brak logo

UNIBEP S.A.

Toruń

Opinie o UNIBEP S.A.

anonim 2011-03-04 05:25:15
Hela, pracujesz w unibep? możesz powiedzieć coś o pracy w tej firmie?
piotr 2012-06-28 17:36:17
Tolerują na swoich budowach nie płacenie podwykonawcą,a ich majsterkowie najczęściej mówią że jak się nie podoba to za bramę!
Kierownik 2014-01-23 18:13:40
Witam wsyzstkich, jak pracuje się w Unibepie? jakie zarobki? bardzo cisną?
viva 2014-09-30 10:11:29
Unibep jest to firma która nie płaci podwykonawcom, ich kierownictwo okrada nie tylko swoją firmę ale i podwykonawców, proszę o kontakt firmy które zostały oszukane lub pracowników co mają podobne doświadczenie. viviel@op.pl
y7 2014-10-29 18:47:21
to sa oszusci! pokoncza budowy w Polsce, nie powyplacaja pieniedzy i przeniosa sie do Niemiec. Bo tam zaczynaja teraz budowy.
wykonawca 2014-10-29 18:51:27
Wielka przestroga przed UNIBEPEM -nie współpracujcie z tą firmą , banda oszustow i krętaczy, kierownicy wsiochy z bielska myślą ze złapali Pana Boga za nogi i gnoją podwykonawców okradając ich. Mase firm oszukują na każdej budowie
zainteresowany 2014-11-17 06:28:50
Brak konkretow przykladow ,ogolnie wyglada na wyssane z palca
Przestrzegam 2014-12-10 15:21:23
Konkrety: sami wykonawcy odczuwają z praktyki na własnej skórze i oni mogą operować konkretami, wykonawcy zwróccie uwagę na, kompensy, faktury jakie wystawia wam unibep, są to przyważnie takie kwoty na jaką opiewa wasza ostatnia płatność lub na tyle ile macie kaucji gwarancyjnej. Zwróccie uwagę na te odliczenia jakie wam proponuja na koniec aby było ok. Przestrzegam przed UNIBEP
heni 2014-12-10 15:27:29
Firma jedzie na niskich stawkach na budowach, dlatego maja tyle budów, podpisują nędzne umowy i odbija sobie zarobek na podwykonawcach, prosty przelicznik 30 firm na budowie pracuje, kązdemu na koniec urwą około 50 tys i mają 1,5 ml w kieszenie za darmo z jednej budowy
xxx 2014-12-18 10:27:06
to prawda od kąd zmieniły się władze spółki nie jest ciekawie. Nie polecam!!
AL 2015-01-13 00:08:21
Ta firma to masakra .kierownictwo pracowników firm podwykonawczych gnoją i traktują jak debili.Robiłem tam pewnie z miesiąc i nigdy więcej.Jeden z tych majsterków,taki niedołęga w okularach bodajże Jac-- zachowuje się raczej jak klawisz a nie człowiek który powinien pracownikom pomagać i doradzać.kary na każdym kroku,dosłownie za wszystko,strzelają zdjęcia z ukrycia jak jacyś chorzy ludzie.Powiem tak,atmosfera-tragedia,kierownictwo-masakra ,motto firmy karać,karać i jeszcze raz karać.Koledzy ja tam pracowałem u podwykonawcy,to mówię szczerze prosiłem swojego szefa żeby mnie przeniósł z tej budowy bo się bałem że albo coś tam komuś zrobię albo wylonduje w psychiatryku.Jednego czego nie można im odmówić to porządek na budowie,jest naprawdę bardzo czysto ,nie warlają się dechy z gwożdziami,nie ma nakopanych dołów czy innych pułapek.Ja robiłem na Domaniewskiej i nie wiem jak na innych budowach ,ale akurat na tej pod względem porządku było naprawdę o.k no trzeba być sprawiedliwym POZDRAWIAM
majster 2015-01-13 06:21:20
To prawda,atmosfera do bani trzeba by było chyba coś wciągać żeby tam pracować.Robiłem tam ze 2 miesiące i chyba gęby tego Jacusia nigdy nie zapomne,to mało powazny gpść.Ja pracowałem u podwykonawcy to pieniądze mi on płacił,więc na temat płatności przez Unibep się nie wypowiedam,ale zgniła atmosfera,kompletny brak szacunku do ludz dzięki kturym ci pseudo kierowniczki mają co do gara włorzyc ,i kary za byle co po 800-1000 zł powodują że nigdy bym nie chciał wrucić do tej firmy. Pozdrawiam i proponuje omijajcie to szerokim łukiem.
podwykonawca 2015-01-17 12:24:05
Szukam firm które mają problemy z unibepem odnośnie płatności, szykuje się pozew zbiorowy. Proszę o kontakt.
