Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Johnson & Johnson

Pracowałeś w firmie Johnson & Johnson i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kadra - 2013-10-25 17:13:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do nieważne:
To ciekawe co piszesz, bo opisujesz dwie różne, ze sobą sprzeczne, sytuacje.
Poza tym znam wiele przypadków w tej firmie, gdzie kobiety powinny zostać zwolnione za niekompetencje, ale właśnie kwestia ciązy, ulopu czy małego dziecka zadecydowała o dalszej pracy.
Z tego co ja pamiętam w tej firmie liczą się tylko kwalifikacje, a nie płeć.
Ale fakt pracy jest tutaj dużo.
zdjecie uzytkownika
JJ empl - 2013-10-27 00:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kadra - 2013-10-25 17:13:14]:
Do postu Kadra
Chyba jaja sobie robisz pisząc ze w JJ liczą sie tylko kwalifikacje, no chyba ze pracujesz w HR i trzeba opinie podciągnąć na forach. Ci co pracują, pracowali w JJ wiedza jak jest. A kobiety po macierzyńskim- znane są przypadki powrotu do pracy, zmiany stanowiska i po paru miesiącach awans zewnętrzny.
zdjecie uzytkownika
korpo śmieć - 2013-10-27 02:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
JJ to tragiczna firma. Kłamcy i oszuści. Wyrachowane towarzystwo wzajemnej adoracji reprezentujące żenujący poziom. Nieudacznicy którzy nie rozumieją że jeśli się na coś umawiają z przyszłym pracownikiem podczas rozmowy kwalifikacyjnej to należy się z tego wywiązać. Inaczej w świat pójdzie ferment... tylko że niekompetencja w JJ to nie fikcja tylko brutalne amerykańskie obchodzenie się z człowiekiem.
W sumie to czego można się spodziewać po firmie która miała zarzuty korupcyjne i której pracownicy wylądowali "na dołku". Po wyjściu z więzienia na ludzi czekał rachunek za kancelarie prawną. Nie wiem czy śmiać się czy płakać ...
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2013-11-02 20:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze odradzam pracy w JJ jeśli chodzi o PH w rynku tradycyjnym. Olbrzymi stres i presja na wyniki, duże odległości między klientami, ciężko rotujące się produkty i długie godziny pracy. Traktują ludzi nie jako pracowników a numery w statystykach firmy. Jeśli chociaż trochę cenicie życie prywatne szczerze radzę omijajcie tą firmę szerokim łukiem bo jeśli chcesz pracować w JJ musisz poświęcić swoje zdrowie, życie prywatne i wolny czas dla dobra firmy ( często w weekendy i nawet święta)!!!
zdjecie uzytkownika
Jimmy - 2013-11-08 20:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Pracowałem tam ponad 10 lat i jak czytam te utyskiwania samych nieudaczników to mi się chce śmiać! 90% ludzi wchodzących na te fora o pracodawcach to frustraci, którzy zapragneli być handlowcami widząc to z zewnątrz - fajne auto, komórka, komputer i kawa u klienta. Życie Was zweryfikowało i jak macie pretensje to miejcie je do siebie. Trzeba było iść do pracy na pocztę i stawiać stemple 8 godzin. Byłby czas dla rodziny i mało stresu.
Fakt, trzeba ciężko pracować, żeby do czegoś dojść, tak jest dziś wszędzie. Jak się komuś nie podoba to uciekać na zasiłek do Anglii i tyle w temacie!
