Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Johnson & Johnson

Pracowałeś w firmie Johnson & Johnson i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ble ble - 2013-12-06 23:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J&J - 2013-11-13 19:43:21]:
Skoro twierdzisz że pracowałeś tam 10 lat i było ci tak dobrze to co się stało że nie pracujesz tam nadal? Żal mi trochę osób takich jak ty, bo czytając twój komentarz śmiało mogę stwiredzić że: satysfakcja z pracy, dobre zarobki ( dużo wyższe niż w JJ), komfort psychiczny i życie prywatne są to terminy całkowicie ci obce. Każdy w życiu ma swoje cele, aspiracje i potrzeby. Niektórzy żyją po to aby pracować, inni pracują po to aby zarabiać, cieszyć się życiem i godnie żyć. Znam sporo osób które zmieniły prace odchodząc z JJ do innych korporacji bądz mniejszych firm, odnoszą ogromne sukcesy w życiu zawodowym i cieszą się ze słuszności podjętej przez siebie decyzji
zdjecie uzytkownika
Danio - 2014-02-14 11:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Też kiedys pracowałem w Dżej Dżeju 7 miesięcy, pracować trzeba,wymagania spore,odszedłem sam,bo mój eks ASM dziwnie działał na ludzi,miał swój system motywowania,który powodował działaqnia wręcz odwrotne.Zastanawiam się co w J&J w Polsce się sprzedaje...Carefree,OB,Neutrogena,Listerine bo chyba nie żele i kremy pod prysznic,ReachListerine,Bebe i inne gnioty...
zdjecie uzytkownika
byla - 2014-02-24 15:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowalam to prawda warunki na detalu mierne, wiele godzin w aucie, kiepskie wynagrodzenie do tego praca na komputerze w weekendy,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
crocs - 2014-10-07 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ostatnio NDG poszukuje PM do diabetologii w Johnsonie Jakieś opinie o tym dziale? Ktos coś ciekawego wie Jak sie pracuje Jacy ludzie i czemu szukają - wymieniają zespół czy powiększają
zdjecie uzytkownika
piw paw - 2014-10-09 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a wiecie moze czy jest szansa na zatrudnienei, bez wczesniejszej oferty pracy na portalach? chcialbym naprzyklad przyjsc do firmy z CV, mam doswiadczenie w handlu i pracowalem w paru miejscach, gdzie moglbym pomoc w dotarciu do innych placowek. Johnson&Johnson wydaje sie solidna firma, z tego co slyszalem
zdjecie uzytkownika
piw paw - 2014-10-28 18:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma solidna, ale chyba nie ma chętnych, żeby umieścili jakąś wypowiedź. Jeśli jednak znajdzie się ktoś i coś napisze, to bede bardzo zadowolony i wdzięczny
zdjecie uzytkownika
dron - 2014-11-12 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piw paw - 2014-10-09 14:08:31]:
do firmy przyjść z CV oczywiście możesz, raczej nie mają powodów , aby go nie przyjąć. Wrzucą do działu Hr i tyle. Jednak nie wiem czy jest sens to robić bo nie wiadomo ile będziesz czekał , aż będą poszukiwać pracownika w Johnson & Johnson. Miejsce zwolnić może się w przeciągu tygodnia jak również i za parę miesięcy...
zdjecie uzytkownika
czika - 2015-01-11 15:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dron - 2014-11-12 13:17:08]:
no dobra to jak już zaczął się temat kariery w Johnosn & Johnson to powiedzcie mi proszę czy na początek można liczyć na umowę o pracę próbną na 3 miesiące czy będę musiała zadowolić się zwykłym zleceniem ? bo wiem , że takie dwie opcje zazwyczaj mają do przekazania tego firmy. Dzięki z góry za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
maverick - 2015-01-26 01:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nikt nie wie jak obecnie pracuje się w Johnson & Johnson? Bo to jednak znana i duża marka, chyba większość z nas korzystała chociaż raz z ich kosmetyków. Powinni według mnie dbać w takim razie o pracowników, bo to i dobre imię marki. Nie wiecie może na jakim poziomie są zarobki, czy to minimalna krajowa, czy raczej średnia?
zdjecie uzytkownika
em - 2015-01-28 20:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje się dobrze.
Plany są duże, ale są też narzędzia żeby je realizować.
Wszystko jest kwestia nastawienia.
Wiadomo cudów nie ma i handel wszędzie jest trudny, ale tu naprawdę da się i godnie pracować i zarobić.