Piotr też podwykonawca 2015-01-30 10:40:40
Proszę o kontakt w sprawie pozwu zbiorowego wobec nieuczciwych oszukańczych praktyk Unibep S.A. spółki giełdowej. Wspólnie poradzimy sobie z jego pozaprawnymi działaniami. Proszę o kontakt na adres email: anddzirek@o2.pl
Piotr 2015-01-30 11:02:21
Moja opinia o pracodawcy jest taka, że tak jak Państwo piszecie to gdy mija termin zapłaty Unibep S.A. , masz pozew na zbliżoną kwotę w którym szafuje jako rzekomymi dowodami nazwiskami swoich pracowników. Pracodawca wykorzystuje więc do swych niecnych celów swoich pracowników, tak więc jeśli jeszcze kolego nie byłeś w sądzie to pracując w Unibep S.A. Masz dużą szansę na takie doświadczenia. Pozdrawiam wszystkich i przypominam, że zeznanie nieprawdy jest karalne.
Marcin 2015-02-06 17:41:07
Dokladnie ja miłem identyczna sytuacje z opisu powyzej
Stefan Suwałki 2015-02-19 08:55:42
Ma podobną sytuacje , złodzieje, co z nimi zrobić??
tede 2015-02-19 17:05:01
Pracuję z nimi już 10 lat i nie mogę złego słowa powiedzieć. Owszem jeśli ktoś partaczy to są bezlitośni, lecz gdy szanujesz swoją markę i dobrze wykonujesz powierzoną pracę(terminowo i jakościowo) to szczerze polecam
Norbi 2015-02-23 22:05:00
Pracuje na stanowisku kierwiniczym juz 4,5roku. Dziwna to troche firma ale nie zamierzam zmieniac do konca kariery . Ogolnie bdb.
mirek 2015-04-13 16:30:33
Chcę ich wynająć. Co mi grozi?
ktoś 2015-04-20 20:23:06
Pracowałam w tej firmie kilka lat....tyle poniżania ile doświadczyłam w tej firmie nie doznałam w żadnej innej ...były wyzwiska, ubliżanie, poniżanie itd ....nie polecam nikomu !!!!! może trafiłam na złą kadrę kierowniczą, ale to i tak niczego nie tłumaczy ....były przeprowadzane ankiety na których wraz z innymi zaznaczałam, iż jest mobbing mimo to nikt nie zareagował.... zarobki nie warte tego stresu !!!
wykorzystany 2015-05-02 15:59:16
Pracowałem na terenie Niemiec dla tej firmy. Opisywane metody firma usiłowała również stosować na terenie Niemiec (unikanie płatności, niekończące się odwlekanie zapłaty, brak ludzi do kontaktów). Wszystko to było połączone z zaawansowaną ignorancją osób decyzyjnych. Wielokrotnie niemieccy podwykonawcy schodzili z budowy z uwagi na brak płatności. Niestety firmy nie polecam. Chętnie przyłącze się do pozwu zbiorowego.
oszukany 2015-06-04 12:38:10
"Ta statuetka będzie mi przypominała, że prowadząc firmę nigdy nie można zapominać o pracownikach, ludziach z nami współpracujących, najbliższym otoczeniu i o tych, którzy w chwilach słabości potrzebują wsparcia - mówił odbierając nagrodę Leszek Gołąbiecki, prezes zarządu Unibep S.A. " TAAAAAAAAAAAAAAAA WY Pracownika macie głeboko gdzieś i ich problemu, tylko patrzycie Siebie!!! ALe Kłamcy.. jak człowiek ma problemy to go gdzieś macie!!1
Oszukana firma 2016-04-11 23:02:07
Firma Unibep jest ok, pod warunkiem na kogo się trafi.
Nie polecam współpracy przy budowach, którymi zarządza Pani Helena G.
