logo Grupa Brokerska QUANTUM Sp. z o.o.

Grupa Brokerska QUANTUM Sp. z o.o.

Łódź

Opinie o Grupa Brokerska QUANTUM Sp. z o.o.

opinia 2011-01-12 21:41
nie polecam. zła atmosfera. praca bardzo nerwowa i duże wymagania.
anonim 2013-02-27 23:09
Witam, faktycznie wymagania duże, praca pod presją, jednak warto. Można się wiele nauczyć. Atmosfera kiepska - raczej wyścig szczurów i obrabianie ... na papierosku. Ale ten, kto będzie chciał się uczyć i rozwijać niech na to nie zwraca uwagi tylko działa.
2013-09-06 12:54
A pracował ktoś w ich biurze w warszawie?
+4j11oie0 2014-02-28 10:34
osobiście polecam. Jeśli chodzi o atmosferę, to bardzo pozytywna. A wymagania, nawet jeśli duże, to adekwatne do zarobków
2014!@ 2014-11-28 08:20
Ludzie! Praca w ubezpieczeniach nigdzie nie jest łatwa! No może u Brokera trochę trudniejsza , bo jest większa presja czasowa niż u Ubezpieczyciela.
GB Quantum Sp. z o.o. na pewno uczy sumienności , skrupulatności i pokory. Jeżeli chodzi o wątek ubezpieczeniowy - nauki i pracy jest sporo , ale są ludzie którzy wam w tym wszystkim pomogą. Ja osobiście polecam i oceniam GB Quantum Sp. z o.o. jako dobrego pracodawcę , choć już tam nie pracuje :(
michał 2016-05-20 21:40
a co ma panowanie nad nerwami do tego stanowiska ?
nick 2017-03-28 11:25
Pracodawca wymagający, praca pod presją czasu, ale naprawdę można się dużo nauczyć i zdobyć wiedzę z różnych obszarów ubezpieczeń. Stawiają na rozwój.
świeżak35 2017-06-02 09:40
Muszę przyznać ,iż praca w Quantum nie jest łatwa.
Wymaga dobrej organizacji pracy, podzielności uwagi, ustalenia sobie priorytetów, szybkiego działania, otwartego umysłu, nowych rozwiązań, odpowiedzialności w działaniu.
Nie da się tu nudzić, zawsze jest coś do zrobienia, ciekawe tematy, nowe wyzwania zawsze mnie mobilizują, prowokują do poszukiwania odmiennej drogi w działaniu.
1
Zostaw swoją opinię o Grupa Brokerska QUANTUM Sp. z o.o. - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Brokerska QUANTUM Sp. z o.o.