brak logo

Solid Security

Rzeszów

Opinie o Solid Security

omen 2015-07-01 14:50:32
Ostrzegam przed pracą w charakterze (i tutaj musi paść kilka nazw, które są używane zamiennie) przedstawiciel handlowy, asystent przedstawiciela handlowego, negocjator terenowy, etc.
Praca ma nie wiele wspólnego z przedstawicielstwem, a polega na ulotkowaniu dom po domu. O rotacji nawet nie wspomnę :)
y4ku 2015-08-28 19:20:51
WITAM NA PATROLU W RZESZOWIE JEST PARÓWA GRUBA KTÓRA KABLUJE NA CHŁOPAKÓW SAM NIE NADAJE SIĘ NA CIECIA!!!!!!!!
y4ku 2015-08-28 19:21:52
WITAM NA PATROLU W RZESZOWIE JEST PARÓWA GRUBA KTÓRA KABLUJE NA CHŁOPAKÓW SAM NIE NADAJE SIĘ NA CIECIA!!!!!!!!
2
MUTANT 2015-10-17 12:00:13
PARÓWA KONFIDENT? NA PATROLU W RZESZOWIE NIE WIEDZIAŁEM POZDRAWIAM...
1
hujsik 2015-10-28 20:45:11
NIE POLECAM tej firmy. Oszustwo i wykorzystywanie ludzi. Zadufani w sobie dyrektorzy myślący, że mogą wszystko. Nie kompetentne asystentki. Najśmieszniejsze jest to,że ludzie którzy tam pracują myślą, że wygrali życie. Stresowanie , wprawianie w mieszane emocje, wyżywanie się na swoich podwładnych przez głupoty. Przyzwolenie samodzielności pracownikowi po czym pretensje za wszystko. Słuchanie disco polo w pracy(autentyk). Jednym słowem traktują cie jak szmatę.Czerwona twarz bez namysłu
1
MARBARIAN 2015-11-05 11:01:03
WITAM WSZYSTKICH KOLEGA PRAWDĘ PISZĘ O TEJ FIRMIE!!!!! ZATRUDNIANIE EMERYTÓW,NISKIE ZAROBKI!!!!!!! LUDZIE NA STANOWISKACH MAM TU NA MYŚLI ŚMIESZNYCH INSPEKTORÓW KTÓRZY SĄ SZTUKĄ BEZ ŻADNEGO POJĘCIA O OCHRONIE!!! OŚMIESZANIE PRACOWNIKÓW!!!!!!
cba 2015-11-07 22:40:21
NA PATROLU W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM KTÓRY WŁAZI KIER. POD STÓŁ NA KOLANACH.
1
cba 2015-11-07 22:41:54
NA PATROLU W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM KTÓRY WŁAZI KIER. POD STÓŁ NA KOLANACH.
cba 2015-11-07 22:42:35
NA PATROLU W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM KTÓRY WŁAZI KIER. POD STÓŁ NA KOLANACH.
KONWOJE 2015-11-10 19:41:48
POWAŻNIE ALE JAJA!DOBRY JEST W TE KLOCKI! Z TEGO CO SŁYSZAŁEM OD CHŁOPAKÓW TO WCZEŚNIEJSZEMU TEŻ WŁAZIŁ! A POTEM GO SPRZEDAŁ!!1
PIĘKNA BESTJA 2015-11-10 19:45:49
PANOWIE DAJCIE SPOKÓJ PISZECIE GŁUPOTY.
wania 2015-12-02 10:45:09
Jak masz grupę, najlepiej drugą grupę, to masz umowę o pracę i zarobki średnio w przedziale od 1400 zł do 1600 zł netto, prawdę mówiąc wolę obijać się w ochronie za taką kasę niż zasuwać w biedronce czy innym markecie za taką samą kasę albo jeszcze niższą
J230 2015-12-06 18:35:34
PRACA W OCHRONIE JEST DLA EMERYTÓW MUNDUROWYCH A NIE DLA MŁODYCH MĘŻCZYZN ZA MARNE STAWKI!!!!! OGÓLNA OPINIA W POLSCE O OCHRONIE JEST PONIŻAJĄCA!!! I TAK CHYBA JUŻ ZOSTANIE!!! TAKA JEST PRAWDA PANOWIE POZDRAWIAM.
