSÓB KTÓRE BIORĄ PIENIĄDZE I NIC NIE ROBIĄ :)

elewacja białego domu - to rozumiem " image "
a teraz może coś co jest potrzebne -
remont dachu teoretycznie wszystkie hale - wszyscy wiedzą
9
mega 2016-07-13 00:48:45
cyt. " dziwię się, że pracując w firmie 10 lat, nie masz pojęcia o tym jak się dostać na tą "inwenturę". Może zapytaj bezpośrednio właściciela a sprawa się rozjaśni." masz tupet pisać coś takiego ? jesteś ! , Dupkiem czy Gościem który ma jaja podać nr. ewidencyjny do tej wypowiedzi ? jak mniemam jesteś tchórzem gdzie nie stać CIĘ na szczerość wobec FIRMY :) ps. czego brakuje ? kasy ? chyba tak ! musisz być na tych inwenturach ???? no.. tak ! to brak kasy (:
Biuru 2016-07-14 10:29:10
Ogłoszenie dotyczy Skf solution Factory w Katowicach. Prosze tam kierować zapytanie.
Popo 2016-08-03 14:09:17
Co ogólnie sądzicie o SKF jako o firmie o korporacji. Jak wygląda struktura sprzedaży w Polsce. Korporacja i ciśnienie czy jest w miarę normalnie?
romek 2016-08-03 14:13:39
no i co powiecie na oferte pracy od nich jako Specjalista ds. Remontów Wrzecion Obrabiarkowych i Serwisu? bo wydaje mi się, że jednak można zarobić troche kasy no i podobno też nadgodziny są dodatkowo płatne z tego co wiem.
mms 2016-10-26 14:27:53
To prawda, że Voitta wywalili?
1
INWALIDA 2016-10-27 14:11:32
Pracowałem 10 lat fizycznie w kuźni moja praca polegała na tym żeby przerzucić elementy metalowe ze skrzyni do maszyny kalibrującej musiałem w ciągu dnia wrzucić 1600 sztuk aż do momentu gdy dostałem skierowanie na badania okresowe i okazało się że nie mogę pracować , ponieważ od wysiłku odwarstwiła mi się siatkówka w oku i nie wolno mi dźwigać bo mogę nie odwracalnie stracić wzrok . w efekcie dziś jestem bez pracy bo nie mogę otrzymać zdolności u żadnego lekarza a gdy idę na komisję o rentę to twierdzą że jestem zdrowy i mogę pracować nie fizycznie . przez takich pracodawców jak SKF !!! dziś jestem inwalidą i nie mogę pracować na rodzinę Pozdrawiam !!!
8
john 2016-11-16 22:39:00
Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po twojej pisowni można stwierdzić,że masz wykształcenie niepełne podstawowe,więc nie dziw się,że nie biorą cię na inwenturę,bo pewnie jak piszesz tak liczysz,kmiotku granatem od pługa oderwany.
Klocek 2016-11-27 22:54:20
Pracowałem w PFŁT późniejsze SKF przez prawie 13 lat i zawsze tam były układziki Praca na szlifierki linii nie jest zła ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na zdrowiu tam się traci .Pozdrawiam wszystkich z Costa Brava
Garb 2017-01-11 05:11:32
Słyszał ktoś coś gdzieś o ukraincach w naszej fabryce?
:(( 2017-01-12 10:06:03
Ludzie sie zwalniają i zwalniać sie będą. Jak sie nic nie zmieni. Wielki syf i rozgarniasz. Robię tam 5 lat i przyszlosci nie widzę.
Zostaw swoją opinię o SKF Polska S.A. - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SKF Polska S.A.