logo Solid Security

Solid Security

Rzeszów

Opinie o Solid Security

PIĘKNA BESTJA 2015-11-10 19:45
PANOWIE DAJCIE SPOKÓJ PISZECIE GŁUPOTY.
wania 2015-12-02 10:45
Jak masz grupę, najlepiej drugą grupę, to masz umowę o pracę i zarobki średnio w przedziale od 1400 zł do 1600 zł netto, prawdę mówiąc wolę obijać się w ochronie za taką kasę niż zasuwać w biedronce czy innym markecie za taką samą kasę albo jeszcze niższą
J230 2015-12-06 18:35
PRACA W OCHRONIE JEST DLA EMERYTÓW MUNDUROWYCH A NIE DLA MŁODYCH MĘŻCZYZN ZA MARNE STAWKI!!!!! OGÓLNA OPINIA W POLSCE O OCHRONIE JEST PONIŻAJĄCA!!! I TAK CHYBA JUŻ ZOSTANIE!!! TAKA JEST PRAWDA PANOWIE POZDRAWIAM.
2
J230 2015-12-06 18:37
PRACA W OCHRONIE JEST DLA EMERYTÓW MUNDUROWYCH A NIE DLA MŁODYCH MĘŻCZYZN ZA MARNE STAWKI!!!!! OGÓLNA OPINIA W POLSCE O OCHRONIE JEST PONIŻAJĄCA!!! I TAK CHYBA JUŻ ZOSTANIE!!! TAKA JEST PRAWDA PANOWIE POZDRAWIAM.
STARY 2015-12-20 19:43
NA INTERWENCJI W RZESZOWIE JEST KOLEŚ Z ORLIM BRZYDKIM KINOLEM!!!KTÓRY ZABIERA GODZINY CHŁOPAKOM!!!
DAMIAN 2016-01-02 20:09
SOLID MOŻE SIĘ OBUDZI JAK LUDZIE BĘDĄ ODCHODZIĆ DO KONKURENCJI KTÓRA WIĘCEJ PŁACI!!!! BO JAK NA RAZIE TO SĄ MARNE STAWKI!! ALBO CAŁKIEM ZREZYGNOWAĆ Z OCHRONY KTÓRA JEST TYLKO DLA EMERYTÓW!!!W SOLIDZIE TRZEBA PRZEPRACOWAĆ 300 GODZIN ŻEBY ZAROBIĆ 2 TYSIĄCE ZŁOTYCH!!! WYZYSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3
DRACULA 2016-01-18 18:40
W RZESZOWIE W BIURZE PRACUJĄ SAME NIEROBY I DARMOZJADY!!! KTÓRE PIERDZĄ W STOŁKI!!!
5
RUSEK 2016-01-25 19:50
PRACOWNIK KWALIFIKOWANY!!! POWINIEN ZARABIAĆ 12 ZŁ NA GODZINĘ!! NA CZYSTO!!!!! ZA WYKONYWANĄ PRACĘ! KONWOJENTA I PRACOWNIKA GRUPY INTERWENCYJNEJ.WYKONYWANIE TEGO ZAWODU WIĄŻE SIĘ Z RYZYKIEM !!!!! UTRATY ŻYCIA! I ZDROWIA!!!!!
JUREK 2016-01-28 16:41
SOLID NIECH ZACZNIE DOBRZE PŁACIĆ PRACOWNIKOM GODNE STAWKI!!!!BO JAK NA RAZIE TO SĄ GŁODOWE STAWKI!!!
2
FRANCOS 2016-02-20 15:58
ZATRUDNIANIE EMERYTÓW TREPÓW NA CIEPŁE POSADKI LUDZI BEZ POJĘCIA O OCHRONIE!!!! OCHRONA JEST DLA EMERYTÓW KTÓRZY MAJĄ 2,5 TYS NA RĘKE I JESZCZE ZABIERAJĄ LUDZIOM PRACE!!!!
1
FRANCOS 2016-02-20 15:58
ZATRUDNIANIE EMERYTÓW TREPÓW NA CIEPŁE POSADKI LUDZI BEZ POJĘCIA O OCHRONIE!!!! OCHRONA JEST DLA EMERYTÓW KTÓRZY MAJĄ 2,5 TYS NA RĘKE I JESZCZE ZABIERAJĄ LUDZIOM PRACE!!!!
