brak logo

Centrum Developer

Sosnowiec

Opinie o Centrum Developer

malfoj 2015-01-05 23:15:30
Na żadne, ja przepracowałem kilka miesięcy i zwiałem. Wypłaty brak (aktualnie sprawa w sądzie pracy i komornik), sprzętu i stanowiska jakiegokolwiek brak. Chcesz dobrej pracy szukaj ale nie u nich. Oni bawią się w firmę a nie ją prowadzą. A Pan (usunięte przez administratora). to już nic dodać nic ująć - leser klasa A premium, donosiciel, maszynka do wykańczania ludzi - byłem świadkiem wielu sytuacji z nim w roli głównej jak poniżał pracowników. Cóż jaka firma taki obraz odrapanych liter na zewnątrz :)
Spokojny 2015-09-07 21:57:15
Witam,aby nie krytykować zarządu bo to by się należało powiem krótko, omijacie firmę dalekim łukiem. Pracownicy którzy tam pracowali od 2012 roku w 90 % prowadzą sprawy sądowe. Musicie zwracać uwagę na osoby ( Prezesów) bo tam spółek i spółeczek pootwieranych, Prezesi oczywiście mają rozdzielność majątkową i śmieją się ludzią w twarz. Żenada jednym słowem.
było minęło 2015-09-08 20:54:05
O tej firmie nic dobrego powiedzieć się nie da... A o Panu H. tym bardziej. Taki z niego marketingowiec jak z koziej d... trąba. A sprzedawca jeszcze "lepszy". On lubi poniżać... A zarząd - oczy przymyka bo w końcu ktoś im donosi - jak nie któraś z sióstr to pan H. :)
Ja na szczęście już tam nie pracuję :)
ROSSE 2015-10-10 17:11:53
Ja pracowałam tam 3 tygodnie właśnie w dziale marketingu. Ja miałam dobre doświadczenie w marketingu i wykształcenie (PR, reklame, komunikacje, socjologie, dziennikarstwo) a Pan RH tylko woził mnie po tych apartamentach i nic z tego nie wynikało. Myślę, że był bardzo zazdrosny o wykształcenie i ogólnie bał się o swoje 4 litery bo jak on poszedł pierwszy dzień na urlop a ja byłam pewna siebie i od razu wsiadłam w samochód służbowy i chciałam jechać rozmawiać z klientem to jak przyszedł to od razu poleciał do szefa mu zapierniczyć głupot a ten (nie wiem już jak taką głupotę nazwać) od razu mnie zwolnił stwierdzając że się do tego nie nadaję. Jak RH usłyszał, że zostałam zwolniona to na jego twarzy zawitała taka mina, że nie dało się ukryć że się po prostu z tego powodu bardzo cieszy.
Nikomu nie polecam tej firmy.
1) nie potrafią docenić pracownika
2) donosicielstwo
3) marna polityka firmy i marketing (mówię to jako specjalista)
4) apartamenty które sprzedają też mi się nie podobają - domki mają dużo pokoi ale te pokoiki to takie małe klitki ... (to samo z mieszkaniami) - nie kupiłabym czegoś takiego za takie duże pieniądze.
Ale to tylko moja opinia na temat wyglądu tych "apartamentów".
ROSSE 2015-10-10 17:34:53
PS. Myślę, że wtedy zatrudniono mnie do tego marketingu nie po to abym pracowała, tylko po to aby
1) wyciągnąć ode mnie jakieś informacje
2) kupić od nich mieszkanie (na rozmowie kwalifikacyjnej wspomniałam, że będę chciała takie nabyć w niedalekiej przyszłości)
Jednak raz że mieszkania mi się nie podobały u nich a dwa że drogie
Za cenę 1 pokoju z kuchnią u nich kupiłam sobie 3 pokoje z osobną łazienką i WC i dużym balkonem na rynku wtórnym, wyremontowałam na glancuś i na jednym z najlepszych osiedli w Sosnowcu i jeszcze mi reszta została.
Oni tam małe balkoniki "tarasami" nazywają.
Dobra mniejsza z tym. O ile o gustach się nie dyskutuje bo o ile mnie się te mieszkania nie podobały, to ktoś inny może być zauroczony nimi (inaczej nabywców by nie mieli) o tyle firmy jako potencjalnego pracodawcy nie polecam.
ROSSE 2015-10-11 15:47:57
RH to miał ciekawą politykę wobec mnie. Wodził mnie po tych apartamentach a potem pytał się mnie co ja bym powiedziała w takiej czy takiej sytuacji :)
Robił mi jakieś testy na konkretne sytuacje licząc na moje błyskotliwe wypowiedzi. Poszedł na urlop, prezes mnie wysłał samochodem do klienta a na następny dzień jak on się o tym dowiedział to zrobił się czerwony jak burak i od razu do dyrektora że ja to taka, sraka, owaka.
Wiesz RH ma średnie wykształcenie. W tej firmie udało mu się nie wiem jakim sposobem i teraz broni tego miejsca jak niepodległości bo drugiego takiego by już nie znalazł. Szkoda gadać. Jest to firma, którą najgorzej wspominam w swojej karierze.
Rezidum 2015-10-23 10:03:47
Osoby zainteresowane odzyskaniem pieniędzy od tej spółki bez ponoszenia kosztów zachęcam do kontaktu ,telefon( usunięte przez administratora )
Firma windykacyjna Rezidum 2015-11-10 14:40:02
odzyskamy dług od tej firmy,rozliczenie na podstawie samej prowizji - Firma windykacyjna Rezidum
vbghj 2016-05-15 21:05:57
chyba się wyklarowala @dino, bo moim zdaniem gdyby było inaczej, to forum aż by huczało od tego typu informacji. A tu nie huczy :P A ja mam pytanie jak się pracuje w Centrum Developer? na jakie wynagrodzenie można liczyć? prośba o info w tym temacie.
Zostaw swoją opinię o Centrum Developer - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Developer