brak logo

Bakpol s.c

Poznań

Opinie o Bakpol s.c

...... 2014-03-05 10:55:09
Pani (usunięte przez administratora)wyglada raczej na jakiegos przedstawiciela tej firmy skoro tak zachwala wedliny bez najmniejszego slowa krytyki. wiadomo w internecie jestesmy anonimowi tylko jesli jest pani powiazana z ta firma to niestety to widac po wypowieziach i udawanie klienta zachwyconego pasztetem i kielbaskami troche nie fair
Agata S. 2014-03-24 11:20:29
Przynajmniej mam odwagę pisać pod swoim pseudonimem, a nie udawać kilka osoób jednocześnie. I nie. Nie jestem związana z firmą Bakpol. Czy to takie dziwne że komuś mogą smakowac naprawdę dobre smakowo i jakościowo wyroby??
Jeśli ma Pan/Pani mi coś do zarzucenia to prosze się podpisywać swoim prawdziwym imieniem i wtedy możemy porozmawiać. Każdy potrafi bluzgać na prawo i lewo bo jest anonimowy w internecie. Wędliny i mieso Bakpol Panu/Pani nie smakują to może na starość się Panu podniebienie zmienia a nie proces produkcyjny w firmie.
polecam 2014-04-03 13:15:54
kiełbaski drobiowe mniam :DDD polecam!
adrewwww 2014-04-08 10:43:59
Jestem zachwycony, pełen profesjonalizm i zawsze doskonała obsługa.
lupo 2014-05-10 23:48:46
Handlowiec z ponadprzeciętnymi umiejętnościami ????
Do czego niby? Ta firma to dno przecież. I nie chodzi o wędliny bo to BAK-POL tylko o Bakpol s.c. a to pseudo producent pseudo mebli metalowych.
klient 2014-05-24 12:00:45
Chcialem opisać historie jaka mnie spotkala w jednym ze sklepów z miesnymi wyrobami produkcji zakladow bakpol. Moze to kogoś zainteresuje. Wbzeszlym tygodniu w sobote razem z żoną i corka organizowaliśmy grilla. Dwa dni wcześniej zamówiliśmy duza ilosc wędlin mając obawy ze zabraknie a grill organizowany na spora ilosc bo 24 osób z okazji imienin zony. Jakież niemile zaskoczenie kiedy okazuje sie sobote z rana nie ma NIC z tego co zamówiliśmy. Pani tlumaczyla raczej beznamietnie ze nie ma pojęcia co sie stali i ze mamy (cytuje) podjechać sobie do najbliższego marketu". Byla nieuprzejma i kompletnie niewzruszona sytaucja. Na stanie nie miala juz żadnych dobrych kielbas ani karkówki. Przynajmniej tak twierdzila. Bylismy z żoną zmuszeni jechac do auchan prawie godzine od domu i ma szybko kupowac podejrzane marketowe mieso. Kilka godzin pozniej poprosiliśmy córkę żeby podeszla po parowki do bak polu i co widzi. Jak ta sama, teraz juz bardzo usmiechnieta i zadowlona z siebie sprzedawczyni podaje z zaplecza duże ilości miesa ewidetnie znajomemu. Corka ppdejrzala ze zgadzalo sie w większej części z naszym zamówieniem. Ppdeszlem tam pozniej wyjaśnić sytuacje a szanowna pani nieuorzejmie stwierdziła że corka miala widocznie halucynacje bo tamta osoba kupowala inne rzeczy i widocznie miala zamówione. Nie polecam zatem sklepu w Pajęcznie widać nie mozna liczyć na uczcicwosc.