zdjecie uzytkownika
J&J - 2013-11-13 19:43:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jimmy - 2013-11-08 20:07:19]:
Dobrze powiedziane ! życie Was zweryfikowało!Nie chciało się Wam pracować , jezdzic do klientów, to czego oczekiwaliscie? Ze szef bedzie Wam zamowienia robił i dał do wklepania? Rozmawia się z innymi koncernami, pensja w J&J jest lepsza od Loreala, Proctera czy Tchibo :) Auta nowe, nie odbiegające niczym od innych aut PH, swoboda w terenie, TRZEBA PRACOWAC a nie narzekać
zdjecie uzytkownika
ble ble - 2013-12-06 23:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J&J - 2013-11-13 19:43:21]:
Skoro twierdzisz że pracowałeś tam 10 lat i było ci tak dobrze to co się stało że nie pracujesz tam nadal? Żal mi trochę osób takich jak ty, bo czytając twój komentarz śmiało mogę stwiredzić że: satysfakcja z pracy, dobre zarobki ( dużo wyższe niż w JJ), komfort psychiczny i życie prywatne są to terminy całkowicie ci obce. Każdy w życiu ma swoje cele, aspiracje i potrzeby. Niektórzy żyją po to aby pracować, inni pracują po to aby zarabiać, cieszyć się życiem i godnie żyć. Znam sporo osób które zmieniły prace odchodząc z JJ do innych korporacji bądz mniejszych firm, odnoszą ogromne sukcesy w życiu zawodowym i cieszą się ze słuszności podjętej przez siebie decyzji
zdjecie uzytkownika
Danio - 2014-02-14 11:41:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Też kiedys pracowałem w Dżej Dżeju 7 miesięcy, pracować trzeba,wymagania spore,odszedłem sam,bo mój eks ASM dziwnie działał na ludzi,miał swój system motywowania,który powodował działaqnia wręcz odwrotne.Zastanawiam się co w J&J w Polsce się sprzedaje...Carefree,OB,Neutrogena,Listerine bo chyba nie żele i kremy pod prysznic,ReachListerine,Bebe i inne gnioty...
zdjecie uzytkownika
byla - 2014-02-24 15:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez tam pracowalam to prawda warunki na detalu mierne, wiele godzin w aucie, kiepskie wynagrodzenie do tego praca na komputerze w weekendy,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
crocs - 2014-10-07 11:54:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Ostatnio NDG poszukuje PM do diabetologii w Johnsonie Jakieś opinie o tym dziale? Ktos coś ciekawego wie Jak sie pracuje Jacy ludzie i czemu szukają - wymieniają zespół czy powiększają
zdjecie uzytkownika
piw paw - 2014-10-09 14:08:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a wiecie moze czy jest szansa na zatrudnienei, bez wczesniejszej oferty pracy na portalach? chcialbym naprzyklad przyjsc do firmy z CV, mam doswiadczenie w handlu i pracowalem w paru miejscach, gdzie moglbym pomoc w dotarciu do innych placowek. Johnson&Johnson wydaje sie solidna firma, z tego co slyszalem
zdjecie uzytkownika
piw paw - 2014-10-28 18:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma solidna, ale chyba nie ma chętnych, żeby umieścili jakąś wypowiedź. Jeśli jednak znajdzie się ktoś i coś napisze, to bede bardzo zadowolony i wdzięczny
zdjecie uzytkownika
dron - 2014-11-12 13:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piw paw - 2014-10-09 14:08:31]:
do firmy przyjść z CV oczywiście możesz, raczej nie mają powodów , aby go nie przyjąć. Wrzucą do działu Hr i tyle. Jednak nie wiem czy jest sens to robić bo nie wiadomo ile będziesz czekał , aż będą poszukiwać pracownika w Johnson & Johnson. Miejsce zwolnić może się w przeciągu tygodnia jak również i za parę miesięcy...
zdjecie uzytkownika
czika - 2015-01-11 15:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dron - 2014-11-12 13:17:08]:
no dobra to jak już zaczął się temat kariery w Johnosn & Johnson to powiedzcie mi proszę czy na początek można liczyć na umowę o pracę próbną na 3 miesiące czy będę musiała zadowolić się zwykłym zleceniem ? bo wiem , że takie dwie opcje zazwyczaj mają do przekazania tego firmy. Dzięki z góry za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
maverick - 2015-01-26 01:15:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy nikt nie wie jak obecnie pracuje się w Johnson & Johnson? Bo to jednak znana i duża marka, chyba większość z nas korzystała chociaż raz z ich kosmetyków. Powinni według mnie dbać w takim razie o pracowników, bo to i dobre imię marki. Nie wiecie może na jakim poziomie są zarobki, czy to minimalna krajowa, czy raczej średnia?
zdjecie uzytkownika
em - 2015-01-28 20:33:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje się dobrze.
