brak logo

HYGIEIA Chojnaccy Sp.J.

Kraków

Opinie o HYGIEIA Chojnaccy Sp.J.

anonim 2011-04-15 15:15:18
anonim - 2011-01-26 23:13:29

Apteki hygieia to najlepsza sieć aptek w Krakowie, w których często robię zakupy. Dobre ceny, program z nagrodami i konkursy. Miła, fachowa obsługa. POLECAM te apteki !!

Ha, ha, a tu chyba kogos z marketingu z Hygiei mamy... dziekujemy za sliczny tekst reklamowy!
luna 2011-07-04 20:53:53
dobre ceny
pracownik 2011-10-10 21:31:14
LIŚCIE SPADAJĄ -CENY SPADAJĄ I ZAROBKI SPADAJĄ
bandy 2012-04-11 18:05:47
A ja tam zadowolony nie jestem z apteki internetowej.
1. Kontakt telefoniczny praktycznie żaden, albo nie odbierają, albo zajęte - na każdym z nr podanych na stronie.
2. Kontakt mailowy tylko w jedną stronę - maile pewnie odbierają i kasują.
Naprawdę nie polecam.
Jedynie ceny jako takie, ale nerwy i zmarnowany czas sprawiły, że skorzystam z innej apteki, w której klient coś znaczy.
Nie polecam.
1
master 2013-06-07 04:36:26
Kompletna bzdura! Nie wiesz człowieku co to Kodeks Pracy i co to znaczy uczciwość. Pracowałem, nie polecam, w pełni potwierdzam opinie przedmówców. (usunięte przez administratora)Srodowisko farmaceutyczne dobrze o tym wie - wystarczy popytać.
1
magister 2013-06-13 12:08:28
Nie ma żadnej pozytywnej opinii firma Hygieja ,bestie w ludzkiej skórze ,stać ich na wszystko: zwolnili z dnia na dzień mgr-a na wieśc o ciąży ,,kierownika uczciwego i kompetentnego bo cytuję:"stara baba" w okresie ochronnym przed emeryturą ,tylko mamona nimi kieruję.
Ludzie mogą zapomnieć o tym, co mówiliśmy, ludzie mogą zapomnieć o tym, co robiliśmy, ale nigdy nie zapomną tego, jak się dzięki nam poczuli memento dla właścicieli.
3
pracownik 2013-06-14 17:19:12
Od 20lat hygieia ma dobrą opinię i nie ma problemów z zatrudnieniem fachowców na wysokim poziomie. Jestem wieloletnim pracownikiem tej firmy i dopiero od momentu zwolnienia naszej niekompetentnej Pani MAGISTER kierownik zaczęły się pokazywać nieprawdziwe opinie. Ciekawe?? Najwidoczniej ma problemy ze znalezieniem pracy, bo nikt nie może o niej wydać dobrej opinii.
ja 2013-06-21 18:22:02
Nieliczne pozytywne opinie pisane są przez pracowników firmy tudzież samych właścicieli. Zgadzam się z opiniami przedmówców. Hygieia to najgorsze miejsce w jakim można pracować
ja 2013-06-25 18:28:21
zarobki techników ok.2 tys.na rękę,magistrów niewiele większe ok 2,5 tys.na rękę ale tu pracownik ma dużo nadpracowanych godzin ,które może odebrać (jednorazowo tylko dwie godziny nie więcej) wiadomo kosztem innych pracowników czyli jedni pracują za drugich a zyski czerpie pracodawca ustalając taki harmonogram pracy(usunięte przez administratora)odradzam pracę można stracić wiarę w człowieka.
pracownik 2013-07-13 23:26:22
Cała prawda w wypowiedzi przedmówcy , to firma -absurd , sama sobie wystawia świadectwo :ocenianie i oczernianie poza plecami pracownika na porządku dziennym ,hymny samochwalne właścicieli.. o tempora ! o mores !
1
master 2013-07-27 23:35:29
Umowę o prace firma Hygieia daje od początku zatrudnienia i płaci składki ZUS zgodnie z kwota na umowie nie można tu kłamać ,to duża firma i postepuje zgodnie z zasadami o zatrudnieniu,umów tzw.śmieciowych tu nie ma.