1
J230 2015-12-06 18:37:42
PRACA W OCHRONIE JEST DLA EMERYTÓW MUNDUROWYCH A NIE DLA MŁODYCH MĘŻCZYZN ZA MARNE STAWKI!!!!! OGÓLNA OPINIA W POLSCE O OCHRONIE JEST PONIŻAJĄCA!!! I TAK CHYBA JUŻ ZOSTANIE!!! TAKA JEST PRAWDA PANOWIE POZDRAWIAM.
STARY 2015-12-20 19:43:07
NA INTERWENCJI W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM!!!KTÓRY ZABIERA GODZINY CHŁOPAKOM!!!
DAMIAN 2016-01-02 20:09:50
SOLID MOŻE SIĘ OBUDZI JAK LUDZIE BĘDĄ ODCHODZIĆ DO KONKURENCJI KTÓRA WIĘCEJ PŁACI!!!! BO JAK NA RAZIE TO SĄ MARNE STAWKI!! ALBO CAŁKIEM ZREZYGNOWAĆ Z OCHRONY KTÓRA JEST TYLKO DLA EMERYTÓW!!!W SOLIDZIE TRZEBA PRZEPRACOWAĆ 300 GODZIN ŻEBY ZAROBIĆ 2 TYSIĄCE ZŁOTYCH!!! WYZYSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
DRACULA 2016-01-18 18:40:53
W RZESZOWIE W BIURZE PRACUJĄ SAME NIEROBY I DARMOZJADY!!! KTÓRE PIERDZĄ W STOŁKI!!!
3
RUSEK 2016-01-25 19:50:03
PRACOWNIK KWALIFIKOWANY!!! POWINIEN ZARABIAĆ 12 ZŁ NA GODZINĘ!! NA CZYSTO!!!!! ZA WYKONYWANĄ PRACĘ! KONWOJENTA I PRACOWNIKA GRUPY INTERWENCYJNEJ.WYKONYWANIE TEGO ZAWODU WIĄŻE SIĘ Z RYZYKIEM !!!!! UTRATY ŻYCIA! I ZDROWIA!!!!!
JUREK 2016-01-28 16:41:34
SOLID NIECH ZACZNIE DOBRZE PŁACIĆ PRACOWNIKOM GODNE STAWKI!!!!BO JAK NA RAZIE TO SĄ GŁODOWE STAWKI!!!
2
FRANCOS 2016-02-20 15:58:00
ZATRUDNIANIE EMERYTÓW TREPÓW NA CIEPŁE POSADKI LUDZI BEZ POJĘCIA O OCHRONIE!!!! OCHRONA JEST DLA EMERYTÓW KTÓRZY MAJĄ 2,5 TYS NA RĘKE I JESZCZE ZABIERAJĄ LUDZIOM PRACE!!!!
1
FRANCOS 2016-02-20 15:58:51
ZATRUDNIANIE EMERYTÓW TREPÓW NA CIEPŁE POSADKI LUDZI BEZ POJĘCIA O OCHRONIE!!!! OCHRONA JEST DLA EMERYTÓW KTÓRZY MAJĄ 2,5 TYS NA RĘKE I JESZCZE ZABIERAJĄ LUDZIOM PRACE!!!!
ROCKY 2016-02-24 14:50:45
GŁUPOTY PISZESZ CIECIU EMERYCIE PRZEZ TAKICH JAK WY SĄ STAWKI MAŁE!!!
1
MAMBA 2016-03-01 16:10:27
EMERYCI ZABIERAJĄ PRACĘ I PRZEZ TO SĄ STAWKI MARNE!!!!
ph 2016-03-04 08:56:53
Ta firma to porazka.
Oglaszaja sie ze poszukuja przedstawiciela handlowego i gwarantuja wszelkie narzedzia pracy.
Dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej okazuje sie, ze potrzebuja akwizytora do roznoszenia ulotek.
To jest firma ochroniarska oszukujaca juz w samym ogloszeniu.
Nigdy nie skorzystam z ich uslug, chocby byli najtansi.