Zarobki to podstawa plus premia - średnio ok 3 tys/mc spokojnie.
Na początek umowa próbna na 3 miesiące.
Nie słyszałam, żeby ktoś dostał zlecenie.
zdjecie uzytkownika
Makson - 2015-02-09 07:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mówicie tutaj o pracy jako przedstawiciel handlowy, a co z innymi stanowiskami, przecież one raczej nie mają ustalonej ilości planów sprzedażowych. Odnoszę wrażenie, że Johnson&Johnson posiada spore udziały w rynku, ale produkty wypuszczane przez ich specjalistów są nieco słabsze niż oczekiwaliby klienci - wiem z własnego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-02-23 13:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie bardzo dobre kremy, w dobrej cenie i jakościowow sa super, tylko niestety ciezko dostepne, mm nadzieje, ze nie wycofacie ich zupełnie ze sprzedaży, albo dacie do większej ilości drogerri, bo naprawde je uwielbiam! Dajcie jeszcze znać jak wygląda u nich praca i czy poszukuja jakiś specjalistów od kosmetyków?
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2015-02-24 19:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś napisać o stanowisku Przedstawiciel Handlowy (Rynek Tradycyjny)? Tzn praca domyślam się jak wygląda. Interesują mnie zarobki? Podpowiecie? Bo pojawiła się oferta na pracuj.pl
zdjecie uzytkownika
radziuwlodarcz - 2015-03-06 00:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie jest spoko. fajna ekipa ludzi, na start ph dostaje focusa, niezlom pensje. trzeba tylko realizować plany. normalka.
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2015-03-08 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwalniaja kobiete w 9 miesiacu ciazy uzywajac wyssanego z palca argumentu!Po 10 latach pracy.Oczywiscie kobieta trafila do szpitala z zagrozeniem ciazy. Tak firma dba o mate i dziecko!
zdjecie uzytkownika
fela - 2015-03-09 18:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nei bardzo się na tym znam co prawda @zszokowana, ale czy to nie jest własnie tak, że kobiete w ciąży zwolnić nie można bo jest pod jakąś prawną ochroną? Mi się coś takiego właśnie obiło o uszy. I ja potwierdzam ze firma Johnson & Johnson dba o matkę i dziecko, ich produkty są super i nie uczulają w ogóle - oliwki do ciała ekstra.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-03-26 14:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktos moze napisac cos odnosnie stanowiska MAGAZYNIER ???
zdjecie uzytkownika
aniela - 2015-03-26 18:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ciekawe czy kobiety tez przyjmują u nich w Johnson & Johnson na magazynierów. bo w kilku innych firmach na podobnych stanowiskach niestety dostałam odmowę z podtekstem że płeć nie ta i za piękne. sorry taki mamy klimat... natomiast wierze jednak że w tak wielkiej korporacji jak w Johnson & Johnson chyba nie powinno być z tym problemu
zdjecie uzytkownika
laaa - 2015-04-08 20:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu dużo szkoleń dla pracowników, kaska ok. 3 tys,opieka medycz, dofinansowania na sport,auta ok fordy.Także standard w normie.Fakt człowiek jest trasą ,cyferką.Duże plany.Ogólnie polecam.Robisz plan jest stabilnie nie robisz tracisz stabilność jak to w sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
randy - 2015-04-25 22:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracuje ktoś jako pracownik magazynu w Johnson & Johnson? Pytam, bo znalazłem takie ogłoszenie pracy i nie ukrywam, że byłbym zainteresowany, ale na co mogę liczyc?
zdjecie uzytkownika
cracovia - 2015-05-29 18:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca farmaceutyczny plany nie realne glowna konkurencja import tanszy 20%, wsparcia market brak, kasa do 2,5 tys, firma coraz nizej na dnie probuja nadrobic ipadem i iphonem zeby zamydlic oczy
zdjecie uzytkownika
senkju - 2015-05-30 19:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby nie było 2500 złotych to jednak nie jest mała kwota, zdarza się przecież często, że na podobnych stanowiskach ludzie zarabiają mniejsze pieniądze i narzekają. Zgodzę się z tym, że nie ma co stać w miejscu tylko trzeba się ciągle rozwijać, ale nie można też przechodzić ze skrajności w skrajność.
zdjecie uzytkownika
cracovia - 2015-06-17 14:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niżej jak 2500 to w farmacji nie ma
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-06-29 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całkiem dobrze świadczy o johnson & johnson, bo jeśli kazdy ma co najmniej dwa i pół tysiąca na rękę, to super. Sporo jest również aktualnych ogłoszeń tutaj do firmy, nie tylko szukają do Warszawy, Gliwic, Żor, Piły, Krakowa, ale także do Świebodzina. Może sam się zainteresuję tutaj pracą w takim razie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-30 11:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ten Johnson mowisz o Johnson Controls o automatyce a tu jest watek Johnson&Johnson kosmetyki i farmacja. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a pozniej sie interesuj
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson & Johnson

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Johnson & Johnson?
Zadaj pytanie
alert