bez przesady 2014-07-04 19:33:58
niemiła obsługa w sklepach mięsnych gdzie zazwyczaj sprzedawcą jest starsza zgorzkniała pani w siatce na głowie? to raczej chyba standard, nie ma co rozpaczać
stefan-30 2014-12-19 18:41:29
Witam wszystkich, zauważyłem że pojawiła się nowa oferta pracy w firmie Bakpol s.c i warto zajrzeć. Jesteśmy polskim producentem mebli metalowych, który od ponad 20 lat zaopatruje zarówno małe podmioty, j...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5685812?keywords=&region=
minimini 2015-02-17 17:19:51
Byłam ostatnio na rozmowie kwalifikacyjnej do firmy bakpol i bardzo mi się podobało. Wszysycy mili uśmiechnięci i widać że fajna atmosfera. Praca wydawała się ciekawa,dokładnie taka jak szukałam i miałam nadzieję na kontynuację współpracy, ale niestety nie zostałam zakwalifikowana do dalszych etapów:/ Mimo wszytsko chciałabym się polecić na przyszłość i gdyby zmienili Państwo zdanie ja jestem na tak. Pozdrawiam
spawacz 2016-01-21 13:58:21
byłem na rozmowie kwalifikacyjnej spawacz 3 metody ,11zl brutto smiech na sali:):):)
1
doswiadczony 2016-03-27 21:51:50
Melch obawiam się, że jesteś w dużym błędzie - dbanie o pracownika jest powierzchowne - przed zatrudnieniem ok, ale później okazuje się, że chcą Cię wykorzystać po całości. Zdecydowanie nie polecam tej firmy
3
Nick1234 2016-07-13 11:32:22
Nieracjonalne zarządzanie, osoby zajmujące wysokie stanowiska nie znają się na swojej pracy, niemal wszystkie działania podejmowane są bez planu, na szybko z wielkim roztrzepaniem, a za ewentualne porażki wynikające z decyzji podjętych przez zarząd winę zawsze ponosi pracownik wykonujący polecenia. Mało pracowników przez co na głowę zrzucane są cudze obowiązki (niezgodnie z wcześniejszą umową), pracownicy się nie wyrabiają i dostają za to reprymendy - absurd na absurdzie. Nagłe zwolnienia pracowników "bo tak" (zazwyczaj osób, które pracowały tam najdłużej), większość osób pracowała tam na chwilę - sami odchodzili. Nieumiejętność podejmowania współpracy z firmami zewnętrznymi i określania planu rozwoju firmy na przyszłość - paromiesięczne projekty zostawały nagle wstrzymywane. Statystycznie jest tam więcej kierowników/dyrektorów/koordynatorów niż pracowników. Obsesyjna kontrola pracowników - długie raporty, kamery z głośnikami, teamviewery, czytanie maili, odsłuchiwanie rozmów. Obieg informacji w firmie bardzo chaotyczny, tak naprawdę wszyscy wszystkim wydają polecenia, z których częstokroć niewiele wynika. Sztuka dla sztuki.
6
nieznajoma_poznan 2016-07-20 09:54:35
mam podobne zdanie, na temat tej firmy co nick 1234, pracowałam doslownie przez chwilę ale doswiadczylam niemal wszystkiego co zostalo tutaj wymienione

pisze oczywiscie o firmie bakpol z Kozieglów - producencie mebli metalowych
4
Nick1234 2016-07-20 10:16:18
Skoro już tyle negatywów, to może jeszcze dodam plusy: wypłata zawsze na czas i okazjonalne premie (ale na zasadzie "jak się nam przypomni" i też nie dla wszystkich ). Co do premii, można odnieść wrażenie, że były one dawane tylko wtedy, jak brakowało pracowników i wszyscy dostawali dodatkowe obowiązki (które potem już zostawały) - były one wtedy rozdawane aby zatrzymać tych, którzy jeszcze zostali.
nieznajoma_poznan 2016-07-20 13:34:15
a co ma wspólnego "w porzadku" z biegla znajomoscia jezyka niemieckiego, obsluga ms excel i tym podobne?? to sa po prostu wymagania a pozniej obowiazki, w porzadku to bedzie jak zarobki beda dobre za powierzone zadania i prowizje od sprzedazy
1
Nick1234 2016-07-21 08:08:10
Nikt się tutaj nie skupia na języku niemieckim, chodziło o irrelewantność sformułowania dot. znajomości języka niemieckiego i połączenia go z faktem, że jest to "w porządku" - co nie miało nic do rzeczy. To jeden z wymogów na tym stanowisku (co nie jest niczym złym), a nie "bonus" ze strony pracownika.
niemiecki 2016-07-28 22:22:43
To jest praca na pełen etat ?
niemiecki 2016-07-28 22:28:30
Jaka to branża ?
rnjgejnfjdf 2016-07-29 08:41:58
A próbowałaś/próbowałeś chociaż wpisać nazwę firmy w Google?
Mario 2016-07-29 12:33:22
pracowałem jakiś czas firma fajna z wszystkimi się dogadać łatwo pozdrowienia z Ostrowa
miodzio 2016-07-29 22:54:28
Mi praca odpowiada firma się szybko rozwija zobaczymy co będzie dalej
deutsche 2016-07-31 10:24:52
NIE POLECAM!!!!!!!
Firma-żart! nieistotne jakie obowiazki masz wypisane na umowie i tak bedziesz robic milion innych rzeczy aż przestaniesz sie wyrabiac! fima ma zle opinie wsrod osob niemieckojezycznych - najwyrazniej nie zdaja sobie sprawy z tego, ze ludzie "gadają"!!! pewnie dlatego tak trudno im znalezc handlowcow, a opinie tutaj wypisuja dyrektorzy i pracownicy
3
austin 2016-08-02 20:58:16
tak byłem na rozmowie wrażenie ok zobaczymy co dalej
jaro 2016-08-05 21:34:11
tak widziałem ostatnio ogłoszenie sam byłem na rozmowie i czekam na odpowiedź
Michał 2016-08-10 12:53:20
Ktoś wie, ile mniej więcej zarabia się na produkcji aktualnie? Z tego co mi wiadomo ma powstać oddział od Września w Murowanej Goślinie.
Nick1234 2016-08-10 14:41:03
@Julek a o jakie stanowisko pytasz? Co do pracy w biurze - jak wyżej, zdania są podzielone, a więcej jest minusów.
2
zainterersowany pracą 2016-08-17 12:33:35
ile w bakpolu pracuje ludzi
szaman 2016-08-17 15:17:30
mało... w biurze aktualnie około max 15 osób (włącznie z dyrektorami) - sporo osób się zwolniło albo ich zwolniono
1
Magic 2016-08-22 00:57:16
Mają nową fabryke w Murowanej Goślinie więc pewnie chca miejscowych do pracy.
Zigi 2016-08-26 00:00:02
Pracuje już jakiś czas i moge polecić. Siano się zgadza w towarzystwie czas miło leci
abc 2016-08-31 22:54:55
Firma dramat - nie polecam
3
Jarek M. 2016-09-01 11:23:24
co masz na mysli?
xmx 2016-09-01 13:47:28
jesli chcecie byc zarzadzani przez osoby, ktore nie maja pojecia o tym co robicie i co robia oni sami to polecam,. jesli ktos odchodzi albo go zwalniaja to prawie nigdy nie ma dla niego zastepstwa tylko obowiazki przejmuje reszta zalogi z dnia na dzien, ogrom ludzi stamtad zwolniono i jeszcze wiecej osob samemu sie zwolnilo. jakbym nie mial wlasnych doswiadczen to wystarczajaco wiele slyszalem juz od innych, ktorzy tam nie pracowali - opinia nie jest najlepsza zwlaszcza jak ogloszenia wisza na portalach od niepamietnych czasow
5
iwo 2016-09-02 08:50:27
w sprawie pracy ja pisałem na maila ze strony dosyalem odpowiedx bylem na rozmowie firma sie rozwija w murowanej jest nowa fabryka dla mnie super
xmx 2016-09-02 09:30:20
sztuczne i chwalące teksty wypisuja tutaj dyrektorzy ale taka praktyka w węikszości firm, szkoda gadac
6
micki 2016-09-03 22:25:21
szefowie są do pogadania premie i reszta ok
Gruby 2016-09-05 13:41:26
Na jakim stanowisku interesują Ciebie zarobki ?
tomek 2016-09-06 08:00:17
haha, absurd, żeby dyrektor sam sobie zadawał pytania i na nie odpowiadał - tak się nie zbuduje tutaj dobrych opinii, firma przeciętna, rączka rączkę myje, awanse po znajomości, więc standardowo, pieniądze średnie, zależy jak sobie wywalczysz, ale z reguły dają i tak mniej
7
marek 2016-09-06 11:07:48
dzien dobry!

