Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
JA - 2011-12-17 11:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!PŁACA NIEADEKWATNA DO PRACAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
adriano leite - 2011-12-22 18:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mistrzowsko opanowana metoda sterowania ludźmi, jak zwolnić jakieś 30 osób przed świętami Bożego Narodzenia - ?Zapytaj mędrców z dżejdżeja :)
zdjecie uzytkownika
NOWY - 2012-02-25 17:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A JAK WYGLĄDAJĄ ZAROBKI W MASS RYNKU? KOSMETYKA
zdjecie uzytkownika
marika - 2012-03-30 14:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z dzialem obslugi klienta, czy zatrudniaja przez zewnetrzna firme czy sama j&j i czy tam tez taki dramat psychologiczny jest?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-07 19:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xyz, to o co dokładnie pytali na rozmowie, skoro nie miało to nic wspólnego z handlem? O historię firmy Johnson and Johnson, czy co? Ta opieka medyczna to gdzie dokładnie?
zdjecie uzytkownika
zbigniew - 2013-07-02 09:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pepe1987 no i jak zadzwonili? Co Ci zaproponowali? Bo nie chce mi się wierzyć, że Johnson and Johnson oferuje niskie stawki.
zdjecie uzytkownika
były w J&J - 2013-08-03 00:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kadra kierownicza to jednostki bez sumień i serc. Wywalają jak urodzisz, jak jesteś za długo na lekarskim, jak nie jesteś fałszywy, jak masz odwagę powiedzieć co myślisz. a wszystko to pod przykrywką firmy troskliwej. Polecam dla tych którzy kochają robić karierę po trupach i być zakłamanym na każdym kroku.
zdjecie uzytkownika
karol - 2013-08-14 23:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
przyznam, że jestem zszokowany opiniami. Czy Jonhson&Johnson rzeczywiście kantuje na wszystkim. co i gdzie się da?
zdjecie uzytkownika
filip golarz - 2013-08-30 02:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-01 05:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się pracować we Johnson and Johnson Poland Warszawa na umowę agencyjną?
zdjecie uzytkownika
www - 2013-10-04 18:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masakra zero szacunku no smieszne pieniądze za tyle godzin pracy.........
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2013-10-11 04:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anonim - 2013-09-01 05:15:05]:
bedziesz niewolnikiem ktory pracuje za swojego szefa.
wycisna Cie jak cytryne i zwolnia jak bedziesz niewygodny...
probuja czesto oszukac na tym co przysługuje z prawa pracy maja pare zestawów dokumentów pracownicy hr reaguja dopiero jak sie policja grozi.
nagrywaj rozmowy z hr.
zdjecie uzytkownika
Kadra - 2013-10-25 17:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do nieważne:
To ciekawe co piszesz, bo opisujesz dwie różne, ze sobą sprzeczne, sytuacje.
Poza tym znam wiele przypadków w tej firmie, gdzie kobiety powinny zostać zwolnione za niekompetencje, ale właśnie kwestia ciązy, ulopu czy małego dziecka zadecydowała o dalszej pracy.
Z tego co ja pamiętam w tej firmie liczą się tylko kwalifikacje, a nie płeć.
Ale fakt pracy jest tutaj dużo.
zdjecie uzytkownika
JJ empl - 2013-10-27 00:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kadra - 2013-10-25 17:13:14]:
Do postu Kadra
Chyba jaja sobie robisz pisząc ze w JJ liczą sie tylko kwalifikacje, no chyba ze pracujesz w HR i trzeba opinie podciągnąć na forach. Ci co pracują, pracowali w JJ wiedza jak jest. A kobiety po macierzyńskim- znane są przypadki powrotu do pracy, zmiany stanowiska i po paru miesiącach awans zewnętrzny.
zdjecie uzytkownika
korpo śmieć - 2013-10-27 02:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
JJ to tragiczna firma. Kłamcy i oszuści. Wyrachowane towarzystwo wzajemnej adoracji reprezentujące żenujący poziom. Nieudacznicy którzy nie rozumieją że jeśli się na coś umawiają z przyszłym pracownikiem podczas rozmowy kwalifikacyjnej to należy się z tego wywiązać. Inaczej w świat pójdzie ferment... tylko że niekompetencja w JJ to nie fikcja tylko brutalne amerykańskie obchodzenie się z człowiekiem.
W sumie to czego można się spodziewać po firmie która miała zarzuty korupcyjne i której pracownicy wylądowali "na dołku". Po wyjściu z więzienia na ludzi czekał rachunek za kancelarie prawną. Nie wiem czy śmiać się czy płakać ...