master 2013-08-06 19:11:13
od początku zatrudnienia zawierana jest umowa o pracę
bredzisz 2013-08-07 23:08:42
Bzdura. Znam takich którzy pracowali kilka miesięcy na umowy zlecenia zanim dostali a w zasadzie wyprosili umowę o pracę
master 2013-08-22 11:52:19
Zawód MGR FARMACJI w tym dogorywającym kraju został doszczętnie zniszczony ,pozbawiony prestiżu ,godności czci , stąd w Hygiei jak i we wszystkich tzw. sieciówkach nie liczy się wiedza ,doświadczenie zawodowe ,umiejętności ,niczym na bazarze tylko sprzedaż ,marketing ,technik donosiciel o zgrozo!!! na magistra farmacji jest najwyżej ceniony (właściciel też farmaceuta i takie niskie instynkty nim kierują) a płaca podobnie jak wszędzie solidarnośc prywatnych właścicieli aby móz wyzyskiwać pracowników a samemu zarabiać na tym wyzysku niewspółmiernie wiele i szybko.
1
pracownik 2013-08-22 12:09:47
Suma summarum : szanujący siebie , przestrzegający zasad etycznych ,moralnych aptekarz w tej firmie miejsca raczej nie powinien szukać .
masterd 2013-10-31 12:47:06
Hygieia to najgorsze miejsce pracy zarówno pod względem fachowości(personel składający się głównie z miernych techników po zaocznych policealnych szkołach) , kultury osobistej właścicieli jak również stosunków międzyludzkich stwarzanych przez właścicielkę farmaceutkę opartych na antywartościach : szczucie ,zastraszanie ,inwigilowani i pomawianie za plecami magistrów farmacji przez zaufanych techników ,krótko mówiąc - omijać szerokim łukiem te bazary z lekami.
2
ja 2013-11-07 17:49:24
Pracownik w tej firmie jest traktowany przedmiotowo na wzór niewolnika( karty magnetyczne odmierzają każdą minutę pracy):żadnego głosu ,żadnych praw -tylko obowiązki( w pośpiechu za półką coś przekąsić ,wysiusiać się w biegu ,bo kamery są wszędzie(oprócz WC) a dla samodzielnie myślących(których tu szukać ze świecą ,produkcja starych bezdzietnych panien(właścicielki urodą nie grzeszą) , broń Panie Boże zajść w ciążę ,można wylecieć z pracy i być wyrzuconym niczym śmieć w formie: a teraz proszę wyjść z apteki i kary dyscyplinarne, wysyłane straszaki codziennie drogą meilową można rzec w hygiei atmosfera pracy i obchodzenie się z pracownikami do złudzenia przypomina oglądane w TV zakłady karne i skazanych ( tylko tu za dobrą acz niewolnicza pracę).jednak życzę wyzyskiwaczom aby żyli wiecznie..
4
pracownica 2013-11-07 21:13:16
Pracuje już w firmie od 5 lat i nie narzekam. Właścicielka jest wymagająca, ale sama też zasuwa, należy ją podziwiać, a że czasem ktoś napisze bzdury, to widocznie nie chce mu się pracować, bo leni to w tej firmie nie brakuje, a najwięcej wśród magistrów, którzy 5 lat się uczyli, a przez 30 chcą siedzieć na (usunięte przez administratora)
4
ja 2013-11-08 14:44:59
pracownica czy niewolnica ,magister farmacji to fachowiec wielkiej klasy ,szerokiej wiedzy uniwersyteckiej ,szanowany na świecie ,wykształcony do wykonywanie pracy nadzorującej ,merytorycznej ,do zasuwania natomiast przeznaczony jest personel pomocniczy czyli technicy a właściciel zasuwa to jego kłopot i wie za co.
KKKK 2013-11-27 14:51:57
Witam !!!