1
PROTEKTOR 2016-03-06 15:57:51
NA INTERWENCJI JEST PARÓWKA DŁUGI KABEL!!!
GORYL 2016-03-16 17:30:41
DLACZEGO SOLID NIE PŁACI ZA PRACE W ŚWIĘTA I NIEDZIELE!!!
1
GORYL 2016-03-16 17:32:58
DLACZEGO SOLID NIE PŁACI ZA PRACE W ŚWIĘTA I NIEDZIELE!!!
KOZIOŁEK 2016-03-23 18:13:17
OKRADANIE PRACOWNIKÓW !!! NA KAŻDYM KROKU PODPISYWANIE UMÓW BEZ DATY....
2
KARAKAN 2016-04-01 18:04:11
TA OCHRONA TO KUPA!!!!
1
franek kimono 2016-04-14 19:05:21
Ja w klubie disco mogę robić wszystko!
Wyciągam damy spod opieki mamy!
I małolaty spod opieki taty!
Ja jestem king brusli karate mistrz!
FRANEK KIMONO 2016-04-20 18:23:50
CZEKAJ!!!! GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!!
Bruce lee 2016-05-31 16:38:40
Franek kimono cieciu ty i tak nie dostaniesz podwyzki bo ci sie robic nie chce.
mmmmm 2016-06-25 18:26:56
poczytaj na mcg solid gdynia tak samo jest w calym kraju
mmmmm 2016-06-25 19:09:25
wpisz rcg solid gdynia
WALDUŚ MOCNY 2016-07-13 20:08:51
W RZESZOWIE NA PATROLU PRACUJĘ GRUBY WIEPRZ ŚMIERDZĄCA PAŁA KTÓRA KABLUJĘ NA CHŁOPAKÓW!!!!!!!!
x-x 2016-07-20 13:37:40
Interesuje mnie praca jako Ochroniarz w Galerii Rzeszów.Pracował tam ktoś z was?Interesują mnie jakie są wymagania i jakie panują tam warunki.
1
SALAMANDER 2016-07-20 20:56:01
MOŻE ZA KABLOWANIE MA PRZYWILEJE I STAWKĘ WIĘKSZĄ!!!!KONFIDENT JAK DONOSI NA POLICJI TO DOSTAJĘ KASĘ NIC ZA DARMO!!!
K1 2016-07-27 18:05:21
SOLID TO BOGATA FIRMA KTÓRA DOROBIŁA SIĘ KASY NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE!!!!!!!!!!!!!! STAWKI DALEJ SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!!DLA NICH LICZY SIĘ EMERYT I CZŁOWIEK Z GRUPĄ INWALIDZKĄ ZA KTÓREGO DOSTAJĄ DOBRĄ KASĘ!!!!!!!!!!!!
KARAMBA 2016-07-27 20:42:56
LUDZIE IDZCIE TAM GDZIE LEPIEJ PŁACĄ!!!!! SZKODA ZDROWIA MARNOWAĆ!!!
Luks 2016-08-01 11:01:26
NIE POLECAM TEJ FIRMY W ŻADNEJ FORMIE.MAM U NICH ABONAMENT NA OCHRONĘ DOMU W GŁOGOWIE MLP.PO GODZINIE ZJAWIŁ SIĘ PATROL!!!A RACZEJ JAKIŚ BRUDNY,ZAROŚNIĘTY W SZMATACH MENEL I GADAŁ OD RZECZY GŁUPOTY JAKBY BYŁ NA LEKACH OD PSYCHIATRY W DODATKU PRZYJECHAŁ PEWNIE PRYWATNYM AUTEM (AUDI).JA ZA TAKĄ OCHRONĘ DZIĘKUJĘ, W PAŹDZIERNIKU KOŃCZY MI SIĘ UMOWA I NAPEWNO JEJ NIE PRZEDŁUŻE.
LOLEK 2016-08-03 20:19:52
NA GRUPIE INTERWECYJNEJ PRACUJ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z CHUDYM KINOLEM KTÓRY ROBI CO MU SIĘ PODOBA KOSZTEM INNYCH. WŁAZI BEZ SMAROWANIA DO SRAKI ŻEBY MIEĆ NAJLEPIEJ!!!!! NADMUCHANY PAJAC Z FAŁSZYWYM UŚMIESZKIEM!!!!!
PAPAS 2016-08-05 18:18:41
STAWKI W SOLIDZIE SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!! NIEMA PRZERW NA SPOKOJNY POSIŁEK BEZ POŚPIECHU!!!!!!PRACA 24H BEZ PRYSZNICA TO KOSZMAR!!!TYPOWY OBÓZ PRACY!!!!LUDZIE OMIJAJCIE SOLID SZEROKIM ŁUKIEM SZKODA WASZEGO ZDROWIA!!!NAJLEPIEJ MAJĄ CI CO SIEDZĄ W BIURACH ,KTÓRZY NIE WIEDZĄ CO TO CHARÓWKA W UPALE!!!!!!AUTA BEZ KLIMY!!!!!
PAPAS 2016-08-05 18:19:47
STAWKI W SOLIDZIE SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!! NIEMA PRZERW NA SPOKOJNY POSIŁEK BEZ POŚPIECHU!!!!!!PRACA 24H BEZ PRYSZNICA TO KOSZMAR!!!TYPOWY OBÓZ PRACY!!!!LUDZIE OMIJAJCIE SOLID SZEROKIM ŁUKIEM SZKODA WASZEGO ZDROWIA!!!NAJLEPIEJ MAJĄ CI CO SIEDZĄ W BIURACH ,KTÓRZY NIE WIEDZĄ CO TO CHARÓWKA W UPALE!!!!!!AUTA BEZ KLIMY!!!!!
Abra kadabra 2016-08-08 00:14:35
"Pewnie prywatnym "to co niewidzi sz czy służbowe czy prywatne w domu wszyscy zdrowi. Pozatym przestań ludzi wprowadzać w błąd luksik bo jeździsz na patrolu w rzeszowie.Mieszkałeś na baranówce nie Głogowie młp teraz niewiem pod jaki kamień wpełzłeś .Niemiałeś nigdy alarmu w solidzie,bo cię niestać na system naucz się lepiej gumkę zakładać to niebedziesz musiał płacić na dzieci jak cie łaska kopnęł w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Może niebedziesz musiał się dowartowywać kłamiąc i obrażając innych podał bym twoje dane ale prawo zabrania wiec tego nie zrobię, a to że ktoś zarabia więcej niż ty no cuż żadna nowość pewnie nie ściemnia w pracy,a ty zamiast być leszcze ktury na forum jest mocny a w realu ciotka,to się chwyć i pracuj nad sobą napewno będziesz szczęśliwy a tak to pokazujesz swoją głupotę matołku pisz co chcesz ze się mylę co do osoby,oboje wiemy że wiem kim jesteś
PAPAS 2016-08-09 19:30:19
na interwencji!!!!!!
Oberpolicmajster 2016-10-24 15:40:28
A ja sobie siedzę w biurze, za portiera robię, na każdej dniówce yerba mate sobie piję , książki sobie czytam i mam wszystko w głębokim poważaniu, nocka to zwykle telewizor, spanie i prysznic. Ludzie sami przylatują do mnie jak tresowane pieski i się tłumaczą i pytają o zgodę na to czy na tamto.
ABRA KADABRA 2016-10-25 22:11:16
FACET TY MASZ ZRYTY BERET WRACAJ NA SWOJĄ WIOSKĘ PAJACYKU NADMUCHANY!!!11
ABRA KADABRA 2016-10-25 22:11:52
FACET TY MASZ ZRYTY BERET WRACAJ NA SWOJĄ WIOSKĘ PAJACYKU NADMUCHANY!!!11
BARON 2016-11-19 20:10:44
MASZ RACJĘ KOLEGO EMERYCI ZANIŻAJĄ STAWKI I ZABIERAJĄ PRACĘ !!!!! MOŻE SIĘ TO ZMIENI ŻE NIE BĘDĄ MOGLI SOBIE DORABIAĆ I TAK MAJĄ DOBRZE. W SOLIDZIE JEST DUŻO TAKICH ŚCIEMNIACZY BEZ POJĘCIA !!!
SZNYCEL 2016-12-07 12:11:26
GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!! NIE DLA EMERYTÓW!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Rzeszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security