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2013-11-02 20:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradzam pracy w JJ jeśli chodzi o PH w rynku tradycyjnym. Olbrzymi stres i presja na wyniki, duże odległości między klientami, ciężko rotujące się produkty i długie godziny pracy. Traktują ludzi nie jako pracowników a numery w statystykach firmy. Jeśli chociaż trochę cenicie życie prywatne szczerze radzę omijajcie tą firmę szerokim łukiem bo jeśli chcesz pracować w JJ musisz poświęcić swoje zdrowie, życie prywatne i wolny czas dla dobra firmy ( często w weekendy i nawet święta)!!!
zdjecie uzytkownika
Jimmy - 2013-11-08 20:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Pracowałem tam ponad 10 lat i jak czytam te utyskiwania samych nieudaczników to mi się chce śmiać! 90% ludzi wchodzących na te fora o pracodawcach to frustraci, którzy zapragneli być handlowcami widząc to z zewnątrz - fajne auto, komórka, komputer i kawa u klienta. Życie Was zweryfikowało i jak macie pretensje to miejcie je do siebie. Trzeba było iść do pracy na pocztę i stawiać stemple 8 godzin. Byłby czas dla rodziny i mało stresu.
Fakt, trzeba ciężko pracować, żeby do czegoś dojść, tak jest dziś wszędzie. Jak się komuś nie podoba to uciekać na zasiłek do Anglii i tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
J&J - 2013-11-13 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jimmy - 2013-11-08 20:07:19]:
Dobrze powiedziane ! życie Was zweryfikowało!Nie chciało się Wam pracować , jezdzic do klientów, to czego oczekiwaliscie? Ze szef bedzie Wam zamowienia robił i dał do wklepania? Rozmawia się z innymi koncernami, pensja w J&J jest lepsza od Loreala, Proctera czy Tchibo :) Auta nowe, nie odbiegające niczym od innych aut PH, swoboda w terenie, TRZEBA PRACOWAC a nie narzekać
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2013-12-06 23:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J&J - 2013-11-13 19:43:21]:
Skoro twierdzisz że pracowałeś tam 10 lat i było ci tak dobrze to co się stało że nie pracujesz tam nadal? Żal mi trochę osób takich jak ty, bo czytając twój komentarz śmiało mogę stwiredzić że: satysfakcja z pracy, dobre zarobki ( dużo wyższe niż w JJ), komfort psychiczny i życie prywatne są to terminy całkowicie ci obce. Każdy w życiu ma swoje cele, aspiracje i potrzeby. Niektórzy żyją po to aby pracować, inni pracują po to aby zarabiać, cieszyć się życiem i godnie żyć. Znam sporo osób które zmieniły prace odchodząc z JJ do innych korporacji bądz mniejszych firm, odnoszą ogromne sukcesy w życiu zawodowym i cieszą się ze słuszności podjętej przez siebie decyzji
zdjecie uzytkownika
Danio - 2014-02-14 11:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Też kiedys pracowałem w Dżej Dżeju 7 miesięcy, pracować trzeba,wymagania spore,odszedłem sam,bo mój eks ASM dziwnie działał na ludzi,miał swój system motywowania,który powodował działaqnia wręcz odwrotne.Zastanawiam się co w J&J w Polsce się sprzedaje...Carefree,OB,Neutrogena,Listerine bo chyba nie żele i kremy pod prysznic,ReachListerine,Bebe i inne gnioty...
zdjecie uzytkownika
byla - 2014-02-24 15:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowalam to prawda warunki na detalu mierne, wiele godzin w aucie, kiepskie wynagrodzenie do tego praca na komputerze w weekendy,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
crocs - 2014-10-07 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ostatnio NDG poszukuje PM do diabetologii w Johnsonie Jakieś opinie o tym dziale? Ktos coś ciekawego wie Jak sie pracuje Jacy ludzie i czemu szukają - wymieniają zespół czy powiększają
zdjecie uzytkownika
piw paw - 2014-10-09 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiecie moze czy jest szansa na zatrudnienei, bez wczesniejszej oferty pracy na portalach? chcialbym naprzyklad przyjsc do firmy z CV, mam doswiadczenie w handlu i pracowalem w paru miejscach, gdzie moglbym pomoc w dotarciu do innych placowek. Johnson&Johnson wydaje sie solidna firma, z tego co slyszalem
zdjecie uzytkownika
piw paw - 2014-10-28 18:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma solidna, ale chyba nie ma chętnych, żeby umieścili jakąś wypowiedź. Jeśli jednak znajdzie się ktoś i coś napisze, to bede bardzo zadowolony i wdzięczny
zdjecie uzytkownika
dron - 2014-11-12 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piw paw - 2014-10-09 14:08:31]:
do firmy przyjść z CV oczywiście możesz, raczej nie mają powodów , aby go nie przyjąć. Wrzucą do działu Hr i tyle. Jednak nie wiem czy jest sens to robić bo nie wiadomo ile będziesz czekał , aż będą poszukiwać pracownika w Johnson & Johnson. Miejsce zwolnić może się w przeciągu tygodnia jak również i za parę miesięcy...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Johnson & Johnson Poland Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x