ROCKY 2016-02-24 14:50
GŁUPOTY PISZESZ CIECIU EMERYCIE PRZEZ TAKICH JAK WY SĄ STAWKI MAŁE!!!
1
MAMBA 2016-03-01 16:10
EMERYCI ZABIERAJĄ PRACĘ I PRZEZ TO SĄ STAWKI MARNE!!!!
ph 2016-03-04 08:56
Ta firma to porazka.
Oglaszaja sie ze poszukuja przedstawiciela handlowego i gwarantuja wszelkie narzedzia pracy.
Dopiero na rozmowie kwalifikacyjnej okazuje sie, ze potrzebuja akwizytora do roznoszenia ulotek.
To jest firma ochroniarska oszukujaca juz w samym ogloszeniu.
Nigdy nie skorzystam z ich uslug, chocby byli najtansi.
1
PROTEKTOR 2016-03-06 15:57
NA INTERWENCJI JEST PARÓWKA DŁUGI KABEL!!!
GORYL 2016-03-16 17:30
DLACZEGO SOLID NIE PŁACI ZA PRACE W ŚWIĘTA I NIEDZIELE!!!
1
GORYL 2016-03-16 17:32
DLACZEGO SOLID NIE PŁACI ZA PRACE W ŚWIĘTA I NIEDZIELE!!!
KOZIOŁEK 2016-03-23 18:13
OKRADANIE PRACOWNIKÓW !!! NA KAŻDYM KROKU PODPISYWANIE UMÓW BEZ DATY....
2
KARAKAN 2016-04-01 18:04
TA OCHRONA TO KUPA!!!!
1
franek kimono 2016-04-14 19:05
Ja w klubie disco mogę robić wszystko!
Wyciągam damy spod opieki mamy!
I małolaty spod opieki taty!
Ja jestem king brusli karate mistrz!
FRANEK KIMONO 2016-04-20 18:23
CZEKAJ!!!! GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!!
Bruce lee 2016-05-31 16:38
Franek kimono cieciu ty i tak nie dostaniesz podwyzki bo ci sie robic nie chce.
mmmmm 2016-06-25 18:26
poczytaj na mcg solid gdynia tak samo jest w calym kraju
mmmmm 2016-06-25 19:09
wpisz rcg solid gdynia
WALDUŚ MOCNY 2016-07-13 20:08
W RZESZOWIE NA PATROLU PRACUJĘ GRUBY WIEPRZ ŚMIERDZĄCA PAŁA KTÓRA KABLUJĘ NA CHŁOPAKÓW!!!!!!!!
x-x 2016-07-20 13:37
Interesuje mnie praca jako Ochroniarz w Galerii Rzeszów.Pracował tam ktoś z was?Interesują mnie jakie są wymagania i jakie panują tam warunki.
2
SALAMANDER 2016-07-20 20:56
MOŻE ZA KABLOWANIE MA PRZYWILEJE I STAWKĘ WIĘKSZĄ!!!!KONFIDENT JAK DONOSI NA POLICJI TO DOSTAJĘ KASĘ NIC ZA DARMO!!!
K1 2016-07-27 18:05
SOLID TO BOGATA FIRMA KTÓRA DOROBIŁA SIĘ KASY NA LUDZKIEJ KRZYWDZIE!!!!!!!!!!!!!! STAWKI DALEJ SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!!DLA NICH LICZY SIĘ EMERYT I CZŁOWIEK Z GRUPĄ INWALIDZKĄ ZA KTÓREGO DOSTAJĄ DOBRĄ KASĘ!!!!!!!!!!!!
KARAMBA 2016-07-27 20:42
LUDZIE IDZCIE TAM GDZIE LEPIEJ PŁACĄ!!!!! SZKODA ZDROWIA MARNOWAĆ!!!
