brak logo

Artcomfort

Gdańsk

Opinie o Artcomfort

NIk 2010-06-03 19:55
Firma udus pelny full. [usunięte przez moderatora] tyranie i brak szacunku
1
Gość 2012-12-05 21:28
Firma niepoważna...
Traktuje potencjalnych kandydatów jak zło konieczne.
Umawiają się na spotkanie, a jak człowiek tam już przyjdzie to nikt nie wie o co chodzi...
Szkoda czasu i nerwów...
2
mass 2013-08-11 00:00
Tam nie ma żadnych działów ;) nie warto,brak szacunku i do tego za grosze.
To jest taki wyzysk ale z uśmiechem na twarzy ale Tobie nie będzie do śmiechu jak się napracujesz a nie zapłacą ci nadgodzin np.:)
6
wentoman 2016-03-10 17:12
Kolego, w Warszawie to jest inna firma artcomfort, my tutaj mówimy o tej z Gdańska, - a opinia jest jaka jest, wiecej i więcej i więcej pracy, ludzi coraz mniej bo co lepsi odchodzą, niby miała być umowa o pracę a tu zonk...
Ogólnie nie polecam - do młodych i ambitnych - szukajcie czegoś w większych firmach, chyba że już totalnie nie ma gdzie szukać, ale to na własne ryzyko
xx2xx 2016-08-28 17:57
Gdański artcomfort to najgorszy pracodawca jaka może być. Dobrze pisali inni - traktowanie ludzi jak g... to codzienność. Dla ludzi ambitnych, pracowitych odradzam, szkoda czasu, zdrowia i nerwów. O pracodawcy nie będę się wypowiadał, za dużo byłoby przymiotników. W gdańsku jest wiele firm działających w tej branży, a to jest najgorszy wybór jak możesz dokonać. Z zewnątrz wszystko ładnie pięknie. Popracujesz max 1 miesiąc i sam dojedziesz do takich wniosków.
1
anonim 2016-12-13 12:05
Artcomfort w gdańsku daje możliwości szkoleń i rozwoju, zdobywanie doświadczenia. Atmosfera w firmie pozytywna.
Warszawiak 2017-02-17 14:53
Właściciel firmy chciałby , żeby pracować za tzw. 1 grosza. Mówi jedno , a robi drugie . To drugie to negatywne . Niech Was biuro nie zmyli . I tak wynajęte.
Gdańszczanie 2017-02-22 09:31
Hej Warszawiaku chyba Ci się fora pomyliły, nie jesteśmy w Warszawce tylko w Gdańsku. Gdańska firma jest bardzo ok, atmosfera super, nie ma z nią żadnego problemu, kasa zawsze przychodzi na czas serdecznie polecam
Gino 2017-03-08 13:36
Jedna z najlepszych firmy wentylacyjnych w woj. pomorskim.
Wysokowykwalifikowana kadra pracowników pracujących na najlepszym poziomie.
Marcopolo 2017-03-14 21:53
W gdańskim artcomfort jest ok. Można zdobyć spore doświadczenie i wysyłają na szkolenia. Atmosfera w zespole przyjazna. Wypłata na czas. Jest ok.
xxx 2017-05-27 18:20
3 ostatnie opinie pisane przez właściciela/ pracowników, także się tym nie sugerujcie... Chcą sobie opinie podratować.
Odradzam przez duże O.
Tomasz 2017-08-25 11:57
Robota wykonana rzetelnie i terminowo. Polecam.
Zostaw swoją opinię o Artcomfort - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Artcomfort