Przeczytałam dokładnie wszystkie opinie i mogę stwierdzić ,że to pozytywne opinie , zapewne są pisane przez informatyka p. (usunięte przez administratora) To prawdziwy(usunięte przez administratora) którym powinny zająć się media oraz prokuratura ! Mam nadzieję ,że czas (usunięte przez administratora) Tych Państwa już nie długo przestanie mieć miejsce ! Z całą pewność są to ludzie którzy czują się bardzo pewnie ale chyba nie zdają sobie sprawy ,że w dzisiejszych czasach i Oni Są nagrywani, rejestrowani a wszystkie oszustwa prędzej lub później zostanie przekazana do odpowiednich władz ! Całusek dla wszystkich niewolników !
1
master 2013-11-30 13:40:36
podzielam opinię negatywną ,podpisuje się pod nią rękami i nogami ,należy mieć zawsze nadzieję na zmianę sytuacji w kraju ,odsunięcia tej bandy od żłobu a wówczas ci pomniejsi typu hygieja poniosą konsekwencje [usunięte przez moderatora]
formalista 2013-12-03 21:02:32
Nietrudno już w obecnej chwili o dowody na prezentowane przez Panią opinie dotyczące niezgodnych z prawem działań ,jednakże wszystko w odpowiednim czasie.
1
aptekarz krakowski 2014-01-06 18:53:43
Tego typu mizerne opinie skłaniają do refleksji nad poziomem świadomości pracownika w tej firmie i ogólnie nad poziomem świadomości pracownika w Polsce ,cóż ci zdolniejsi ,czujący się pewnie w zawodzie , znający swą wartość i właściwą relację pracodawca-pracownik opuścili w dużej części ten zdemoralizowany kraj(brak określonych norm prawnych) stąd pozostałą tzw.gawiedzią łatwo manipulować ,narzucać tempo pracy 150% normy jak przy budowie piramid ale tylko za 50% wynagrodzenia niewolnika. Życzę (usunięte przez administratora)wzrostu 200% wydajności !wzrostu zarobku adekwatnie acz z góry wiem bezskutecznie.
1
aptekarz krakowski 2014-09-27 14:08:12
Mylisz się ,państwo to niby kto ? klika niekompetentnych, wzajemnie się wspierających ,mających za cel nieograniczone bogacenie się poprzez przekręty ,korupcję ,nepotyzm itd( afera taśmowa i wcześniej wiele innych zamiecionych pod dywan ,społeczeństwo zupełnie moralnie zniszczone, godzące się ze wszystkim tzw. lemingi myślące tylko tu i teraz , aż wstyd wykształceni tylko zawodowo ..Polski już nie ma( przemysłu,stoczni ,kopalń itp. ,jeszcze lasy państwowe zostały) ,ogromne zadłużenie przez 7 lat rządzenia PO a obecnie znowu figuranci z PO ,pionki w tymczasowym rządzie przetrwania. Narodzie obudż się!!!- chciałoby się krzyczeć ,Przyjdzie Putin(walec) i wyrówna. Boże strzeż Naród. Zastanów się zanim cokolwiek napiszesz ,pisz z sensem jak na magistra przystało.
Ada 2014-10-03 15:11:27
Praca masakra! Szefostwo poniża i się wywyższa na każdym kroku.
Krzycząca szefowa, zakochany w sobie szef..
Masakra! Umowa!? taaa zlecenie na niby okres próbny a po roku dalej to samo..
Jedynie ludzie tam pracujący są ok. Ale szefostwo konsekwentnie odbiera jakąkolwiek radość z pracy.. Człowiek niepotrzebnie się tylko stresuje. Szukajcie lepiej czegoś innego
3
aptekarz 2014-10-03 18:53:57
Pracując w hygiei można stracić wiarę w człowieka zupełnie!!! ,stracić sens własnego życia, ci ludzie to bestie żądne tylko pieniędzy za wszelką cenę ,nie szanują siebie wzajemnie jak pies z kotem żyjąc a przede wszystkim swoich pracowników goniąc ich niczym dzikie spłoszone zwierzęta , wywijając batem ,grożąc w meilach przeróżnymi karami łącznie z dyscyplinarnymi .Aż strach się bać brrrrrrrrr .omijajcie ten zakład karny szerokim łukiem .
1
master 2014-10-03 19:02:35
Odnośnie ludzi pracujących zwłaszcza techników i tzw. zaufany personel pomocniczy od wielu lat : dużo tak różnego autoramentu konfidentów ,ludzi niskiego pochodzenia ,niemyślących ,zastraszonych, próbujących zdobyć względy szefowej w sposób urągający godności ludzkiej ,za plecami krecią robotę wykonując ,podstawiając komuś tzw,świnię a fałszywie w oczy się uśmiechając ,koszmarna moralność ,bylejakość ,bagienko a fuj!