Plany są duże, ale są też narzędzia żeby je realizować.
Wszystko jest kwestia nastawienia.
Wiadomo cudów nie ma i handel wszędzie jest trudny, ale tu naprawdę da się i godnie pracować i zarobić.

Zarobki to podstawa plus premia - średnio ok 3 tys/mc spokojnie.
Na początek umowa próbna na 3 miesiące.
Nie słyszałam, żeby ktoś dostał zlecenie.
zdjecie uzytkownika
Makson - 2015-02-09 07:12:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale mówicie tutaj o pracy jako przedstawiciel handlowy, a co z innymi stanowiskami, przecież one raczej nie mają ustalonej ilości planów sprzedażowych. Odnoszę wrażenie, że Johnson&Johnson posiada spore udziały w rynku, ale produkty wypuszczane przez ich specjalistów są nieco słabsze niż oczekiwaliby klienci - wiem z własnego doświadczenia.
zdjecie uzytkownika
marta - 2015-02-23 13:25:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
macie bardzo dobre kremy, w dobrej cenie i jakościowow sa super, tylko niestety ciezko dostepne, mm nadzieje, ze nie wycofacie ich zupełnie ze sprzedaży, albo dacie do większej ilości drogerri, bo naprawde je uwielbiam! Dajcie jeszcze znać jak wygląda u nich praca i czy poszukuja jakiś specjalistów od kosmetyków?
zdjecie uzytkownika
Ziom - 2015-02-24 19:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś napisać o stanowisku Przedstawiciel Handlowy (Rynek Tradycyjny)? Tzn praca domyślam się jak wygląda. Interesują mnie zarobki? Podpowiecie? Bo pojawiła się oferta na pracuj.pl
zdjecie uzytkownika
radziuwlodarcz - 2015-03-06 00:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ogólnie jest spoko. fajna ekipa ludzi, na start ph dostaje focusa, niezlom pensje. trzeba tylko realizować plany. normalka.
zdjecie uzytkownika
zszokowana - 2015-03-08 11:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zwalniaja kobiete w 9 miesiacu ciazy uzywajac wyssanego z palca argumentu!Po 10 latach pracy.Oczywiscie kobieta trafila do szpitala z zagrozeniem ciazy. Tak firma dba o mate i dziecko!
zdjecie uzytkownika
fela - 2015-03-09 18:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja nei bardzo się na tym znam co prawda @zszokowana, ale czy to nie jest własnie tak, że kobiete w ciąży zwolnić nie można bo jest pod jakąś prawną ochroną? Mi się coś takiego właśnie obiło o uszy. I ja potwierdzam ze firma Johnson & Johnson dba o matkę i dziecko, ich produkty są super i nie uczulają w ogóle - oliwki do ciała ekstra.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-03-26 14:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a czy ktos moze napisac cos odnosnie stanowiska MAGAZYNIER ???
zdjecie uzytkownika
aniela - 2015-03-26 18:59:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ciekawe czy kobiety tez przyjmują u nich w Johnson & Johnson na magazynierów. bo w kilku innych firmach na podobnych stanowiskach niestety dostałam odmowę z podtekstem że płeć nie ta i za piękne. sorry taki mamy klimat... natomiast wierze jednak że w tak wielkiej korporacji jak w Johnson & Johnson chyba nie powinno być z tym problemu
zdjecie uzytkownika
laaa - 2015-04-08 20:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu dużo szkoleń dla pracowników, kaska ok. 3 tys,opieka medycz, dofinansowania na sport,auta ok fordy.Także standard w normie.Fakt człowiek jest trasą ,cyferką.Duże plany.Ogólnie polecam.Robisz plan jest stabilnie nie robisz tracisz stabilność jak to w sprzedaży.
zdjecie uzytkownika
randy - 2015-04-25 22:18:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracuje ktoś jako pracownik magazynu w Johnson & Johnson? Pytam, bo znalazłem takie ogłoszenie pracy i nie ukrywam, że byłbym zainteresowany, ale na co mogę liczyc?
