brak logo

Markande

Wejherowo

Opinie o Markande

anonim 2010-02-25 19:01:53
Firma nieuczciwie traktujaca pracownikow,warunki umowy nie sa zgodne z rzeczywistym charakterem pracy.(usunięte przez administratora) Osoba, ktora liczy na rozwoj zawodowy moze sie bardzo przeliczc, nie warto tracic sil i czasu na taka firme, bo zarzad za nic ma wysilek pracownikow licza sie przede wszystkim uklady i znajmosci. calkowity brak profesjonalizmu, nie polecam!!!!
XYZ 2010-03-15 10:09:33
Popieram w 100 %!!!!!!!!!!!!!!!
anonim1 2010-04-10 21:31:00
Potwierdzam.
jankes 2010-05-18 15:13:06
Dobrze napisane może wreszcie ktoś im nosa utrze, a co do umów to faktycznie 1/2 etatu a tyrasz od 3 w nocy żeby się wyrobić z dostawą, i kończysz prace o 12 no i co to ma być ?!?!
Nerwus 2010-08-11 16:44:21
Bzdura. Firma, jak firma. Właściciel super gość. Co do reszty, na razie bez komentarza. Chyba idą duże zmiany. Jak się nie chce pracować, to wszędzie będzie źle. Pozdrawiam Nierobów.
Murzyn 2010-09-01 22:10:05
Nie polecam nikomu obiecuja zlote gory a pozniej zwalniaja prezes to Pan ktory ma ludzi za szmaty serdecznie go pozdrawiam...
@ 2010-09-26 15:14:10
tyralam dla tej firmy ponad rok,wyprulam sobie zdrowie i zyly i zrobili ze mnie zlodziejke,za marne grosze zapierniczalam od 4 rano do godz 20 by sie wykazac!!Dzis zycze by pan (usunięte przez administratora) poszedl na dno i na to sie chyba zapowiada,bo jego nowy dyrektor zmiany jakie wprowadza nie prowadza raczej do sukcesu.Ja sie w zyciu jednego nauczylam ze gora z gora sie nie zejdzie a czlowiek z czlowiekiem owszem,ja mimo tego ze Markande chcialo zniszczyc moje zycie zawodowe podnioslam sie i zyje a oni ida na dno.Szkoda mi tylko kilku osob ktore wiernie (usunięte przez administratora) u przy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sluza a ktore zasluguja na wiekszy szacunek
kombo 2010-10-14 13:36:02
ja muszę powiedzieć, że p. (usunięte przez administratora) jest po prostu za dobrym człowiekiem i niektórym od tej dobroci w głowach się przewraca(patrz opinie niżej).
te opinie innych osób są niestety błędne, wiem, bo sam pracuję tu około 10 lat i bardziej zgranej ekipy nie znam.
a niektórzy niestety próbują cwaniakować ale takim nigdy nie pójdzie dobrze. żal mi ich.
Jan Paweł 2010-10-17 19:03:40
Firma świetna tylko ludzie (usunięte przez administratora)
anonim 2010-10-31 18:40:47
Ja pracowałem tam chwile i o chwile za dużo.Pan Prezes to porządny i dobry ale niestety naiwny człowiek.To chyba na tyle jeżeli chodzi o pozytywy.Pan Dyrektor to osoba chora psychicznie(podobno sie leczy),która ma ludzi za nic i tak ich traktuje."Jego ludzi"zaczyna być więcej w firmie niż konstytucja nakazuje:).Ogólnie porażka i największy błąd życiowy Pana prezesa-tylko On jeszcze o tym nie wie.!!!.p.s szkoda zdrowia
