brak logo

Kama

Dębno

Opinie o Kama

anonim 2010-02-27 21:27
nie idzcie tam do pracy na kierowce szef to (usunięte przez administratora).robi sie tam nie za kierowce a za poslugiwacza do wszystkiego.pracuje sie na produkcji,za myjnie samochodowa itd.na poczatku ladnie gada a puzniej robisz wszystko.(usunięte przez administratora)
8
KAMA-DEBNO 2011-04-09 18:49
popieram wypowiedz kolegi-praca 8 godz.to fikcja,zarobki fikcja szef chcialby by najlepiej zamieszkac w zakladzie,lewe karty obecnosci-oczywiscie dla inspekcji pracy ktora i tak uprzedza o przyjezdzie i wszystko jest ustawione-zero szacunku do pracownika-mydlenie oczu to dewiza szefa....jesli chcesz powrocic do ery (usunięte przez administratora) zapraszam,lecz najgorszemu wrogowi nie polecam...przyjdzie i na niego pora...hmm a moze juz przyszla i teraz ma problem...
9
lol 2011-08-24 20:04
praca super polecam. dobre warunki pracy .i dobra wynagrodzenie za dobre osągnięcia w pracy . niezgadzam się z kolegami widocznie muszom zarobic 800zl to docenią swoją pracce w kamie szef to spoko gościu a ci co mowią ze to oszust i wyzyskiwacz to kąpletni (usunięte przez administratora) !!!!!!! polecam:P pozdzro dla ziomków z kamy
1
anonim 2011-10-28 18:38
praca? nie można tego tak okreslac.malo i jeszcze raz mało.sobota to norma.robisz do oporu.jak sie nie podoba to mozerz wy... .kierownictwo to pionki,njczesciej ludzie bez wykształcenia w danym fachu,którzy nie maja szacunku dla pracownikow.urlop wypoczynkowy 2 tyg. to nie jest przywilej dla wszystkich działów.ponoc do samego szefa trzeba sie przejść i prosic o dzien urlopu(nowe prawo).ale za to niedziela,ale za to niedziela, niedziela bedzie dla was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
olo 2014-02-24 14:34
Coś ty,tam jest wyzysk,a gość i tak spada na cztery łapy(usunięte przez administratora)
6
krecik 2014-11-09 13:14
kama tak właśnie się dzieje dlaczego brak zakładów pracy pan ma monopol reszta zakładów to małe pierdolniczki 8 fikcja 10 fakt a kolega .który tak zachwala szefa to chyba siedzi bliżej korytka
4
ela 2015-12-05 23:08
Jeśli jest ktoś, kto chwali szefa KAMY to jest "kapo". Normalny człowiek nic dobrego na temat tego PANA- króla i władcy swoich poddanych- nie powie. Pracowałam b. krótko, ale zaskoczyło mnie to, w jaki sposób traktuje ludzi. Pan Bóg nie będzie miał nad nim litości.
4
xxx 2016-01-03 15:39
Na temat pozytywnych komentarzy zgadzam się z kolegom pozytywy pisane są albo przez same kierownictwo lub dupo włazów przy korycie przepisy i prawa pracownika są tam notorycznie łamane niestety ludzie sami sobie na to pozwolili. Na temat pana J.K.(samozwańczego króla i boga złodzieja i dyktatora), potrafi posunąć sie nawet do rękoczynów i obelg w stosunku do pracowników których z różnych przyczyn nie są wstanie zerwać z toksycznym zakładem kama. Osobiście mógłbym przytaczać przykłady i rozpisywać sie na temat łamiącego prawa pracowników zakładu kama, niestety szkoda mi nerwów ,których straciłem i tak za dużo .Kieruje ten komentarz do przyszłych pracowników z poza Dębna (miejscowy fachowiec tam sie nie pokarze).
5
szczerze 2016-05-17 22:03
Szczerze nie idźcie tam .,.UWAGA !!!! banda idiotów trzy korycie i władzy ,f szew spoko koleś ????? to chore pewnie na 90 % sami sobie to napisali negatywy to prawda pozytywy fikcja nabór cały czas.,., idiotów coraz mniej ., zasługują na kulkę za wieloletnią złodziejską kampanię
3
Anty-oszust 2016-08-20 09:28
Czego tu nie rozmiesz?Chmstwo i wyzyski.Trudne?
5
wera 2016-09-01 12:57
Może w czymś jest troche racji, nie warto też we wszystko wierzyć, co do ofert pracy i pracy u nich, to widzialam wczesniej, ze poszukuja ludzi do pracy bo maja tez stanwosiko pracwnika biurowego wolne,w iec w biurze przy papierkach chyba az tak ciezko nie jest?
1
Krótka ale prawdziwa opinia 2016-12-19 18:23
Uwaga !!!!!!Złodzieje! !!!! I Oszuści !!!!!!,,,, odradzam
4
Uwaga !! Złodzieje 2016-12-22 01:27
Okradają własnych pracowników jak i skarb państwa lewe listy obecności a ludzie pracują za niemal głodową stawkę, sami jednak opływają w bogactwa ,,złodziejskimi sztuczkami
3
Iwona 2017-04-04 12:27
A jak obecnie wygląda praca w Kama? Chętnie dowiemy się co w firmie zmieniło się w ostatnim czasie.
chlop 2017-06-16 11:34
Podbijam
Iwona 2017-08-20 20:29
Czy firma Kama prowadzi obecnie rekrutację na stanowiska? Na stronie pracodawcy brak ogłoszeń, w sieci również nie znalazłam informacji o zatrudnieniu. Skąd dowiedzieliście się o pracy w tej firmie? Będą to informacje pomocne dla osób potencjalnie zainteresowanych ofertami pracy.
Zostaw swoją opinię o Kama - Dębno
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kama