zdjecie uzytkownika
cracovia - 2015-05-29 18:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca farmaceutyczny plany nie realne glowna konkurencja import tanszy 20%, wsparcia market brak, kasa do 2,5 tys, firma coraz nizej na dnie probuja nadrobic ipadem i iphonem zeby zamydlic oczy
zdjecie uzytkownika
senkju - 2015-05-30 19:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby nie było 2500 złotych to jednak nie jest mała kwota, zdarza się przecież często, że na podobnych stanowiskach ludzie zarabiają mniejsze pieniądze i narzekają. Zgodzę się z tym, że nie ma co stać w miejscu tylko trzeba się ciągle rozwijać, ale nie można też przechodzić ze skrajności w skrajność.
zdjecie uzytkownika
cracovia - 2015-06-17 14:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niżej jak 2500 to w farmacji nie ma
zdjecie uzytkownika
maciejko - 2015-06-29 23:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To całkiem dobrze świadczy o johnson & johnson, bo jeśli kazdy ma co najmniej dwa i pół tysiąca na rękę, to super. Sporo jest również aktualnych ogłoszeń tutaj do firmy, nie tylko szukają do Warszawy, Gliwic, Żor, Piły, Krakowa, ale także do Świebodzina. Może sam się zainteresuję tutaj pracą w takim razie.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-06-30 11:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie ten Johnson mowisz o Johnson Controls o automatyce a tu jest watek Johnson&Johnson kosmetyki i farmacja. Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a pozniej sie interesuj
zdjecie uzytkownika
armon - 2015-07-30 02:47:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że firma jest dobrze rozreklamowana ale efektów chyba spodziewanych nie ma. Jest spora konkurencja poza tym ze strony polskich firm wywierany jest spory nacisk na rozwój gamy produktów. A johnson jako globalna firma z tym na rynku polskim może sobie nie poradzić i w efekcie tracić klientów.
zdjecie uzytkownika
emka - 2015-11-16 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-03-26 14:13:15]:
jako magazynier nie zarobisz dużo. 2500 brutto. Poza tym dużo dźwigania, krzyków, przekleństw i średniego szanowania pracownika.
zdjecie uzytkownika
Bzuu - 2015-11-16 22:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo @emka, że magazynier ma ciężką pracę, ale widzę, że ta firma szuka pracowników na wiele stanowisk. Podejrzewam więc, że z kasą też może być różnie, w zależności od stanowiska. J&J szuka praktykantów w dziale HR, co wygląda ciekawie, automatyków, elektryków, liderów projektu.. Cała gama zawodów.
zdjecie uzytkownika
karierowicz - 2015-11-19 01:34:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zwłaszcza zwróćcie uwagę na praktyki w dziale HR, bo to może wam się bardzo przydać na przyszłej drodze kariery ;)
zdjecie uzytkownika
CEO - 2015-11-20 09:28:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A nie zastanawia was że skoro tyle ofert się pojawia to świadczy właśnie o niestabilności w firmie JJ. Co się stało z pracownikami którzy wcześniej pracowali na tych stanowiskach. Zostali zwolnieni czy sami się zwolnili? Dlaczego to zrobili? Może to po prostu kłamliwa firma która dużo obiecuje a później się nie wywiązuje z obietnic. I starający się o pracę u nich będą następnymi oszukanymi. Wydaje się że mimo wszystko warto spróbować jednak jest to błędna diagnoza. Proszę pamiętać że przypłacicie to zniszczonym zdrowiem fizycznym i psychicznym. Bilans po podjęciu pracy w JJ jest zawsze na minusie.
zdjecie uzytkownika
vigo - 2015-11-21 05:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@CEO, a możesz napisac cos wiecej, w sensie czy to tylko przypuszczenia Twoje, czy obiecali Ci tu coś, czego jednak nie zapewnili.
