brak logo

RESTAURACJA ORCHIDEA

Żywiec

Opinie o RESTAURACJA ORCHIDEA

Janek 2010-02-24 14:57:36
Wiele dobrego słyszałem o waszej firmie. Pracuję w Krakowie, niedługo przenoszę się w okolice Żywca.. Widziałem ogłoszenie jako Marketing Manager.. Napiszcie, jak się wam pracuje i czy warto składać CV..pozdr
1
sonia 2011-02-16 20:46:08
Nie polecam :/
aniulkafer 2012-02-01 12:24:59
Pracowałem tam.Kierownictwo to porarzka!!!!
szalona 2012-07-28 17:56:02
Pracowałam tam 2lata okresle to tak bardzo delikatnie ..jak nie chcecie po tej pracy wyladowac w psychiatryku to ODRADZAM PRACE TAM WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Synuś Bartuś 2015-02-16 12:27:07
Pracowałam tam przez dość długi okres czasu. Kierowniczka całe życie sprzedawała firany a teraz rządzi restauracją :) - szkoda gadać.
Moje wcześniejsze opisy zostały usunięte w całości bo ujawniały prawdę o tym obozie mobbingu.
młoda 2015-06-25 11:18:17
Dla młodych osób chcących dorobic, praca ok, ale nie na stałe. Płaca minimalna a obowiązków masa. Grafik istnieje tylko na papierze. Wesela to koszmar,często pracowałam po 20 godz na dole obsługując wesele a na pietrze gości restauracji bo sa wieczne braki w ekipie. O atmosferze nie wspomnę. Raz w miesiącu zebrania na którym menago trzepie tyłki za byle bzdury. Psychiczna wykanczalnia. Nie polecam
1
Szef kuchni 2015-08-20 10:26:18
Słuchaj no Kali - od 20 lat pracuję w gastronomii wesele w kościele zaczyna się od 12-16 więc biorąc pod uwagę 16 to na wesele kelnerzy przychodzą na 17 -bo ślub w kościele godzinę wcześniej tylko na 11:00 aby na świeżo ułożyć zastawę , szkło itd. Więc nie pisz bzdur w stylu nie chce mi sie wierzyćtylko spójrz na to przez argumenty doświadczonych fachowców w gastronomii.
Odnośnie poprzednich wpisów: manago rzeczywiście prawie położyła Eurofirany i teraz jest bardzo antypatyczna dla ludzi - chyba ma jakieś problemy osobiste.
Nie polecam pracy w restauracji Orchidea.
mloda 2015-09-18 22:09:37
Dziecko przygotowanie wesela zajmuje kilka godz. To ułożenie stołów,zastawy, pucowanie kieliszków i szkla na błysk, prasowanie stu obrusików,dekoracja sali i inne zabawy wiec prace zaczyna się ok 9-10 rano. A po wyjściu ostatnich gosci( czyli zwykle po 6 rano) można sie spokojnie zabrać za sprzatanie i ogarnianie sali "na czysto". Wiec jesli potrafisz liczy do 24 to właśnie cos koło tego powinno ci wyjść godzinowo. A jak jest mala przerwa w wydawcę to trzeba podskoczyć na pięterko poobslugiwac stoliki. Nie smęć wiec ze cos ci tu nie pasuje. Idź popracuj. Pogadamy. Ot taka sobie gastronomia
xxx 2016-01-11 18:38:10
jak sytuacja z kierowniczką ?
buzzy 2016-05-15 17:27:24
mirka, obecnie cisza z nowymi ofertami, ale może coś na wakacje się ukaże..
Zostaw swoją opinię o RESTAURACJA ORCHIDEA - Żywiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RESTAURACJA ORCHIDEA