Luks 2016-08-01 11:01
NIE POLECAM TEJ FIRMY W ŻADNEJ FORMIE.MAM U NICH ABONAMENT NA OCHRONĘ DOMU W GŁOGOWIE MLP.PO GODZINIE ZJAWIŁ SIĘ PATROL!!!A RACZEJ JAKIŚ BRUDNY,ZAROŚNIĘTY W SZMATACH MENEL I GADAŁ OD RZECZY GŁUPOTY JAKBY BYŁ NA LEKACH OD PSYCHIATRY W DODATKU PRZYJECHAŁ PEWNIE PRYWATNYM AUTEM (AUDI).JA ZA TAKĄ OCHRONĘ DZIĘKUJĘ, W PAŹDZIERNIKU KOŃCZY MI SIĘ UMOWA I NAPEWNO JEJ NIE PRZEDŁUŻE.
LOLEK 2016-08-03 20:19
NA GRUPIE INTERWECYJNEJ PRACUJ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Z CHUDYM KINOLEM KTÓRY ROBI CO MU SIĘ PODOBA KOSZTEM INNYCH. WŁAZI BEZ SMAROWANIA DO SRAKI ŻEBY MIEĆ NAJLEPIEJ!!!!! NADMUCHANY PAJAC Z FAŁSZYWYM UŚMIESZKIEM!!!!!
PAPAS 2016-08-05 18:18
STAWKI W SOLIDZIE SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!! NIEMA PRZERW NA SPOKOJNY POSIŁEK BEZ POŚPIECHU!!!!!!PRACA 24H BEZ PRYSZNICA TO KOSZMAR!!!TYPOWY OBÓZ PRACY!!!!LUDZIE OMIJAJCIE SOLID SZEROKIM ŁUKIEM SZKODA WASZEGO ZDROWIA!!!NAJLEPIEJ MAJĄ CI CO SIEDZĄ W BIURACH ,KTÓRZY NIE WIEDZĄ CO TO CHARÓWKA W UPALE!!!!!!AUTA BEZ KLIMY!!!!!
PAPAS 2016-08-05 18:19
STAWKI W SOLIDZIE SĄ MARNE I GŁODOWE!!!!!! NIEMA PRZERW NA SPOKOJNY POSIŁEK BEZ POŚPIECHU!!!!!!PRACA 24H BEZ PRYSZNICA TO KOSZMAR!!!TYPOWY OBÓZ PRACY!!!!LUDZIE OMIJAJCIE SOLID SZEROKIM ŁUKIEM SZKODA WASZEGO ZDROWIA!!!NAJLEPIEJ MAJĄ CI CO SIEDZĄ W BIURACH ,KTÓRZY NIE WIEDZĄ CO TO CHARÓWKA W UPALE!!!!!!AUTA BEZ KLIMY!!!!!
Abra kadabra 2016-08-08 00:14
"Pewnie prywatnym "to co niewidzi sz czy służbowe czy prywatne w domu wszyscy zdrowi. Pozatym przestań ludzi wprowadzać w błąd luksik bo jeździsz na patrolu w rzeszowie.Mieszkałeś na baranówce nie Głogowie młp teraz niewiem pod jaki kamień wpełzłeś .Niemiałeś nigdy alarmu w solidzie,bo cię niestać na system naucz się lepiej gumkę zakładać to niebedziesz musiał płacić na dzieci jak cie łaska kopnęł w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Może niebedziesz musiał się dowartowywać kłamiąc i obrażając innych podał bym twoje dane ale prawo zabrania wiec tego nie zrobię, a to że ktoś zarabia więcej niż ty no cuż żadna nowość pewnie nie ściemnia w pracy,a ty zamiast być leszcze ktury na forum jest mocny a w realu ciotka,to się chwyć i pracuj nad sobą napewno będziesz szczęśliwy a tak to pokazujesz swoją głupotę matołku pisz co chcesz ze się mylę co do osoby,oboje wiemy że wiem kim jesteś
2
PAPAS 2016-08-09 19:30
na interwencji!!!!!!
Oberpolicmajster 2016-10-24 15:40
A ja sobie siedzę w biurze, za portiera robię, na każdej dniówce yerba mate sobie piję , książki sobie czytam i mam wszystko w głębokim poważaniu, nocka to zwykle telewizor, spanie i prysznic. Ludzie sami przylatują do mnie jak tresowane pieski i się tłumaczą i pytają o zgodę na to czy na tamto.
