brak logo

FUGO.SA

Konin

Opinie o FUGO.SA

anonim 2008-11-02 21:47
dno
anonim 2009-04-23 18:39
czy ktoś moze napisać opinie o fugo konin
1
anonim 2009-04-23 18:39
zastanawiam się nad pracą tam
anonim 2009-05-01 14:20
najgorszy zakład pracy na terenie konina dno dna poprostu więzienie za tys.zł
anonim 2009-05-01 22:09
pracowałem wiele lat. kompletnie nie szanują ludzi, dużo niewolniczej pracy.
miejscowy 2013-07-24 15:58
Firma jest Bankrutem
prac w3 2014-06-25 20:57
pracowałem wfugo 41 lat przeżłem tam kilku dyrektorów i kierowników a kiedy odchodziłem na emerturę to z kierownictwa nikt nieraczył nawet podać mi rękę na pożegnanie koledzy z w3 trzymajcie się i patrzcie kierownikom na ręce.
1
rybcia 2015-01-31 05:54
ciekawy jestem zarobków w fugo.sa, pewnie wiecie jakie są wiec podzielcie się tą informacją jeśli można. bo chce wiedzieć czego mogę oczekiwać jak jakimś cudem uda mi się dostać do nich do pracy. Bo rozumiem że ogólnie to polecacie tą firmę? chodzi mi o taki naprawdę ogół, bo wiadomo że wpadki zalicza kazdy i każdy też ma wady no nie
maka 2016-07-26 11:13
bylem tam wczoraj 1dzien w pracy i po przeszkoleniu bhp zostalem od prowadzony na wydzial w 4. do mistrza produkci.. jego slowa albo sam zrezygnujesz albo cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pracy.. dobry typ.. Ludzi za smieci maja... omijajcie ich
zdziwiony 2016-07-28 14:02
@maka ale dlaczego miałby CI tak powiedzieć? Nie jest mu potrzebny nowy pracownik?
Iwona 2017-06-06 11:43
Obecnie firma aktywnie rekrutuje. Poszukiwani są kandydaci do pracy między innymi jako Wytaczarz - frezer, Spawacz, Monter konstrukcji stalowych. Co jako obecni pracownicy FUGO.SA możecie powiedzieć na temat tego jak pracuje się w poszczególnych działach firmy? Co doradzilibyście osobie, która jest zainteresowana aplikacją, na którąś z aktywnych ofert pracy?
Zostaw swoją opinię o FUGO.SA - Konin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FUGO.SA