zdjecie uzytkownika
gido - 2015-11-23 10:55:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może być to rozumiane dwojako - albo niestabilność albo własnie spory rozwój i możliwość zdobycia lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
CEO - 2015-12-02 18:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja poprzednia wypowiedź została ocenzurowana zatem jeszcze raz napiszę, że opieram się na doświadczeniu pracy w firmie Johnson. Dużo obiecują np. dużo pracy co w praktyce oznacza pracę 7 dni w tygodniu. Święta, dni wolne nie istnieją. Wydaje im się że są poza prawem a mieli zarzuty korupcyjne, które umiejętnie zrzucili na pracowników. Nigdy nie odbudowali swojej pozycji na rynku sprzed 2007 roku kiedy to aresztowano kilkadziesiąt osób, firma JJ wmanewrowała ich w długi i zwolniła dyscyplinarnie. Jeśli ktoś ma wątpliwości wujek Gugle może pomóc rozwiać wątpliwości. Organizacyjnie panuje tam obecnie bałagan i TOTALNA niekompetencja. Tego po prostu nie da się opisać.
zdjecie uzytkownika
ciekawostka - 2015-12-02 18:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawostka. W Polsce korumpowali a karę zapłacili w stanach. Żenada jak ta cała firemka. Proszę nie cenzurować takich wypowiedzi bo po to są fora internetowe żeby wymieniać się informacjami - również niewygodnymi dla firmy JJ.

Johnson & Johnson
Amerykański koncern Johnson&Johnson przyznał się do wręczania łapówek w Polsce. Dostawali je lekarze i pracownicy administracji w szpitalach publicznych.
W 2011 roku koncern zawarł ugodę w USA z Departamentem Sprawiedliwości i Komisją Papierów Wartościowych i Giełd. Zgodził się zapłacić 70 mln dolarów grzywny. Amerykanie podali, że dzięki łapówkom z okresu siedmiu lat 2000-2006 koncern podniósł sprzedaż swoich produktów w Polsce o 4,3 mln zł. Takie same praktyki koncern stosował w Grecji i Rumunii
zdjecie uzytkownika
trtr - 2015-12-03 14:07:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że spora rekrutacja nadal u nich trwa..mi osobiście najciekawsza oferta pracy wydaje się ta na stanowisku koordyaantora produkcji- koordynatora zmiany
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-12-06 20:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-03-26 14:13:15]:
Pracujesz w Johnsonie ?
zdjecie uzytkownika
karierowicz - 2015-12-13 17:08:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no fakt, zaczęło mnie to zastanawiać jak ktoś tam wyżej wspomniał, ale może po prostu firma dalej się rozwija dlatego poszukują więcej pracowników hm???
zdjecie uzytkownika
kondzi - 2016-01-07 18:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zazwyczaj zawsze we wszystkich duzych firmach istnieje mozliwosc zatrudnienia po Nowym roku, wiec i oni zatrudniaja,maja wieej zlecen wiec poszukuja wiecej raka do pracy
zdjecie uzytkownika
Hijka - 2016-01-09 22:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kondzi fakt, często właśnie po nowym roku są ciekawe oferty pracy, dlatego cieszę się, że poczekałem, bo jest długo przeze mnie oczekiwana oferta na master data lead for EMEA w Czechach.
zdjecie uzytkownika
każdy - 2016-01-12 04:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Hijka teraz można znaleźć zatrudnienie na stanowisko osoby odpowiedzialnej za obrót środkami odurzającymi i substancjami psychotropowymi. Dość ciekawe, a warto spróbować, ze względu chociażby na zarobki.
zdjecie uzytkownika
robson - 2016-01-14 16:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@każdy bardzo ciekawa jest ta oferta pracy, mają spore wymagania bo trzeba mieć doświadczenie 2 -letnie w pracy lub hurtowni farmaceutycznej jako osoba odpowiedzialna za środki kontrolowane
zdjecie uzytkownika
dron - 2016-01-16 23:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robson - 2016-01-14 16:07:42]:
nie jest to moim zdaniem jakaś wielka sensacja co do tych wymagań. To raczej standard , że osoby przyjmowane na takie stanowiska powinny mieć już obejście z takimi produktami
zdjecie uzytkownika
jasiek - 2016-01-19 16:01:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dron jasna sparawa, że będzie trzeba znac się na produktach, ale firma jest znana własnie z olejów dla dzieci, kremów do pielegnacji skóry, wiec mają dobry target.
zdjecie uzytkownika
nak - 2016-05-07 21:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jasiek, praca u nich przede wszyskim może dostarczyć dobrego i pozytywnego doświadczenia.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Johnson & Johnson!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Johnson & Johnson
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert