brak logo

KURT KONIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA

Gdańsk

Opinie o KURT KONIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA

anonim 2010-03-05 22:25:45
Ja tam uważam że KURT KONIG jest wporządku, ceny może i wysokie ale solidna robota i można dostać rabaty jak się zagada..Pozdrawiam:)
anonim 2010-03-06 17:29:57
Firma bardzo profesjonalna, serwis na najwyzszym poziomie, jako pracodawca to I liga.
anonim 2010-03-11 20:08:45
Ludzie tak pracujÄ?cy sÄ? ok. starajÄ? siÄ? pomoc każdemu jak tylko potrafiÄ?. Na poczÄ?tku maja â??trocheâ?? zawiÅ?e formalnoÅ?ci ale przy staÅ?ej wspóÅ?pracy wszystko jest na wysokim poziomie. Zawsze można liczyÄ? na fachowÄ? poradÄ? lub podpowiedz zwiÄ?zanÄ? z naprawÄ? maszyny.
kk 2010-04-09 17:48:18
ostrzegam kazdego kto chce pracować w tej fimie, totalna inwigilacja, ciagłe podejzenia, wazeliniarstwo i obłuda. Szef [usunięte przez admina], brak porządku i totalny chaos. Oszukiwanie klientów, naciaganie, marze mają ok 40 procent, a jak sie da to i 100, OMIJAĆ Z DALEKA
Klient 2010-04-11 16:37:38
Ja miałem to nieszczęscie być klientem tej firmy, zostawiłem u nich worek pieniędzy a pan K oszukał mnie na klika głupich tys. Handlowcy nie mają nic do powiedzenia, w firmie jest kult jednostki. Odradzam jakiekolwiek interesy z tym typem.
Lucjan 2010-05-14 20:27:57
Ja byłem pracownikiem tej firmy i uważam że wpisy powyżej są mocno przesadzone. Firma ma i swoje minusy ale ma też i plusy. Wszystkim nie dogodzi, są firmy które są bardzo zadowolone ze współpracy z tą firmą. Są pracownicy którzy są bardzo zadowoleni z pracy w Kenigu.Mnie się nie spodobało więc odszedłem. Pozdrawiam wszystkich kenigowców.
2
anonim 2010-07-08 13:38:07
Ja pracuje w KK i jestem narazie zadowolony w firmie panuje dobra atmosfera.Pracuje nadal i dobrze mi tak :P Pozdrowienia dla wtajemniczonych.
logik 2010-08-19 21:12:37
Przysłowie mówi, że ryba psuje się od głowy, co dobrze pasuje do tej firmy.
Widziałem tam bałagan, chamstwo przełożonego w stosunku do pracowników i naciąganie klientów. Dziwie się ,że Niemcy jeszcze się na panu K. nie poznali i go nie nie wykopali.
joker 2010-12-23 12:14:17
Współpracujemy z firmą Kurt Konig i jest współpraca na wysokim poziomie. Znam kilku pracowników tej firmy dość dobrze i nie mogę powiedzieć o nich złego słowa. To solidna firma i kompetentni ludzie. Na pewno nie wszystko jest tam idealne, ale są zdecydowanie powyżej średniej w naszym kraju. Pozdrowienia dla całego Teamu KK
anonim 2011-02-05 17:29:54
jak to pisał klient to ja jestem z Kartuz
aaa 2011-03-28 15:58:22
kij ma zawsze dwa końce :P
ktoś kto dużow ie 2012-06-10 15:38:12
banda wariatów łącznie z tym prezesem brak wiedzy nażędzi i czytanie z książki co mogło sie stać jedno zrobą drugie popsują ogulnie poraszka
rozczarowany klijent 2012-06-12 08:11:25
firma dla której nie liczy sie klijent kupiłeś odnas maszyne to sie teraz mart , serwis dojerzdza tygodniami nie posiadają żadnych podzespołów na miejscu jak im coś potrzebne wykręcają z nowych fabrycznie maszny na placu w skali punktowej od 1 do 10 --- 1 lepiej sie z nimi nie zadawć
olsztyn 2012-06-16 17:12:58
brak posznowania klijenta przez prezesta tej firmy, oguleni można pomyśleć ze klijent bieże jakiś silne leki uspokajaonce bo na wszystkich sie wydziera! ale setno : TA firma nic konkretnego sobą nie reprezentuje brak profesionalizmu i ciongłe oszukiwanie klijenta raczej nie przystworzy jej sympatyków
...... 2012-06-25 11:32:46
Trzeba trochę popracować nad ortografią we wszystkich postach te same błędy wiec pisze to jedna osoba.
KL 2014-10-10 19:55:14
Kończę współpracę z tą firmą po 14 latach. Było różnie jednak od pewnego czasu jest ciężko zarobić na sprzedaży, a podstawa niska nie podlega negocjacjom dlatego przechodzę do innej firmy z tej branży. Koleżankom i kolegom życzę powodzenia a prezesowi więcej cierpliwości. ;)
Klient 2014-10-11 21:19:49
Witam. Z firmą KURT KONIG współpracuje od lat, sprzedają mi dość dużo części do maszyn TEREX. Porównując ich ceny części z EWPA czy ASBUD zawsze wypadają najlepiej. Obsługa Pana od części zamiennych zawsze jest profesjonalna i rzetelna. Dla mnie ocena 10 na 10. A jak tam jest rzeczywiście w środku tej firmy zbytnio mnie nie interesuje, najważniejsze że moje części mam na czas a ceny są dla mnie ok. Pozdrawiam
kret 2014-10-14 10:49:13
Brawo KL w końcu męska decyzja. Dobrze wiesz, że ten okręt tonie od dawna.
moniq 2015-02-22 06:53:38
Według mnie taki czy też podobne pytanie powinieneś kierować bezpośrednio do kierownictwa KURT KONIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA. No ale mam nadzieje że jakoś poratujesz tą firmę bo osobiście chętnie bym wskoczył na pokład np. na stanowisko przedstawiciela handlowego, bo takie już ogłoszenie widziałem w Kurt Konigu
Klient 2016-04-13 19:46:06
W dniu 11.10.2014 o godzinie 21:19 napisałem tutaj taką opinie:
"Witam. Z firmą KURT KONIG współpracuje od lat, sprzedają mi dość dużo części do maszyn TEREX. Porównując ich ceny części z EWPA czy ASBUD zawsze wypadają najlepiej. Obsługa Pana od części zamiennych zawsze jest profesjonalna i rzetelna. Dla mnie ocena 10 na 10. A jak tam jest rzeczywiście w środku tej firmy zbytnio mnie nie interesuje, najważniejsze że moje części mam na czas a ceny są dla mnie ok. Pozdrawiam"
Minęło 1,5 roku a ja nadal twierdze jak powyżej. Nic się nie zmieniło. Części zamienne jak brałem, tak ciągle nadal biorę, również z sympatii do Pana sprzedającego części. Jest fachowy, rzetelny, uczciwy. Części mam po dobrych cenach i w czasie do zaakcetowania. Reszta mnie nie interesuje, nie obchodzi. Pozdrawiam
tomek 2016-05-11 08:54:42
nie jesteś jedynym zadowolonym klientem @Klient. Firma działa już 10 lat i co więcej cały czas się rozwija, ma już oddział w Olsztynie i w Grudziądzu.
Zostaw swoją opinię o KURT KONIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KURT KONIG MASZYNY BUDOWLANE POLSKA