brak logo

Kaufland Polska

Cieszyn

Opinie o Kaufland Polska

anonim 2009-06-15 21:37:45
Słowa kojarzące się z KAUFLAND solidna,, stresująca, wyczerpująca
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... średni.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .ogólnie pozytywnie nastawieni
Od jakiej stawki można negocjować pensję?...
Najbardziej podobało mi się w KAUFLAND :możliwość dopasowania godzin pracy
Najbardziej nie podobało mi się w KAUFLAND :...
2
st 2009-08-18 14:42:24
praca w kafloku w Cieszynie to jakas pomyłka... dyrektorka to [usunięte przez moderatora], a na samej hali ponad 30 stopni w ciepłe dni bo klimatyzacji się nie opłaca włączać... nie polecam tego miejsca do pracy ani na zakupy!!!
spped 2009-11-28 01:56:30
nie polecam szczerze. dyrektorka to by najpierw jakieś wykształcenie zdobyła jesli chce zarzadzać firmą, ogólny bałagan pensje smiesznea na stołkach kompletnie niekompetentni ludzie!
olasek 2010-11-22 13:28:04
Bez nadzieje stresują ludzi wymagają[usunięte przez moderatora] wie czego za tak mała kasę
1
greganc 2011-11-09 18:12:26
masakra jeśli chodzi o uczciwość kasjerek-dzisiaj kilka minut po 8.00, [usunięte przez moderatora] w wieku ok. 30 lat, pracująca na kasie swoje mięsne zakupy w tym sklepie dobiła do mojego paragonu i okradła mnie na kwotę 20zł, trzeba bardzo się pilnować bo te [usunięte przez moderatora] kradną klientów na potęgę-życie nic je nie kosztuje, skoro za ich zakupy płacą kupujący tam ludzie, bedę ten cholerny hipermarket omijał szerokim łukiem i innym też to radzę, pozdrawiam tych, którzy zostali tam okradzeni przez pracowników, mój [usunięte przez moderatora]
1
wik 2013-03-03 11:47:25
sprzedawczyni na dziale miesnym blondynka w okularach chyba p.malgorzata.Jest mila kreatywna dla klijentow zawsze pilnuje kolejki zeby nikt sie niepchal..a te inne panie niby w pracy podchodza do klijenta z wielka łaska.
2
nina 2014-10-30 00:16:56
Nie mam nic do dyrekcji .Pozdrawiam :-)
Daremna 2014-10-30 01:05:04
Dla mnie Pani Dyrektor była w porządku. Ale chyba wszyscy mają zastrzeżenia do pewnej drobnej PANI KIEROWNIK która nie szanuje współpracowników. Nie powinna być kierownikiem. Kim ona jest żeby poniżać pracowników przed klientem.Na dodatek mąci między pracownikami żeby ich skłócić.Tylko się jej nie uda . Przykre bo skrzywdziła wiele fajnych , dobrych i ciepłych pracowników.f
2
agulkaa 2014-12-19 15:47:06
Widzieliście już jaką pracę zaproponowało KAUFLAND? Zerknijcie proszę was i skomentujecie czy warto się w to angażować i co o tym sądzicie. Każda opinia będzie dla mnie na wagę złota. Firma Kaufland Polska Markety Sp. z o.o. Sp. k. poszukuje osób z Bielska-Białej i okolic na stanowisko koordynat...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5733956?keywords=&region=
leo 2015-01-12 17:42:54
Wiem o kim mówisz daremna .Ha,ha . pracowałam z nią na dziale.Szkoda komentować,ale rację masz na 100 %. Pozdrowienia.
3
jjjjjjjjj 2015-02-24 22:28:51
Aplikowałem i myśle teraz jak tam u Was się pracuje obecnie i jak wyglada system rekrutacji nowych osób, a dokładnie z ilu części się składa. Rozmowa rekrutacyjna to zazwyczaj bardzo stresujący moment, dlatego potrzebuje rady i wyjasnienia pewnych kwestii dotyczacej pracy w tej firmie pomozecie dziekuje za odpowiedzi
jxx. 2016-10-02 20:15:10
Praca jak praca tylko rąk brak do tej pracy nikt nie rwie się do tej kołchozowej roboty mimo licznych ofert. I w tym problem który daje wiele do myślenia.
1
migotka 2016-10-02 20:33:19
weee atrakcyjne wynagrodzenie w twoim osobistym słowniczku co konkretnie oznacza? napisz konkretnie o jakich pieniądzach tutaj mówimy, bo zastanawiam się powaznie nad podjęciem tutaj pracy, z góry dzięki
Zostaw swoją opinię o Kaufland Polska - Cieszyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kaufland Polska