a co do produkcji, to praca jest zetelnie wykonana pod zamowienie klienta
normy przeciwkorozyjne itmp..?
xmx 2016-09-06 11:34:52
tak sobie...... z tego co wiem to zdarzają się reklamacje, szafy nie są akurat przystosowane do przechowywania w nich materiałów mokrych albo chemicz nych to zwykle szafy na ubrania albo dokumenty. ale skoro tak czesto zmieniaja sie tam pracownicy na prdoukcji to mozna sie domyslać, ze wiekszosc nie jest od razu wyszkolona i popelnia duzo błędów. znajoma z firma z poznania zamawiala tam szafy i wszystkie posiadaly wgniecenia, jedna z szaf miala takze zle pryzkrecone drzwi!!! jak w kazdej firmie zdarzaja sie reklamacje
1
amrab 2016-09-06 23:38:11
ja mam 2530 na reke
gddgdfgdfhf 2016-09-07 08:01:01
1800 na reke i czasem jakies prowizje od wyrobionych szaf
3
abaco 2016-09-07 22:02:04
2500 napisał dyrektor, 1800 pracownik - stąd te rozbieżności
3
dzika 2016-10-05 14:29:53
kiedyś mieli oddział w poznaniu, teraz tylko w koziegłowach, jeszcze w poznaniu było super, dużo ludzi pracowalo i przyjemne atmosfera, dopoki nie awansowali przypadkowych ludzi i nie poszly zwolnienia (albo odejscia pracownikow), nie mogli dlugo znalesc pracownikow i trwa to do dzisiaj. pracowałam w oddziale w poznaniu dosc krótko i to wystarczyło, żeby dowiedzieć się, jak jest zle!!! mam znajomych, ktorzy szukaja pracy i niestety nie byłam im w stanie polecić tego pracodawcy. Jedyny plus to ludzie i zgrana ekipa - BYŁA! raczej nie radzę iść tam pracować osobą, które lubią mieć jasno określone obowiązki, bo po czasie i tak dostaniecie to, czego nie bylo na pismie, a nagrody i premie będą krążyć po koordynatorach i dyrektorach - typowa praktyka, od której ta firma się nie uchyla
1
Ona 2016-10-06 12:02:32
Nie ma więcej oddziałów. MIAŁA dwa, teraz jest tylko w Koziegłowach i przeprowadza się od roku do Murowanej, może do końca roku się uda.
Igi 2016-10-07 08:10:20
w Murowanej budują nową fabrykę budowa trwa od maja i już jest prawie zakończona
gffdsf 2016-10-07 09:24:36
Bardzo fajnie, tylko że to nie jest opinia, a "reklama" napisana przez pracownika.
Chciałbym dodać, że jasne, firma się rozwija - przestrzennie, ale na pewno nie chce jej się budować zgranego, stabilnego zespołu pracowników.
3
tommmi 2016-10-07 12:12:56
Wiecie może jak wygląda praca jako Pracownik produkcyjny?
zainteresowany 2016-11-07 14:32:31
myślę o wysłaniu CV do nich , ale znajomy który tam pracował mówił że szefostwo ( właściciele ) dziwne, pracy się nie boję ale niezdrowa atmosfera też mnie nie interesuje, czy ktoś wie jak jest ?
woland 2016-11-08 08:26:09
Niezdrowa atmosfera to niestety fakt. Myślę, że to praca na chwilę, bo prędzej czy później i tak coraz mniej chce się tam pracować.
1
Zostaw swoją opinię o Bakpol s.c - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bakpol s.c