logo Egis Road Operation Polska

Egis Road Operation Polska

Warszawa

Opinie o Egis Road Operation Polska

CC 2010-10-28 07:06
Wypowiedzi powyżej dotyczą firmy farmaceutycznej EGIS Polska Sp. z o. o. Warszawa, zaś firma Egis Poland sp. z o.o. Warszawa zajmuje się wielobranżowym konsultingiem inżynierskim. [usunięte przez moderatora]
qwerty 2011-06-24 19:58
A jak linia kardio?
były pracownik 2012-07-25 21:49
Egis??? żenada, błazenada - szczególnie na poziomie tak zwanych \\\"menedżerufff\\\"
Mike 2012-08-07 22:29
Czy kadra managerska faktycznie aż tak kiepska bo slyszalem ze nie jest tak najgorzej, podobno tez nawet dobry marketing maja. prawda czy nie bo w dzisiejszych czasach wdepnac nie jest trudno
2
Mike 2012-11-28 08:15
Do Yello- a możesz mi powiedzieć cos wiecej? Moja dziewczyna ma tam zacząć prace w marketingu no i sie waha bo rożne skrajne opinie słyszała a dziewczyna która ja namawiali do pracy tam już tez nie pracuje
Yello 2013-01-22 22:04
Do Mike - i co, pracuje? Skórki, dawno mnie tu nie było
Mike 2013-01-30 14:03
Nie , zrezygnowała jak sie dowiedziała jak tam traktują ludzi. Szczególnie w tym zespole co miała pbyc...podobno jedyna zasada to brak zasad.
mario 2013-06-20 22:37
o jakiej branży jest tu mowa farmaceutycznej czy tej drugiej? bo chyba si e miesza troche
rep1 2013-09-09 17:05
Nie polecam.Człowieka traktują jak woła roboczego do tego wszystkie obowiązki są na twojej głowie,zero wsparcia wyjeżdżasz 6 rano wracasz 21! i codziennie po pracy średnio 4 godziny przed kompem,bo wszystko ma być zrobione na wczoraj !!! Jeśli nie masz życia prywatnego i obowiązków a do tego nie śpisz po nocach to startuj.. tereny ogromne, toyota corolla z gps! .
a 2013-09-16 20:26
ale ty naiwny jesteś w każdej umowie jest zapis że praca jest zaaniowa a nie ograniczona czasem. Skąd ty się urwałeś, płaca za nadgodziny ....
wow 2014-05-19 18:24
@dusza. O czym konkrtnie piszesz? Odpowiedz mi jak będziesz przy kompie, bo zabiłeś mi takiego ćwieka że hej.
witek 2014-06-10 19:54
o jakich specjalnościach mówicie? egis to raczej wąską branżą się zajmuje, wiec też jestem bardzo ciekaw co masz na myśli konkretnie..
witek 2014-09-04 16:43
jak chcecie u nich pracować na stanowisku kasjera, to od razu powiem, że nie jest to jakaś bardzo ciężka praca, bo trzeba całkiem niewiele, a reszty się douczysz, ważne żebyś znał obsługę systemu do poboru opłat ,obsługiwał klientów w zakresie przyjmowania opłat na przykład za przejazd, to nie dużo nie nie?
venividivivi 2014-12-01 20:11
Dla wszystkich zainteresowanych pracą w Egis Road Operation Polska mam dobrą wiadomość. Wrzucili do sieci nową propozycję pracy u siebie i moim zdaniem warto spojrzeć. Egis Road Operation Polska Sp. z o.o., jest własnością Egis Road Operation SA, międzynarodowej korporacji  maj...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5666287?keywords=&region=
cloe 2015-02-04 03:35
właśnie widziałem nową ofertę do Egis Road Operation. Mianowicie szukają kasjera, inkasenta, a więc doskonale wstrzeliła się @kasia ze swoją chęcią do pracy i w dobry moment i w dobre stanowisko. Ja wpadniesz następnym razem na forum to podrzuć info czy zdecydowałaś się skorzystać z tej właśnie oferty?
agina 2015-05-28 00:11
Masakra wlasnie się zwolniłam nie polecam pracy w egis jako inkasent
Zdzichu 2015-06-21 22:19
Ludzie pojęcia nie macie o tej firmie. To międzynarodowy potężna organizacja, a pobór opłat na autostradzie, gdzie mają koncesję na obsługę to zło konieczne.
Klo 2016-05-15 14:20
Odnośnie warunków zatrudnienia @cziku to pracownicy zapewnieni mają umowę o pracę. Wynagrodzenie o które również pytasz uzależnione jest od stanowiska i posiadanych kwalifikacji. No ale to chyba było do przewidzenia.
Aneta 2017-04-26 13:20
@Klo to ważna informacja, że w firmie można liczyć na umowę o pracę. A co możesz powiedzieć więcej na temat pracy w Egis Road Operation Polska? Opowiesz coś o pracy na swoim stanowisku?
Zostaw swoją opinię o Egis Road Operation Polska - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Egis Road Operation Polska