ABRA KADABRA 2016-10-25 22:11
FACET TY MASZ ZRYTY BERET WRACAJ NA SWOJĄ WIOSKĘ PAJACYKU NADMUCHANY!!!11
ABRA KADABRA 2016-10-25 22:11
FACET TY MASZ ZRYTY BERET WRACAJ NA SWOJĄ WIOSKĘ PAJACYKU NADMUCHANY!!!11
BARON 2016-11-19 20:10
MASZ RACJĘ KOLEGO EMERYCI ZANIŻAJĄ STAWKI I ZABIERAJĄ PRACĘ !!!!! MOŻE SIĘ TO ZMIENI ŻE NIE BĘDĄ MOGLI SOBIE DORABIAĆ I TAK MAJĄ DOBRZE. W SOLIDZIE JEST DUŻO TAKICH ŚCIEMNIACZY BEZ POJĘCIA !!!
SZNYCEL 2016-12-07 12:11
GDZIE SĄ PODWYŻKI DLA PRACOWNIKÓW!!!! NIE DLA EMERYTÓW!!!!!!!!
WIKTOR 2016-12-12 17:32
EMERYT CIEĆ DUPĘ GRZEJE NA OBIEKCIE NIC NIE ROBIĄC I MA 10 ZŁ NA GODZINĘ!!! KUŻWA GDZIE TU SPRAWIEDLIWOŚĆ!!!!
SOŁTYS 2016-12-20 17:21
OD NOWEGO ROKU 2017 SOLID BĘDZIE DAWAŁ PRACOWNIKOM JAŁMUŻNĘ!!!!!!!! MNIEJ BĘDZIEMY ZARABIAĆ!!!!!!! ZYSKAJĄ NA TYM LUDZIE BEZ UPRAWNIEŃ.
3
Dzinio 2016-12-31 06:49
Nawet na smieciowkach żerują oplacają składki co drugi miesiąc żenada
1
Hektor 2017-01-25 20:03
NA PATROLU W RZESZOWIE JEŹDZI GRUBY KABEL TŁUSTY WIEPRZ KTÓRY MYŚLI ŻE JEST KIM WAŻNYM ALE JEST ZWYKŁYM CIĘCIEM KTÓRY KABLUJE NA KOLEGÓW KTÓRYCH NIEMA.
Yeti 2017-01-31 22:09
Poważnie a to gruby stary cap od kozy !!! Kabel śmierdzący parch!!!!
HEKTOR 2017-01-31 23:51
JAK MNIE NIE BYŁO NA SŁUŻBIE NAKABLOWAL NA MNIE I KOLEGE KIEROWNIKOWI, POTEM SIÉ OKAZAŁO ŻE SAM DAŁ DUPY JAK BYŁ NA PATROLU TAKZE CO DAJESZ TO WRACA SZANUJMY SIE BO GLUPIE ZACZEPKI TO W PSZEDSZKOLU BYLY. JA MIALEM JEDNEGO DEBILA KIEROWNIKA KTOREGO CHCIALEM U MENAGO NAWET I ZA KURTKE WYMIENIC ALE SIE NIE DALO POTEM NIE SZLO NIC ZALATWIC NA RAZIE WOLNE ZOBACZYMY CO BEDZIE DALEJ Z UMOWAMI WYPLATAMI I KAPUSIAMI TERAZ KAZDY JEDEN BEDZIE STOLEK TRZYMAL.
Evitka 2017-03-19 14:44
Jesteście świetni,al;e musicie się bardziej promować.Polecam mikrokasety..Zbieram takie.Wkłada się je do dyktafnu.Nagrywajcie tam jakieś porady i rozdawajcie kierowcom parkującym na parkingach,na których stoicie.Pozdrawiam i proszę o natychmiastową odpowiedż.
2
Agnieszka 2017-03-30 13:31
Proszę zamieszczać komentarzy na temat pracy w firmie, a nie na temat poszczególnych osób.
1
Evitka 2017-04-01 15:55
czyżby to było skierowane do mnie?Przecież poleciłasm tylko sposób promowania.
1
Evitka 2017-05-05 21:25
O co Ci chodzi?
Zostaw swoją opinię o Solid Security - Rzeszów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Solid Security