ssseee 2014-10-21 22:30:01
a jaki obrót i ilu klientów dziennie ma średnio taka apteka sieciowa?
1
prawy 2014-10-22 09:44:20
Ależ proszę czytac ze zrozumieniem - nie o szeregowych była opinia tylko o technikach tzw.zaufanych a znajoma widocznie należała do kręgu "zaufanych" stąd nie miała podstaw do narzekania ,takich się tam docenia .
1
master 2014-10-24 08:38:11
Ludzie dobrej woli pouczają.Ludzie złej woli straszą.
Wincenty Styś właścicielka hygiei należy do tych straczących rozmaitymi karami za dobra pracę hehe
1
no 2014-11-25 06:45:00
czas na związek zawodowy, sprawdzałam w pip, już spełniamy warunki
4
master 2014-11-29 22:38:29
Hygieja to najgorsze miejsce gdzie można by pracować ,omijać szerokim łukiem jeśli szanujesz własne życie.
2
lo 2014-12-03 22:02:37
no już węszą za tym związkiem, komentarze tutaj znikają, obroty lecą, nerwy puszczają, wydmuszka jak się patrzy
1
bla 2014-12-05 12:23:47
będą jakieś premie świąteczne w tym roku?
1
l 2014-12-07 12:08:02
na jakiej ty planecie żyjesz?
1
3 2015-02-15 00:00:21
ilu macie pacjentów dziennie w takiej aptece i jaki średni obrót w zł?
kot 2015-02-16 10:29:05
Witam:) Premia była i to całkiem przyjemna. Mnie pracuje się naprawdę fajnie i nie narzekam. Powiedzcie mi tylko co robicie z nadgodzinami ??? wybieracie po dwie czy jakoś inaczej?? Chodzi mi o takie zwykłe nadgodziny , nie niedzielne.
s 2015-02-17 22:57:20
buhahah, jaka tu piękna cenzura, ale prawdę wszyscy znamy, do zobaczenia na okienku, mama nadzieję, że mich będzie ci się szczerzyć od tej premii dzień i noc :D i oczywiście te nadgodziny dobrowolne?
KOT 2015-02-28 11:36:31
Ok , nie każdy musi być zadowolony z pracy, ja jestem i chyba premie na święta dostali wszyscy , więc nie wiem o co chodzi???? A nadgodzin i ja nie lubię więc dlatego pytam jak wybieracie? zwłaszcza jak jest urlop liczony jako 8h ?
si 2015-03-01 19:32:46
nie pogrążaj się, chcesz podyskutować idź do dyrekcji po info i zobaczymy jak w podskokach szczęśliwa wrócisz oczekując na kolejne premie świąteczne
ssseee 2015-03-30 23:07:39
no właśnie, do roboty nieroby
sesese 2015-04-07 14:42:21
Hahahahahahahaha Elita? Kpisz?
Jeśli chodzi o takie nagrody to opłacasz i masz (musisz o ile się nie mylę nie zalegać z Zusem i US), taktowania pracowników nie bierze się pod uwagę- poczytaj sobie.
Technik 2015-12-18 00:51:47
Zarabiamy trochę lepiej jak w Biedronce, ale kiedy Biedronka Nas prześcignie w zarobkach to pójdziemy pracować do marketu. Przynajmniej odpowiedzialność mniejsza.
2
Technik 2015-12-18 15:54:04
Nie ośmieszaj się !!! Pomylić masło a lek jest wielką różnicą. A może lepiej za miskę ryżu pracować?
5
kot 2016-02-01 07:56:29
Hmmm ciekawe , ja prawie 2lata pracuje i mam 1750....
3
do kot 2016-02-04 09:05:12
Sieć sklepów dyskontowych Lidl szuka pracowników w Krakowie i oferuje 2850 zł brutto na całym etacie. Co na rękę wychodzi 2050 zł.
3
sela 2016-03-18 13:06:46
apteka w Skawinie to przy jakiej ulicy i kiedy się otwiera? bo nie wiem czy czekać czy składać CV gdzieś indziej?
Technik 2016-05-10 11:30:45
To nie płacz na forum tylko złóż podanie do Słonecznej. Tam technikowi dają na początek 2700 zł czysto na rękę.
6
Zadowolona 2016-10-23 20:23:30
Pracuję w Hygiei 4 lata i nie narzekam. Lubię swoją pracę, pensję mam ok. i najważniejsze na czas. Co do premii to jest okazjonalna, ale jest. Firma stara się o dobrą atmosferę, organizuje szkolenia oraz wyjazdy integracyjne. Wymagania są co do pracowników duże ale dzięki temu Firma osiąga sukces.
Ciekawa 2016-10-25 07:44:46
A ile zarabiasz napisz ? To odrazu Ci powiem czy jest się z czego cieszyć.
Zostaw swoją opinię o HYGIEIA Chojnaccy Sp.J. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HYGIEIA Chojnaccy Sp.J.