Jest zupełnie nie w temacie, oszukuje, zwleka z odbiorami i nie chce pózniej przyjąć faktur.
Jest zakałą w tej firmie.
Nafibud 2016-04-12 22:45:48
Proszę zerknąć na firmę NAFIBUD - założyciel Robert Micał wytwór Unibepu,rozłożył firmę Polbud w 2014 teraz rozłożył firmę Nafibud.Biznesmen z Bielska Podlaskiego.
asfalt 2016-04-19 00:39:21
Hej, jakies opinie o oddziale drogowym ktoś posiada to prosze o rade?? Dziękuję za każdą opinię.
Kolejny wykorzystany 2016-04-19 07:50:11
Mam opinię opartą na własnym doświadczeniu.
Masakra i porażka, kłamstwa i oszustwa, niewypłacalność.
Doświadczenie takie mnie spotkało przy współpracy z P. Heleną G. i jej podwładnym P. Michałem. Oni oszukują, liżą przysłowiową du..., a jak już nie mają z Ciebie czyli podwykonawcy korzyści, to już unikają odbioru zrzucając jedne na drugiego, spychologia. Tak przeciągają miesiącami, po czym potrafią w ogóle faktury nie przyjąć.
Nie polecam tych oszustów Heleny G. i Michała D.
asfalt 2016-04-19 18:10:37
Dzięki za opinię! Powiedzcie mi jeszcze jak tam u nich od strony pracownika?? Po ile godzin się robi? Jak z wypłatą?
Tynkarz 2016-04-24 11:01:07
Zatrudniają młodzież bez doświadczenia w nadzorze za niskie stawki. Najczęściej ze wsi lub z Białegostoku bo się nie zbuntują. Mieszkają w po czterech w mieszkaniach wynajętych przez UNI i jedzą słoiki - posiłki regeneracyjne kupione przez UNI. Muszą się wykazać (czyli dojechać podwykonawcę) bo jak nie to co drugi do odstrzału i biorą nowych. W Śledziowie zawsze są i będą chętni. Wyścig szczurków non stop.
Zdun 2016-04-24 21:02:37
Tynkarzu, który musisz jak piszesz znosić tych młodych z UNI.
Czy Ty nie lbisza takich słoików?
Nafibud 2016-04-24 21:08:11
Proszę zerknąć na firmę NAFIBUD - założyciel Robert Micał wytwór Unibepu,rozłożył firmę Polbud w 2014 teraz rozłożył firmę Nafibud.Biznesmen z Bielska Podlaskiego.
glazurnik 2016-05-07 12:47:08
Mnie też oszukali. Konkretnie, to Helena G..eś i Michał D.
Są kłamcami oszustami. Nie polecam pracy na budowach gdzie ta para grubasków rządzi. To oszuści.
1
aplikowałem 2016-05-07 13:42:27
etam to nie szczurki tylko myszki może?
mg inż. 2016-05-09 15:11:40
ile zarabia inżynier budowy z 10 letnim doświadczeniem?
drogowy 2016-05-09 21:28:33
Witam!
Chcę zapytać o atmosferę na budowach w oddziale drogowym przy kładzeniu asfaltu. Jak zarobki w grupie bitumicznej, jak kierownictwo i ogólnie jak się robi? Czy kierownicy na drodze są ok i na masie??
koleś 2016-05-12 14:54:09
Atmosfera zajebista.
drogowy 2016-05-13 15:17:42
Zajebista to znaczy ok?
Adrian 2016-06-12 10:42:58
Mam pytanie jak tam wyglądają warunki pracując jako operator?
Gość 2016-06-22 17:07:13
Podbijam pytanie @ mg inż. o zarobkach.
Ile z upr. / ile bez
Mile widziane także wady/zalety pracy.
maciek j 2016-10-23 17:02:30
Jest beznadziejnie, mało płacą. Wymagają żeby robić wszystko za podwykonawcow, to inżynier lub majster za wszystko odpowiada. Kierownik wybiera najtańsze firmy, często z właścicielem który nie zna polskiego.
gresiarz 2016-10-27 13:47:42
A coś więcej, akurat zamiaruję podpisać umowę i troszkę się wystraszyłem.
karol 2016-11-30 16:33:09
Maciek pracowałeś w U ? Polecasz czy odradzasz ?
Zostaw swoją opinię o UNIBEP S.A. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie UNIBEP S.A.