Anonim 2011-01-13 13:34:58
(usunięte przez administratora) Kierownik działu wędlin nie ma kompletnie szacunku do pracowników, pracownicy się go boją... itd.ODRADZAM PRACY W MARKANDE, SZKODA ZDROWIA I CZASU.
anonim 2011-01-14 22:21:42
syf syf syf i jeszcze raz syf...Szukają JELENI do pracy!Pan Dyrektor to gość który eksperymentuje na ludziach,mam nadzieję że ktoś mu w końcu nosa utrze(usunięte przez administratora)
Nerwus 2011-01-17 08:08:01
To się zwolnij, a nie w d..e włazisz. Anonimowo każdy potrafi pisać, a co zrobiłeś, aby było lepiej? Magazyn i kierowcy to jedyny dział, który zapieprza, a nasz Szef to spoko facet. Jak ma Cię opieprzyć, bo zawaliłeś, to to zrobi, ale jak ma pochwalić, to też to umie, a że wymaga, to inna sprawa. W każdym razie, jak zwykle, pozdrawiam Nierobów.
Jankes 2011-03-18 20:00:24
Szkoda czasu i nerwów na ta firmę...Zdecydowanie odradzam
Antek 2011-12-29 17:29:42
Rozkradli cała firmę, firma upada bo wielka trójca firmowa rozwaliła firmę od środka, tak to jest jak się na kierownicze stanowiska zatrudnia ludzi którzy o zarządzaniu nie maja pojęcia, weszli do firmy pozbyli się ludzi którzy przez długie lata dobrze nią kierowali i na ich miejsce zatrudnili imbecylów(usunięte przez administratora)
anonim 2012-01-21 12:04:25
A co byś chciał? Dla (usunięte przez administratora) najważniejsze są teraz panienki, a nie jakaś tam praca. Sodówa mu uderzyła do głowy i tyle.
ona 2012-03-11 12:05:54
Chyba przejrzeli na oczy ale nie do końca, jednego niedojdy się pozbyli zostało jeszcze dwóch.Pozdrawiam wszystkie moje koleżanki i kolegów ze starej ekipy i zalecam do pozbycia się z firmy pozostałej destrukcyjnej dwójki, a wszyscy wiemy o kogo chodzi.
mua 2012-03-12 21:57:15
Ja nie wiem? Może ktoś mnie oświeci? (usunięte przez administratora)
miklasa 2012-03-12 22:06:46
(usunięte przez administratora) to już chyba nie ma? To co teraz (usunięte przez administratora) porabia bez swojego mentora? Szaleje czy znalazł już swoje miejsce w szeregu?
ona 2012-03-24 10:38:33
Nie wiem co teraz jest w tej firmie ale wiadomo że (usunięte przez administratora) wyleciał przez jakiś dym z kierowcą i jakimś magazynierem ale o co chodzi nie wiem dokładnie, bo jakieś wały zaczęły wychodzić na wierzch.Widocznie podpadł komuś kto go zdemaskował, ale czy te osoby pracują dalej czy nie tez tego tego nie wiem. W każdym razie takie pogłoski krążyły po firmie jak jeszcze pracowałam
murzyn 2012-04-29 10:13:09
Ale szybko się przejrzeli na oczy
abc 2012-05-06 22:07:15
taki kwiatuszek z innego forum dot. markande:

\\\"Prezes firmy (usunięte przez administratora) spoko gość ale za to Pan (usunięte przez administratora) (pseudo kierownik) - masakra, rucha wszystko co chodzi, między innymi pracowników, i przyjaźni sie z ich męzami, liczą się tylko układy, firma idzie na dno, ale z tego co mi sie wydaje(usunięte przez administratora) chyba odpada bo juz nie ma jak ściemniać i wszyscy widzą, że nic nie robi.\\\"
Alejandro 2012-09-26 13:34:55
Trzy lata temu firma dobrze prosperująca, zarządzana przez człowieka który dobrze znał się na swojej robocie, który wkładał serce w firmę , klientów i pracowników.Spędził tam długi okres czasu. Potem został zastąpiony przez pseudo Dyrektora który w niecały rok rozwalił firmę. Zaczęło się od wałów finansowych , potem zamawiano towar gorszej jakości który szedł do klientów, klienci się denerwowali za trefny towar i dziękowali współpracy, duże ilości zamawianego mięsa szło na śmieci bo nikt z kadry kierowniczej nie potrafił robić zamówień i dysponować zasobami. Przeprowadzono czystki w zarządzie firmy pozbyto się wartościowych pracowników i zastąpiono ludźmi którzy nie mieli pojęcia o swojej robocie i generowali straty. Właściciel firmy spoko gość ale nie miał przez dłuższy czas informacji o stanie firmy a gdy się dowiedział co i jak było już za późno, bo stracił w tym czasie nie tylko wartościowych pracowników ale i klientów
Kami 2014-03-24 21:06:18
Nadal tak nieciekawie w Markande, bo te komentarze powyżej nie są zbyt optymistyczne, a myślałem, że to dobre miejsce.
Mareczek 2014-04-05 07:34:42
Jak ktoś się urodził marudą to nawet 5000 za siedzenie w biurze to dla niego będzie za mało. Kasę muszą oferować wyważoną, no bo po co przepłacać i oddawać pracowników konkurencji?
ian 2014-04-09 22:15:21
@Mareczek, czyli Ty pracujesz w markande i jestes tak zadowolony, że poleciłbys prace innym? Czy tylko tak napisałeś mądrość życiową?
tico 2014-04-18 19:11:52
pierwszy raz widzę agencje pracy akurat w mięsnej spożywce. Mają obecnie u siebie ofertę dla kierownika działu mięsnego w footrade
yolo 2014-05-20 18:49:27
Jak teras wygląda praca w Markande? Widziałem oferty i zastanawiam sie czy warto. mam nadzieje ze ktos mi odpowie, dzieki.
poli 2014-12-01 16:09:51
Poprzednio pracowałem jako Rozbieracz/Wykrawacz . W firmie Markande tez maja takie stanowisko i zastanawia mnie czy nie potrzebuja kogoś do pracy ewentualnie do pomocy. zanim wysle cv chcialbym wiedziec jakie są cele firmy na najbliższe lata? Jaki jest pakiet świadczeń socjalnych dla pracowników? Jak pracownik jest oceniany i promowany? Jak możecie ogólnie opisać atmosferę pracy w firmie? I czy wogle polecacie??
kelson 2015-02-17 02:47:01
bardzo znany na północy Polski dystrybutor wędlin. Można znaleźć u nich różnorodone mięsa. M.in: - elementy mięs wołowych i wieprzowych -drób - elementy drobiowe i indycze -szeroką gamę produktów wędlin wieprzowych i drobiowo indyczych -konserwy wieprzowe, podrobowe, rybne Także chyba wszystko czego można oczekiwać
tomek 2015-03-04 17:04:34
ok, ale mnei nie obchodzi za bardzo gdze oni to dystrybułują dalej i jakie konkretnie mają rodzaje mięsa tylko bardziej mi chodzi o to jakie są warunki u nich w pracy, jak z godzinami czy ma się elastyczny czas pracy czy tak średnio z tym jest jednak? bardzo ciekawią mnie aktualne opinie o tej firmie.
tiesto 2015-03-25 18:27:04
jak dla mnie każda tego typu informacja którą podał @kelson jest przydatna . Aby zdecydować się na pracę w takim miejscu jak Makrande muszę wiele wiedzieć zarówno o firmie jak i o tym jak wygląda praca w tym miejscu. Sam myślałem o stanowisku przedstawiciela handlowego w firmie. Może macie jakieś info na ten temat?
baba 2016-05-14 11:58:28
ja również chętnie bym się na przedstawicielkę handlową zatrudniła u nich, ale oczywiście wszystko zależy od warunków finansowych jakie mi zostaną zaproponowane io jakiem procemntowo prowizje otrzymam
Zostaw swoją opinię o Markande - Wejherowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Markande